ribicau
|
Ojla! Jutri imam dopust . Mi pripada še en dan na smrt bližnjih sorodnikov, tko da bom kr izkoristila (sej če okrog obrnem, bi rajš delala, pa da bi bil ata še živ - sej razumete a ne)! U glavnem, zvečer bom naredil generalko, ker mamo pa že tko svinjsko vse, da joj! Za kosilo pečem ta novi krompirček, za solato pa paradižnik s koruzo. Nč kej več se mi ne da delat. Malecka_mateja za premike v smeri "gradnje". A vidiš, sej gre - počasi bo vse. Aja, glede rokavčkov....mi imamo Fredov obroč, ampak ko smo bli v nedeljo v aquaparku v Bohinju, so bli tam otroci (tam po 2,5-3 leta stari) z rokavčki in naša je hotla imet rokavčke . No posledica tega je, da smo jih že nabavl, ker se mi vseeno zdijo ful praktično za v nizko vodo, da mi jo glih ni treba skoz za roko držat. Sej ona nima nič proti, če se potunka, samo me je pa strah, da ne bi z glavo v tla al pa kam drugam prletela - sploh če smo v bazenu. Glih za plavat mi pa niso u redu, ker so naši še premajhni oz. se mi zdi, da imajo prekratke roke in rokavček pride skoraj do komolca! Fredov obroč je za plavanje ZAKON! Naša ga je drugače zelo navajena, ker je skoz dala že 2 plavalna tečaja. Drugače pa naša tamala tud ne prenese, da jest grem od nje proč. Ni problema, lahko jo ima kdorkoli v varstvu, samo jest jo ne smem oddat. Najboljš je, da jo tista oseba zamoti in "odpelje"! Kolumbo, DeMer, Jasna81, Margit uživajte maximalno - no pa sej u to ne dvomim. DeMer, od tebe pa pričakujem potem v jeseni izčrpno poročilo iz Legolanda. Samo povej mi, a se s tko majhnimi že splača it? Jasna81 super za Alena. Drugače pa na Pagu smo bli mi lansko leto in v trgovini je blo vse dražje. Spet je pa verjetno, kje na Pagu si. Mi smo bli v Caski.
|