|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
26.7.2008 8:34:42   
Zvezdica
jutro

Kako je lep dan:)

In moj liam danes praznuje 4 letauser posted image user posted image Mama pa poka od ponosa:) in utrujenosti, ker je imel tamal včeraj ta prvi žuruser posted image

Sonček, tud jast hočem geslo. Rada bi vidla to idilo:)

Nokica, tebe niem spregledala ampak šenisem utegnila brat in zdaj vidim, da sta obauser posted image . ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image

Grem, danes je ta velik žur, bodite pridne in fajn se mejte:)

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
26.7.2008 9:00:15   
sonček33
Zvezdica vse najboljše Liamu. Verjamem, da pokaš od ponosa. tako je tudi prav. Uživajte sto na uro.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
26.7.2008 9:15:27   
nokes
ojla babuške, jutro!

hvala, hvala vsem za podporo in čestitke. že štekam?? ne še!user posted image  

po včerajšnjem razburjenju sem čez dan padla dol, mal sem spet spala, pa slabo... no, ampak povsod pravijo, da če sta 2, ti je 2x tolk slabo in 2x prej se vse dogaja, pa 2x bolj si utrujen.... tak pač je!
dobra stran vsega je, da imam dneve, ko se počutim odlično in verjamem, da bo v jeseni tako! se že pripravljam na besno navijanje in delanje salt! user posted image user posted image user posted image

orto, ti maš pa enega petra klepca! kak je že zdrasel!! bravo!

zvezdica, tudi tebi čestitke za medota. danes pa uživaj na žurki in seveda vse najboljše liamu!
user posted image

nokes

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
26.7.2008 10:58:22   
sonček85
. a delaš v turnusih al se vsak dan menjate ????
kokr kdaj.al pa poklič pa reč če dela mateja in če se oglasim prletišuser posted image user posted image user posted image
orto2:čestitke za prelepih 4,1 cmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kako ne vidiš mojih 4 zvezdic.pa to mi je že ena rekla.a avatar se vidi in moj medo ,ki vabi pikico k sebi.pa kaj je touser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
26.7.2008 11:28:41   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

. a delaš v turnusih al se vsak dan menjate ????
kokr kdaj.al pa poklič pa reč če dela mateja in če se oglasim prletišuser posted image user posted image user posted image
orto2:čestitke za prelepih 4,1 cmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kako ne vidiš mojih 4 zvezdic.pa to mi je že ena rekla.a avatar se vidi in moj medo ,ki vabi pikico k sebi.pa kaj je touser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aha mhmm aha ... tvoj avatarček se lepo vidi veš, sam se je treba prijavit, pol vidiš vse, zvezdice in avatarčke ... neprijavljenim pa to ni dano, tko da nč solze točit, une k se ne prijavijo naj jih točijo user posted image user posted image

ok, postopek je čist ok, se pravi pokličem in če bova govorile, pol delaš, super, bomo enkrat izkoristili to proceduro in te pršli pogledat ... mogoč bova z Blanč in njeno zverinco pršle na en sprehodek do McMc-a

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
26.7.2008 11:32:16   
sonček85
jeak kosem vesela da se vse lepo vidi.jupiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja seveda vidve se kar oglasita in bomo počvekale pa se magari zmenile za kak cafe.pol ko bomo pa nosečke pa še boljuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
26.7.2008 11:34:59   
Grethy
sonček zmenjeno user posted image user posted image user posted image user posted image

haloooo bambikaaaaaaa, vidim teeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
26.7.2008 11:39:26   
bambi75
Gretka kam si pa ti sedaj pobegnila.

Moram mal za nazaj prebrat, pa slikce pogledat, da lahk komentiram.

Sam pri  sončku85 pa nič ne vidim pa sem prijavljena.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
26.7.2008 11:56:05   
bambi75
Sonček33 lepe slikice. Prava idila. user posted image  user posted image  user posted image

Zarja še malo pa bo. user posted image

Blanč kako kaj tetka čarovnica.

Zorica lepo da je z user posted image  vse ok. Naj ti izcedki čimprej minejo in uživaj v nosečnosti.

