|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
25.7.2008 19:03:03   
Grethy

He he he ... kr dvocevko mu kupte za r.d., da bo bl zihr ...user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
25.7.2008 19:48:35   
zarja1
Halo-------računalnik že dela in jaz garam, ko se prebijam skozi vse novo napisane dogodivščine.
Nokes, pa to je enostavno SUPERuser posted image user posted image !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Grethyuser posted image

Ženske, jaz tako nestrpno že čakam, da grem po svoje pingvinčke..............................kok se to poletje vleče!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
25.7.2008 19:55:07   
Grethy
Ej pa saj leti kot strela, meni se zdi  da sem še včeraj čakala, danes pa je že prav vse za  mano ...

ti boš pa tik tak dočakala nizki štart in pol greš po malčke, da jim ne bo več hladno, da se pocrkljajo na toplem pri mamici anede user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
25.7.2008 20:06:10   
bambi75
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

a ti greš drug mesec že na laparo, al samo menit se za datum ???

Ne vem, mogoče, moram poklicati in mi bodo povedali, upam pa da bom ker nekje septembra bi morala dobiti pošto za naslednji postopek in če še ne bo operacije, še ne bo pošte.

Nokes user posted image user posted image user posted image  za dvauser posted image  user posted image .

Orto čestitam za velikana. Lepo rastite še naprej

Sonček33 kakšen lep trebušček. A lahko vidim tudi lepotico na poroki?

Gretka no bova mogle mal tega ringarajnekena probat.

Zvezdica user posted image  za tvojega medota.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
25.7.2008 20:14:13   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

ojla

evo me...ste tok napisaleuser posted image Pridne pridne.

Tako, na pregledu vse OK!!!! Medo krasen:)
Pregled šele 27.8. se mi zdi daleč, sam zdaj sem imela na 14 dni. Tako grem brat kaj ste kaj čvekale)

Zvezdica, ali je spet kakšen burek padel za svobodouser posted image user posted image user posted image

Čestitke za Medotauser posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
25.7.2008 20:23:22   
mismis
user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU  

user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE 

Ponedeljek, 28.07.
Julija30 - pregled
Rožica29 - UZ

Torek, 29.07.
Shuka - NS

Torek, 05.08.
Orto2 - NS

Sobota, 09.08.
Julija30 - NS

Ponedeljek, 11.08.
Linda25 - UZ

Torek, 19.08.
Hedviga - UZ, NS
Linda25 - UZ

Sreda, 27.08.
Zvezdica - pregled

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image            

user posted image mismis  user posted image
user posted image Oktavija user posted image
user posted image Mlinčka user posted image
user posted image Sapi user posted image
user posted image Netka34 user posted image
user posted image Gita14 user posted image
user posted image Grethy user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

P O Č I T N I C E

user posted image user posted image user posted image   user posted image

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) 
    • ušula
    • paki (PO)
    • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
    • Anja31 (2. IVF, dr. Reš) 
    • Pikovit (6. IVF, MB)
    • Paddy (1.ICSI)
    • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
    • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
    • Zarja1 (1. IVF, LJ, avgusta po zamrznjenčke)
    • Dobrovoljčica
    • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
    • Barbarella77
    • Sabsa (Menopur)
    • Anabanana
    • Iannia
    • Žirafca
    • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
    • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
    • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
    • Mandreja (IVF, Lj)
    • Ozone (MB dr. Reljič, avgusta v nov postopek UZ 28.08.)
    • andreja07 (PO, dr. Reš)
    • Kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 
    • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
    • Ledenka (ICSI, PO ali LJ)
    • moni29 (MB)
    • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
    • womanpolice (1. ICSI, GK LJ)
    • Pika74 (34 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
    • Tjasshyy (LJ?)
    • Stijan (3. ICSI, dr. Reš)
    • Sulfinija (4. IVF, dr. Zorn, posvet 12.06)
    • mami26 (LJ)
    • Titi3 (Superfact in Menopur)
    • Daisy (dr. Reš)
    • Arneja (35. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reš)
    • Gigi (2. ICSI, GK LJ, dr. Vogler, posvet 21.08.)
    • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
    • M.L.B.K (dr. Reš, 14.08)
    • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
    • Kajsica (IVF, GK LJ)
    • Lučka25 (dr. Reš, PO)
    • tička (ICSI, dr. Reš, Postojna)
    • Lana08 (1.IVF/ICSI, GK LJ, dr. Zorn)
    • mismis (2.IVF;LJ,dr.Drobnič)
    • oktavija (1.IVF/ICSI)
    • mala81 (2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB)
    • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič) 
    • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
    • netka34 (2.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
    • Darja* (3.IVF/ICSI)
    • Vijolica30 (31. let, 3.IVF, dr. Bokal)
    • Anadejka
    • Sarasan (2. IVF)
    • šemalo (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
    • sonček85 (GK LJ, dr.Drobnič, 07.10.)
    • Gita14 (IVF, dr. Bokal)
    • Grethy (LJ, dr. Požlep, a je še kaj zamrznjenčkov)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

