|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
26.7.2008 16:57:46   
Erin
m@j@ - čestiiiiiiiiiiiiiiiiiiitam!!!! Vse najlepše vam želimuser posted image user posted image user posted image
P.S. Sem te preselila na sosednji seznamčekuser posted image

No seznami so narejeni, sedaj grem pa glavo umit...

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
26.7.2008 17:25:19   
sandra123
M@j@ iskrene čestitke ob rojstvu sinčka Urha

user posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 26.7.2008 17:27:55 >

Lp, Sandra

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
26.7.2008 17:32:52   
naty13
M@j@ iskrene čestitke ob rojstvu sinčka Urha. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Pa veliko crkljanja vam želim.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
26.7.2008 17:37:17   
naty13
Erin, kaj si reklauser posted image  Da te šravfauser posted image  Pa ne mi danes letet, ker ni niti za dihat, pa G so nakurjeni,.... Raj mal počakaj. user posted image

Evo, jaz sem pa zdej Nejcu kolo oprala, pa naš avto, pa od tasta pa tašče avto. Zdej se pa vse sveti user posted image , jutri bodo pa že umazani verjetno. user posted image  Mal grem še ven k Nejcu, pa bova še mal na zraku, če se ne ulije prej.

HB sta danes user posted image  in tast nesla v zgornji štuk postlco za našega user posted image . Sem že dala obrobo okrog, pa rjuhco pogrnila, pa še kovterček sem dala notri. Samo vprašanje če se bo sploh rabil, ko pa je tako vroče in soparno. user posted image  Bo kakšna dekca bolj prav prišla. user posted image

Zvečer pa upam, da me user posted image  fajn pocrklja in zmasira, ker sem si pa res zaslužila. user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
26.7.2008 17:47:25   
sandra123

IZVIRNO SPOROČILO: naty13
Zvečer pa upam, da me user posted image  fajn pocrklja in zmasira, ker sem si pa res zaslužila. user posted image user posted image user posted image user posted image

Naty user posted image , da ne boš prehitevala po desniuser posted image user posted image user posted image ...pridna si pa res bila, ni kaj...
Midva z user posted image sva pa šla na kosilo, pa mi nič ne paše - ne sedet, ne ležat, ne statuser posted image ...me vse boli spodaj, me je že v avtu...pa me je dragi hecal, če me kar v P odložiuser posted image user posted image user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
26.7.2008 17:49:22   
gajka
m@j@ - čestitke ob rojstvu sina Urha! user posted image  Pa lepo se crkljajte!

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
26.7.2008 17:50:30   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

matejchi - to bi pa jaz tudi šlauser posted image user posted image user posted image Sem čist usekana na take stvariuser posted image

miškolinček -a tebe so pa kar domov poslali???user posted image Čudakiuser posted image Kdaj pa imajo izmene? Ker mene res nekaj ščipa pa v križu hoče zategovat, ne vem kaj se dogajauser posted image ....raje kar počivam da še jaz ne padem v roke tisti psiho gin.user posted image .. Pa danes se mi reeeeeeees ne da še rodituser posted image - kot da imam izbiro user posted image

Grem glavo umit...za vsak slučaj...

Aja..pa seznamčke posodobituser posted image

Tista ginek. je bila dopoldne,tako da je zdaj ni več in lahko mirno greš,samo je bil prej tak zastoj na cesti za gor in dol,za gor so celo stali,da je meni rekel,da naj gledam da me ne bo  glih zdaj kaj zagrabilo da bi mogla nazaj,ker ne bi prišla.
Erin,ko boš imela popadke boš vedela da so popadki,te ne bo samo ščipalo. Ne vem kako ti naj opišem,trebuh ti otrdi potem pa čutiš pritisk dol na obe luknji spodaj,pa ene hkrati boli tudi v križu. Če te ne boli v rednih intervalih,ta pravi popadki so zelo točni,potem jaz na tvojem mestu še ne bi šla. Če pa so redni in tudi že kr boleči potem pa pod pot noge.
Saj drugače so na JE full dobri samo ta baba je pač malo bolj šarf,najboljši so pa moški dr. tam gor.
Se vidi da vejo kaj gledajo,pa šlatajo,hiii,hiiiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
26.7.2008 17:52:41   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: m@j@

Tudi nas je malo prehitelo:
21. julija 2008 ob 12.47 se nam je rodil Urh, težek 3270g in velik 52 cm.