Gigi laparo so mi že delali pred tremi leti v Celju. Tam so mi ugotovili da je levi jajcevod neprehoden, desni pa v redu. Ampak ker sem imela že več neuspešnih postopkov so mi v Mb rekli, da je najbolje iti še enkrat, ker so kasneje na UZ ugotovili da tudi desni naj ne bi bil čisto ok.
Sedaj bodo pogledali kako je z njima in če je tudi desni zanič mi bodo verjetno oba odstranili, ker naj bi tudi okvarjeni jajcevodo ovirali zanositev.

Zvezdica Liamu pa vse najboljše za rojstni dan. user posted image

Grethy jaz bolj skačem sem in tja, tako da nisem skozi gor, samo prijavljena sem. Sem pridna in si pečem polnozrnati pirin kruh. user posted image  zame.

Ledenka no za tvoje slikce sem pa včeraj zgrešila. Jaz bi jih tud videla. user posted image

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
26.7.2008 11:57:07   
sonček85
moraš videti user posted image user posted image ,zdaj mi pa ni nič več jasno.hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
26.7.2008 12:00:55   
Grethy
oj oj, en z.s. sem pisala, pa tu po bajti letam sem in tja ...

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
26.7.2008 12:02:04   
sonček85
kako sta kjut,se vidi da sta res srečna.pa kako mi je včeš una fotka s čevečjci,res noro.pa lep buši iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
26.7.2008 12:08:47   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

kako sta kjut,se vidi da sta res srečna.pa kako mi je včeš una fotka s čevečjci,res noro.pa lep buši iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

to je pa pohvala sončici nevestici ane ????

no ko se boš poročila kr povej, te pridema poslikat z mojim možekom, tud take slike s šolenjci delamo user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
26.7.2008 12:15:35   
Grethy
sonček85, na avatarju imaš enega tipa v hrbet slikanega ki ima na ramci enega živahnega bejbija

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
26.7.2008 12:20:11   
sonček85
ja res je dec k ma bebico na hrbtu in mu miga.iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ja te-vaju povabim da bosta slikala ali pa že za porod ko bo ,čez.... bomo videlite držim za besedo

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
26.7.2008 16:09:07   
Grethy
kje so pa vse dons ???????

a zdej so pa definitivno začeli dopusti ... zgleda ja ...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

M O N O L O G    E N E     K L E P E T U L J E

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil Grethy -- 26.7.2008 16:10:23 >

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
26.7.2008 17:06:05   
arneja
Hojla, bejbike user posted image .

No, pa sva se midva vrnila z morja. Je bilo suuuuper, pa naslednjo nedeljo greva spet user posted image . Za postopek v septembru pa nisem sigurna. Moj pravi, da me vse skupaj čisto preveč podre, da naj najprej prehrano spremenim, in potem grem spet v postopek. Ker če spet ne bo uspelo, spet dva meseca ne bom živela user posted image . Pri hrani namreč nisem bila čisto nič pridna user posted image . Ma, jaz na morju res ne morem brez sladoleda.

Tako, da se bom malo oddaljila od vas, če pa se vseeno odločiva za postopek septembra, se pa seveda slišimo user posted image .

Brat vsega ne grem, ker bi potem lahko cel teden za računalnikom sedela user posted image .

Abra, super za srčka - si kar predstavljam tvoj blažen izraz na obrazu user posted image . Grethy, žal mi je, da vama ni uspelo, bo pa uspelo ala ata na mamo user posted image . Zvezdica, tvojemu Liamčku pa štiri velike cmoke user posted image . Pa tudi ostale punce, za vsako en cmok in en velik objem. Ste bile velika tolažba, ko sem jo potrebovala, pa verjetno čez čas spet boste user posted image . Da bi vse čimprej ugledale user posted image . Zdaj, ko nas tile dopusti sproščajo, je vse mogoče user posted image .

