|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki 2007
16.7.2008 6:21:09   
Margit
IZVIRNO SPOROČILO: jasna81

3. - Dobili že (!!) drugo položnico s polno ceno, ker še zdaj nimamo odločbe o subvenciji!!! Maaater!

Ko bo izdana odločba, boste pri naslednji položnici dobili poračun. Mi smo tudi za Matica dobili polno ceno prvi mesec (ne hodi še v vrtec plačujemo zato da bomo imeli septembra mesto) pa so mi na občini rekli, naj kar pustim položnico in jo ne plačam,  da ko bo prišela naslenjdi mesec nova položnica bo na nnjej poračun in naj šele tisto plačam. No tako da mogoče zadnjo položnico ne plačat in počakaj n a odločbo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
16.7.2008 6:21:50   
Margit
Tako drage moje!
Uživajte, danes bo sonček, v petek ful moon, ....
jaz šibam v službo

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
16.7.2008 7:14:03   
Anonimen
Morgen!

Dans sem že user posted image  Panika minila, pa fajn sem se naspala, tako da je vse ok. Pa še Alen se mi danes ni nič jokal, ko sem ga oddala. Od ponedeljka pa ne joče ko ga poberem, ker ga čuva Barbara. user posted image  To mi je največji plus do sedaj! Zato sem se kr 100% odločila, da ga s septembrom pustim v tem vrtcu, razen če meni ne bi pogodbe podaljšali, pol je itakl brezveze, da se vozim 10 min. od doma samo za v vrtec. Tako, da držte pesti.

Glede položnic pa takole - odločba prispela včeraj. KONČNO! Je pa stvar taka, da smo se z računovodkinjo zmenle, da ker ni odločbe položnico enostavno zadržim - je ne plačam, in pol ko bo druga, se mi bo upošteval poračun pri drugi položnici. Pol pa pride opomin, češ da nej plačamo položnico, če želimo še naprej sodelovati z njimi. Itak, da me je panika. user posted image  Ampak je vse rešeno.

Samo naš vrtec še nisem dobila. Nobeden se mi ne javi user posted image  Edino to še morm razčistit.

(odgovor članu Margit)
  Neposredna povezava do sporočila: 2153
16.7.2008 7:23:04   
Anonimen
Mater mi danes net šteka. Sploh smajliji.

Danes bo spet en brzinski dan, ker mormo v nabavo za morje. Punce a mate ve navado, če grete v kamp ali apartma nest kej hrane zraven? Midve sma se zmenle, da vsaka naredi po 2 menija in zamrzne, tako da 4 kosila že imamo. Ostalo boma že dol pripravile. Razen večerje – to bo moški del ekipe rihtal.

Včeraj sem Alenu kupla kopalke – kr navadne kopalke – gatke in je fuuuul hecn v njih. Pinč se skrije, pa še kopalke so take uni-sex, tak da je ful hecn… Je bil pa ful vesel, ko sem mu jih probala, tak da je blo kriza dat jih dol J

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2154
16.7.2008 7:26:37   
Anonimen
Kolumbo me veseli, da uživate! Pa držim pesti za službo!

Mateja ti pa zdej nadoknadi zamujeno! user posted image

Margit mi imamo skupen termin za dopust. Upam, da bo vreme zdržalo.

Nč punce, js grem zdej mal delat. Zjutraj mam pač obred - vroča čokolada ali kava+napolitankeuser posted image +RR.

Uživajte, se še slišimo kaj!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2155
16.7.2008 7:29:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jasna81

Danes bo spet en brzinski dan, ker mormo v nabavo za morje. Punce a mate ve navado, če grete v kamp ali apartma nest kej hrane zraven?