koala
      user posted image , *medica*user posted image   ,  Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlica user posted image  ,  Bety upauser posted image , mozart, _rebeca_ user posted image  user posted image , MIŠEK13user posted image , ele, Sisyuser posted image , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloska user posted image , maja24user posted image   , dakica, sayuri user posted image user posted image , Pamela, blanč,  Stormy , tassi1, dakecuser posted image , citrončica, maša74,  tobika, Goyauser posted image   user posted image ,  Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image , Martinščicauser posted image user posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13 user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pf user posted image ,Ana_P user posted image , Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image , Goldfishuser posted image , Johnieuser posted image ,Pikica 26user posted image , Meybebaby , sonček75user posted image , DejanSenka user posted image , Mandarinca, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Anabanana, Ajedat, Arneja, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Gugu user posted image , Mihi78user posted image , Pajčolankauser posted image , Tejkiuser posted image , Špelka12 , Lorby007user posted image , Koninauser posted image , Jelka123 user posted image , m.rudovicuser posted image ,  Orkauser posted image ,  Teja*user posted image , Mavrica72user posted image , Tejka** user posted image , Hormončekuser posted image , *NiNa* user posted image , Pinki2user posted image , Krtekxx user posted image , Zvezdicauser posted image , Dajamaja,  Tejekuser posted image , Pinki36user posted image , Abrauser posted image , Tadeja81user posted image , Sonček33 user posted image , Pija76, Rubin , Julija30 user posted image , Zoricauser posted image , Leisha79user posted image , Mačka27user posted image , Orto2 user posted image , Hedvigauser posted image , Libi user posted image , Shukauser posted image

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije:
    http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

user posted image  NOVE NOSEČKE JULIJ user posted image    

user posted image   Linda25 (LJ)

user posted image   Nokes (LJ)

user posted image Rožica29 (LJ)

user posted image Jadrnica (N)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

< Sporočilo je popravil mismis -- 25.7.2008 20:24:10 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 2331
    25.7.2008 20:23:32   
    Grethy

Gretka no bova mogle mal tega ringarajnekena probat.

trikrat hura zate bambika,

pa se je najdla prva kandidatka na forumu ... bo treba etiketo razvit, hehe, pa ga začet flaširat, prodajna uspešnica bo, že vidim, čaki, da naša blančika to sliši user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambi75)
    Neposredna povezava do sporočila: 2332
    25.7.2008 20:25:01   
    Grethy
    mišmiš, tud pr meni lahko napopkaš namesto objemčkov une rdeče vražičke besne ... dovoljujem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 2333
    25.7.2008 20:43:19   
    mismis

mišmiš, tud pr meni lahko napopkaš namesto objemčkov une rdeče vražičke besne ... dovoljujem user posted image user posted image user posted image

oh ne, to pa ne, ti se mi sploh ne zdiš človek za bruhanje ognja in rožičke, ti lepo dobiš objemčke hočeš ali nočeš...

lahko se pa potolažiš s tem, da bo kmalu konec meseca in bo seznam neuspehov zbrisan. Tebi vsaj ne bo treba gledati svojega imena med neuspehi cel mesec, kot sem ga morala jaz. Sreča zateuser posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Grethy)
    Neposredna povezava do sporočila: 2334
    25.7.2008 21:15:05   
    mismis
    Sonček33

evo končno pogledala slikice, hvala za geslo...Sicer jaz teh gornjskih krajev ne poznam, saj veš ljubljančani pa to, ampak sama cerkvica je pa tako idilična, full romantičen kraj za poroko. Meni so full všeč te stare cerkve, ki so postavljene nekje na hribu, tako zgleda kot da  bi imele svojo osebnost in si podrejajo celotno faro.