Sedaj sva že doma in se veselo crkljamo. Več pa drugič.

Lepe porode vsem in čestitke vsem mamicam, ki so že rodile.

lp,

Tole sem pa skor zgrešila pa čist nič mi najprej ni blo jasn.

Skratka,iskrene čestitke,pa veselo crkljanje še naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu m@j@)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
26.7.2008 17:55:27   
gajka
...me vse boli spodaj, me je že v avtu...pa me je dragi hecal, če me kar v P odloži

sandra123 - še vsaj 6 dni moraš počakat, da dobiš odpustnico, potem pa lahko v P zaviješ, če te res že prime...

Naty13 - ti pa le malo izpreži počasi, da res ne boš mimo vrste skakala user posted image

Erin - tele tvoje priprave so meni ful sumljive... user posted image  Če bo pač že treba, se boš pa čisto lepo znašla, kar zaupaj vase! user posted image  Aja, popadke pa sem jaz občutila kot ful močne menstrualne krče, bolelo je samo v spodnjem delu trebuha in v križu, če pa mi je trebuh ob tem tudi otrdeval, pa ne vem, ker je šlo vse tako hitro, da se nisem še s tem ubadala. user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 26.7.2008 17:59:40 >

Neposredna povezava do sporočila: 4034
26.7.2008 17:58:42   
miškolinček
Evo, jaz sem pa zdej Nejcu kolo oprala, pa naš avto, pa od tasta pa tašče avto. Zdej se pa vse sveti user posted image , jutri bodo pa že umazani verjetno. user posted image  Mal grem še ven k Nejcu, pa bova še mal na zraku, če se ne ulije prej.

Naty, Da ne boš ti naslednja,ki bo šla čez vikend na raport v P:,kar lepo počasi,a ti niso rekli da moraš počivatuser posted image user posted image . Masažo si pa zaslužiš,jaz ne vem kako bi avto prala,sploh ne vem kako bi se noter zvalila,kaj šele ven tako da si dobra, da si se spravila.user posted image user posted image

Gajka,lepega sinčka imaš,luštkan je.

Erin, tebi pa srečno če te res kaj navije,pa ne skrbi drugače so gor čist O.K.,sam jaz sem pač tko naletela. Držim pesti,da bo vse v redu.

< Sporočilo je popravil miškolinček -- 26.7.2008 18:02:27 >

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
26.7.2008 18:15:18   
nell
m@j@- čestitke ob rojstvu sinčka Urha...prijetno crtlanje vam želim

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
26.7.2008 18:22:11   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček

Naty, Da ne boš ti naslednja,ki bo šla čez vikend na raport v P:,kar lepo počasi,a ti niso rekli da moraš počivatuser posted image user posted image . Masažo si pa zaslužiš,jaz ne vem kako bi avto prala,sploh ne vem kako bi se noter zvalila,kaj šele ven tako da si dobra, da si se spravila.user posted image user posted image
tko naletela. Držim pesti,da bo vse v redu.

