Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.7.2008 8:34:42
|
|
|
|
Zvezdica
|
jutro Kako je lep dan:) In moj liam danes praznuje 4 leta Mama pa poka od ponosa:) in utrujenosti, ker je imel tamal včeraj ta prvi žur Sonček, tud jast hočem geslo. Rada bi vidla to idilo:) Nokica, tebe niem spregledala ampak šenisem utegnila brat in zdaj vidim, da sta oba . ČESTITKE Grem, danes je ta velik žur, bodite pridne in fajn se mejte:)
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.7.2008 9:00:15
|
|
|
|
sonček33
|
Zvezdica vse najboljše Liamu. Verjamem, da pokaš od ponosa. tako je tudi prav. Uživajte sto na uro.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.7.2008 9:15:27
|
|
|
|
nokes
|
ojla babuške, jutro! hvala, hvala vsem za podporo in čestitke. že štekam?? ne še! po včerajšnjem razburjenju sem čez dan padla dol, mal sem spet spala, pa slabo... no, ampak povsod pravijo, da če sta 2, ti je 2x tolk slabo in 2x prej se vse dogaja, pa 2x bolj si utrujen.... tak pač je! dobra stran vsega je, da imam dneve, ko se počutim odlično in verjamem, da bo v jeseni tako! se že pripravljam na besno navijanje in delanje salt! orto, ti maš pa enega petra klepca! kak je že zdrasel!! bravo! zvezdica, tudi tebi čestitke za medota. danes pa uživaj na žurki in seveda vse najboljše liamu!
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.7.2008 10:58:22
|
|
|
|
sonček85
|
. a delaš v turnusih al se vsak dan menjate ???? kokr kdaj.al pa poklič pa reč če dela mateja in če se oglasim prletiš orto2:čestitke za prelepih 4,1 cm kako ne vidiš mojih 4 zvezdic.pa to mi je že ena rekla.a avatar se vidi in moj medo ,ki vabi pikico k sebi.pa kaj je to
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.7.2008 11:28:41
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 . a delaš v turnusih al se vsak dan menjate ???? kokr kdaj.al pa poklič pa reč če dela mateja in če se oglasim prletiš orto2:čestitke za prelepih 4,1 cm kako ne vidiš mojih 4 zvezdic.pa to mi je že ena rekla.a avatar se vidi in moj medo ,ki vabi pikico k sebi.pa kaj je to aha mhmm aha ... tvoj avatarček se lepo vidi veš, sam se je treba prijavit, pol vidiš vse, zvezdice in avatarčke ... neprijavljenim pa to ni dano, tko da nč solze točit, une k se ne prijavijo naj jih točijo ok, postopek je čist ok, se pravi pokličem in če bova govorile, pol delaš, super, bomo enkrat izkoristili to proceduro in te pršli pogledat ... mogoč bova z Blanč in njeno zverinco pršle na en sprehodek do McMc-a
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.7.2008 11:32:16
|
|
|
|
sonček85
|
jeak kosem vesela da se vse lepo vidi.jupi ja seveda vidve se kar oglasita in bomo počvekale pa se magari zmenile za kak cafe.pol ko bomo pa nosečke pa še bolj
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.7.2008 11:34:59
|
|
|
|
Grethy
|
sonček zmenjeno haloooo bambikaaaaaaa, vidim teeeeee
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.7.2008 11:39:26
|
|
|
|
bambi75
|
Gretka kam si pa ti sedaj pobegnila. Moram mal za nazaj prebrat, pa slikce pogledat, da lahk komentiram. Sam pri sončku85 pa nič ne vidim pa sem prijavljena.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.7.2008 11:56:05
|
|
|
|
bambi75
|
Sonček33 lepe slikice. Prava idila. Zarja še malo pa bo. Blanč kako kaj tetka čarovnica. Zorica lepo da je z vse ok. Naj ti izcedki čimprej minejo in uživaj v nosečnosti. Gigi laparo so mi že delali pred tremi leti v Celju. Tam so mi ugotovili da je levi jajcevod neprehoden, desni pa v redu. Ampak ker sem imela že več neuspešnih postopkov so mi v Mb rekli, da je najbolje iti še enkrat, ker so kasneje na UZ ugotovili da tudi desni naj ne bi bil čisto ok. Sedaj bodo pogledali kako je z njima in če je tudi desni zanič mi bodo verjetno oba odstranili, ker naj bi tudi okvarjeni jajcevodo ovirali zanositev. Zvezdica Liamu pa vse najboljše za rojstni dan. Grethy jaz bolj skačem sem in tja, tako da nisem skozi gor, samo prijavljena sem. Sem pridna in si pečem polnozrnati pirin kruh. zame. Ledenka no za tvoje slikce sem pa včeraj zgrešila. Jaz bi jih tud videla.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.7.2008 11:57:07
|
|
|
|
sonček85
|
moraš videti ,zdaj mi pa ni nič več jasno.hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.7.2008 12:00:55
|
|
|
|
Grethy
|
oj oj, en z.s. sem pisala, pa tu po bajti letam sem in tja ...
