|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
26.7.2008 9:52:07   
alysa
Dobro jutro!

Ene pa ste nočne pticeuser posted image , js zaenkrat kr v redu spimuser posted image , tk da se nimam kaj za pritoževat user posted image user posted image .

Lahk pa da bo že čez en tedn drugač user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 351
26.7.2008 10:04:00   
lana luna
oh tole oblačenje naših user posted image . to bo meni pomojem še fejst problemčke delalo na začetkuuser posted image ampak bomo že.

a ne bi uro srečanja rajš napisale tiste, ki majo še službo in zagotov mislejo pridt? fajn bi blo da bi nas bilo čimveč, ker imam občutk, da se pol namo več mogle zment. že zdj je težkouser posted image user posted image

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 352
26.7.2008 10:07:18   
alysa
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

oh tole oblačenje naših user posted image . to bo meni pomojem še fejst problemčke delalo na začetkuuser posted image ampak bomo že.

sej meni tut, ampak kot si rekla, vaja dela mojstra, tk da se bomo počasi ziher znašle ... user posted image user posted image

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 353
26.7.2008 10:27:02   
*bubi*
ja, pf, lanolin je lanolin. Če bi pogledala, koliko res stane "material", bi te na rit vrglo. Potem pa seveda vsaka firma malo po svoje zapakira, pa za ohoho denarja prodaja user posted image  Mislim, da ta DMov ni tako drag, vsaj glede na ostale njihove izdelke.

Jaz še nisem prijavljena v DM Babybonus, se bom pa takoj po porodu sigurno. A ti si že? Je kaj pametnega v teh nosečniških bonih?

Jaz sem si bone pogledala na njihovi spletni strani. TUKAJ. Desno imaš knjižica bonov, pa si lahko pogledaš, kaj je not. Za prijavo pa rabiš fotokopijo 1. strani materinske; če se ne motim, bone dobiš takoj na blagajni. Poglej, če boš kaj od teh stvari kupovala, potem se splača knjižico vzet.

Ravno ta krema za prsi je tudi not.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 354
26.7.2008 10:31:56   
*bubi*
Ne skrbet glede oblačenja. Mama ima najboljši občutek za svojega user posted image . Saj hitro pogruntaš, kaj ti je praktično in kaj ne. Pač ugotoviš, da si kako stvar bzv kupila, ampak se preživi user posted image  Prve mesece je treba malo gledat, da nima preveč stvari, ki ga stiskajo v pasu. Zato so fajn žabice, ki se na ramenih zapirajo. Pa podobne fore...

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 355
26.7.2008 11:02:18   
arabela*
babe,malo pomoči rabimuser posted image
A ve kera,kako se reče tisti roži,oz,je ko ena palica na koncu pa ima tak rjavo.pa mislim,da je lahko kar na suhem.Bi imela,pa nevem,kako se sploh imenujeuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 356
26.7.2008 11:04:58   
ključek
tm bo pa čakala me to you z avtobusom in nas odpelje do Celja

lana, moj možek je že rekel, da si lahko v službi sposodi kombija in nas pelje vse skupaj do celja.................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .................še preden si ti to napisala................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 357
26.7.2008 11:08:41   
ključek
Tako, da postajamo že počasi taka mala žabja družinica .

Jaz danes začenjam 32. teden in kar ne morem verjeti kako čas beži !!! Res, ko se spomnem koliko časa sva čakala na najin in koliko krat sva bila , ko ni in ni ratalo. Potem pa se je zgodil tudi najin DOBESEDNO ĆUDEŽ . Dobro, da me moj sexy bušček in brce pod rebra spomnejo, da je vse to res in da bova RES kmalu v naročju imela svojega težko pričakovanega .

Ah, zdaj postajam že preveč čustvena, ampak saj veste HORMONČKI . Sedaj pa grem prebrat za nazaj kaj vse ste včeraj načvekale.

CIAO

to si pa tako lepo napisala..........................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 358
26.7.2008 11:09:53   
ključek
Jaz danes začenjam 32. teden in kar ne morem verjeti kako čas beži !!!

jaz pa jutri 33. teden.................................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ................včasih še vedno ne dojemam, da bova postala starša....................user posted image

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 359
26.7.2008 11:11:10   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

Tako, da postajamo že počasi taka mala žabja družinica .

Jaz danes začenjam 32. teden in kar ne morem verjeti kako čas beži !!! Res, ko se spomnem koliko časa sva čakala na najin in koliko krat sva bila , ko ni in ni ratalo. Potem pa se je zgodil tudi najin DOBESEDNO ĆUDEŽ . Dobro, da me moj sexy bušček in brce pod rebra spomnejo, da je vse to res in da bova RES kmalu v naročju imela svojega težko pričakovanega .

Ah, zdaj postajam že preveč čustvena, ampak saj veste HORMONČKI . Sedaj pa grem prebrat za nazaj kaj vse ste včeraj načvekale.

CIAO

to si pa tako lepo napisala..........................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se strinjam user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 360
26.7.2008 11:14:05   
ključek
Kaj pa drugače - ste se kaj včlanile v ta DM babybonus?

jaz sem se................user posted image user posted image user posted image .................prejela sem knjižico z boni.................nekaj sem jih podarila, nekaj pa sama porabila.............