Vidva sta pa itak sploh perfektna, full lepo zgledata skupaj, tvoj se smeje na vsa usta user posted image user posted image user posted image , vidi se mu, da je full srečen in zadovoljen. IN PRAV JE TAKO.

hvala, ker si mi posredovala geslo, prav lepo vaju je bilo videti, še sploh ker je ime dobilo obraz.

Če pa boš slučajno imela kaj časa, mi prosim napiši na z.s. kraj, kjer je ta cerkvica, mogoče se bomo pa mi trije (moj, jaz in user posted image ) odpravili na kakšen izlet. Samo še kakšno gostilno moram najti, kjer ne komplicirajo zaradi user posted image .

Lepo se imejta, itak pa veš, da vama želim OGROMNO sreče v vajinem prihodnjem življenju, ljubezen pa tako ali tako imata, saj vidim po slikah, vama sije iz oči

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 2335
    25.7.2008 22:01:56   
    Grethy
    Bom jaz prišepnila miš, ta cerkvica, oziroma hribček je moje pribežališče, ko sem imela negativne žuteminute, ko sem še živela na Gorenjskem (svojih 40 let skupaj), točneje v kotlinici pod to cerkvico na Jamniku, živela sem pa tam kjer so doma kovači, umetno kovaštvo pa je še danes ponos tega kraja ... če boš kmalu šla, je v tem kraju gostilna, kjer ne komplicirajo zaradi user posted image , tako da boste vsi trije lahko na vrtni terasi imeli kosilo ... evo to je bil kratki turistični barometer user posted image user posted image user posted image user posted image

sonček, upam d anisi huda name, zdej sem kr mal važna veš, ker sem s prve uganla ... sorči no ...

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 2336
    25.7.2008 22:18:46   
    zorica
    Pozdravljene punce in bivše soborke (poimensko ne bom pisala, ker mislim na čisto vsako ki je tu )!
    Sem malece pokukala sem gor, da vas pozdravim in zaželim vso srečo za naprej.Jaz se večinoma zadržujem na temi februarčice2009 ker so mi takrat postavili rok.

Se mi zdi že cela večnost, ko sem se sama pripravljala na postopek IVF in še danes ne morem verjeti, da mi je kljub eni dobri celici v prvo uspelo zanositi.Tako da punce nikoli ne obupajte, če imate malo foliklov ali pa vam ostane le ena celica.

Jaz se sedaj v 10tednu in se do sedaj super počutim.Sem pa že od samega začetka na bolniški in večji del počivam.V 7t sem zakrvavela, bila 1teden preventivno v bolnici.Sedaj pa me že skoraj slab teden spremljajo čokoladni izcedki oz. čokoladne kapljice,ampak z bebico je vse ok, rase in srček veselo bije.Ga že sama slišim s pomočjo angelsounda - no ja, včeraj sem ga prvič.
    NS imam 5.8 in upam da bo minilo vse b.p.

Sedaj pa še enkrat en velik pozdrav vsem in da vam čimprej uspe zagledati ta magični + !

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 2337
    25.7.2008 22:23:50   
    mismis

Bom jaz prišepnila miš, ta cerkvica, oziroma hribček je moje pribežališče, ko sem imela negativne žuteminute, ko sem še živela na Gorenjskem (svojih 40 let skupaj), točneje v kotlinici pod to cerkvico na Jamniku, živela sem pa tam kjer so doma kovači, umetno kovaštvo pa je še danes ponos tega kraja ... če boš kmalu šla, je v tem kraju gostilna, kjer ne komplicirajo zaradi user posted image , tako da boste vsi trije lahko na vrtni terasi imeli kosilo ... evo to je bil kratki turistični barometer user posted image user posted image user posted image user posted image

sonček, upam d anisi huda name, zdej sem kr mal važna veš, ker sem s prve uganla ... sorči no ...

Gretka, nekako se mi zdi, da je ta kraj Kro**. A se motim???

drugače je pa meni zelo pomembno, da nihče ne komplicira zaradi mojega user posted image , čeprav je ogromen, ampak kljub vsemu je zelo poslušen...če si ti bo dal, ali mi lahko pošlješ ime gostilne na z.s. da vem kje mi res ne bodo komplicirali. Gretka, hvala, a sem ti kdaj rekla:" Bejbi, you're the best!"

