|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
26.7.2008 14:08:23   
Ryssa
Ježeš kak je luštkan Rok user posted image user posted image

Drugače pa en pozdravček vsem!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
26.7.2008 14:19:23   
Erin
Gajka - kakšne lepe slikce in še lepši fantekuser posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
26.7.2008 14:32:19   
naty13
Gajka kako je fletkan vajin Rok. Se kar topim, ko gledam naše avgustovčke.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
26.7.2008 14:39:22   
nell
Pozdravček še od mene!

Glede porodniške...men je tud rekla, da moram javit ko rodim, baje da zato, da se ve za koga se koristi tisto nadomestilo za nego in varstvo otroka. Js sem dobila zdej odločbo samo za tistih 105 dni porodniškega dopusta in nadomestila... ostalo pa menda dobim kasnejeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj pregled včeri je potekal tko na hitro...še zmer smo na glaviuser posted image user posted image user posted image ...baje lepi korenjaki...je rekla da ob roku lahko računam na 3700-4000g - no pa sej to je že zadnjič povedala. Plodovne vode je dovolj...in baje se nam še nikamor ne mudi.

Js sem pridelala spet 3 kg, skupi torej +14kg - grozaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pritisk vredu, toxo v tretje negativnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sem pa zato slabokrvna - sem kr dolgo zdržala, glede na to, da sem mela s krvjo težave že pred nosečnostjo...torej sem sedaj na Legoferju - bljak je to ogabn in posledično zarad tega je wc moj najboljši prijatelj. Aha ugotovila je, da res full zaotekam in da moram počivat, ampak js kr ne morem. Sem danes spet v akciji pranja perila in pripravljanja itd.

Včeri ko sem prišla domov, me je tast presenetil s postlco...jo je sestavil, prebarval...čist iste barve k otroška sobica - jupiii. Danes sem že namontirala obrobo, pa jogi sva končn dala narazen, pa odejico sem oblekla...rjuha bo pa mogla počakat, ker sem pozabla dat prat nepremočjivo podlogo...tko da tud to bo. Skratka postlca zdej zleda tako, kot da bo vsak čas nekdo šel notr ležatuser posted image user posted image user posted image

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
26.7.2008 14:45:19   
anaya
evo jaz sem tut konc s pranjem.... prav škoda, da ne bo več malih cotik.... verjetno se jih bom kasneje še prehitro naveličala (pranja pa likanja mislim).

gajka: in ostale prosim ne objavljajte več slik svojih štručk, ker se bo meni še bolj vleklo....sem tako neučakana kot mali otrok...hočem rodit!!! Ne sej se šalim, vi kr dajte ker so vsi taki sončki, da ti res orng lušte naredijo (še sreča da smo vse blizu), ne znam si zamislit da bi se še vleklo kake pol letauser posted image user posted image user posted image

pa danes sem si končno trebuh slikala ( po 100letih), bom dala v album če bo šlo, ker sem res ne znam prilepituser posted image

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
26.7.2008 14:55:11   
bella02
gajka, joj kako je mali lušten user posted image user posted image user posted image , komaj čakam, da vam pokažem svojega user posted image , samo mora še ven prit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
26.7.2008 15:00:00   
aradej
miškolinček vidim te

so te poslali domov?

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
26.7.2008 15:11:49   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: aradej

miškolinček vidim te

so te poslali domov?

...ja kako je s tabo?

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
26.7.2008 15:15:21   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

miškolinček vidim te

so te poslali domov?

...ja kako je s tabo?

Se je stanje umirilouser posted image

pa pa

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
26.7.2008 15:16:50   
naty13
Nell za kilce se ne sekiraj, bodo šle kmalu dol. user posted image  Boste pa mel kar fajn korenjaka. Važno je, da je obrnjen z glavo navzdol in da je dovolj plodovnice. user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
26.7.2008 15:17:31   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: naty13
Kje pa je Erinuser posted image  A se z Miškolinčkom za porodno postlo tepetauser posted image user posted image user posted image user posted image

Erin se nič ne tepe z Miškolinčkom,ker je le ta spet doma.

