|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
25.7.2008 10:13:48   
Abra
Gretka, lepo, da si nazaj in da si še vedno tako optimistična user posted image konec koncev, je bil pozitiven test ogromen uspeh, ne glede na to, kako se je končalo. Za naslednjič je upanje vsekakor večje.
Upam, da se to ne bo pregrobo bralo, ampak jaz sem realistka in rada vidim stvari, take, kot so. Dvomim namreč, da se boš lahko zmenila še za kak postopek. Klinika namreč pošlje zavarovalnici račun s tvojim imenom in podatki in ko bodo tam vidli, da ti postopek ne pripada več, bodo račun gladko zavrnili. Če je kak dr. zmožen prevzet odgovornost, da taka storitev ni plačana ... močno dvomim. Najbrž se da v primeru, tik po RD še kaj naredit. Žal zakon je tak. Je pravičen? Najbrž ne, ampak takega imamo. Po eni strani smo lahko srečne, da imamo vsaj nekaj postopkov plačanih, marsikje tega nimajo. Če si kaj brala tuje forume, se pari blazno kreditirajo, da pridejo do postopkov. In nimamo kaj, tudi plodni pari ne morejo podarit kakega plačanega postopka nekomu, ki je že vse porabil ... v zakonu jasno piše, komu in kdaj pripada ... Tassi ti je napisala ceno za MB, v LJ je kot pravijo na Živi precej dražje. Na začetku sicer zgleda ceneje, pol ti pa zaračunajo dodatno še vsak uz, pa kakšno jemanje krvi itd... slaba stran MB so pa čakalne dobe. Samoplačniško je še najcenejši Reš, tam je postopek 800 eur + zdravila, če se prav spomnim. samoplačnikom da nižjo ceno. Moraš pa v zakup vzet tudi to, da jih boš slišala zaradi let, kje sta bla do zdaj (meni je to pri 35 rekel..) in zaradi kg. Kakorkoli, držim pesti, da bosta našla neko rešitev, še bolje pa kako lepo presenečenje brez postopkov. Zadnje čase se to tuki kar dogaja user posted image

Orto, zdaj si najbrž že opravila in se ti samo še smeji? user posted image

Pinki, bravo za NS!

Lučka, uživaj na morju, pol pa takoj na iglo user posted image

Gigi, Videm, ne Udine user posted image meni se tut ne bi dalo, jaz grem do tja samo na kavo user posted image še to je napor user posted image
Saj pri G se bom malo nazaj držala, se ne bom preveč pametno delala user posted image ponavadi pa tam tko vse pozabim, ko je enkrat uz za mano, sem še čist v transu user posted image user posted image

Blanč user posted image user posted image si že v nizkem štartu!

Mišmiš, tvoj kužon te res trenira user posted image kaj pa veš, mogoče pa on že kaj ve, kar ti ne? user posted image Sej veš, da imajo živali šesti čut user posted image

Ledenka, naj bo b. brez bolečin user posted image pa uspešen šoping. Sporoči, če imajo še kje kaj.

Nokes, ti si najbrž že tudi fertik? user posted image Itak, da smo vedno živčne, pol pa vidimo, da je vse ok in je bla panika čist odveč.

Zvezdica, kako velik je že medo? user posted image

Jaz sem pa že spet zmatrana user posted image ta dolgi post, pa celo palačinke sem si že za zajtrk pekla user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
25.7.2008 10:16:19   
Abra
Nokes user posted image user posted image user posted image user posted image kako tuki dobro šlogamo user posted image čestitam za oba srčka!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
25.7.2008 10:19:19   
ledenka
nokes user posted image user posted image user posted image  cestitam!!!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
25.7.2008 10:25:13   
Grethy
jutro babuške moje,

evo mene spet opet tlele, zdej sem nama kofič spržila (mam novo mašinco za expreso, mi jo je možek prvošču, za tolažbo, pa ker sem si jo TAKOOOO  želela), zdej bova pokofetkala, pa kaj vase vrgla in pol spet akcija z delom po stanovanju, počasi se stanje normalizira in bo prav lušno ... upam da nama bo lepo tu in da bova lahko malo dlje kot na prejšnji lokaciji ...