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.7.2008 12:02:04
|
|
|
|
sonček85
|
kako sta kjut,se vidi da sta res srečna.pa kako mi je včeš una fotka s čevečjci,res noro.pa lep buši iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.7.2008 12:08:47
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 kako sta kjut,se vidi da sta res srečna.pa kako mi je včeš una fotka s čevečjci,res noro.pa lep buši iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii to je pa pohvala sončici nevestici ane ???? no ko se boš poročila kr povej, te pridema poslikat z mojim možekom, tud take slike s šolenjci delamo
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.7.2008 12:15:35
|
|
|
|
Grethy
|
sonček85, na avatarju imaš enega tipa v hrbet slikanega ki ima na ramci enega živahnega bejbija
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.7.2008 12:20:11
|
|
|
|
sonček85
|
ja res je dec k ma bebico na hrbtu in mu miga.iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ja te-vaju povabim da bosta slikala ali pa že za porod ko bo ,čez.... bomo videlite držim za besedo
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.7.2008 16:09:07
|
|
|
|
Grethy
|
kje so pa vse dons ??????? a zdej so pa definitivno začeli dopusti ... zgleda ja ... M O N O L O G E N E K L E P E T U L J E
< Sporočilo je popravil Grethy -- 26.7.2008 16:10:23 >
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.7.2008 17:06:05
|
|
|
|
arneja
|
Hojla, bejbike . No, pa sva se midva vrnila z morja. Je bilo suuuuper, pa naslednjo nedeljo greva spet . Za postopek v septembru pa nisem sigurna. Moj pravi, da me vse skupaj čisto preveč podre, da naj najprej prehrano spremenim, in potem grem spet v postopek. Ker če spet ne bo uspelo, spet dva meseca ne bom živela . Pri hrani namreč nisem bila čisto nič pridna . Ma, jaz na morju res ne morem brez sladoleda. Tako, da se bom malo oddaljila od vas, če pa se vseeno odločiva za postopek septembra, se pa seveda slišimo . Brat vsega ne grem, ker bi potem lahko cel teden za računalnikom sedela . Abra, super za srčka - si kar predstavljam tvoj blažen izraz na obrazu . Grethy, žal mi je, da vama ni uspelo, bo pa uspelo ala ata na mamo . Zvezdica, tvojemu Liamčku pa štiri velike cmoke . Pa tudi ostale punce, za vsako en cmok in en velik objem. Ste bile velika tolažba, ko sem jo potrebovala, pa verjetno čez čas spet boste . Da bi vse čimprej ugledale . Zdaj, ko nas tile dopusti sproščajo, je vse mogoče . P. S.: Sayuri, pazi, da ti ponoči ne pridem Zare in Lovra ukrast . Res sta cukra .
