Anonimen
|
Čaaaoooooo!!! Evo, pa smo nazaj. S sobote na nedeljo smo okol 5h zjutraj pribrenčali domov, iz avta vse napokali v hodnik in dnevno in direktiva v posteljo. Nedelja se je začela že ob 8.30h Oprala sem 7 strojev In dobili smo obe babici in dedija na obisk, seveda ločeno, eni zjutraj eni popoldne, vmes še sestrične in naša tamala... Tako, da cote čakajo v "zasilno otroški sobi", peglezn kr vabi... V glavnem na hitrco poročilo: - že v soboto zjutraj (3.00) je Alen dobil vročino in se odločimo kljub vročini it na počitnice - v soboto kuhal cel dan na 38,5 - 38,7 - v nedeljo popoldne panika (39,7), letanje po pagu do dežurnih, nobena lekarna ne dela, letanje po Zadru, zdravniki **** Bom drugič o tem - alenu damo antibiotik - 4-kratno dozo za odraslega!!! - sem mislila, da ne bo preživel - ponovno kreganje z zdravniki, ker so narobe napisalo, kolk moram dati (seveda kriva tudi jaz, ker sem prvo dala zdravilo, potem pa brala navodila) PUNCE BERITE NAVODILA VEDNO, VEDNO, VEDNO, PREDNO DATE ZDRAVILO OTROKU! - ponedeljek se vreme shladi, alen že malo boljši - v torek že ni več vročine, burja da te odnese -v četrtek in petek podobno, s tem, da je v petek zjutraj sonček sijal in se nam je uspelo namočit - v soboto super vreme, ostanemo do večera, pot BP Povzetek: dopust za en K*** , edina dva dneva brez oblačka je bil alen čist bogi, pol pa vreme za kozlat, ta teden pa spet sonce, seveda! Mormo še en vikend ubodit, pa magati v kampu kje, ker tole je bila živčna vojna za nas... Upam, da ste se ve imele kaj bolje. Vsem naslednjim dopustnikom obilo sončka in uživancije. Kolumbo za službo! Nimam vas časa zdej brat, bom zvečer. Lep dan vsem! Čaoo!
|