|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
24.7.2008 20:19:50   
sonček85
sonček2, kaj pa si skuhala? jaz trenutno prisegam na vse faširano (čevapi, boloneze, pleske,...), jem pa tut jaz za dva
kuhala sem makaronflajš"kar po domače sem napisala"

mmmmmmmmmmmm kako je bil dober.no sedaj še pa malo sladoleda povrhu in bo pika na i,no pa še celo stanovanje sem vmes po kosilo pospravila.se mi zdi da je vse kar bolj sveže.user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
24.7.2008 20:52:07   
bambi75
O Grethy končno spet v civilizaciji. user posted image  user posted image  user posted image  

Welcome back

Lepo da si tako pozitivna in saj veš da stiskam pesti  kar  za natur varianto.
Bom povprašala kaj v MB mogoče že naslednji mesec, če mi uspe priti na laparo.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
24.7.2008 21:18:12   
Zvezdica
gretka velkom bakuser posted image user posted image user posted image

Orto tebi pa jutri velik sreče na pregledu, pa ne beri teh negativnih reči, ker rabiš dobro voljo, da bo user posted image nasmejan in zdrav.
Grem hitr popeglat.... kasnejeuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
24.7.2008 21:18:54   
Grethy
zlata si bambika

hvala, pa saj veš da mi drugega ne preostane kot bit pozitivko ... user posted image user posted image user posted image

a ti greš drug mesec že na laparo, al samo menit se za datum ???

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
24.7.2008 21:32:39   
Grethy
tassi1, najlepša ti hvala za odgovor na mojo skepso glede višine zneska in žal mi je, da vama ni uspelo, res, pa za ves trud in upanje, ki potem potone v žalosti in solzah ...

... jaz bi bla najprej srčno vesela, če bi se lahko še kje na socialo ušunjala, vsekakor sem imela na voljo en bogi poskus (pet mi jih je še ostalo, pa jih tud podarit ne morem nobeni, če že meni ne pripadajo več ), pa se mi vseeno ne zdi fer, sej nismo nič manj vredne, če smo mal starejše ... a če mamo malo manj možnosti za zanositev, zaradi let, nam pa kar ne pripada, dej noooooo, pol mi ni treba več plačevat za zdravstvo od zdaj naprej al kaj???, 
bom rajš nehala, ker vedno dobim pri takih temah "norice" ... 
... ja nič ane ... bomo probali kej, vsekakor pa veselo  še naprej 

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
24.7.2008 21:42:22   
blanč
Alo jaz sem spet imela infuzijo alkohola, ja za znort no. Jaz grem zdej pančat, punce držte se.
lahko noč

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
24.7.2008 22:00:53   
Grethy
... ja sirota boga ... čez dan te dehidrirajo ... pod noč pa pol infuzija ... bo treba kaj drugega pod noč ... kakšno spermuzijo ... madona ja pej spat ... kašna boš pa zjutrej šla delat ... sej te na kapiji not ne bojo spustli user posted image user posted image , ko te ne bojo spoznali ...

nočko blanč ...

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
24.7.2008 22:02:10   
Grethy
mal me zaj__eb__ava tale intrenet dons ...user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Grethy -- 24.7.2008 22:05:23 >

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
24.7.2008 22:38:23   
lučka 25
Punce, jaz grem jutri zgodaj zjutraj na morjeuser posted image .
Zato se za 10 dni poslavljam od vas. Greva dat malo možgane na off.

Ve pa bodite pozitvne, optimistične in naj se vam zgodi kaj prelepega te dni.
Lepo se imejte.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
24.7.2008 23:35:06   
gigi1
Ahoj drage moje

Ne nisem "odletela" na koncert.
V bližini Udin naj bi bil. Moj je imel neke prebliske, vendar so vstopnice že razprodali. Meni se pa ni šlo tako daleč ne da bi vedela ali si lahko sploh ogledam koncert. Ah ta EMŠO user posted image

Nokica figurativno je bilo zaradi hitre odločitve user posted image . Jutri boš pa dve pikici videla user posted image  user posted image  user posted image . Javi takoj!

