|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki 2007
21.7.2008 8:51:17   
atena777
hej kje ste vse?
Jaz sem user posted image  že spila...

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
21.7.2008 11:34:43   
malecka_mateja
jutro!
jaz mam frizerko na obisku da me pred morjem še polepša!zraven kuham!in zjutraj sem že zlikala in pospravla tako da sem pridna!tjašo mam doma ker je mela še malo vročine ne upam pred morjem resikrat!

koluzmbo kje ste???še niste nazaj???

atena moja kava je mrzla ker je sploh nimam časa spit!

lep dan pa čeprav deževen!papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
21.7.2008 13:01:36   
ribicau
oj!

Nič nimam časa pisat....ampak morm pa spročit tole novico; Varuška od Eve mi je danes rekla, da Evi ne bo treba v vrtec, da jo bosta z njegovim možem pazila še eno leto user posted image user posted image user posted image !

Joj, sem tolk happy! Zvečer si bom en whisky (najmanj) prvošla v ta namen!

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
21.7.2008 13:02:37   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

jutro!
jaz mam frizerko na obisku da me pred morjem še polepša!zraven kuham!in zjutraj sem že zlikala in pospravla tako da sem pridna!tjašo mam doma ker je mela še malo vročine ne upam pred morjem resikrat!

koluzmbo kje ste???še niste nazaj???

atena moja kava je mrzla ker je sploh nimam časa spit!

lep dan pa čeprav deževen!papa

Ful si pridna. To me čist spominja na nas, predno gremo na dopust. 1001 stvar je treba še poštimat, pol pa uživancija!

Ej, še nekej mi povej, kolk cca pride manikura? Jest sem bla samo 1x, pa je od tega pomojem že ene 5 let!

< Sporočilo je popravil ribicau -- 21.7.2008 13:03:20 >

Neposredna povezava do sporočila: 2179
   [Brisano sporočilo]
21.7.2008 14:07:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 2180
21.7.2008 15:18:57   
malecka_mateja
ojla!

ribica super za varstvo!
manikura pri nas v mb stane z podaljševanjem nohtov 30 evrov oz nekje 25 samo manikura pa 10' evrov!

kolumbo WB!mater si pa res dobro skrila potem tudi tat nebi najedl če je ti nena!user posted image user posted image pa ful smo te pogrešaliuser posted image user posted image tako da hitr denarnico najt pa še napiši  kaj!
papa

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
   [Brisano sporočilo]
21.7.2008 19:39:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2182
21.7.2008 19:49:48   
malecka_mateja
kolumbo user posted image user posted image user posted image user posted image
super da is tošl najdla!user posted image pada sišekajbek zmetala!

tamala se uspava jaz pa grem za knjige zdajsploh nevem kako kker je že tolk časa od tega minilo da se neznam več učit!mmoj mama ponoči potuje v tuniizijo na dopust pa ma še malo panike zraven!sej itak nevem zakaj amapk mama je le mama!

v glavnem se javim mogoče še kaj ko se kaj naučim!
papa

Neposredna povezava do sporočila: 2183
   [Brisano sporočilo]
21.7.2008 19:51:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2184
   [Brisano sporočilo]
21.7.2008 19:54:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2185
   [Brisano sporočilo]
21.7.2008 21:36:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2186
22.7.2008 7:31:01   
ribicau
Evo, že pijem čajčka!

Oj Kolumbo, lepo pozdravljena! Me veseli, da ste uživali na dopustu, pa seveda tudi to, da si najdla tošl.

Hvala obema (Kolumbo in malecka_mateja), za odgovore glede manikure. Sem se predvčerajšnjim zvečer sama matrala, pa sem ugotovila, da se mi glih ne da to izvajat prav pogosto!?! Dons si morm pa obrvi popult in pobarvat, ker sem že čist zaraščena!

Ja malecka_mateja, tud mene zanima, kaj se učiš? A maš kakšen strokovni izpit? Sam ti strokovni so v jeseni?!

Aja, a ste prebrale, ujel so Karadžiča....pa še kakšnega bi mogl. Samo to je trapast, da jih potem peljejo v Haag na sojenje, ma kakšno sojenje, kolkim so pa oni sodili? Oni so jih kr brez sojenja spravl na drug svet!