Aja – tule sem mislila kupljene hrane – kaj za zuajtrke, mogoče kakšne testenine, zelenjavo, ki zdrži, kaj sadja za prva dva dni, kaj od pijač…..?  Eni pravijo, da so cene iste kot tu, drugi pa da je dol neprimerljivo dražje. Mi bomo kr napokali s sabo, kar bomo lahko.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2156
16.7.2008 10:54:06   
malecka_mateja
jutro!

jaz pa mam dopustuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zujutraj smo laufli smo se cepili ...pa malo prinotaru....zdaj sem malo spala zdaj pa sem tukaj!

jasna mi vedno nesemo hrano in pijačo kolko lahko ker je doli zelo dosti dražje!smo šli v njihovega špara pa je ful razlika!zdaj se pa sami odločit!

babnice kaj ve bote letos še obroče uporabljale al rokavčke???jaz se še odločam!

no mi mamo jutri notara za dokončni prepis zelje na naju!user posted image user posted image user posted image polpa upam da hitero dobimo dovoljenje!

zdaj grem malo pred tv pol pa kuhat!

atena user posted image user posted image user posted image za maraton!jaz nebi zmogla!

lep sončen dan!papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
16.7.2008 11:18:21   
pikecpokec
Jasna, dol so kar primerljive cene z našimi. No, odvisno kam greste (na otokih je dražje). Pa sadje in zelenjava na tržnici je bistveno dražja kot pri nas. To ti pišem za Murter, ki je sicer tudi otok, ampak ima povezavo s kopnim preko mostu.

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
16.7.2008 22:56:36   
DeMer
ojla!

kolumbo, hvala za obširno poročilo. Pridemo v petek!

Atena, super fit mama si!

Ostale, ki potujete na dopust, fajn se mejte in uživajte. Pa pridite nazaj spočite. user posted image

Grem spat!

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
17.7.2008 7:14:32   
Anonimen
Jutrooooo!!!!

Kako ste kaj? Js sm malo nenaspana, ker sem šla pozno spat, pa še ful stvari sem sortirala za morje (cote in obutev), danes še operem ene par žeht, zvečer pa likanje in kuhanje. Sej ne vem, kako bom oboje sfolgala, sam učeri res ni blo cajta.

No, novica dneva - oz. bolje rečeno leta!, je ta, da Alen danes splooooohhhh ni joku, ko je šel v vrtec. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Že ko sma šla iz avta, se mi je smejal, ker vedno take zganjam, da ja ne bi bil žalosten. Sma prišla pred igralnico (on mora obvezno vsakič najprej potrkat - tudi če se joče), odprema vrata in JE SAM VKORAKAL NOTER user posted image  Js tolk vesela, tolk ponosna, tolk srečna daaaannnsss, da vam ne znam povedat. user posted image  (ampak z ustnicami, obrnjenimi v kontra smeri)user posted image

No, vglavnem, da nes sem do 10h tu, pol pa grem z direktorico k računovodkinji (ima servis doma), tako da se bom še tam kej naučila in pol bo to moja delovna obveza vsak teden.

(odgovor članu DeMer)
  Neposredna povezava do sporočila: 2160
17.7.2008 7:16:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pikecpokec

Jasna, dol so kar primerljive cene z našimi. No, odvisno kam greste (na otokih je dražje). Pa sadje in zelenjava na tržnici je bistveno dražja kot pri nas. To ti pišem za Murter, ki je sicer tudi otok, ampak ima povezavo s kopnim preko mostu.

Mi gremo na Pag, pa eni pravijo fuul dražje, drugi pa da skor ni razlike (oboji so bili isti termin doluser posted image ) Tak, da smo mi kr nakipli par stvari, ne preveč, za eni 2 šparovi vrečki je prišlo, +bandidose in še mal za pit. Neki boma nakuhale, ostalo pa dol. Tak, da bo fifti-fifti. Mislim, da bo kr ok.