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Grethy)
    Neposredna povezava do sporočila: 2338
    25.7.2008 22:25:31   
    mismis

user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU  

user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE 

Ponedeljek, 28.07.
    Julija30 - pregled
    Rožica29 - UZ

Torek, 29.07.
    Shuka - NS

Torek, 05.08.
    Orto2 - NS
    Zorica - NS

Sobota, 09.08.
    Julija30 - NS

Ponedeljek, 11.08.
    Linda25 - UZ

Torek, 19.08.
    Hedviga - UZ, NS
    Linda25 - UZ

Sreda, 27.08.
    Zvezdica - pregled

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image            

user posted image mismis  user posted image
    user posted image Oktavija user posted image
    user posted image Mlinčka user posted image
    user posted image Sapi user posted image
    user posted image Netka34 user posted image
    user posted image Gita14 user posted image
    user posted image Grethy user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
    (beri TESTI)

P O Č I T N I C E

user posted image user posted image user posted image   user posted image

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
    user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) 
      • ušula
      • paki (PO)
      • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
      • Anja31 (2. IVF, dr. Reš) 
      • Pikovit (6. IVF, MB)
      • Paddy (1.ICSI)
      • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
      • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
      • Zarja1 (1. IVF, LJ, avgusta po zamrznjenčke)
      • Dobrovoljčica
      • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
      • Barbarella77
      • Sabsa (Menopur)
      • Anabanana
      • Iannia
      • Žirafca
      • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
      • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
      • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
      • Mandreja (IVF, Lj)
      • Ozone (MB dr. Reljič, avgusta v nov postopek UZ 28.08.)
      • andreja07 (PO, dr. Reš)
      • Kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 
      • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
      • Ledenka (ICSI, PO ali LJ)
      • moni29 (MB)
      • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
      • womanpolice (1. ICSI, GK LJ)
      • Pika74 (34 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
      • Tjasshyy (LJ?)
      • Stijan (3. ICSI, dr. Reš)
      • Sulfinija (4. IVF, dr. Zorn, posvet 12.06)
      • mami26 (LJ)
      • Titi3 (Superfact in Menopur)
      • Daisy (dr. Reš)
      • Arneja (35. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reš)
      • Gigi (2. ICSI, GK LJ, dr. Vogler, posvet 21.08.)
      • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
      • M.L.B.K (dr. Reš, 14.08)
      • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
      • Kajsica (IVF, GK LJ)
      • Lučka25 (dr. Reš, PO)
      • tička (ICSI, dr. Reš, Postojna)
      • Lana08 (1.IVF/ICSI, GK LJ, dr. Zorn)
      • mismis (2.IVF;LJ,dr.Drobnič)
      • oktavija (1.IVF/ICSI)
      • mala81 (2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB)
      • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič) 
      • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
      • netka34 (2.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
      • Darja* (3.IVF/ICSI)
      • Vijolica30 (31. let, 3.IVF, dr. Bokal)
      • Anadejka
      • Sarasan (2. IVF)
      • šemalo (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
      • sonček85 (GK LJ, dr.Drobnič, 07.10.)
      • Gita14 (IVF, dr. Bokal)
      • Grethy (LJ, dr. Požlep, a je še kaj zamrznjenčkov)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

koala
        user posted image , *medica*user posted image   ,  Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlica user posted image  ,  Bety upauser posted image , mozart, _rebeca_ user posted image  user posted image , MIŠEK13user posted image , ele, Sisyuser posted image , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloska user posted image , maja24user posted image   , dakica, sayuri user posted image user posted image , Pamela, blanč,  Stormy , tassi1, dakecuser posted image , citrončica, maša74,  tobika, Goyauser posted image   user posted image ,  Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image , Martinščicauser posted image user posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13 user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pf user posted image ,Ana_P user posted image , Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image , Goldfishuser posted image , Johnieuser posted image ,Pikica 26user posted image , Meybebaby , sonček75user posted image , DejanSenka user posted image , Mandarinca, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Anabanana, Ajedat, Arneja, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Gugu user posted image , Mihi78user posted image , Pajčolankauser posted image , Tejkiuser posted image , Špelka12 , Lorby007user posted image , Koninauser posted image , Jelka123 user posted image , m.rudovicuser posted image ,  Orkauser posted image ,  Teja*user posted image , Mavrica72user posted image , Tejka** user posted image , Hormončekuser posted image , *NiNa* user posted image , Pinki2user posted image , Krtekxx user posted image , Zvezdicauser posted image , Dajamaja,  Tejekuser posted image , Pinki36user posted image , Abrauser posted image , Tadeja81user posted image , Sonček33 user posted image , Pija76, Rubin , Julija30 user posted image , Zoricauser posted image , Leisha79user posted image , Mačka27user posted image , Orto2 user posted image , Hedvigauser posted image , Libi user posted image , Shukauser posted image

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
      Znaki hiperstimulacije:
      http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
      Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

user posted image  NOVE NOSEČKE JULIJ user posted image    

user posted image   Linda25 (LJ)

user posted image   Nokes (LJ)

user posted image Rožica29 (LJ)

user posted image Jadrnica (N)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
      Neposredna povezava do sporočila: 2339
      25.7.2008 22:27:02   
      dajamaja
      Dober večer! Pridne, pridne, same lepe novice!!!
      Lepo je prebrat, kako gre vse po maslu.
      Čestitke vsem!!!!

