ribicau
|
IZVIRNO SPOROČILO: jasna81 Dans bom pa popizzzz.... Najprej dobro jutro vsem. Js že 4.(!!!!) kavo pijem in še ne pridem k sebi. 1. - Alen je spet bolan! Šmrka, kašlja ko star traktor, sam čakam, da me še pokličejo, da je dobil vročino. 2. - Posledično seveda slabe volje, histerija pred vrtcem ni več samo dupla, ampak 5*dupla 3. - Dobili že (!!) drugo položnico s polno ceno, ker še zdaj nimamo odločbe o subvenciji!!! Maaater! 4. - Vrtec v naši občini mi je poslal pildek, na katerem piše, da je Alen sprejet v naš vrtec od 1.9. Prvotno sem ga hotela za čez poletje tja vpisat, pa ni bilo prostora, zato že od 25.6. hodi v drugo občino. ZDEJ PA BI BAJE NAJ HODIL OD 1.7. V POLETNO SKUPINOOOOO NA NEKO UVAJANJE (ja, derem se!) Pa haloooo, men to ni nobeden sporočil, da je v naši občini odprt poletni oddelek. 5. - Od teh oseb se mi itak nobena ne javi, razen tista na občini, ki pravi, da me bo v roku parih uric poklicala, ker gre gledat, kaj je z našo vlogo za znižano plačilo. 6. - Glava me boli, da ne vem al nej butam v steno al kaj... Celo noč nisem spala, zjutraj okol 4,45h me pa za dobro jutro zbudi tako grmenje, da sma z mojim oba skočla. 7. - V službo sem zamudila celih 10 min., ker se je Alen odločil kakat med tem, ko sem svojo XXL torbico, njegov ruzak in njega tlačla v avto, zraven držala marelo, pa še vrata ruknla, ker mamo tako super ozko garažo. 8. - Pa še ponedeljek je in dežuje! AAAAAAAAAaaaaaa! Je še lahko huje? Jasna81, na občini ti morajo dat odločbo v 30 dneh od dneva vložitve vloge. Sej to je po ZUP-u.... Zdej si pa še mene ustrašla kaj se bo zgodilo septembra, ko/če gre Eva v vrtec - joj, pri nas tud zna bit histerija. Sej ma rada otroke, igrače,...samo mene pa ne bo tam! V tem varstvu ko je zdej, jo komej domov spravimo. V soboto sva jo pustila tam za čas pogreba in ko sva jo šla iskat, ni hotla domov, nama je prej mogla še vse pokazat....joj - no pa sej je fajn tako, samo kdaj se ti pa mudi, tamala pa kr luta tam okol !
|