(odgovor članu pikecpokec)
  Neposredna povezava do sporočila: 2161
17.7.2008 7:21:28   
Anonimen
OK, kavico sem že spila (napolitanke jem še dans in juter, pol jih pa skenslam) Se mi je vtisnila v spomin atenina zagnanost. Pa moj tudi hodi vsak večer laufat okoli 19h. Sem že študirala, da bi pa mogoče, res mogoče tudi jaz kej naredila v tej smeri. Sej za mene je že napredek, če samo študiram o tem user posted image

Nč, grem delat, da bo dans še kaj narejeno. Pol pa še samo jutri in via Pag za 7 dni!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživajte!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2162
17.7.2008 7:45:55   
malecka_mateja
jutro!

evo tamala v vrtcu!
jaz sem si glih glavo oprala zdaj pa že zajterk mažem!pol gremo k notaru za zadje zadeve polpa upam da se kaj premakne glede naše hiše!madonca cajt bi že bil!

jasna user posted image user posted image user posted image za alena vidiš sej bo malo rabijO!
naša pa zdaj ko jo jaz peljem ker sem doma joka in noče it se sicer v trenutku pomiri amapk vseeno ma krizo ker ni navajena da jo jaz peljem!ma sej bo!

no takole grem si glavo sušit pol pa pičimo!
papa!
pa lep sončen dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
17.7.2008 9:08:35   
DeMer
Jutro!

Moje2 še spita, tako da imam mal časa zame. Mark gre potem k mojim, midva pa 100 /h pokat. Nimamo še nič. Bom šla kr s potovalkami mimo omar in not dala. Tako ne bom nič pozabila, če bo šlo pa vse v avto je pa drugo vprašanje. user posted image S tem se bo pa kr moj ubadal. user posted image

Jasna, kako je glede cen, ne vem, ker nisem veliko hodila po Hrvaški. MIdva sva skupaj že 11 let, pa sva bila 3x na Hrvaškem. user posted image No, zdej mamo pa problem, ker ne vemo kam iti, ker ne poznamo plaž. Sej, če nas bo drugo leto še isto število, gremo nekam z avijonom. Cena je ista.

Mi gremo v začetku avgusta še v Legoland in Munchenški Zoo, še z enimi prjatli. Se že veselim. Uh, pa bomo spet legice nabavljal. Jupi!

Kdaj pa vi po navadi odrinete na morje? Sej ne vem, kdaj naj gremo?

Tako, zdej pa ena kavica in kos kruha z Nutello, pol pa akcija.

Mateja, user posted image za papirje! To je že veliko!

Vsi uživajte, kjerkoli že boste!

papa

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

Neposredna povezava do sporočila: 2164
17.7.2008 13:48:00   
ribicau
Ojla!

Jutri imam dopust user posted image . Mi pripada še en dan na smrt bližnjih sorodnikov, tko da bom kr izkoristila (sej če okrog obrnem, bi rajš delala, pa da bi bil ata še živ - sej razumete a ne)!

U glavnem, zvečer bom naredil generalko, ker mamo pa že tko svinjsko vse, da joj!

Za kosilo pečem ta novi krompirček, za solato pa paradižnik s koruzo. Nč kej več se mi ne da delat.

user posted image  Malecka_mateja za premike v smeri "gradnje". A vidiš, sej gre - počasi bo vse.

Aja, glede rokavčkov....mi imamo Fredov obroč, ampak ko smo bli v nedeljo v aquaparku v Bohinju, so bli tam otroci (tam po 2,5-3 leta stari) z rokavčki in naša je hotla imet rokavčke user posted image . No posledica tega je, da smo jih že nabavl, ker se mi vseeno zdijo ful praktično za v nizko vodo, da mi jo glih ni treba skoz za roko držat. Sej ona nima nič proti, če se potunka, samo me je pa strah, da ne bi z glavo v tla al pa kam drugam prletela - sploh če smo v bazenu. Glih za plavat mi pa niso u redu, ker so naši še premajhni oz. se mi zdi, da imajo prekratke roke in rokavček pride skoraj do komolca! Fredov obroč je za plavanje ZAKON! Naša ga je drugače zelo navajena, ker je skoz dala že 2 plavalna tečaja.