NO zdej pa dost filozofiranja, grem delat!

Neposredna povezava do sporočila: 2187
22.7.2008 8:48:08   
malecka_mateja
babnice za mojega strokovca se učim en del mam jutr en del nasledno sredo!za pridobitev licence pa vsake 3 do 5 let mmoreš obnavljat!
zdaj sem se najedla!tamala ja šlav vrtec ker se tak nemorem poleg nje učit!zdaj pa grem za knjige!
mama je odletela še malo pa bo doli!jupi kak gre enim lepo!user posted image moj je v službi!za kosilo morem pico nardit!tak da grem ker me še nekJ dela čaka!

lep pozdrav!papa

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
22.7.2008 13:42:13   
DeMer
En morski pozdrav! user posted image

Izkoristim malo predaha, ko Mark spi. Uh,.......user posted image  

Mi se mamo fino, Mark spidira 100 na uro, tako da sva z mojim čist hin konec dneva. Zvečer se podi po celi terasi in zabava otroke, stare mame. Najrajši ima Nemce.user posted image  Zdej mam ze ene 3 prjatle k se med večerjo dobijo in vozijo avtomobilčke okoli. Si pa vsak večer za lepši in lauji jutri privoščim ali pivo ali Martinij. Gre potem lazje. Voda je sveza, no vsaj za marka, kr malo cvili ko gre notr, ampak če je druzba gre lazje.
Lepo je bilo videti znane obraze iz RR in spiti pijačo z njimi. user posted image  

Tako zdej pa šibam gor, da me ne bosta preveč pogrešala.

papa

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

Neposredna povezava do sporočila: 2189
   [Brisano sporočilo]
22.7.2008 15:53:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu DeMer)
  Neposredna povezava do sporočila: 2190
22.7.2008 19:24:05   
malecka_mateja
oj!lep pozdrav demer namorje!

jaz sem spet zaknjigami!mala že aja moj tudi tako da sama uživam!

kolumbo user posted image  za šiht kje pa si ga dobila????če smomo vedet!???
kolumbo mater me mantraš pa še mene nebo zraven ko boš nekaj zgobcalauser posted image user posted image user posted image user posted image to ni fer!

no vseeno lep večer vam želim!grem zdaj za knjige!držite pesti jutri za mene ob 8 zjutraj!
papa

Neposredna povezava do sporočila: 2191
23.7.2008 6:58:46   
Margit
Jutro!
Mi smo ostali doma. Je Maša v petek zbolela. ima slinavko. Tako da pa-pa dopust.
DeMer super da uživate. Je lepo mal okolje zamenjat,  a ne? Jasna upam da se imate
tudi vi lepo.
Kolumbo bravo user posted image user posted image user posted image user posted image za službo. Kera dobra novica bo pa avgusta priletela???
Smo že firbčni.

MAteja držimo pesti.

Danes smo  čist izven reda. Je tamalček že ob petih galamil. Mater sem bla čist adijo. Pol se je sicer še do šestih mal po postlji valjal, pol pa alarm in auf. Včeri sem zafrknila, ker ga nisem dala ob 3 še enkrat spat, ampak smo bili rajš zunaj in sem rekla sej boš šel pa ob sedmih sapt. Ja ja. Ob šestih ga je kar poreziral v posteljo. Pa totalno nemirno je spal. Skoz je jokcal. Zdej ne vem a se tud njega kaj loteva,  al je bil le tako utrujen. Tako da danes pade kar ustaljeni ritem, prvo spanje ob devetih drugo ob treh. In potem lepo mirno nočko.
Ne vem pa kako bo septembra v vrtcu, ko hodijo šele ob poldne spat. Pomoje bo čist bogi. A vaši tud še po dvakrat spijo? A no to kar nekam veliko za tolk starega otročka?

Nič grem. Kavico bom spila kar z Matičkom, ker skoz okrog mene skaće. Se slišimo kaj kasneje, če bo stanje danes že kaj boljše.

Neposredna povezava do sporočila: 2192
23.7.2008 9:28:17   
ribicau
Jutro!