mismis - zamrznjenčkov žal ni več, ker smo pridelali le dve blastocisti in ti dve sta bli v škrinji user posted image user posted image

libi - ti moje uho in glas user posted image user posted image , ko nisem nakonektana tu gor, bohlonej stokrat user posted image - moja moja , pa še kdaj in naj ti bogec povrne na mladini in v geldtošlnu, ti moja zlata prjatlca, povej tamičkeni bejbiki, da midva v nedeljo prideva žurat - definitivno !!!!

ledenka - tudi ti veselo v nov dan in lepo se imej kjerkoli se boš potikala danes in te dni user posted image user posted image

gigi - upam da te zobarji niso preveč namatrali in da boš lahko še kaj klepetala, ja normalno da boš, saj pa ne tipkaš z zobmi, hvala za vspodbudo ... krediti in te zadeve ??? hmmmmm ... ne bom v to smer ... me bojo spet norice popadle ... jih ne rabim kakšen mesec ali tri (noric)...  če dobim kako koristno informacijo ti vsekakor sporočim, brez debate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , če lahko pomagam sebi bom tudi drugim ...

blanč - a si lepaaaaaa ????????? user posted image user posted image povej mi kako si prespala infuzijo ? user posted image user posted image user posted image ... zverinca gleda gor na okno in se smehlja user posted image user posted image ... verjetno je en smile zate ...

Itak nisem omenjala zdaj vseh, ampak to ne pomeni da nisem z vsemi tu, nekaterih niti še ne poznam, pa jih še bom, tako da se niti ne sikiram prav dosti he he ...

VSEM prav VSEM lep dan !!!!!!!!!!

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
25.7.2008 10:26:15   
mismis
Noki JEH super, bravo za dvojčka, pa še dva  srčka user posted image user posted image  Full lepo...i'm so happy
user posted image

Žiži, a to je še un slavnostni zob, ki se ti je 13.06. odlomil? Uf ta pa je dolga.
Moj kužon pa je v puberteti, in sedaj pri 9 mesecih mu full tolče ven, sicer je drugače kar priden, vsaj z mano, ampak ima pa že od ponedeljkove noči ritul, da začne zavijati, ker on bi nekam šel. Saj veš, cel dan spi in drema, ponoči je pa buden in pripravljen za lov. Kriza, upam da se to ne bo vleklo še nadaljnih 6 mesecev, ker bom hodila okoli kot zombie

Abra, ne vem če on kaj več ve od mene, pa itak že jaz nič ne vem, ta mesec se sploh nisem obremeljevala z zanositvijo in otroki, ko nama je pasalo sva seksala in to je to. Bazalne si pa tudi ne merim več, ker je to samo še dodatna obremenitev za psiho. Ma ja, sej bo drug teden vse jasno, čeprav jaz ne pričakujem čisto nič. Ma ja bo že, sicer pa tko še en teden, pa gremo na morje

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
25.7.2008 10:33:18   
Abra
Mišmiš, sej najboljš je tko, da ne razmišljaš o tem. Bazalne ti pa res ni treba več merit, ovulacije imaš, to veš, seksaš pa itak vsak dan user posted image in kadar so možgančki na off je mogoče še največ šans. Sej vidiš, da puncam rata tik pred novim postopkom, ko se ne obremenjujejo več. Hormončki in vse ostale žavbe so pa medtem organizem že malo prisilili, da dela tut kaj v to smer.user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
25.7.2008 10:33:20   
Grethy
Nokes ... user posted image user posted image user posted image user posted image   iskrene čestitke, sem blazno vesela zate in tvoji dve pikici ... čuvaj zakladeka in uživaj nosečnost podolgem in počez user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
25.7.2008 10:33:23   
ledenka
mismis, upam, da rata kar tako user posted image  ti, a tvoj kuzon je kastriran al ne? ker ma res cudno puberteto user posted image  mogoce pa se kaka sosedova kuzika goni, pa mu disi - to je nas kuzo pocel, ko je bil cas gonitve, je skos jokal, da hoce ven user posted image

