|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
25.7.2008 11:45:50   
sonček33
grety  -tole z izletniških dopustom je čist fan zadeva... Tudi midva takole izkoriščava vikende...no ja, tiste, ki se jih da. je res, da sva bolj kle v naših koncih...bo pa treb amal tja gor v kokoškino glavo skočt.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
25.7.2008 11:59:35   
Grethy
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ane ane sonček moj ... sej tud tukej v kokoškini golši lepo ... mal okol Logarske ... pa Koroška ... pa pol proti štajerski in pomurju ... o Gorenjski pa tko ne bova debatirali aneeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
25.7.2008 12:17:16   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

ja user posted image user posted image user posted image sonček85, tud jaz glih na kulinariki brskam za recepti o bučkah ... bodo kar polnjene danes ... mmmmmmmm
njami njam se oglasim predno grem v službo pri tebi,saj grem itak v celje.user posted image user posted image user posted image user posted image

PA NEAUPAŠ !!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

upam upam samo hitro povej kam in pridem takoj imam do 13.15 čas.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
25.7.2008 12:18:02   
sonček85
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 1000  pa sem dobila štiri zvezdice.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
25.7.2008 12:25:13   
ledenka
soncek user posted image  

gretka, to je se najboljsi dopust - pocnes, kar ti je in ko ti je, gres, kamor te avto odnese user posted image  odpocijes si maksimalno!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
25.7.2008 12:27:30   
Grethy
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BRAVISIMO za 4 zvezdice

Na enem hribčku živim gor nad železniško, pod gradom ... sam bučke še ne bodo fertik takrat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... lahko pa kofič user posted image user posted image , ti bom pa bučke v službo prnesla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
25.7.2008 12:33:10   
sonček85
hvala za čestitke.

jaja kar prinesi saj nimaš daleč
skočiš  v mcdonalds in rečeš pa priletim
hihih

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
25.7.2008 12:34:25   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

soncek user posted image  

gretka, to je se najboljsi dopust - pocnes, kar ti je in ko ti je, gres, kamor te avto odnese user posted image  odpocijes si maksimalno!

... ja sej meni tud ... pa saj rada lenarim na soncu, ampak sej sem se zdej v tem postopku tko nalenarla, da je dopust lahko malček aktiven, trenirka, adidaske, kakšna vetrovka, pa kratkih rokavov in hlačnic s sabo, nahrbtnik osvežitve, pa malo sadja in kak sendvič, al pa kr kaka dobra oštarija domača in  obvezna oprema fotoaparati ... zmaga 100% ...

... madonca tolk me je strah deroče vode, pa zdej ugotavljam da aparat za slikat povsod vlačim s sabo in slikam vsemogoče ... v prejšnjem življenju sem bla verjetno japonček ki je v kaki narasli reki ali razburkanem morju pozabu dihat ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
25.7.2008 12:36:18   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

hvala za čestitke.

jaja kar prinesi saj nimaš daleč
skočiš  v mcdonalds in rečeš pa priletim
hihih

no vidš ...to bo pa res treba izvest ... kukr sem premaknjena se ti res znam nalepit na šalter z bučkami v  vrečkici user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... a delaš v turnusih al se vsak dan menjate ????

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
25.7.2008 12:59:35   
gloria
Nokes čestitke za user posted image user posted image  user posted image user posted image .....ful sem veselauser posted image user posted image user posted image

....grem še mal pospravljatuser posted image ...sem bila dopoldne pri kolegici in prevlekla poln avto cotik za bebija....zdej ih še morem oprat,posušit user posted image  je pa obljubil da ih bo zlikaluser posted image user posted image ....pridem pol pošpegat če so že novice od Zvezdice....

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
25.7.2008 13:04:52   
mismis
Ja čakamo še novičke od Zvezdice...user posted image user posted image

a ni imela tudi Orto2 danes pregled?

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
25.7.2008 13:18:59   
orto2
Evo meeeeeeeeeeeeee punce!

Na GK danes gužva za pop...... Sem samo v laboratoriju čakala več kot 1 uro! Še dobr da z lulanjem nisem imela problemov, saj so živčki delal 500/h.

Nokes, čččččeeeeeessttttttiiiiiitttttttaaaaaaaammmmmmmmmmmmm za dva!!!!! bravo!

no, da še jaz povem; mi smo veliki že 4,1cm!!! Dr d ni mogel verjeti, zdej mu pa sploh ni jasn kolk natačno sem noseča user posted image . Je reku, saj bo pušenjak na nuhalni povedal. ni mogel verjet kolk je že velik. Pol mu je pa še papirja zmanjkal, tako da sem spet brez slikiceuser posted image . Še dobr da bo nuhalna 'kmalu'.

uf, sem se načakala danes. Je pa dr d dobre volje, komaj čaka na dopust, sem mu zaželela naj se spočije in lepo ima, mismis, a ne, da bo pol zate ready steadyuser posted image .

