|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OBALA
17.6.2008 13:21:39   
Rakica_80
Lahko bi res še kakšna prišla, pa nismo valjda samo mi iz Kopra?user posted image
Ok, potem pri vhodu za plažo ob 10.00h....jaz bom zopet prišla z mojouser posted image in me boste spoznale po njeni rdeči rutkiciuser posted image
Sej cel Koper me že pozna po user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 151
21.6.2008 9:57:41   
witto
A velja za jutri? ob 10 pri palmi?user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 152
21.6.2008 18:42:14   
Hator
Glih sem hotela vpr.
Jaz sem za. Pri palmi-popo. Witto, po čem te že prepoznam?

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 153
21.6.2008 19:09:54   
Rakica_80
Mene ne boste prepoznale po user posted image , ker je včeraj skotila in bo doma, tako da nevem, vam še javim, kakšno maskoto bom vzela s sebojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 154
21.6.2008 21:13:58   
witto
Dober večer, jast sem ravno prišla iz službe, in žal moram javit, da me jutri nebo, ker moram delatuser posted image . Ma prav mi ni usojeno, da vas spoznamuser posted image . Škoda

Neposredna povezava do sporočila: 155
21.6.2008 23:09:53   
Hator
Joj, a zdej sploh katera pride al rajši prestavimo??? Javite, da ne hodimo zastonj.

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 156
22.6.2008 11:12:16   
Rakica_80
Jaz sem čisto pozabilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image res mi je zelo žal!!!!
Pa tako sem se veselila, da se spoznamo!!!!!user posted image

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 157
22.6.2008 12:45:02   
Hator
BebiIII, jaz tud pol nisem šla, ko se včeri pol ni več nobena javila, Witto je rekla, da ne more, pol sva pa mislim, da ostali samo midve. Tako da ne se sekirat. Saj v tretje gre pa rado!!!! Jaz se tudi veselim, da vas spoznam. Bova pa počakale še na Witto.

Neposredna povezava do sporočila: 158
23.6.2008 9:51:41   
teičy
joj pupce, če verjamete ali ne sm tudi jaz čisto pozabla. z user posted image  končujeva stanovanje in se nam malo mudi pa sva cel vikend delala in mi je šlo iz glave. sreča da ni nobena ostala sama in čakalauser posted image  kr bi mi bilo res hudo. verjetno pa bo res rado šlo v tretjeuser posted image .

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 159
30.6.2008 18:19:18   
aqua77
Ojla,

moja malenkost je bila na dopustu user posted image user posted image , tako da me ni bilo, ampak naslednjič sem definitivno zraven.... user posted image  Samo zdaj je veliko dopustov, tako da ne vem, koliko nas bo sploh lahko prišlo... user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu teičy)
Neposredna povezava do sporočila: 160
24.7.2008 14:35:58   
Rakica_80
Kaj je zdej??????
Se bomo dobile na kavici ali ne??????
Jaz in Teičy sva se že spoznale in je res super punca, je v trtjem mesecuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz predlagam da se dobimo enkrat v začetku Avgusta meseca, kaj pravite?

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 161
24.7.2008 14:37:44   
aqua77
Jaz sem za!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

Neposredna povezava do sporočila: 162
24.7.2008 15:30:09   
teičy
joj BEBII hvalauser posted image
Tu si tudi super puncauser posted image user posted image user posted image

Jaz sem tudi za. naj se še katera javi.
mogoče bi pa lahko poslale z.sporočilo tistim ki so že takrat hotele pridet. kaj pravite?

V glavnem upam. da nam res uspe, ker je prav lepo ko spoznaš nove ljudi, malo poklepetaš, se nasmeješ in ugotoviš kako je ta svet majhen....user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 163
24.7.2008 21:08:23   
Rakica_80
Ja res je Teičy, se strinjam s teboj!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
No zasebna, sej lahko tudi tu napišemo datum, ki ga izberemo, mislim naj vsaka napiše kdaj ji paše in potem se odločimo!
Evo jaz pravim za 4.8- ponedeljek enkrat proti večeru nevem okoli 5-6 ure, vem da nekatere delate, tako da vi se odločite za uro magari, jaz se vam bom kar prilagodilauser posted image

(odgovor članu teičy)
Neposredna povezava do sporočila: 164
24.7.2008 21:23:49   
witto
Dečve jast sem tudi tu user posted image . Sicer sem še na bolniški, ampak kako uro za pijačo in, da vas končno spoznam.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 165
24.7.2008 21:24:56   
witto
Hotela sem povedat,da si lahko vzamem časuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 166
24.7.2008 21:38:09   
Rakica_80
Super že četrtauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Dejmo, kje ste še ostale?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 167
24.7.2008 21:45:03   
witto
1.8.(petek)npr. Kapitanija?

Neposredna povezava do sporočila: 168
24.7.2008 21:53:11   
Rakica_80
Možeeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 169
24.7.2008 22:00:22   
witto
Določite uro,ker verjetno marsikatera dela do 16-17.Meni ustreza kadarkoliuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 170
25.7.2008 8:38:33   
teičy
oj!
meni petek 1.8. ne ustreza kr imam že neki drugega tako da jaz ostajam za ponedeljek 4.8.user posted image

Če bo šlo to skozi bo superuser posted image

Lp

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 171
25.7.2008 8:40:37   
crvicek
Moje drage primorke, tudi jaz bi se vam zelo rada pridružila in vas spoznala, a žal sem službeno v tujini, tako da pridem šele 11.8. na obalo. Upam pa, da se vam bom lahko drugič pridružila, če ste za?

P.S. Joj jaz pa tako pogrešam vonj morja, sploh SLO. Šele zdaj se zavedam kako je naša dežela lepa. Vam že prav malo zavidam.

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 172
25.7.2008 8:51:16   
pikipu
Ojla, pupce, sem tudi jaz za. Mi je vseeno, kateri dan, sem do 18.8. na dopustu. Bi bila pa vesela, če se dobimo okoli 19. ure. Zaradi malega prej sploh ne morem.

No, sem bila pa tudi jaz tistega 25.5. pri Kapitaniji in nisem nobene vidla. Sem iskala kakšnega kužeka, ampak ga nisem našla user posted image . Moj dragi je kar p....., kaj si se pa zmenila, kaj se niste zmenle za kak znak, ali kaj? Sem prišla z mojim user posted image , po tem pa sva se šla v peskovnik igrat.

Torej za, zmenimo se za datum.

Lepo se imejte, danes je zadnji dan službe pred dopustom, komaj čakam, da grem domov!!!!

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 173
   [Brisano sporočilo]
25.7.2008 9:09:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pikipu)
  Neposredna povezava do sporočila: 174
   [Brisano sporočilo]
25.7.2008 9:15:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?