P. S.: Sayuri, pazi, da ti ponoči ne pridem Zare in Lovra ukrast user posted image . Res sta cukra user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
26.7.2008 17:38:57   
Grethy
arnejči, ti kr lepo pridi semle še mal pokramljat vsake tolko, tud če ne boš šla v postopek ... jaz sem zase skor 99%, da ne bom šla v nobenga več, pa bom vseen tu strašila in igrala dvorno norčico, če drugega ne bom pa drugim ramco ponujala za solze gor spuščat ob neuspehih, pa ploskala in vpila od veselja skupaj z njimi ki jim bo uspelo ... vse to mi je blo namenjeno ko sem jaz gazila skozi vse skupaj in rečem ti ... PAŠE ...

vsekakor bo akcija naprej potekala kot praviš ti ata na mamo, sam da se odteče, pol pa gas pa mama na ato user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Grethy -- 26.7.2008 17:39:16 >

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
26.7.2008 17:55:34   
Zvezdica
ojla

Najprej arneja...bodi z nami, ti si tak nežen cetek, kar neka milina se pojavi ko te berem, seveda, če je miška gor pa "pohota", če je gigi, je dobrota, če pa hedi pa čarovnijeuser posted image user posted image user posted image
mal heca. Pa gretka... je nazaj HBuser posted image

Tkole,hvala za lepe želje limčku. Me je izčrpal danes, je bla žurka. Mali je že pravi falotuser posted image . ker imamo tako grande torto, za vsako dam en kosuser posted image . Če bi katera res pride k namuser posted image

grem počivat, papa

i belive i can fly....

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
26.7.2008 18:20:19   
ledenka
zvezdica, cestitam tvojemu sincku! user posted image  

arneja user posted image  do jeseni je se nekaj casa... premislita pluse in minuse in se odlocita user posted image  te bomo pa pogresale, tako da nas pridi vsake tolko kaj pogledat.

dajte mi povedat, kaj je s tem vremenom... ziher Hedi kaj cara user posted image   opoldan taka vrocina, da se ne da prezivet, zdaj imam pa noro hud glavobol.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
26.7.2008 19:04:48   
Grethy
... pri nas se je glih dobro zlilo, če pa pogledam proti savinjski bo pa vsak čas še ena vodna prha priletela, ledenka draga, tu se je ozračje ohladilo, pridi, bom dala kakega  ringarajnikena na hladno zate 

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
26.7.2008 19:11:02   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

ojla

Najprej arneja...bodi z nami, ti si tak nežen cetek, kar neka milina se pojavi ko te berem, seveda, če je miška gor pa "pohota", če je gigi, je dobrota, če pa hedi pa čarovnijeuser posted image user posted image user posted image
mal heca. Pa gretka... je nazaj HBuser posted image

Tkole,hvala za lepe želje limčku. Me je izčrpal danes, je bla žurka. Mali je že pravi falotuser posted image . ker imamo tako grande torto, za vsako dam en kosuser posted image . Če bi katera res pride k namuser posted image

grem počivat, papa

ojla bejbika, a so ti posrkali vse atome moči danes a user posted image ????? ni panike ... jutri boš že bolje ...

... jaz grem pa jutri zjutraj na Gorenjsko, najprej na en kofič in pogledat novo domovanj k moji frendici, pa tamičkeno afnco mal premučkat, pa preguncat, pa polupčkat, pol grem pa k libi-ki, ker tamala miška praznuje user posted image rojstngod  user posted image inuser posted image bo user posted image žurka user posted image velika  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... komajuser posted image čakamuser posted image , da jih vidim ... hkrati pa tudi moje domače user posted image user posted image user posted image ...

< Sporočilo je popravil Grethy -- 26.7.2008 19:13:26 >

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
26.7.2008 19:14:50   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

... pri nas se je glih dobro zlilo, če pa pogledam proti savinjski bo pa vsak čas še ena vodna prha priletela, ledenka draga, tu se je ozračje ohladilo, pridi, bom dala kakega  ringarajnikena na hladno zate 

se je tudi pri nas, samo ne toliko, kot bi glede na pritisk pricakovala user posted image  moja glava je totalno vremenska user posted image  sem pa spila en moj cajcek, ki mi pomaga pri takem glavobolu, in je bistveno bolje. z aspirincki odlasam, kolikor gre user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
26.7.2008 20:30:07   
bambi75
Ledenka lepa punčka. Kaj si ji pa dala jesti?

Gretka se vidi da imaš na novo priklopljen net , je pol strani tvoje user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
26.7.2008 20:33:16   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75

Ledenka lepa punčka. Kaj si ji pa dala jesti?

maline je dobila pri babici user posted image  in hvala user posted image  

mamo dober muster, zdaj pa se trudiva, da bi naredla neki podobnega in malce delj traja user posted image

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.