Gretka "Ne daj se Ines..."user posted image  user posted image  user posted image .Če kaj izvrtaš se priporočam za info...saj veš da mi 43 že hudo diha za ovratnik. Zaenkrat sem super pozitivna in nočem razmišlat o tem.
Kot je Tassi napisala pa ne zgleda tako hudo visoka cifra. A sta razmišljala o kakšnem kreditu?
Lepo pozdravi Libiko in ji reci, da naj kar ostane tukaj z nami. Je super navijačica user posted image

Ledenka Balaševič? Kje???? Kdaj???? Ni dileme.

Sonček2 a makaronflajš? Super. Sam moj ni ljubitelj. Si ga naredim ko je na poti user posted image

Zvezdica a je pritisk kej boljš? Jutri boš pa spet Medota vidla user posted image

Orto ti pa svojo pikico user posted image  Nič bat! Vse bo tipi topi.

Blanči a nabiraš kondicijo za Gučo user posted image

Lučka uživajta na morčku. Mogoče se pa vrneš z dobrimi novičkami?

Abrica mam občutek, da boš svoji G dala misliti user posted image . Po mojem se ji bo po vajinem pogovoru marsikaj odprlo.

In moje ljube srečevalke Miška, Hedi, Pikovit, WP... KJE STE PUNCE????? POGREŠANE STE MOČNO!!!

Punčke dolg dan je bil... Nočko

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
25.7.2008 6:50:29   
gigi1
Juhuuu dobro jutro user posted image

Spet imam monologe user posted image . Šibam k zobarci.

Nokes, Orto, Zvezdica dobro opravite.

Lep dan želim vsem skupaj

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
25.7.2008 6:58:19   
blanč
Dobro jutro, jaz ne morem spat, pa že tle gor strašimuser posted image . Bom vsaj enkrat prvauser posted image user posted image user posted image . Napovedujejo lep dan, tako, da kiklce pa jebuzne majčke gor pa sprevod po mestu oz. tiste, ki ste delovne kot jaz pa kar po del. mestu, naj  deci sline cedijouser posted image .
A sem vam že povedala, da grem jutri uni naši zeliščarki Sedejevi, da vidimo kaj bo lahko iz mojega z hajnijem razredčenega urina sploh vidlauser posted image user posted image
Jaz danes pričakala tečkouser posted image , tako, da REŠ pripravi se, jaz po enem letu pavze spet v akcijiuser posted image .
Nokica, orto, za vajine pikice držim pesti, in ja seveda bo vse uredu, saj mora bituser posted image
Zdej pa frizurco nardit kiklco gor in gasa v službo.
Pa mal muzike.
Dobro jutro Đezeri,
dobro jutro rokeri...

< Sporočilo je popravil blanč -- 25.7.2008 6:59:19 >

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
25.7.2008 6:58:58   
blanč
Jao gigi ne noooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!! Spet nisemprva, men se je za ubit nouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
25.7.2008 7:28:23   
nokes
jutro gigi, blanč in ostale zaspanke!

jaz sem danes dežurala na wc-ju, me je mal zvilo pred UZjem. še včeraj sem bila čisto ok, no, zdaj pa ...user posted image . kar neki strahovi, pa črne misli. še dobro, da se kmalu odpravim, pa da bo hitro za menoj. seveda poročam!user posted image

zvezdica, orto, tudi vama želim, da prideta vesele in zadovoljne iz UZja! sporočita!

ok, še kava, tuš, pol pa zum-zum... ajde!

nokes

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
25.7.2008 7:43:25   
libi
Dobro jutro punce,

joj kolk sm jst vesela k je Gretka spet tukaj gor in predvsem....ker se ni dala!

...ker ne dovoli črnim in žalostnim mislim, da bi premagali njen vesel in pozitiven pogled na življenje.
Kolk more bit lepo njenemu možeku, k ma skoz veselje ob sebi...