grethy, kaj pa kaka alternativa? mogoce Sedejeva, punce so kar navdusene nad njo. user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
25.7.2008 10:37:56   
mismis
Ledenka

joj ne, moj kužon pa res ni kastriran...to je pa zame full grozno, tega mu pa res ne bi mogla narediti, razen če bi bilo zaradi zdravstenih razlogov nujno. Pa še rodovniški pes je, drugo leto mislim iti z njim na vzrejni pregled, kaj pa veš, mogoče mu pa kdaj ženo najdem, pa bomo imeli majhne kepce doma.

Kar se tiče gonitev psic je vse možno, sicer imamo na našemu koncu 5 psic, od tega samo za eno vem, da je sterilizirana, ampak saj veš kako je z psmi, vohajo kilometre daleč. Pa sej bo tudi to minili, upamuser posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
25.7.2008 10:39:41   
mismis
Abra, sej če ne ta mesec, pa mogoče naslednji, ko me bo ovulacija ravno na morju ujela...

potem bodo pa morje, sonce, veter...pa naš seveda, naredili svoje...

če pa še to ne, gremo pa konec avgusta po pingvineuser posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
25.7.2008 10:43:34   
ledenka
mismis user posted image  pa sej kastracija ni problem. moj mackon je kastriran in je cisto vesel user posted image  se vedno se za macko podi, ce se mu le da user posted image  no, ampak za vzrejo je drugace, upam, da mu najdes pesiko, ki mu bo ustrezala user posted image  pol bos pa pasja babica user posted image  

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
25.7.2008 10:54:13   
Grethy
Jao abrica moja,

... saj jaz to vem, včasih je kdo tud hud name zaradi realnosti, tako tudi gledam na vse te zadeve, pa niti ne samo na kredit, ki naj bi si ga vzela za postopke, če združim vse skupaj, kredit za avto, kredit za stanovanje ( če bova hotla kdaj bit na svojem), kredit za postopke ---  le kaj bo imel moj bogi otrok ... do konca zakreditirano mamo in očeta, ki v času ko bo treba it v šolo ne bosta več vedla kje naj še jemljeta da bosta otrokom nudila najosnovnejše kar jim je potrebno - tega jim pa ne želim ... žal so samo delavseke plače premalo, da bi lahko speljala vse skupaj, kreditov ne talajo več kot si jih zmožen odplačevat, na 500 eur pa tako vemo kje se neha vse skupaj, če je dvakrat tolko je to dvakrat SHIT ...  pa žal nimava premožnih staršev,  ... so pa starši ki so pripravljeni pomagat v vseh pogledih, to libika najbolj ve ... niti kake hiper sreče na igrah na srečo...

NE TEGA NAROBE RAZUMET
, samo s tem mi še nihče ni zagotovil, da bo uspeh, da bo potreben samo en kredit, jaz pa gledam od postopka še kako leto ali pet naprej  ...user posted image user posted image user posted image user posted image

...  user posted image user posted image user posted image saj ni panike
... imela sem možnost it v en postopek in sem šla, tako da si nikoli ne bom očitala, da tega nisem probala
... torej, če nama rata po naravni poti OK, če mi pa ne rata, bova pa en lušten par brez otrok ...

... eko eko, danes je bil rojen prvi otrok iz epruvete !!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
Bravo za znanost in napredek, da je dana možnost tudi ljudem z "izzivi"(težava z zanositvijo) imeti otroke ...