Ja,jaz še nič ne cartam,razen svojega razbolelega trebuha. MAdona kok so me pa dans namatral,pol je pa še vroče kouser posted image . NAzadnje pa še stoječa kolona na avtocesti za Jesenice in to v obe smeri,upam da mi danes ne bo treba nazaj,ker z avtom tja ne pridem pravočasno,bo treba helikopter.

Bi se že pred 2 urama javila,samo sem bila tko zanič, da sem mogla najprej mal odremat,spat se v tej vročini ne da.

Skratka poslali so me domov,sem se pa zmenila da bom do poroda hodila na kotrolo na JE ker je moja G. na dopustu in me za naprej ni naročila,je mislila da bom že ta vikend rodila.
V ponedeljek imam ponoven CTG pa vse ostalo. Danes so mi posneli samo CTG,ki je kot zanalašč pokazal samo 2 hribčka,ostalo pa ravno tako da bi lohk črto potegnil.
Sem bila tako nervozna da so se mi še popadki nehali,ker na poti gor sem jih še imela. Imam zmehčan maternični vrat,odprta za 1cm.
Zdravnica me je tudi ginek.pregledala. Bolelo je kotuser posted image ,sem mislila da mi bo vse spraskala. Toliko cajta je grrebla po meni da zdaj mal krvavim,baje je to običajno. Pa ta prvo mi je rekla da še nisem za rodit,plodovnice mi sploh pogledala niuser posted image ,samo to jo je zanimalo če mi je že odtekla. Sem bila tok huda,ker na napotnici izrecno piše,premalo plodovne vode zato primerna za sprejem do poroda.
Ona me pa gleda kot da sem z lune priletela,da bi pa včerajšnji CTG pogledala in videla da so tam sami hribi kot naše alpe ji pa na misel ni prišlo. V glavnem zdaj sem se že pomirila in upam da je vseeno vse v redu zuser posted image  in da ima vsega dovolj,v poned. pa upam da kdo drug dela gor v P. in spodaj na ginekologiji.

Upam da vas nisem razočarala ampak danes od mene očitno ne bo novega levčka,pa tako sem upala da bo danes ko imam god. Mimogrede,Aradej ti si tudi moja soimenjakinja,vse naj naj,če kaj praznuješ,jaz ne ravno,je pa moja babica bila ponosna na to da imava skupaj god ko je bila še živa in mi je to ostalo v spominu.

Zdaj grem pa mojemu razočaranemu user posted image  kavico skuhat,revež me je mogel tako daleč zastonj peljat,je mal mislu da me bo kr gor pustil,da ne bo doma skoz na trnih kdaj iti. Me non stop sprašuje če že greva,pa kdaj bova šla a bova šla jutri zjutraj (kot da jaz vem kdaj) tako da tudi že meni preseda.
Ga morm mal potolažit ker še niuser posted image ,pol morem pa še sinu razložit zakaj je mami doma če je pa prej rekla da se bo pri mami mirkal,pa da mami ko pride user posted image  s seboj prinese. Je še premajhen in mu zdaj ni nič več jasno.

Pridne bodite,se oglasim še kasneje,pa hvala vsem za spodbudne besede,vem da so bile, sam jih preberem kasneje,a velja.

Erin na Jesenicah danes nimajo nobenega dela in so vse postle frej, preverjeno,tako da kar pohiti,da ne bojo sam kofetkale čez vikenduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
26.7.2008 15:19:27   
miškolinček

miškolinček vidim te

so te poslali domov?

Sem tako dolgo pisala, da nisem opazila da ste me ve tudi že opazile. JA,doma sem,sitna ker še zdaj ne vem pri čem sem. KOmaj čakam ponedeljek ko bom mela še UZ in bom vsaj vedela če je res premalo plodovnice,ker zdaj ne vem nič.