No, sej vem, tudi solze in jok in jeza in žalost in grrrrrr....vse to mora iti ven! K drugače se kuha v nas in nas grize in žre...in potem ne vidimo lučke na koncu tunela...in tako življenje je potem...bljak! Zato sem še posebej vesela, Greti, da nisi vrgla puške v koruzo, da si takoj zagrizla v nove boje..in šla takoj naprej v akcijo....
Si že kej izvedela, če se še lahko kje izmuzneš na socialo? Joj kolk bi blo to fino...pa bi mi vsi skupaj s tabo spet dneve šteli, pa špikali, pa gledali kolk folikli rastejo, pa se veselili Stopke, pa držali pesti za čimmanj bolečo punkcijo in za čimveč zamrznjenčkov...in tako potem do user posted image user posted image .

Nokes, srečno na UZ, komaj čakam, da poročaš, da si videla svoje otročke...in da jim bijejo srčki in da so že ful zrasli...
Orto, nikar imeti črnih misli, vse bo v redu, danes boš spet vsa nasmejana, ko ti bo G povedal, da je vse ok, tko kot tudi mora biti!
Zvezdica, ti boš tudi svojega Medota danes videla? Joj kolk ste srečke punce, k lahko tkole svoje otroke špegate, oni pa potem v trebuščkih veselo brcajo, rokice premikajo, zehajo...in seveda srčki bijejo 200 na uro...

< Sporočilo je popravil libi -- 25.7.2008 7:44:40 >

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
25.7.2008 7:46:38   
libi
Dobro jutro Gigi tebi tudi...in hvala lepa za pozdravčke..

Si skoraj vedno prva, da zalaufaš tale forum...pridna pridna user posted image

(odgovor članu libi)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
25.7.2008 7:48:31   
libi
Ej Blanč, zakon muzika za dobro jutro...sm si jo koj naštelala...sm vsa naspidirana zdej user posted image .

Lepo se mi je petek začel...tralala tralali....uuuuu....tralatralali.....mmmmm peeeeteeeeek!!!

(odgovor članu libi)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
25.7.2008 8:03:25   
sonček85
jutro zaspanke.vsem ki imate danes preglede vso srečo in pridite nazaj z lepimi novičkami.

žiži :ti pa tudi od zobatja nasmejana

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu libi)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
25.7.2008 8:45:30   
mismis
evo mene, še napol zaspana in zgubljena... naš kužon je pa sedaj definitivno v puberteti, vsako noč se mi javi ob pol štirih, matr je točen kot urica, in zavija, zavija...Tako da ves preostanek noči hodim gor in dol po bajti in mu grozim, da mora biti tiho. Kot kaže me že pripravlja na pomanjkanje spanca, ko bomo nekega dne imeli otroke.

Noki, veliko sreče danes na UZ, mislim nate in na dr. D-ja user posted image user posted image

Žiži, me pogrešaš, kaj? Verjemi, saj tudi jaz vas, ampak me teli nočni sprehodi tako zmatrajo, da je kar groza, že cel teden skoraj nič ne spim. Balaševič morda čoporativno, če le ne bom takrat na morju

Lučka25, fajn se imej na morju in lepo se odpočij pred postopkom

Gretka, welcome back, pa smo te pogrešali, sej veš

Blanči, kdaj pa imaš ti zmenek s teto čarovnico?

Hedi, moja najljubša čarovnica kje si mi ti? A je trebušček že kaj zrasteluser posted image user posted image

Pikovit, a si že nazaj, al še kar hvataš braon boju?

Ajsi, kdaj pa ti potuješ na morje?

Pija, Kjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeee si?

DaisyE, kdaj imaš pa ti konec dopusta? Trije tedni so že mimo...

Sonček85, makaronfjašt, njami super, pri nas doma so pa sedaj aktualne bučke na tisoč in en način

WP, pa kej si ti bejba, tebe pa že več kot en mesec ni bilo med nami

OK tako, zihr sem katero spustila, prosim ne mi zamreiti ker nas je toliko...ampak vsem, prav vsem želim LEP DAN