(odgovor članu mismis)
      Neposredna povezava do sporočila: 2340
      25.7.2008 22:27:14   
      mismis
      IZVIRNO SPOROČILO: zorica

Pozdravljene punce in bivše soborke (poimensko ne bom pisala, ker mislim na čisto vsako ki je tu )!
      Sem malece pokukala sem gor, da vas pozdravim in zaželim vso srečo za naprej.Jaz se večinoma zadržujem na temi februarčice2009 ker so mi takrat postavili rok.

Se mi zdi že cela večnost, ko sem se sama pripravljala na postopek IVF in še danes ne morem verjeti, da mi je kljub eni dobri celici v prvo uspelo zanositi.Tako da punce nikoli ne obupajte, če imate malo foliklov ali pa vam ostane le ena celica.

Jaz se sedaj v 10tednu in se do sedaj super počutim.Sem pa že od samega začetka na bolniški in večji del počivam.V 7t sem zakrvavela, bila 1teden preventivno v bolnici.Sedaj pa me že skoraj slab teden spremljajo čokoladni izcedki oz. čokoladne kapljice,ampak z bebico je vse ok, rase in srček veselo bije.Ga že sama slišim s pomočjo angelsounda - no ja, včeraj sem ga prvič.
      NS imam 5.8 in upam da bo minilo vse b.p.

Sedaj pa še enkrat en velik pozdrav vsem in da vam čimprej uspe zagledati ta magični + !

Zorica, lepo da se spet oglasiš, evo sedaj smo te zabeležili na seznam, kdaj imaš NS, da bomo lahko navijale zate. Uživaj v svoji user posted image , pa želim ti še naprej lepo in mirno nosečnost,  brez slabostiuser posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zorica)
      Neposredna povezava do sporočila: 2341
      25.7.2008 22:27:25   
      spelka12
      zorica tako sem vesela, da se je vse uredila in da si srečno user posted image . user posted image user posted image user posted image  upam, da se bo tudi tvoje zdravje popravilo, zaslužiš si biti maximalno srečna.

(odgovor članu zorica)
      Neposredna povezava do sporočila: 2342
      25.7.2008 22:28:39   
      mismis
      IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

Dober večer! Pridne, pridne, same lepe novice!!!
      Lepo je prebrat, kako gre vse po maslu.
      Čestitke vsem!!!!

o Dajčimajči, kje si ti?
      Kako doma?
      Kako je vaš user posted image ? Se velikokrat spomnim nanj in s tem posledično nate. Kdaj greste na morje?
      Ali ga boste vzeli s seboj?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu dajamaja)
      Neposredna povezava do sporočila: 2343
      25.7.2008 22:35:19   
      mismis
      IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Halo-------računalnik že dela in jaz garam, ko se prebijam skozi vse novo napisane dogodivščine.
      Nokes, pa to je enostavno SUPERuser posted image user posted image !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Grethyuser posted image

Ženske, jaz tako nestrpno že čakam, da grem po svoje pingvinčke..............................kok se to poletje vleče!!!!!

Zarja, jap tudi jaz komaj čakam, da grem po svoje pingvine. Ampak kljub vsemu, gre meni to polteje izredno hitro. a je to sploh poletje?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
      Neposredna povezava do sporočila: 2344
      25.7.2008 22:36:52   
      mismis
      ok zdej pa, da ne bom imela samogovorov, lahko rečem samo nasednje...

LAHKO NOČ VSEM SKUPAJ...user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
      Neposredna povezava do sporočila: 2345
      26.7.2008 0:07:42   
      gigi1
      Hoj drage moje

Vidim, da je bil dober dan.
      In tako bo tudi naprej!!!