Zdej šele vidim, kako se mi je v 10ih dneh trebuh spustil. Sem šla na pregled in sem še kar lahko avto vozila, danes z garaže je bila pa kar kriza. Ne bi mogla sama v P peljat. user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne skrbi, preden se bom pa jaz odprla, vas bo pa pomoje tudi že kar nekaj rodilo, pa še mene bo kakšna po desni prehitela. user posted image user posted image user posted image

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 4037
26.7.2008 18:25:59   
naty13
Kje pa je Tejka danesuser posted image  Se ni nič pofočkala. Si pa ja ne ogleduje KR P še od znotraj. user posted image user posted image user posted image  Mal heca. user posted image  Upam, da uživa z Evo in user posted image  in nima časa za nas user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
26.7.2008 18:50:56   
Erin
Evo mene še kar doma... Sem si šla umivat glavo in je vmes vse prenehalouser posted image

Sem pa imela močne krče v križu, spodnjem delu trebuha, trd trebuh in špikalo me je v nožnici da je bilo jooj... ME je moj hotel že peljat pa sem rekla da bova še malo počakala..pa dobro da sva. Tako da do nadaljnega ostajam v enem kosuuser posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
26.7.2008 18:55:19   
matejchi
naty13 kam ga lahko v avtopralnico pripeljem, a bi se dalo še spolirat?

Joj, meni se pa danes čisto nič ne da, še v trgovino bomo šli šele zdaj, ko user posted image pride iz službe. Spet bo komentiral.... ah.

< Sporočilo je popravil matejchi -- 26.7.2008 18:56:11 >

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
26.7.2008 19:09:21   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

naty13 kam ga lahko v avtopralnico pripeljem, a bi se dalo še spolirat?

Poliranja pa nimam na seznamu del. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
26.7.2008 19:11:11   
naty13

Evo mene še kar doma... Sem si šla umivat glavo in je vmes vse prenehalouser posted image

Sem pa imela močne krče v križu, spodnjem delu trebuha, trd trebuh in špikalo me je v nožnici da je bilo jooj... ME je moj hotel že peljat pa sem rekla da bova še malo počakala..pa dobro da sva. Tako da do nadaljnega ostajam v enem kosuuser posted image

Točno tako se je meni dogajalo prejšni teden iz noči torek-sreda, ko sem mela potem G.

V glavnem drži se, če bo treba it. user posted image

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
26.7.2008 19:26:16   
sayuri
Miškolinček, jst še na wc cel dan mobi nosim. da ja ne bi zgrešila kakšne pomembne novičke od tebe, zdaj pa berem, da si doma user posted image user posted image user posted image . NAjbolje, da se umiriš. K vragu si itak že vse poslala, tko da si privošči kakšno zadeveo, ki ti je fajn in enostavno počakaj na pravi čas user posted image . Je pa zoprno, če naletiš v porodnišnici na osebje, ki je nataknjeno user posted image . Čuvaj se.
Erin si tko kot jaz - sem hotela bit uštimana za porod - čisti lasje, pobrite noge user posted image , poščipani nohti user posted image . Sem si rekla, da to pa moram nardit, da se me ne bojo otroci takoj ustrašli user posted image user posted image . Spodaj pa nisem nič brila user posted image  Sem to kar babci prepustila. Si sploh ne predstavljam, kakšne akrobacije bi v tisti kopalnici v P delala user posted image user posted image user posted image .
M@j@ še tukaj čestitke za rojstvo malega sinčka user posted image user posted image user posted image  Takole nam bojo nekatere na skrivaj pobegnile v P user posted image .
sandra123, jutri greš lahko rodit user posted image . JAz sem rodila pri 36 2/7 user posted image user posted image user posted image  
gajka sem že popoldne gledala čudovite sličice vajinega princa. user posted image user posted image user posted image  Res je luštna štručka user posted image  PA fajn nasvete si dala našim nosečkam user posted image  JAz bi dodala še to, da ne šparat jezika in recite za vsako stvar, ki vas zanima. In ne bit presenečene, če vas tretji dan po porodu napadejo solzice. Je čisto normalno user posted image

JAz čakam, da se moja dva žabca zbudita. Dopoldne je bil Lovro 5 ur pokonci user posted image , popoldne pa Zara - prav tako 5 uruser posted image . Zdaj pa spita že od petih. Še malo počakam, potem pa pride prvi na vrsto za umivanje user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
26.7.2008 19:44:04   
miškolinček