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.7.2008 17:38:57
|
|
|
|
Grethy
|
arnejči, ti kr lepo pridi semle še mal pokramljat vsake tolko, tud če ne boš šla v postopek ... jaz sem zase skor 99%, da ne bom šla v nobenga več, pa bom vseen tu strašila in igrala dvorno norčico, če drugega ne bom pa drugim ramco ponujala za solze gor spuščat ob neuspehih, pa ploskala in vpila od veselja skupaj z njimi ki jim bo uspelo ... vse to mi je blo namenjeno ko sem jaz gazila skozi vse skupaj in rečem ti ... PAŠE ... vsekakor bo akcija naprej potekala kot praviš ti ata na mamo, sam da se odteče, pol pa gas pa mama na ato
< Sporočilo je popravil Grethy -- 26.7.2008 17:39:16 >
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.7.2008 17:55:34
|
|
|
|
Zvezdica
|
ojla Najprej arneja...bodi z nami, ti si tak nežen cetek, kar neka milina se pojavi ko te berem, seveda, če je miška gor pa "pohota", če je gigi, je dobrota, če pa hedi pa čarovnije mal heca. Pa gretka... je nazaj HB Tkole,hvala za lepe želje limčku. Me je izčrpal danes, je bla žurka. Mali je že pravi falot . ker imamo tako grande torto, za vsako dam en kos . Če bi katera res pride k nam grem počivat, papa
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.7.2008 18:20:19
|
|
|
|
ledenka
|
zvezdica, cestitam tvojemu sincku! arneja do jeseni je se nekaj casa... premislita pluse in minuse in se odlocita te bomo pa pogresale, tako da nas pridi vsake tolko kaj pogledat. dajte mi povedat, kaj je s tem vremenom... ziher Hedi kaj cara opoldan taka vrocina, da se ne da prezivet, zdaj imam pa noro hud glavobol.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.7.2008 19:04:48
|
|
|
|
Grethy
|
... pri nas se je glih dobro zlilo, če pa pogledam proti savinjski bo pa vsak čas še ena vodna prha priletela, ledenka draga, tu se je ozračje ohladilo, pridi, bom dala kakega ringarajnikena na hladno zate
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.7.2008 19:11:02
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica ojla Najprej arneja...bodi z nami, ti si tak nežen cetek, kar neka milina se pojavi ko te berem, seveda, če je miška gor pa "pohota", če je gigi, je dobrota, če pa hedi pa čarovnije mal heca. Pa gretka... je nazaj HB Tkole,hvala za lepe želje limčku. Me je izčrpal danes, je bla žurka. Mali je že pravi falot . ker imamo tako grande torto, za vsako dam en kos . Če bi katera res pride k nam grem počivat, papa ojla bejbika, a so ti posrkali vse atome moči danes a ????? ni panike ... jutri boš že bolje ... ... jaz grem pa jutri zjutraj na Gorenjsko, najprej na en kofič in pogledat novo domovanj k moji frendici, pa tamičkeno afnco mal premučkat, pa preguncat, pa polupčkat, pol grem pa k libi-ki, ker tamala miška praznuje rojstngod in bo žurka velika ... komaj čakam , da jih vidim ... hkrati pa tudi moje domače ...
< Sporočilo je popravil Grethy -- 26.7.2008 19:13:26 >
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.7.2008 19:14:50
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy ... pri nas se je glih dobro zlilo, če pa pogledam proti savinjski bo pa vsak čas še ena vodna prha priletela, ledenka draga, tu se je ozračje ohladilo, pridi, bom dala kakega ringarajnikena na hladno zate se je tudi pri nas, samo ne toliko, kot bi glede na pritisk pricakovala moja glava je totalno vremenska sem pa spila en moj cajcek, ki mi pomaga pri takem glavobolu, in je bistveno bolje. z aspirincki odlasam, kolikor gre
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.7.2008 20:30:07
|
|
|
|
bambi75
|
Ledenka lepa punčka. Kaj si ji pa dala jesti? Gretka se vidi da imaš na novo priklopljen net , je pol strani tvoje
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.7.2008 20:33:16
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75 Ledenka lepa punčka. Kaj si ji pa dala jesti? maline je dobila pri babici in hvala mamo dober muster, zdaj pa se trudiva, da bi naredla neki podobnega in malce delj traja
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.