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
26.7.2008 15:27:54   
naty13
Miškolinček user posted image user posted image user posted image  To pa je odnos, da še ne morejo povedat, kolk maš plodovnice in če je z user posted image  vse ok. Tudi meni se je pri Nejcu ko sem prišla v P začuda vse umirilo in je CTG tudi samo par hribčkov zabeležil. Samo so me vseeno obdržali in sem bila tam tri dni pol pa rodila.  Je pa odnos med vikendi zelo napet, tudi v KR je bil user posted image  Med tednom so bili pa vsi ok.user posted image  Bogi tvoj user posted image , ki ne ve, kaj bi. Se mi kar smili. Ja do JE je pa res gužva. Sploh ne boš do gor prišla, če bo treba. user posted image  Erin naj pa tudi na ponedeljek počaka, da ne bo na sitne babnice naletela, pa nej se raj še ona mal nakofetka s kolegicami. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
26.7.2008 15:28:48   
aradej
Hvala enako tudi mi malo praznujemo, smo zjutraj zalil temelje sedaj se pa odpravljamo na fešto. Naša mami bo stara že 60 let. Če bo kaj nvega mi pa sporoči.

Neposredna povezava do sporočila: 4014
26.7.2008 15:58:05   
miškolinček

Hvala enako tudi mi malo praznujemo, smo zjutraj zalil temelje sedaj se pa odpravljamo na fešto. Naša mami bo stara že 60 let. Če bo kaj nvega mi pa sporoči.

Bom sporočila vsem, samo ne grem pred ponedeljkom gor,sam če mam na 5 minut popadke drgač me pa ne vidijo. Ja,vidi se da je vikend in se jim nič ne da. PA upam da bo kera druga dohtrca takrat gor ker ta je takšna šarf,je moj tudi rekel da se je je kr ustrašil ko jo je videl,tako da tudi ni upal omenit da on bi me kr tam naraj pustuuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Zdaj morm pa računalnik sklopit je začelo tok grmet, zgleda da bo ena grda nevihta spet prišla.

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
26.7.2008 16:13:41   
matejchi
Jaz mislim, da bi bilo bolje, če nam Anita z novim fotičem dela preglede, kot pa da k dr. hodimo, bo verjetno več pokazalo.... Anita a kaj odmeva tam po hribih????
Ej Anita mene pa zanima, kdaj sta ga mela vidva sploh čas nardit, če sta tolk leteča, verjetno v kaki postojanki kaj? Če na Gorenjskem grmi, pol je verjetno Anito zagrabilo....

hihi mal se hecam....

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 4016
26.7.2008 16:15:06   
Krysia
Gajka: joj, kako je luškan tvoj Rok - pravi mali lepotec. Ja, pol pa že v P osvaja bejbe user posted image in se sonči z njimi ... kaj bo šele čez 15 let user posted image user posted image . Pa hvala za nasvete - vsekakor imaš po 10 dneh več izkušenj od mene, tako da ... če te še kaj prešine, kar povej, mislim, da bomo vse samo vesele ...

Miškolinček: ko berem o takih odnosih do user posted image me pa kar vse mine ... Mislim - jaz delam v šoli, pa se mi tud včasih ne da, ampak ne morem zato dijakov nadirat, a ne? Pač je treba potrpet. Vem, da je unim G tam to rutina, ampak si pa tud me zaslužimo, da nam malo razložijo zadeve, pa da nas vsaj zares pogledajo pa preberejo, kaj piše na napotnicah. Zdej sem pa res jezna, no ...

anaya: jaz se pa spravljam prat, pa spet nekaj grmi, tako da bomo preložili na jutri ... Se bojim, da ko bom vse oprala, me bo moj user posted image kar v P pošibal in hotel priti na svet user posted image . Tako da še mal odlašam, ampak predolgo pa ne bom, ker drugač bo moral pa moj možek prat user posted image Sej verjetno bi to še zmogel, samo ... likat pa ne mara in bi po moje kar samo zložil vse skupaj in rekel, da je itak vseeno ...