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 361
26.7.2008 13:28:29   
lana luna
lana, moj možek je že rekel, da si lahko v službi sposodi kombija in nas pelje vse skupaj do celja..........

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 362
26.7.2008 14:23:59   
arabela*
Babe,meni je spet tak bogo.samo ležim že cel dan,pa počivam.pa v trgovino bi mogla spravit po hrano.Imam ves dan feeling,da bom slej ko prejšla v P.Samo dol tišči.Vam se tud že to dogaja??Al je to že normalno v 35.tednu??user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 363
26.7.2008 14:36:28   
Lara Croft
lara sej morš samo do Trojan se prpelat tm bo pa čakala me to you z avtobusom in nas odpelje do Celja

Luna lana.... ma sej morda bi, če ne bi delala... pol sem pa popoldne čist brez energije.... in tačke me ful bolijo....

Neposredna povezava do sporočila: 364
26.7.2008 14:49:30   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

babe,malo pomoči rabimuser posted image
A ve kera,kako se reče tisti roži,oz,je ko ena palica na koncu pa ima tak rjavo.pa mislim,da je lahko kar na suhem.Bi imela,pa nevem,kako se sploh imenujeuser posted image

Vidim, kaj misliš.... ma mi ne pride in ne pride.... user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 365
26.7.2008 14:52:52   
Lara Croft
Tk..... grem malo spat..... ful se mi spi... najprej ne morem zaspat do dveh, čeprav se mi spi......pol ku pa zaspim, se pa stalo zbujam.....vsakič, ko se morem prelžit iz enega boka na drugega.... no, glih ku sem že budna pa morem it še scat... user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 366
26.7.2008 16:25:50   
*bubi*
Samo dol tišči.Vam se tud že to dogaja??Al je to že normalno v 35.tednu??

Saraya, pojma nimam. user posted image  Kdaj imaš kak pregled?
Mene nič dol ne tišči, počutim se zaenkrat tudi še ful OK. Res je, da nisem fizično ne vem kak aktivna, bolj tista vsakdanja opravila.... No, 5 ur letanja po avstrijskih trgovinah ta teden me tudi ni namučilo user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 367
26.7.2008 16:56:06   
arabela*
Bubi,ma ne vem,grozno se počutim.Vse mi dol pritiska,pa težko hodim.Komaj 8.avgusta imam pregled.Pol pa pride kak dan,ko je čist ok.user posted image
Upam,da me ne preseneti kajuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 368
26.7.2008 16:57:19   
arabela*
Lara,da se tisti veji reče rogoz,če se ne motim.
Pa saj sem nekaj druga nabavla,bo tud vredu zapolnilo kotuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 369
26.7.2008 16:57:50   
Tejchy
Ojla punce!

Evp, js sem bla danes tudi pridna, sem spucala celo stanovanje, pa skuhala, itd... pol sem si pa vzela malo pavze po kosilu... zdj pa sem si rekla, da je čas, da malo prečekiram kaj počnete...

pf - za bradavičke si že dobila odgovor... js si bom kupila nekaj takega kar ni treba spirat... da je čim bolj praktično...

lana luna - js sem odločbe od CSD že dobila, kdaj bo pa denar pa sem pozabila vprašat... no, itak bom zasledila na bankomatu... bom pa js verjetno ta denar dala kar na stran in našmu user posted image  na račun...  sem bila pa prijetno presenečena... enkratna pomoč je že 270€ oz nekaj centov manj... user posted image  user posted image  user posted image  .. 10€ več ni ne vem kaj, ampak nekaj je pa le .. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Saraya - moja direktorca je ob ful aktivnem življenju (tud non stop neki letala okol, delala o zadnjega, ... ) tudi rodila 1 dan po nastopu porodniške.. to je.. predvidevam nekje 36 teden... tko da.. če imaš zelo aktivno življenje, možno da boš prej rodila... kr brez skrbi... pri 36 tednih si že tko daleč, da težko gre kaj narobe...

Sicer pa... kako pa je z našimi dvojčki in trojčki??? tudi ti se ponavadi prej rodijo... sam kolikor sem gledala imata punci malo bolj pozno v septembru rok, a ne?? ...

No, ena bo že odprla "našo vrsto" .. pol babe.. gre pa zares... user posted image  user posted image  ...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 370
26.7.2008 16:58:43   
arabela*
bubi,ap še to.Doba tistega mojega laufanja naokoli je že lep čas končala.Tak da večinoma počivam doma,če znese.user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 371
26.7.2008 17:01:02   
arabela*
tejchy,pridna si bla danesuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 372
26.7.2008 17:15:20   
alysa
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy

.. enkratna pomoč je že 270€ oz nekaj centov manj... user posted image  user posted image  user posted image  .. 10€ več ni ne vem kaj, ampak nekaj je pa le .. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   

to sm pa tut js opazla, ja, zgleda so mal povišali user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 373
26.7.2008 17:16:56   
alysa
Js bi popoldan tut sam spala user posted image user posted image , pa se tolažim, da zdej še lahk, čez mesec in pol bom pa bolj težko user posted image

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 374
26.7.2008 17:19:17   
Tejchy
tejchy,pridna si bla danes

sem bla a ne?? sj sem si pol privošla za kosilo skutine palačinke prelite s čokoladnim sladkim grehom... da seem dobla nazaj porabljene kalorije ...... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?