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
25.7.2008 8:46:57   
mismis

user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU  

user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE 

Petek, 25.07.
Zvezdica - UZ
Nokes - UZ

Ponedeljek, 28.07.
Julija30 - pregled
Rožica29 - UZ

Torek, 29.07.
Shuka - NS

Torek, 05.08.
Orto2 - NS

Sobota, 09.08.
Julija30 - NS

Ponedeljek, 11.08.
Linda25 - UZ

Torek, 19.08.
Hedviga - UZ
Linda25 - UZ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image            

user posted image mismis  user posted image
user posted image Oktavija user posted image
user posted image Mlinčka user posted image
user posted image Sapi user posted image
user posted image Netka34 user posted image
user posted image Gita14 user posted image
user posted image Grethy user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

P O Č I T N I C E

user posted image user posted image user posted image   user posted image

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) 
    • ušula
    • paki (PO)
    • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
    • Anja31 (2. IVF, dr. Reš) 
    • Pikovit (6. IVF, MB)
    • Paddy (1.ICSI)
    • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
    • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
    • Zarja1 (1. IVF, LJ, avgusta po zamrznjenčke)
    • Dobrovoljčica
    • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
    • Barbarella77
    • Sabsa (Menopur)
    • Anabanana
    • Iannia
    • Žirafca
    • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
    • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
    • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
    • Mandreja (IVF, Lj)
    • Ozone (MB dr. Reljič, avgusta v nov postopek UZ 28.08.)
    • andreja07 (PO, dr. Reš)
    • Kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 
    • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
    • Ledenka (ICSI, PO ali LJ)
    • moni29 (MB)
    • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
    • womanpolice (1. ICSI, GK LJ)
    • Pika74 (34 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
    • Tjasshyy (LJ?)
    • Stijan (3. ICSI, dr. Reš)
    • Sulfinija (4. IVF, dr. Zorn, posvet 12.06)
    • mami26 (LJ)
    • Titi3 (Superfact in Menopur)
    • Daisy (dr. Reš)
    • Arneja (35. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reš)
    • Gigi (2. ICSI, GK LJ, dr. Vogler, posvet 21.08.)
    • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
    • M.L.B.K (dr. Reš, 14.08)
    • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
    • Kajsica (IVF, GK LJ)
    • Lučka25 (dr. Reš, PO)
    • tička (ICSI, dr. Reš, Postojna)
    • Lana08 (1.IVF/ICSI, GK LJ, dr. Zorn)
    • mismis (2.IVF;LJ,dr.Drobnič)
    • oktavija (1.IVF/ICSI)
    • mala81 (2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB)
    • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič) 
    • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
    • netka34 (2.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
    • Darja* (3.IVF/ICSI)
    • Vijolica30 (31. let, 3.IVF, dr. Bokal)
    • Anadejka
    • Sarasan (2. IVF)
    • šemalo (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
    • sonček85 (GK LJ, dr.Drobnič, 07.10.)
    • Gita14 (IVF, dr. Bokal)
    • Grethy (LJ, dr. Požlep, a je še kaj zamrznjenčkov)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

koala
      user posted image , *medica*user posted image   ,  Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlica user posted image  ,  Bety upauser posted image , mozart, _rebeca_ user posted image  user posted image , MIŠEK13user posted image , ele, Sisyuser posted image , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloska user posted image , maja24user posted image   , dakica, sayuri user posted image user posted image , Pamela, blanč,  Stormy , tassi1, dakecuser posted image , citrončica, maša74,  tobika, Goyauser posted image   user posted image ,  Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image , Martinščicauser posted image user posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13 user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pf user posted image ,Ana_P user posted image , Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image , Goldfishuser posted image , Johnieuser posted image ,Pikica 26user posted image , Meybebaby , sonček75user posted image , DejanSenka user posted image , Mandarinca, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Anabanana, Ajedat, Arneja, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Gugu user posted image , Mihi78user posted image , Pajčolankauser posted image , Tejkiuser posted image , Špelka12 , Lorby007user posted image , Koninauser posted image , Jelka123 user posted image , m.rudovicuser posted image ,  Orkauser posted image ,  Teja*user posted image , Mavrica72user posted image , Tejka** user posted image , Hormončekuser posted image , *NiNa* user posted image , Pinki2user posted image , Krtekxx user posted image , Zvezdicauser posted image , Dajamaja,  Tejekuser posted image , Pinki36user posted image , Abrauser posted image , Tadeja81user posted image , Sonček33 user posted image , Pija76, Rubin , Julija30 user posted image , Zoricauser posted image , Leisha79user posted image , Mačka27user posted image , Orto2 user posted image , Hedvigauser posted image , Libi user posted image , Shukauser posted image