Aja, sem pa prej gledala tiste cotike pa so ene številke 62 ful večje od drugih. Zdej sem pa mal zmedena ... pa ne vem, kako bom to zložila ...Se mi zdi, da so ene 62 večje celo od nekaterih 68 user posted image Kaj čem zdaj? Po moje jih bom kar tako "od oka" po velikosti zložila ... al se bodo pa ene bolj skrčile kot druge, kaj pa vem user posted image

Drugač smo bli pa prej ne eni poroki, pa sem bla takoj za nevesto in ženinom jaz (no, moj trebuh, ne pa jaz) v središču pozornosti ... Mi je blo kar mal nerodno user posted image .

No, pridne bodite, pri nas se res nekaj trudi grmet, bom rajši izklopila tole škatlo ... Moj je šel pa kosit na parcelo, tako da doma glumim user posted image in lajam, če kdo pride user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4017
26.7.2008 16:16:31   
matejchi
http://www.pustolovski-park.si/
Ideja kam peljati otroka starejšega od treh let na Štajerskem. Mal reklame, naš bi šel vsakič ko pride v MB.

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
26.7.2008 16:40:17   
Erin
matejchi - to bi pa jaz tudi šlauser posted image user posted image user posted image Sem čist usekana na take stvariuser posted image

miškolinček -a tebe so pa kar domov poslali???user posted image Čudakiuser posted image Kdaj pa imajo izmene? Ker mene res nekaj ščipa pa v križu hoče zategovat, ne vem kaj se dogajauser posted image ....raje kar počivam da še jaz ne padem v roke tisti psiho gin.user posted image .. Pa danes se mi reeeeeeees ne da še rodituser posted image - kot da imam izbiro user posted image

Grem glavo umit...za vsak slučaj...

Aja..pa seznamčke posodobituser posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
26.7.2008 16:42:12   
Erin

user posted image
user posted image
user posted image

28.6.2008
1. mishel (PDP 5.8.) ~ DAVID - 47cm, 2685g ob 12.43 uri

2. suzili (PDP 13.8.) ~ LANA - 1820g in ŽAN - 1320g

8.7.2008
3. Maja T. (PDP 8.8.) ~ ZARA - 46cm, 2200g ob 12.30 uri

11.7.2008
4.
sayuri (PDP 5.8.) ~ ZARA - 48cm, 2490g ob 10.29 uri
           in                ~ LOVRO -
49cm, 2600g ob 10.31 uri

5. Neža7 (PDP 18.8.) ~ NEŽA - 45cm, 2260g ob 10.32 uri

15.7.2008
6. Gajka (PDP 28.7.) ~ ROK - 52cm, 3430g ob 2.36 uri

21.7.2008
7. m@j@ (PDP 5.8.) ~ URH - 52cm, 3270g ob 12.47 uri

user posted image
user posted image

22.7.2008
8. cebrca (PDP 5.8.) ~ IVAN - 52cm, 3210g ob 19.56 uri

6 user posted image :4 user posted image

user posted image user posted image user posted image Čestitke! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Erin -- 26.7.2008 16:50:11 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
26.7.2008 16:44:18   
m@j@
Tudi nas je malo prehitelo:
21. julija 2008 ob 12.47 se nam je rodil Urh, težek 3270g in velik 52 cm.

Sedaj sva že doma in se veselo crkljamo. Več pa drugič.

Lepe porode vsem in čestitke vsem mamicam, ki so že rodile.

lp,

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
26.7.2008 16:46:42   
Erin
   user posted image  user posted image user posted image

user posted image PDP

Ime
(št.user posted image , spol,imeuser posted image ) starost, kraj roj.user posted image /+kg
------------------------------------------------

user posted image 30.07.

~ Muklla (1.user posted image user posted image Špela)  +12 kg

user posted image 31.07.

