|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 25.7.2008 10:13:48
|
|
|
|
Abra
|
Gretka, lepo, da si nazaj in da si še vedno tako optimistična konec koncev, je bil pozitiven test ogromen uspeh, ne glede na to, kako se je končalo. Za naslednjič je upanje vsekakor večje. Upam, da se to ne bo pregrobo bralo, ampak jaz sem realistka in rada vidim stvari, take, kot so. Dvomim namreč, da se boš lahko zmenila še za kak postopek. Klinika namreč pošlje zavarovalnici račun s tvojim imenom in podatki in ko bodo tam vidli, da ti postopek ne pripada več, bodo račun gladko zavrnili. Če je kak dr. zmožen prevzet odgovornost, da taka storitev ni plačana ... močno dvomim. Najbrž se da v primeru, tik po RD še kaj naredit. Žal zakon je tak. Je pravičen? Najbrž ne, ampak takega imamo. Po eni strani smo lahko srečne, da imamo vsaj nekaj postopkov plačanih, marsikje tega nimajo. Če si kaj brala tuje forume, se pari blazno kreditirajo, da pridejo do postopkov. In nimamo kaj, tudi plodni pari ne morejo podarit kakega plačanega postopka nekomu, ki je že vse porabil ... v zakonu jasno piše, komu in kdaj pripada ... Tassi ti je napisala ceno za MB, v LJ je kot pravijo na Živi precej dražje. Na začetku sicer zgleda ceneje, pol ti pa zaračunajo dodatno še vsak uz, pa kakšno jemanje krvi itd... slaba stran MB so pa čakalne dobe. Samoplačniško je še najcenejši Reš, tam je postopek 800 eur + zdravila, če se prav spomnim. samoplačnikom da nižjo ceno. Moraš pa v zakup vzet tudi to, da jih boš slišala zaradi let, kje sta bla do zdaj (meni je to pri 35 rekel..) in zaradi kg. Kakorkoli, držim pesti, da bosta našla neko rešitev, še bolje pa kako lepo presenečenje brez postopkov. Zadnje čase se to tuki kar dogaja Orto, zdaj si najbrž že opravila in se ti samo še smeji? Pinki, bravo za NS! Lučka, uživaj na morju, pol pa takoj na iglo Gigi, Videm, ne Udine meni se tut ne bi dalo, jaz grem do tja samo na kavo še to je napor Saj pri G se bom malo nazaj držala, se ne bom preveč pametno delala ponavadi pa tam tko vse pozabim, ko je enkrat uz za mano, sem še čist v transu Blanč si že v nizkem štartu! Mišmiš, tvoj kužon te res trenira kaj pa veš, mogoče pa on že kaj ve, kar ti ne? Sej veš, da imajo živali šesti čut Ledenka, naj bo b. brez bolečin pa uspešen šoping. Sporoči, če imajo še kje kaj. Nokes, ti si najbrž že tudi fertik? Itak, da smo vedno živčne, pol pa vidimo, da je vse ok in je bla panika čist odveč. Zvezdica, kako velik je že medo? Jaz sem pa že spet zmatrana ta dolgi post, pa celo palačinke sem si že za zajtrk pekla
|
|
|