JA,ja Erin nekaj se ti definitivno dogaja,vsaj sodeč po tvojem opisu. Mislim da se ti počasi naštimuje,verjetno se ti je začelo vse skupaj mehčati. No,pa saj je že čas,a ne? Meni se je tudi najprej tako začelo. Saj boš takoj videla,če bo špikanje intenzivnejše pa rednejše,potem pa le pojdi Jesenicam nasproti.
Mogoče se pa v ponedeljek še tam vidivauser posted image ,bova skupaj dihale pa si ritem dajale, da bova prej fertikuser posted image user posted image user posted image

Sayuri,user posted image oprosti ker ti nisem na telefon javila, sam sem bla tok zmatrana od vožnje in vročine in vsega skupaj da sem šla najprej mal spat,potem sem pa iz gole navade ta prvo na RR letela,kjer so me naši avg.detektivi takoj izvohaliuser posted image user posted image .  Bom drugič bolj pridna in te obvestim še na mobi, da ti ne bo treba lulat z njim hodituser posted image ,obljubim.
Hvala za skrb in vestnost,pa uživajte v kopanju. To mora pa tudi biti nekaj,dva naenkrat kopat. JAz sem imela na začetku z enim kr dost opravit,ko smo se pa ulafali pol je bla pa to sam še rutina.

JAz sem si tudi danes glavo umila,pa vse ostalo uštimala. Sam frizuro spodaj bom pa tudi kr babicam prepustila, da ne bojo kaj užaljene,ker ne bojo imele dela.
Prvič vem da si je nisem mogla uštimat do cajta,pol mi je blo pa nerodn,pa so mi babce rekla, da ne,da bi ble užaljene če ne bi imele kaj počet. Še hecale so se kakšno hočem,a sam spodaj, al vse,skratka po željahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Vem,da sem se prvič tok smejala temu, tako da jim bom zdaj tudi mal zadovoljstva pustila,sploh ker še ni takšne krize (beri džungle) spodaj.

< Sporočilo je popravil miškolinček -- 26.7.2008 19:48:18 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
26.7.2008 20:14:59   
sandra123
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri
sandra123, jutri greš lahko rodit user posted image . JAz sem rodila pri 36 2/7 user posted image

Ja, ja Sayuri....user posted image user posted image user posted image ...HVALA ZA ODPUSTNICO, ampak druge mi je še nočejo dat user posted image user posted image user posted image ...Po mojem bomo mi še malce počakali, ker zaenkrat mi magnesol še konkretno prime, ko ga spijem user posted image ...Sicer pa sama dobro veš, kako je takšno težo umetnost nositi naokrog...Jaz sem si pa kar konkreten spanec privoščila zdaj popoldan...se je tako prijetno dežek ulil z neba, da me je kar zmanjkalo....

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 26.7.2008 20:22:52 >

Lp, Sandra

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
26.7.2008 20:19:18   
sandra123
Sayuri
Ja, HB, da sta mala škratka začela malo po ritmu ajat, da si boš spočila - si zaslužiš konkreten spanec, čeprav po mojem nonstop hodiš gledat v posteljico, kdaj se bo kateri od mulčkov zbudiluser posted image ...Pa dobro se skopajte, ko se zbuditauser posted image ...

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 26.7.2008 20:31:52 >

Lp, Sandra

Neposredna povezava do sporočila: 4046
26.7.2008 20:20:11   
*zvezdica*
Čer punce!

Ste spet prav pridno klepetale...pohvalnouser posted image

M@j@ najprej čestitke za malega korenjaka Urhauser posted image user posted image

Lana, ful si lepe rožice narisala...sobica izgleda čudovito! Prav zavidam ti (ne v resnici), da si sposobna česa takega...raje sploh ne pomislim kako bi moj končni izdelek izgledauser posted image . Ubog otrok bi še travme v taki sobi doživljaluser posted image

Miškolinček, pa res nisi imela sreče z G...matr baba smotana...nisi ti kriva če ima slab danuser posted image . Lepo, da se vsaj ti dobro držiš. Se mi pa zdi, da se boš vseeno bolje počutila doma, kot pa da bi te obdržali v P. Tvoj naj te pa sedaj le crklja!