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
25.7.2008 13:22:10   
orto2
aja pa še to!

drage moje, ve ste res fajn, vedno me tolažite, pomagate, skratka veliko težje bi mi bilo brez vas vseh!

rada vas mamuser posted image

hvala

(odgovor članu orto2)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
25.7.2008 13:25:23   
Grethy
bravo orto ... kako lepo rastete ... čestitke izza šporheta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu orto2)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
25.7.2008 13:25:32   
mismis
Orto2

ti imaš pa res pravega velikana v sebi, zihr je pobčuser posted image user posted image user posted image
Me pa veseli, da je s tvojo pikico vse ok in da lepo raste

Pa si prašala dr. D, kam gre na dopust, da se slučajno ne bova kje srečala, glede na to, da grem tudi jaz šele avgusta na dopust. To bi bilo smehauser posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu orto2)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
25.7.2008 13:32:04   
ledenka
orto, super, cestitam user posted image user posted image user posted image  

mismis, ti kar sanjaj user posted image user posted image user posted image  ceprav nikol ne ves user posted image user posted image user posted image  

grethy, dober tek user posted image  sem tud jaz ratala lacna, pa bom kar spagete na hitro skupaj zmetala user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
25.7.2008 13:32:55   
orto2
oj mismis

ja je kr velikan, na netu berem da sem že 10 ted in 6 dniuser posted image

nisem ga upala vprašat kam gre, če ga srečaš ga kr mal potunkaj, še zame, je bil pa res dobre volje, se je kr smejaluser posted image
po moje si je mislu, še par dni babe pol pa nič več pič... do septembrauser posted image user posted image , no razen ene (ženine)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
25.7.2008 13:43:47   
mismis

mismis, ti kar sanjaj user posted image user posted image user posted image  ceprav nikol ne ves user posted image user posted image user posted image   

girl can dream, can she?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
25.7.2008 14:04:18   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

girl can dream, can she?

ampak ko ga bos vidla v kopalkah, ti morda naenkrat ne bo vec tako zelo vsec user posted image  ali pa ti bo se bolj user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
25.7.2008 14:10:03   
mismis

girl can dream, can she?

ampak ko ga bos vidla v kopalkah, ti morda naenkrat ne bo vec tako zelo vsec user posted image  ali pa ti bo se bolj user posted image

karkoli že, vsaka stvar je za nekaj dobra. Če mi ne bo več všeč, ga bodo lahko ostale vzele in se bom jaz in moja jebozovna majčka obzirno umaknile. Če mi bo pa še bolj, pa hm hm hmuser posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
25.7.2008 14:13:40   
ledenka

girl can dream, can she?

karkoli že, vsaka stvar je za nekaj dobra. Če mi ne bo več všeč, ga bodo lahko ostale vzele in se bom jaz in moja jebozovna majčka obzirno umaknile. Če mi bo pa še bolj, pa hm hm hmuser posted image user posted image user posted image

ce ti bo se bolj, bos se kje zacela jebozovne majcke brez modrca nosit user posted image user posted image user posted image  pol te pa sploh ne bo spustu iz ordinacije, bosta imela dooooolge debate user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
25.7.2008 14:17:43   
ledenka
bejbe, fajn se mejte, grem jaz na brazilko user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
25.7.2008 14:23:29   
mismis

girl can dream, can she?

ce ti bo se bolj, bos se kje zacela jebozovne majcke brez modrca nosit user posted image user posted image user posted image  pol te pa sploh ne bo spustu iz ordinacije, bosta imela dooooolge debate user posted image user posted image user posted image

kar seveda ne bo zbudilo nobenih vprašanj pri njegovih sestrahuser posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
25.7.2008 14:23:50   
mismis

bejbe, fajn se mejte, grem jaz na brazilko user posted image

le glej, da boš dobro opravila

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
25.7.2008 14:25:40   
gigi1
Oj čvekice

Dans ste se pa mal razpisale user posted image

Orto user posted image  user posted image  user posted image  juhuuu za korenjaka. Saj na NS bodo pa že znali določiti PDP. Vidiš, da je vse tipi topi user posted image

Gretka ni me zobarca nič zdelala. Mal me skeli. Drugače sem QL. Sem pa res vesela, da si nazaj. Se spet nekaj dogaja tukaj gor. Je bilo kar tužno brez tebe user posted image

Sonček2 zakaj jaz ne vidim tvojih zvezdic? user posted image  čestitke za 1000ko

Sonček1 kako si? kako je s tvojimi izcedki? A že kaj šopingirate za user posted image ? Kakšen AS vsaj za za četek user posted image . Kam pa hodita na izlete. Sam po vašem koncu? Pa saj pri vas je res lepo. Sploh, ko so v kotlini visoke temperature.

Abrica saj vem. Jaz sem tudi ponavadi kar nekaj stvari pozabila vprašat. Sem si že rekla, da od zdaj naprej hodim h G samo še z listkom (kot v štacuno user posted image )

Ajsi jaaaa, kolk so pa eni desci čudni v kopalkah. Te kar mine user posted image  user posted image  user posted image . Ženske me v kopalkah nikoli ne morejo tako negativno presenetit kot moški user posted image .
A ti pa že po novo brazilsko??? Korajža velja. No, glede tega sem tud user posted image

Miška, da ne boš po morju tolk iskala drDja, da boš čist pozabila user posted image (HEC!). Veš, da računamo na to, da boš naslednja naravna srečka user posted image

Glorija user posted image  za vašga! Take rabimo. A ga lahk z mojim spoznaš? Morda se bo kaj nalezel user posted image  user posted image  user posted image .
Moj je za kuharijo in kuhnjo pospravit priden (rad je user posted image ). Za cunje pa tema user posted image . Mislim, da si je 1x v 20ih letih popeglal hlače (mal pomečkane od obešalnika) in še to se je vsem hvalil, kako je peglal, da so mislili kolk on vse spegla doma user posted image  user posted image  user posted image

Blanči pa kmal v boj za narod svoj user posted image

No, konc pavze...grem naprej delat

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.