Drugače pa naša tamala tud ne prenese, da jest grem od nje proč. Ni problema, lahko jo ima kdorkoli v varstvu, samo jest jo ne smem oddat. Najboljš je, da jo tista oseba zamoti in "odpelje"!

Kolumbo, DeMer, Jasna81, Margit uživajte maximalno - no pa sej u to ne dvomim.

DeMer, od tebe pa pričakujem potem v jeseni izčrpno poročilo iz Legolanda. Samo povej mi, a se s tko majhnimi že splača it?

Jasna81 super za Alena. Drugače pa na Pagu smo bli mi lansko leto in v trgovini je blo vse dražje. Spet je pa verjetno, kje na Pagu si. Mi smo bli v Caski.

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
17.7.2008 20:50:23   
malecka_mateja
tako parcela je končno najinauser posted image user posted image user posted image mater sem srečna!da lahko rečem da je najino!zdaj še davčna svoje nardi polpa odnesema na gradbeno in juhu čakamo na dovoljenje!se mi zdi dasmo že blizu po drugi strani paše zelo daleč...saj so tu še prispevki pa...laufarija preden bo vse in bo hiša stala!ma vsaj korak bližjje smo sem že optimist postala!ker sem vidla da ne pelje nikamor če se sekiram!

ribica hvala za odgovor glede rokavčkovbomo poskusli in bomo videli!

zdaj grem spat!lep vvečer šenaprej!papa

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
17.7.2008 20:52:05   
Anonimen
Čao babe!

Js komi čakam, da se spravimo na dopust, ker so skor sami moji posti tu. user posted image user posted image

No, vglavnem mal sem uskočla sem, ker sta se moja dva spedenala in na pol spita, js pa kuham filane paprike, pa še čufti sledijo - se mi glih cvrejo. Tooolk diši pri nas, da se bom glih okol 23h fajn napokala, da še spat ne bom mogla.

Mi nimamo rokavčkov, mamo kr obroček. Mogoče pa sprobamo kake rokavčke na morju.

Ribicau mi smo bli pred 3 leti v Novalji in v gajac-u Vsaj mislim, da se tako reče. Zdej pa gremo prav v Pag. Upam, da bo ok za otročke.

Drugače sem pa danes bila pri računovodkinji in halooooo user posted image user posted image user posted image Ceeel dan v številkah? Js na koncu nisem vedla katera je katera številka. Sm gledala 5, pa mislila, da je 2 user posted image Juter bom pa cel dan tamuser posted image

Nč, grem, da se mi kej ne zasmodi. LP vsem

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 2167
17.7.2008 20:56:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

tako parcela je končno najinauser posted image user posted image user posted image mater sem srečna!da lahko rečem da je najino!zdaj še davčna svoje nardi polpa odnesema na gradbeno in juhu čakamo na dovoljenje!se mi zdi dasmo že blizu po drugi strani paše zelo daleč...saj so tu še prispevki pa...laufarija preden bo vse in bo hiša stala!ma vsaj korak bližjje smo sem že optimist postala!ker sem vidla da ne pelje nikamor če se sekiram!

ribica hvala za odgovor glede rokavčkovbomo poskusli in bomo videli!

zdaj grem spat!lep vvečer šenaprej!papa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jeeeeeeej!!! Čestitam malecka family!

P.S. - čufte delam velike za jajce, naredla sem jih pa 27user posted image Bom verjetno kakih 7-8 dala zamrznat za po počitnicah... Nikol ne znam kuhat na malouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2168
18.7.2008 7:08:00   
malecka_mateja
jutro!

še malo pa me boste vse zapustile kako lahko grete vse isti termin mene pa boste doma pustileuser posted image user posted image user posted image user posted image

jasna hvalauser posted image user posted image

zdaj malo peljem v vrtec in grem malo v službo pogledat da vidim ksko se imajo!pol pakuhat!včeraj zvečer sem še pucala takodaje vseporihtano!
morem it kermala že tečnari!
lep pa čeprav deževen dan vam želim!papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
19.7.2008 11:22:50   
atena777
Go Mateja, GO Mateja, Go Mateja!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti boš mela še tako lepo bajto, da bo cel Maribor hodil gledat user posted image . Zdaj pa mirne živce naprej, ok user posted image !