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije:
    http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

user posted image  NOVE NOSEČKE JULIJ user posted image    

user posted image   Linda25 (LJ)

user posted image   Nokes (LJ)

user posted image Rožica29 (LJ)

user posted image Jadrnica (N)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
    Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 2245
    25.7.2008 9:23:48   
    ledenka
    jutro!

a sem vceraj govorila o koncertu Balasevica??? user posted image  matr, me EMSO daje user posted image  mislila sem seveda na Bregovica user posted image  Balasevic je bil pa prejsnji mesec.

danes bom vzela pa bolj na easy, imam v planu mal shoppinga... pa brazilsko user posted image  

mismis, na morje v ponedeljek user posted image  najprej do Dunaja, pol pa naprej user posted image  

blanci, a ti gres tudi k Sedejevi user posted image  no, se bom morda celo jaz opogumla. sam rabim nekoga, da me odvlece do tja user posted image

nokes, drzim pesti za lep UZ user posted image user posted image user posted image

gigec, zate pa za nebolecega zobarja user posted image user posted image user posted image

grethy, imej lep pozitiven dan user posted image

sej se bom se kaj javla... sam da spijem mojo dozo kofeina user posted image  ker trenutno tud pisat ne znam user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 2246
    25.7.2008 9:24:42   
    ledenka
    zvezdica, nate pa sem skor pozabila! ti zelim velikega medota user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
    Neposredna povezava do sporočila: 2247
    25.7.2008 10:04:54   
    nokes
    ojla, i'm back!

vidla 2 user posted image user posted image , vidla 2 user posted image  user posted image , in se režala na Uzju ko počena lubenica!!!user posted image user posted image

dobila en zmazek od slike, kjer sta 2 fleka, znotraj katerih sta 2 packi! to, drage moje, sta moja otroka!!!user posted image user posted image

itak da sem spet čist adijo, ne vem, če lahko štekam, da je to to. še kar ne dojemam. komaj čakam trebušček in to nosečniški in ne pirovski!!!

in komaj čakam, da jeseni PRAV VSAKA OD VAS sporoči iste občutke, kot jih imam sama. verjamem, da bo uspelo tudi vam, ki tako nesebično nudite ramo, tolažbo in smeh. držim pesti in vas objemam. no, šmrc, šmrc

nokes

(odgovor članu ledenka)
    Neposredna povezava do sporočila: 2248
    25.7.2008 10:11:23   
    gigi1
    Evo mene od zobarce. Se mi je na enem našem srečanju zob fejst odkrušil, pa na enem modrostnem sem luknjico staknila...Zobarca je bila vmes na dopustu. Dans mi je pa zrihtala. Sva se čez en teden zmenle za ornk posege. En mostiček mam še za zamenjat. Mene zobarja ni nič strah. Šala mala proti avionu user posted image

Nosečke! Danes sem zobarco vprašala kako je kaj z injekcijami med nosečnostjo. Je rekla, da za kakšna nujna popravila jo ona daje. Pravi, da je bolečina večji stres in škoda za user posted image  kot injekcija. Je pa pred enim letom rodila pri skor 40ihuser posted image  Bo že vedla.

Miška seveda te pogrešam. Pa kaj je s tvojim kužonom? Lulat, kakat, al ga luna nosi??

Ajsi Bregovič je pa septembra a ne? Ja, to tut...ampak Balaševič...to je res zame. Prejšnji mesec? Ja kje je pa bil?

Dobro opravite danes vse kar imate za opraviti user posted image

(odgovor članu ledenka)
    Neposredna povezava do sporočila: 2249
    25.7.2008 10:13:04   
    gigi1
    Nokica draga user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   Joojjj tooolk sem vesela. Superca! Evo, pa mamo spet res dvojčke. Jupiiii!!!!

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2250
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
    Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
    Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
    photo
    Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
    пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.