~ PABLO (2.user posted image user posted image ) 33.let  CE  

user posted image 01.08.

~ Erin (1.user posted image user posted image ) 27.let  Jesenice/ +15,5 kg
~ ozziebo (2.user posted image user posted image Jan/Lev) 33.let +10 kg

user posted image 02.08.

~ izabella08 (1.user posted image user posted image ) 28.let +9 kg
~ Nevaeva (1.user posted image user posted image ) 28.let  LJ/ +11 kg
~ arait (1.user posted image user posted image ) 26.let  LJ/  +1 kg
~ Tato (user posted image Jaka) 28.let +10 kg

user posted image 03.08.

~ lana78
(1.user posted image user posted image ) 29.let Šempeter

user posted image 04.08.

~ dojenč (1.user posted image  user posted image Žana) 21.let MB/ +15 kg
~ bella02 (2.user posted image  user posted image ) 29.let +18 kg
~ nyna84
(2.user posted image user posted image )
25.let Šem. pri Gorici/ +9,5 kg

user posted image 05.08.

~ Odette (3.user posted image user posted image ) 32.let Jesenice/ +10 kg

user posted image 06.08.

~ arsha (user posted image Isabela) PO
~ karmen83
(1.user posted image user posted image ) Ptuj/MB/ +2,5 kg

~ sonce84 (1.user posted image user posted image ) 23.let  MS/ +1 kg
~ kaja02 (3.user posted image  user posted image Leja) CE/ +16kg

user posted image 08.08.

~ PikaPola34 (2.user posted image user posted image )

user posted image 10.08.

~ maartinca
(2.user posted image user posted image ) 34.let +11 kg
~ Arašida
(1.user posted image user posted image ) 24.let
~ *zvezdica*
(2.user posted image  user posted image )
30.let +16 kg

user posted image 11.08.

~ ANA_P (1. user posted image user posted image Tai) 30.let  +15 kg
~ bili1
(1.user posted image user posted image ) 28.let +4 kg
~ miškolinček
(2.user posted image  user posted image ) 29.let Jesenice/ +6,5 kg
~ iva77
(3.user posted image user posted image ) 30.let KR/ +8 kg

~ kat007 (1.user posted image ) 28.let

user posted image 12.08.

~ daja27
(user posted image Leon) +13 kg
~ K_a_t_j_a (1.user posted image  user posted image Jan) 23.let CE/ +7 kg

user posted image 13.08.

~ buhtlčk
(1.user posted image  user posted image ) 31.let  Jesenice/ +18 kg
~ žanneža (3.user posted image  user posted image Lana) 35.let CE/ +10,5 kg

~ Tamy30 (1.user posted image user posted image ) 30.let  +22 kg
~ meeryana (1.user posted image  user posted image ) 30.let

user posted image 14.08.

~ naty13 (2. user posted image user posted image Jošt) 23.let  KR/ +8 kg
~ iskanje (1.user posted image  user posted image ) 25.let PO
~ anita goitan (1.user posted image user posted image ) 30.let +11 kg
~ m_m (2. user posted image ) 26.let +17 kg

user posted image 15.08.

~ košuta (1.user posted image user posted image ) 25.let  CE/ +10 kg
~ MATEJKA_(user posted image ) 27.let MB/ +16,5 kg
~ Ninaaa
(1.user posted image user posted image )
29.let
  LJ/ +2 kg

user posted image 17.08.

~ buruolan (1.user posted image  user posted image ) 27.let  LJ/ +6 kg
~ nateja (1.user posted image user posted image Luka) 28.let
~ erta
(1.user posted image  user posted image )
28.let +18 kg
~ Jelenche (3.user posted image user posted image Katarina) 27.let LJ/ +6 kg

user posted image 18.08.