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
25.7.2008 10:57:29   
Grethy
... user posted image user posted image user posted image ja ledenka, veš da bom tud to probala ... čakam, da moja sosedica pride od nje, da mi pove kako in kaj pa se bom odpravila k njej, to mi je trenutno sledeča opcija, če odštejem slončkanje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
25.7.2008 10:59:42   
mismis
Gretka

kaj pa če bi ti dodala še en link v tvoj podpis...
se mi zdi, da se v tvojem mestu pojavljajo bande in mafijašiuser posted image user posted image

v takem mestu s epa res ne morejo igrati otroci

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
25.7.2008 11:12:24   
Grethy

H V A L A !!!!

Sem že šla v akcijo !!!!!!!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
25.7.2008 11:15:54   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

H V A L A !!!!

Sem že šla v akcijo !!!!!!!

ne bo šlo, nisi dobro link kopirala, please try againuser posted image user posted image

a ha, si ga že popravilauser posted image

< Sporočilo je popravil mismis -- 25.7.2008 11:16:19 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
25.7.2008 11:23:43   
Grethy
Kako si ti mišek ????

Berem o pomorščakih neki ???? A sta se s tvojim odločla da bosta avgusta naredila enga lušnega dojenčka??? user posted image user posted image user posted image SUPER !!!!!!!!! Midva tud debatirava o tem user posted image user posted image .

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
25.7.2008 11:31:42   
sonček85
Sonček85, makaronfjašt, njami super, pri nas doma so pa sedaj aktualne bučke na tisoč in en način
mmm njami bučke so tudi zelo dobre,še posebno bučkin štrudelj,če ga znaš na pravi način narediti-jaz ga ne znamuser posted image
nokes:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za dvauser posted image user posted image .kako sem vesela zate.no ko boš pa imela kakšno sliko od trebuščka pa le pripopaj v album in nam pokaži.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
25.7.2008 11:35:20   
Grethy
ja user posted image user posted image user posted image sonček85, tud jaz glih na kulinariki brskam za recepti o bučkah ... bodo kar polnjene danes ... mmmmmmmm

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
25.7.2008 11:36:51   
mismis
Gretka moja, nam je fino, delamo in odštevamo dneve do dopusta, če bi še malo bolje spali, bi bilo pa sploh perfektno.

Drugače pa, ja delamo veselo na otrocih, kar na domač vsem nam znan način (beri ata na mamo), če nam pa ne bo uspleo v teh dveh mesecih, gremo pa konec avgusta po zamrznjenčke. Če dobro, da imam tako v redu celice, da v vsakem postopku iztržim pingvine, že samo zaradi tega imam več poskusov

Sonček85
ni stvari, ki je moj dragi ne zna pripraviti, če bi se že zgodilo kaj takega, bi pa poiskal recept in mi skuhal.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
25.7.2008 11:40:48   
Linda25
nokes,

čestitam za 2 user posted image user posted image .  Superca.

Sedaj le na relax. Brez dodatnih stresov in skrbi.

Lp

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
25.7.2008 11:41:32   
sonček85
Sonček85
ni stvari, ki je moj dragi ne zna pripraviti, če bi se že zgodilo kaj takega, bi pa poiskal recept in mi skuhal.
kako lepo skrbi zate.srečna si lahko dai maš tako zlatega deca.tako kot jaz ,ki sem ga morala z lupo iskati da sem ga našla.user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
25.7.2008 11:42:18   
sonček85

ja user posted image user posted image user posted image sonček85, tud jaz glih na kulinariki brskam za recepti o bučkah ... bodo kar polnjene danes ... mmmmmmmm
njami njam se oglasim predno grem v službo pri tebi,saj grem itak v celje.user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
25.7.2008 11:43:41   
Grethy

... no ane, pa naj še kdo reče da nam ni fajn user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

... midva ne bova šla nikamor na dopust, tako paketno, bova pa malo lutala po domovinici, kao izletniški dopust user posted image user posted image user posted image ... obiskat neobiskane kraje in lepote Slovenije ...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
25.7.2008 11:44:42   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

njami njam se oglasim predno grem v službo pri tebi,saj grem itak v celje.user posted image user posted image user posted image user posted image

PA NEAUPAŠ !!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.