miškolinček
|
IZVIRNO SPOROČILO: naty13 Kje pa je Erin A se z Miškolinčkom za porodno postlo tepeta Erin se nič ne tepe z Miškolinčkom,ker je le ta spet doma. Ja,jaz še nič ne cartam,razen svojega razbolelega trebuha. MAdona kok so me pa dans namatral,pol je pa še vroče ko . NAzadnje pa še stoječa kolona na avtocesti za Jesenice in to v obe smeri,upam da mi danes ne bo treba nazaj,ker z avtom tja ne pridem pravočasno,bo treba helikopter. Bi se že pred 2 urama javila,samo sem bila tko zanič, da sem mogla najprej mal odremat,spat se v tej vročini ne da. Skratka poslali so me domov,sem se pa zmenila da bom do poroda hodila na kotrolo na JE ker je moja G. na dopustu in me za naprej ni naročila,je mislila da bom že ta vikend rodila. V ponedeljek imam ponoven CTG pa vse ostalo. Danes so mi posneli samo CTG,ki je kot zanalašč pokazal samo 2 hribčka,ostalo pa ravno tako da bi lohk črto potegnil. Sem bila tako nervozna da so se mi še popadki nehali,ker na poti gor sem jih še imela. Imam zmehčan maternični vrat,odprta za 1cm. Zdravnica me je tudi ginek.pregledala. Bolelo je kot ,sem mislila da mi bo vse spraskala. Toliko cajta je grrebla po meni da zdaj mal krvavim,baje je to običajno. Pa ta prvo mi je rekla da še nisem za rodit,plodovnice mi sploh pogledala ni ,samo to jo je zanimalo če mi je že odtekla. Sem bila tok huda,ker na napotnici izrecno piše,premalo plodovne vode zato primerna za sprejem do poroda. Ona me pa gleda kot da sem z lune priletela,da bi pa včerajšnji CTG pogledala in videla da so tam sami hribi kot naše alpe ji pa na misel ni prišlo. V glavnem zdaj sem se že pomirila in upam da je vseeno vse v redu z in da ima vsega dovolj,v poned. pa upam da kdo drug dela gor v P. in spodaj na ginekologiji. Upam da vas nisem razočarala ampak danes od mene očitno ne bo novega levčka,pa tako sem upala da bo danes ko imam god. Mimogrede,Aradej ti si tudi moja soimenjakinja,vse naj naj,če kaj praznuješ,jaz ne ravno,je pa moja babica bila ponosna na to da imava skupaj god ko je bila še živa in mi je to ostalo v spominu. Zdaj grem pa mojemu razočaranemu kavico skuhat,revež me je mogel tako daleč zastonj peljat,je mal mislu da me bo kr gor pustil,da ne bo doma skoz na trnih kdaj iti. Me non stop sprašuje če že greva,pa kdaj bova šla a bova šla jutri zjutraj (kot da jaz vem kdaj) tako da tudi že meni preseda. Ga morm mal potolažit ker še ni ,pol morem pa še sinu razložit zakaj je mami doma če je pa prej rekla da se bo pri mami mirkal,pa da mami ko pride s seboj prinese. Je še premajhen in mu zdaj ni nič več jasno. Pridne bodite,se oglasim še kasneje,pa hvala vsem za spodbudne besede,vem da so bile, sam jih preberem kasneje,a velja. Erin na Jesenicah danes nimajo nobenega dela in so vse postle frej, preverjeno,tako da kar pohiti,da ne bojo sam kofetkale čez vikend
|