~ Vilika (1.user posted image user posted image ) 27.let LJ/ +15 kg
~ anaya (1.user posted image  user posted image Alina/Lucas) 28.let  MB/ +14 kg
~ tejkaz (2. user posted image  user posted image ) 24.let  LJ/ +4 kg
~ astrea (1.user posted image user posted image Tine) 30.let  +16 kg
~ Višnja (2.user posted image user posted image )
~ dar10 (1.user posted image user posted image ) 27.let LJ/ +10 kg
~ čipka
(1.user posted image  user posted image ) 25.let PO/ +20 kg
~ Arany
(1.user posted image user posted image ) 32.let CE/ +11 kg
~ Tinka14
(user posted image Nejc) 27.let +7 kg

user posted image 19.08.

~ maya maya (1.user posted image ) 25.let  PO

user posted image 20.08.

~ nell
(1.user posted image user posted image Tibor/Tit) 28.let CE/ +14 kg
~ betty (1.user posted image user posted image ) +11 kg

user posted image 21.08.

~ matejchi (2.user posted image  user posted image ) 29.let MB
~ bambi14 (1.user posted image user posted image Ela Nina) 28.let  +12 kg
~ soncek3
(1.user posted image user posted image ) 30.let  NM/ +8 kg

user posted image 22.08.

~ lana777 (1.user posted image user posted image ) 30.let  CE/ +10 kg
~ sandra123
(2.user posted image user posted image  user posted image Taja & Teja) 30.let CE/ +10 kg
~ renatka  (1.user posted image user posted image ) 28.let MB/ +8 kg
~ majah (1.user posted image  user posted image ) 28.let  LJ/ +7 kg
~ andrejaboris (2.user posted image  user posted image Tian/Luka) 27.let +11 kg

user posted image 23.08.
~ petrushka
(1.user posted image  user posted image ) 22.let LJ
~ Krysia (1. user posted image user posted image ) 31.let   LJ/ +9 kg

user posted image 24.08.

~ Ryssa (1.user posted image user posted image Lan) 21.let CE/ +10 kg
~ Manika
(2.user posted image user posted image ) 24.let  -4 kg

~ Julija08 (1.user posted image  user posted image Tristan) 27.let KR/ +10 kg
~ karmar
(1.user posted image user posted image ) 29.let Šem. pri Gorici/ +18 kg
~ Amelia (1.user posted image  user posted image ) 32.let +12 kg
~ tatly
(1.user posted image  user posted image Stella) Ptuj/ +4 kg

user posted image 25.08.

~ LinaK(1.user posted image user posted image ) 25.let
~ Barbarinha
(1.user posted image user posted image Luka) 28.let Ptuj/ +9 kg

user posted image 26.08.

~ krtek1 (2.user posted image user posted image ) 29.let +13 kg

~ ČebelicaMaja (2.user posted image  user posted image ) 

user posted image 27.08.

~ aradej (2. user posted image user posted image ) 26.let  CE/ +4,5 kg

user posted image 28.08.

~ URSKAP (user posted image ) 29.let +8 kg
~ pingo80
(1.user posted image user posted image ) 27.let +10 kg
~ anonimnauser posted image (1.user posted image user posted image ) Ptuj/ +15 kg

user posted image 29.08.

~ vika1
(5.user posted image  user posted image Vana Pia) 33.let MS/ +15,5 kg
~ Zoja Miša
(1.user posted image user posted image Kaja Lina) 31.let LJ/ +15 kg

user posted image 03.09.

~ cicmic (2.user posted image user posted image ) 31.let +4 kg

Z nami so začeleuser posted image :
kind ladyuser posted image user posted image ,kajsicauser posted image user posted image ,urskajuser posted image ,mišuser posted image ,*nina*user posted image ,vebo user posted image , supermiskauser posted image

< Sporočilo je popravil Erin -- 26.7.2008 16:51:48 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
26.7.2008 16:48:35   
pingo80
Zdaj sem pa prilezla do računalnika. Si sploh nism upala brat naprej že po prvih vaših odzivih. No ,ne bom več strašila, ampak res je bilo samo dobronamerno.