Gajka, kašen cortek je vaš Rokuser posted image .Vsem nam delaš skomine s takim sončkomuser posted image

Zoja Miša upam, da se doma odlično počutiš in da te vsi razvajajo spredaj in zadaj. Uživaj kolkor se da!

Erin, sumim da si že v nizkem štartu in samo še čakaš, da nam pobegneš. Boš videla, da boš ti naslednja zibala! Upam, da sta se za ime sedaj dokončno odločila, da ne bo mali še kak teden brez imenauser posted image

Mene tudi danes že cel popoldan nekaj šravfa...ampak tko čudno. Pojma nimam kaj je to, ker se mi je pri Marcelu čisto drugače začelo. Križ me že celo popoldne boli...na vsake toliko me pa še tako zvije v križu, da se moram kar sesest...ampak to za par sekund...ne za dlje časa. Vmes mi trebuh nič ne otrdi, pa tud spodaj me ne boli. Pri Marcelu mi je pa trebuh otrdeval in "menstrualne bolečine" sem imela, o bolečini v križu ni bilo ne duha ne sluha. Tako da mi je tole sedaj čista neznanka. Sedaj me je pa še spodaj začel nekaj grabituser posted image ...ampak mala je pa tako živahna, a še noben dan takouser posted image . Kar nekaj v glavnem.

Marcel in Zarja

Neposredna povezava do sporočila: 4047
26.7.2008 20:20:55   
sandra123
Ma, kaj jaz danes ustvarjam na RRuser posted image ...tale "citiraj" mi nekako ne gre od rokuser posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 26.7.2008 20:22:12 >

Lp, Sandra

Neposredna povezava do sporočila: 4048
26.7.2008 20:40:01   
m_m

IZVIRNO SPOROČILO: m_m

erin, mene pa ni več na rednem seznamu user posted image  niti med pogrešanimi. A sem zdaj izbrisana user posted image  Lahko še enkrat pošljem podatke, če rabiš.
Za seznam pregledov pa me lahko daš pod 29.7.

Seveda si na seznamu...na PDP 14.8. tako kot si mi zadnjič sporočila.... nč skrbet...še si našauser posted image

A, pa res user posted image  sploh ne gledam več pod 14. to je bil prvi datum, ko sem ga sporočila, potem sem se pa prestavla na naslednjih seznamih na 15.

* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence.
* * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje.
* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
26.7.2008 22:16:09   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

Jaz mislim, da bi bilo bolje, če nam Anita z novim fotičem dela preglede, kot pa da k dr. hodimo, bo verjetno več pokazalo.... Anita a kaj odmeva tam po hribih????
Ej Anita mene pa zanima, kdaj sta ga mela vidva sploh čas nardit, če sta tolk leteča, verjetno v kaki postojanki kaj? Če na Gorenjskem grmi, pol je verjetno Anito zagrabilo....

hihi mal se hecam....

matejchi ne se hecat, jah akrobacije v stencah se tud da počet, če je volja tam je pot je reku Zaplotnik a neuser posted image . Drgač pa sva danes šla v Kropo, seveda mal Nikona sprobavat, ja ja dobite fotke, ma ne danes ker jih še čekira moj user posted image , potem sva šla do Jamnika oz na Jamnik, ful lepa cerkvica Sv.Primoža in Felicjana, domačinke poznate, drugim pa priporočam. Na to pa v
Radovljico k nejgovim.

Miškolinče čitam da si doma, pa gužvo si imela, ful je bla dns ja, mi2 sva šla dol hm kako se že reče po uni lokalni cesti.

Punce se beremo jutri, pazite nase!!Nočko

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?