< Sporočilo je popravil atena777 -- 19.7.2008 11:31:13 >

Neposredna povezava do sporočila: 2170
19.7.2008 11:24:48   
atena777
Atena, super fit mama si!

Demer iz tvojih ust v božja ušesa. Tole si bom pa zapomnila - bo moj nov ideal user posted image . Saj vse se je začelo zaradi tega, da bi imela več energije za Davida, ker sem po službi crknjena hodila domov in se mi ni dalo niti igrati z njim. No upam, da bo tudi 6 urni delovnik pomagal (september).

Margit ja res je energija se s tekom in aktivnostjo kar vrača. Pa še dieta mi je kar dobro hasnila, se pozna, da je lažje hodit po svetu če si malo lažji user posted image . Zdaj imam svojo idealno težo, samo ne vem kako jo bom odbržala? Bo kar težkPravijo, da je težj obdržati kot izgubiti! Zdaj sem že en teden na vzdrževalni dieti (nasl. 90 dni - da se ne zrediš).

< Sporočilo je popravil atena777 -- 19.7.2008 11:30:49 >

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
19.7.2008 11:27:07   
atena777
Kolumbo bravo za sporočilo - takoj z morja! Me name spominjaš, ko sem sam komi čakala, da se vaqm javim s Teneriffe. Potem pa ni blo več cajta za net!

Upam, da na MAX uživate!
Tudi ostalim želim ene bajne počitnice. Jasna81 koliko časa vas ne bo?
Mateja - pa pejdi zraven...
drugi teden pa odhajam še jaz za mojima dvema (danes so šli on in njegova starša naprej). Ta teden je namreč varuška na dopustu, jaz pa še ne morem. No in naslednji teden grem jaz dol in se dobimo na pol poti, potem bomo mi trije še 14 dni dol!
Sej je sam Savudrija, ampak se bomo potrudil lepo imet...
LPa.

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
19.7.2008 11:27:56   
atena777
DEMER čestitke za 11 Let!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
To pa je staž!

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
20.7.2008 11:13:44   
malecka_mateja
jutro!

evo jaz že kuham!moj še spi ker smo do 3 zjutraj kartali je blo prav zabavno in smo spali do 9 pa 15 midve zdaj kuhama pol pa mogoče na sončka to pa zatro ker je tjaša zjutraj mela 39 vročine zdaj pa nevem al je zob al kaj je ker razpoloženje ima odlično čeprav zdaj ji svečka drži amapk preden sem ji jo dala je skakala se smejala...kot da ji nebi nič bilo!že ponoči sem jo enkrat našlatala da je vroča in se mi ni zdela fejst zato semjo pustila in evo zjutraj!ampak sej pravimmogoče ni nič hujšega glede na njeno počutje!
upam da ni nič hujšega ker pred morjem nebi rada spet imela ranja tako kot lani!upam da se hiter pocajtamo!
kolumbo pogrešamo te javi se kaj!user posted image user posted image user posted image
atena vi pa re suživate hvalabogu!sam kolk pa maš tri dopusta????maš ziher kake privilegijeuser posted image user posted image user posted image

no grem da se kaj ne zažge!
lep sončen dan!
papa

aja dopustnike uživajte max.

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
20.7.2008 16:46:22   
atena777
Mateja nic nima provilegijev, samo prvi dopust sem dobila bolnisko (nega), ker smo bili skos  bolani!
Sedaj pa upam, da se nam vreme ne skisa prihodnji teden, drugače bo letos res bolj švoh dopust! Ommmm!
Ja Kolumbo upam, da uživate, sicer bo pa kmalu doma, a ne gredo danes domov?

Lpa.

Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.