Oj DeMer, lepo, da uživate! Kr tko naprej.

Kolumbo user posted image  a zdej nas boš pa pustila v negotovosti? Ti, ti Kolumbo user posted image !

O Margit hitro se pocajtajte user posted image , mi je zelo žal, da ne morete na dopust.

Drugače pa naša Eva že pol leta spi samo 1x na dan! Ona nikol ni bla nevemkako pridna za spat, tko da, ni blo težko jo navadit na 1x dnevno!

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
23.7.2008 13:45:14   
malecka_mateja
ojla!

in rezuktat uspešno opravilauser posted image user posted image user posted image madonca sem imela velike črve v trebuhu!zdaj pa še samo v sredo drugi del ki je enkrat težji in 10 krat bolj obširen in upam da rata!

margit bogi mi je žal da nebo nič z dopusta!
ja mi tudi že več kot pol leta spimo samo enkrat na dan!a ti si že probala da ga do 11.30 pustiš budnega in pol spat ti pol zvečer ne spi???

kolumbo nič povedat naj bodo malo firbčne!user posted image user posted image user posted image user posted image sej jaž že vem sam sem dala hipokratovo prisego kolumbo in ne smem povedat!pa zraven me ne bo ko bo povedalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

na zdaj grem kuhat po tamalo in gremo na en obisk!
papa

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
   [Brisano sporočilo]
23.7.2008 18:55:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2195
23.7.2008 20:44:28   
malecka_mateja
čer!
evo midve sva z potepauser posted image
kolumbo hvala!

morem mojega pohvalit!sma meso dobičla in je vse razrezal v vrečke zložo in v skrinjoo zelo lepo zložo in vsako vrečko označko kaj jje notuser posted image user posted image pridn bil medtem ko sva midve lutalle!user posted image user posted image user posted image user posted image
tamala že aja!jaz pa grem pod tuš in pred tv!
lep večer še naprej!
papa

Neposredna povezava do sporočila: 2196
   [Brisano sporočilo]
24.7.2008 13:20:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2197
25.7.2008 6:58:56   
malecka_mateja
jutro!

tamalo peljem v vrtec!pol pa grem neke stvari porihtat!kuhat te pa bo!

kje ste vse???
naša je spet malo prehlajena sem še jaz od nje fasala!sam upam da pred morkjem bo ok!

zdaj pa letim!papa

Neposredna povezava do sporočila: 2198
25.7.2008 7:10:03   
ribicau
Dobro jutro!

Jaz se javljam iz službe. Uf, še danes, potem pa dva dni frej. Jest komej čakam te vikende.

Midva sva pa predvčerajšnjim prestavila zaščitno ograjico izpod stopnic na ene druge stopnice, ker te prve že obvlada. In in temu je sledilo mašenje lukenje od vijakov, pa potem sva popravila z jubolinom še eno steno....u glavnem, potem je blo potrebno vse pošmirglat in stene na novo pobarvat. Ne vprašte, sej je fajn zdej k je narejeno, samo je blo pa celo stanovanje za popucat od vrha do tal, ker se je prašilo. No danes še okna zunaj pomijem, pa en luster mam še mal za pobrisat, pa kuhinjo za spucat, potem sem pa zmagala!
Me že zdej skrbi kako bo drugo leto, ko bomo zgoraj v 1. štuku delali dve sobi. Jao meni!

No zdej grem pa delat! Pridne bodite!

Neposredna povezava do sporočila: 2199
25.7.2008 21:02:38   
atena777
Evo kufri za na morej spakirani, raj ne vprašite kok je vsega naneslo - sploh ne vem kako bom to vse strogala, verjetno bom kr tavelik voziček nabasala in dol peljala...
Jutri navsezgodaj štart, dobimo se pa v Savudriji. Vreme kot kaže bo, tako, da vse zvezde postavljeno v pravo konjunkcijo user posted image ...

Potem pa končno oddiiiiiih. Sem ful preveč napeta zadnje dneve, me dons kr glava boli, prav potrebujem mal možgane na off dati...

Bejbe uživajteeeee.

pa-pa

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.