miškolinček
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Evo mene še kar doma... Sem si šla umivat glavo in je vmes vse prenehalo Sem pa imela močne krče v križu, spodnjem delu trebuha, trd trebuh in špikalo me je v nožnici da je bilo jooj... ME je moj hotel že peljat pa sem rekla da bova še malo počakala..pa dobro da sva. Tako da do nadaljnega ostajam v enem kosu JA,ja Erin nekaj se ti definitivno dogaja,vsaj sodeč po tvojem opisu. Mislim da se ti počasi naštimuje,verjetno se ti je začelo vse skupaj mehčati. No,pa saj je že čas,a ne? Meni se je tudi najprej tako začelo. Saj boš takoj videla,če bo špikanje intenzivnejše pa rednejše,potem pa le pojdi Jesenicam nasproti. Mogoče se pa v ponedeljek še tam vidiva ,bova skupaj dihale pa si ritem dajale, da bova prej fertik ? Sayuri, oprosti ker ti nisem na telefon javila, sam sem bla tok zmatrana od vožnje in vročine in vsega skupaj da sem šla najprej mal spat,potem sem pa iz gole navade ta prvo na RR letela,kjer so me naši avg.detektivi takoj izvohali . Bom drugič bolj pridna in te obvestim še na mobi, da ti ne bo treba lulat z njim hodit ,obljubim. Hvala za skrb in vestnost,pa uživajte v kopanju. To mora pa tudi biti nekaj,dva naenkrat kopat. JAz sem imela na začetku z enim kr dost opravit,ko smo se pa ulafali pol je bla pa to sam še rutina. JAz sem si tudi danes glavo umila,pa vse ostalo uštimala. Sam frizuro spodaj bom pa tudi kr babicam prepustila, da ne bojo kaj užaljene,ker ne bojo imele dela. Prvič vem da si je nisem mogla uštimat do cajta,pol mi je blo pa nerodn,pa so mi babce rekla, da ne,da bi ble užaljene če ne bi imele kaj počet. Še hecale so se kakšno hočem,a sam spodaj, al vse,skratka po željah . Vem,da sem se prvič tok smejala temu, tako da jim bom zdaj tudi mal zadovoljstva pustila,sploh ker še ni takšne krize (beri džungle) spodaj.
< Sporočilo je popravil miškolinček -- 26.7.2008 19:48:18 >
|