Nekaj je moj danes izjavil in moram deliti z vami.
      Prevajal mi je iz nemškega cajtnga neki o aretaciji Karadžiča. No, pa to sploh ni poanta.....Baje je zdravil eno žensko zaradi NErodnosti (neplodnosti). Moj je po poklicu slavist. Prevedel je prav. Jaz sem pa skor umrla od smeha user posted image . V glavnem punce tolk, da vemo... SAM MAL SMO NERODNE in nam bo kmalu ratalo (če že ni).
      Jaz sem se res nasmejala in sedaj celo tole našo dramo jemljem z veliko večjo dozo humorja. Kar je samo dobro.

Sonček pls, pls pošlji mi geslo. Js tud bi gledala našo nevestico user posted image  (Buši je pa vrhunski)

Ajsi tudi geslo pls.

Zvezdica draga. Medo je naš car!! user posted image  user posted image  user posted image

Miška a bova začele še gorenjski konc obdelovat? user posted image

Bambi a ti laparo še niso delali??

Dajči prišla naokoli user posted image  user posted image  user posted image

Pa Zorica tud user posted image . Tebe pa že nekaj časa pogrešamo in sprašujemo po tebi.

Špelka draga kako si?

Lubice rada vas imam, ampak moram it spat. Cmokije vsem

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 26.7.2008 0:18:18 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
      Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mismis)
      Neposredna povezava do sporočila: 2346
      26.7.2008 0:11:14   
      gigi1
      Gretka RINGARAJNEKEN je zakon!!!! user posted image  user posted image  user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
      Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu gigi1)
      Neposredna povezava do sporočila: 2347
      26.7.2008 0:13:47   
      Grethy
      Ja je to pravi kraj ja ... dobiš na z.s. še ostale podatke ...

(odgovor članu mismis)
      Neposredna povezava do sporočila: 2348
      26.7.2008 7:51:23   
      mismis
      PRVI SEM, PRVI SEM, PRVI SEM....BRAVO mismis user posted image user posted image user posted image

Evo da vam  povem dobro novico, nam se je končno uspelo naspati. Zvečer smo našega kužona pustili zunaj, da dela tisto čemer je namenjen, torej čuvanju naše hiše in uspeh, nobenega tuljenja, zavijanjanja ali kakšnih drugačnih zvokov, ki ti dvignejo vse kocine. Ene dvakrat je glasno zalajal, in to res glasno, da se to se sliši pri nama v spalnici, kot da bi šel vlak čez njo, ampak vseeno. Absolutna zmaga, sedaj bo vsako noč zunaj. In kakšno veselje, ko me je zjutraj zagledal, toliko enega skakanja po meni in stiskanja k meni pa že dolgo ne. Sem čisto happy user posted image

No takole, sedaj sem vam zaupala moj nočno zgodbo, zdej grem pa shopingirat z našim. Lepo se imejte, se beremo kasneje

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Grethy)
      Neposredna povezava do sporočila: 2349
      26.7.2008 8:25:10   
      sonček33
      Dobro jutro miške piške.
      Kako smo? danes je sobota, a ni to fajn. Moj sicer dela, a se bo že okoli pol enih prikazal doma, tako da bo ostalo še veliko od skupne sobote.
      Kam pa jo ve mahnete? Midva bovašla samo na kakšen sprehod čez drn in strn...po travnikih in stranskih cestah. Pa pijačo v nahrbtnik, pa mal jabčkov pa je :)
      Zvečer pa Blejska noč. Bo treba se spet mal skup dobit s frendi pa it na promenado :) Sem si včeraj kupila nove hlače. Dvoje. nosečniške pa itak da jih moram čimprej sprobat :)

Komaj čakam torek, da grem k G. da mal pogledava tole dete, kako se ji godi. Upam, da bomo že vidl spol, ker me že tako firbec matra.

kaj bomo kuhale danes? jaz mam še nekja zelja, tako da ne vem, če ne bo kar govnač, pa hrenavke zanj, pa mogoče štrudl spečem alč pa kr paklačinke.

Veste kaj sem začela včeraj delat? Čistko! ma tolk ene krame, ki se jo nabere v stanovanju. ne moreš vejet. pa kar vse nekaj šparam -  vrečke, dekoracijo, uno tretje... Sem vzela največjo vrečo za smeti uno 120 litrov in samo mečem stran. vse, kar se je nabralo pa nisem niti enkrat rabila. uf, to se bo nardilo prostora v bajti.user posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu mismis)
      Neposredna povezava do sporočila: 2350
      Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
      Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
      Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
      Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
      Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
      Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Kajenje med nosečnostjo.
      пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.