Zoja Miša - user posted image , danes že uživaš v oskrbi svojega dragega.

Ana_P - tale zgaga je res hudič. Jaz sm mela kar srečo, me je samo nekajkrat pekla. Po dolgem času pa včeraj spet in sem pogruntala da po bananah. Človek ne more verjet.
Lana777 - uuaaaauuuu, čudovite rožice s travnika. A si delala odtise (ne vem - s peno), ali si slikala?
Dojenč - LinaK je fajn razložila glede štetje gibov. Sem bla pa jaz tud neki časa v čisto enaki dilemi, ker sem dobila takšne različne informacije kot ti.
Miškolinček - nekateri G so pa res za en k... Kaj smo me krive, če je vikend in morjo bit v službi. O grobosti nekaterih sem pa precej slišala. Jaz mam res srečo z mojo - ful je nežna, tak da me je kar strah kak bo v P, ko bom na kakšnega grobjana naletela. Držim pesti, da bo v ponedejek druga ekipa v P.
Sandra123 - lepo, lepo. Se kar prileže tale "dopust" v dvoje (štiri user posted image ). Uživajta, saj vajina princeska najbrž tudi.
Gajka - prav nič nisi pametovala. Hvala za nasvete, pa se še priporočam. Vajin škratek je pa res tako luškan.
Nell - mene je tud slabokrvnost zdajle na koncu doletela. Sem dobila 5 stekleničk LEgoferja in sem v lekarni kar debelo pogledala in rekla, če vse to. Mi je pa v nasprostju s tabo čist OK okus. Pa tud posledic zaenkrat še nimam. Sm pa mojmu, še preden sem ga prvič vzela, rekla, da ga mogoče ne bom mogla jemat, ker je baje ful nagravžen. Pa je hladno rekel: Oja, ga boš! Se boš že pomatrala. Ponavad ni tak strog.user posted image

Jaz pa danes pridno perem. Sem začela prat cotike za našo pupiko. Prvi boben se suši, drugi pa še pere. Je tako fajn hodit na balkon in gledat na štrikce.
Se je pa prav zoblačailo in tam v daljavi že grmi. Tule pri nas pa slišim prve škraplje.

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
26.7.2008 16:51:35   
pingo80
M@j@ - iskrene čestitke ob rojstvu vajinega Urha. user posted image  Je pa že čist "konkreten" otroček - mislim glede na to, da je bil mal prej, pa kolk je težek pa velik. Veselo cartanje.

(odgovor članu pingo80)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
26.7.2008 16:55:17   
Erin

user posted image SEZNAM GIN. PREGLEDOV user posted image

28.7. - Lana777
28.7. - Nevaeva
28.7. - PABLO
28.7. - Tamy30
28.7. - tejkaz
28.7. - andrejaboris
28.7. - ozziebo
28.7. - Arany
28.7. - sandra123
28.7. - Julija08
29.7. - matejchi
29.7. - bella02
29.7. - K_a_t_j_a
29.7. - m_m
29.7. - Višnja
29.7. - anita goitan
29.7. - astrea
30.7. - ANA_P
30.7. - karmar
30.7. - naty13
30.7. - betty
30.7. - Vilika
30.7. - čipka
30.7. - Ryssa
31.7. - Anaya
31.7. - Erin
31.7. - bambi14
31.7. - *zvezdica*
01.8. - erta
01.8. - Muklla
01.8. - LinaK
01.8. - iskanje
01.8. - buhtlčk
01.8. - dojenč
04.8. - nyna84
05.8. - vika1
06.8. - kaja02
06.8. - pingo80
06.8. - dojenč
07.8. - tatly
07.8. - aradej
07.8. - Krysia
08.8. - buhtlčk

user posted image         

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI      user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image PRAVICE NOSEČNIC       user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.         user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
user posted image BABY-BOOK                  user posted image DOJENCEK.SI
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?