erta
|
Dobro "jutro" še od mene Sedaj mi je dosti lažje ko vidim da tudi druge še spite, a kaj čem ko ponoči ne spim več toliko, jah...po moje več časa preživim v hoji med wc-jem in splanico kot pa v pojstli ,.... Malo podatkov za Erin (ma sicer ih ne rabiš v tabelo upisovat, ker me toliko časa že ni bilo, ampak...) kot prvo, v tolažbo vsem tisitim, ki jamrate da ste se full zredile, no jaz sem do danes pridelala +18 kg , jap tako da sedaj imam okroglo 78 (upam da jih bo dol šlo vsaj 10 ), na CT hodim sedaj vsak petek, tako da je moj naslednji pregled 1.8. Kaj naj še rečem mater me spomin matra, zadnjih cca 10 dni sem opazila da imam tako sklerozo da glava boli in to me full moti, kajti prej sem se lahko pohvalila nad izrednim spominom, sedaj ko se samo obrnem pa že ne vem kaj sem hotla narediti, povedati,....ampak kot vse ostalo, tudi to je normalno v nosečnosti a ne dojenč sprašuje kako je s sevanjem iz električnih vtičnic, jah mene tudi nekaj podobnega matra, kajti ena je direkt ob/nad pojstlico, in cca 2-3 metra stran je računalniška miza , domači mi vsi težijo da je to nevarno itd, ampak kaj naj naredim ko sva v prostorski stiski, tudi jaz bi rada videla da bi imela otroško sobo, pa dve kopalnici in pd. ...iskala sem kaj za prebrati na to temo pa ne najdem, zato če katera kaj ve v zvezi s tem, prosim - potolažite me anita goitan hvaaaaaal ker si se me spomnila, ja res je ni me bilo dolgoooo časa, ampak upam da bom sedaj z vami do konca zdržala a, ja spomnila sem se kaj sem še hotla vprašati , za porodniško, sem jaz na socilani dobila obrazec, v katerega sem upisala pač svoje podatke, potem plače, pa kaj želim une pakete ali denar, jaz sem se odločila za denar in uslužbenka mi je rekla da ga dobim na TR šele 11.8 - tako da me to ne matra, denar bo, ampak takrat - ok. Mene zanima ali je sedaj to vse kar je potrebno urediti glede službe oz. prejemanja denarnega nadomestila sedaj ko bom v porodniški? Nikjer ni pisalo za otroka, na koga da ga napišem, kajti otroški dodatek bi mogel nekdo od prejemat (jaz ali pa ) a ne? Vem da ste ve o tem sigurno vse že stokrat predebatirale, ampak prosim vas da še meni pomagate, hvala vam! No sedaj pa grem spiti kavico, pa se beremo še kasneje, lep dan vsem skupaj želim