|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OBALA
11.5.2008 15:22:45   
aqua77
Ojla,

se mene dajte na seznamček za kavico. Sem bila na dopustu, pa nisem tako ažurna. user posted image user posted image user posted image user posted image
Komaj čakam, da se spoznamo in malo počvekamo...

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu pikipu)
Neposredna povezava do sporočila: 126
21.5.2008 13:45:54   
Rakica_80
Dober dan punceeeeee, da niste slučajno pozabile, sem vas samo spomnila, da se 25-tega dobimo ob palmi pri Popotu ob 10.00h!user posted image user posted image user posted image
Da nebom sama čakala bom kar pripeljala s sabo mojega malegauser posted image user posted image
Lep dan še naprej in komaj čakam da se vidimo!user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 127
21.5.2008 13:50:23   
aqua77
Mene žal ne bo! user posted image user posted image
Sem danes zvedla, da morem delat v nedeljo!!! user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 128
23.5.2008 8:31:36   
teičy
Pozdravček!

Upam, da nam bo res uspela ta user posted image user posted image

Drugače pa naj vam povem, da sem bila v torek prvič na pregledu pri dr. Andreji Smajila. Super ženskica! Vzela si je čas, odgovorila na vsa vprašanje in mi po domače vse razložila. Tudi pregled je bil super-nič boleč, kot ponavadi pri kakem "mesarju". Če ste v dilemi glede svojega ginekologa vam toplo priporočam njo. Končno lahko zaupam svojemu ginekologu in sem tako bolj sproščenauser posted image .

Več povem na kavici do takrat pa uživajte!

Aja, kaj pa v primeru slabega vremena-dež? Kaj bomo naredile, kr tam je vse zunaj oz je notri majhen prostor.....user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 129
23.5.2008 11:32:22   
Rakica_80
Če bo padal dež, bomo šle kam drugam, v Kapitanijo npr., dobimo se pa pri Palmi.Sej se bomo zmenileuser posted image .
Mene boste spoznale po user posted image  ima rdečo rutkico, vsi, me poznajo po njejuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu teičy)
Neposredna povezava do sporočila: 130
24.5.2008 17:16:48   
pikipu
Zmenjeno, sigurno pridem! Bom prišla kar z mojim sinom, me boste prepoznale po rdečem vozičku!

Se vidimo jutri!

PS: Dežja pa menda ne bo! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 131
25.5.2008 12:04:22   
Rakica_80
Hvala, ker ste me pustile čakatuser posted image
Zakaj pa niste vsaj napisale, da neboste prišleuser posted image

(odgovor članu pikipu)
Neposredna povezava do sporočila: 132
25.5.2008 12:28:38   
teičy
oj bebiii jaz sem tudi bila tam pa nisem nobene videla! sem sedela in pila kafe kakih 45 min in pol sem šla.... kje si pa ti bila?

Neposredna povezava do sporočila: 133
25.5.2008 13:20:37   
Rakica_80
Jaz sem čakala tam pri palmi, pol sem šla tudi jaz sedet in pit kavo, pa še toast sem pojedla, sama sem bila s kužkom!Edini kužek je bil tam, zato me nisi mogla zgrešit!
Pa še sama sem bila v belo oblečena!
Nič kajčmo, drugič upamo da se bomo našle!
S kom pa si ti bila, ker nisem videla nobene punce same, da je pila kavouser posted image

(odgovor članu teičy)
Neposredna povezava do sporočila: 134
25.5.2008 13:29:26   
teičy
jaz sem bila čisto sama. Sem vzela en brioš v kroštoli in  sem šla na kafe notri na plažo, da sem vidla do igral če bo katera tam kr so ene rekle da imajo otroka, da bi lahko šli na igrala.... res škoda. sej nam bo naslednjič uspelouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 135
25.5.2008 14:00:41   
Rakica_80
Ja res upamuser posted image user posted image user posted image
Jaz pa sem točno tam na foteljah, zraven te palme, kjer bi se mogle dobit!user posted image
Jaz v torek grem na laparo, pa magari se dobimo enkrat , ko bom prišla k sebiuser posted image
Lep dan naprejuser posted image

(odgovor članu teičy)
Neposredna povezava do sporočila: 136
25.5.2008 14:20:53   
Hator
Punce, se opravičujem, ker se vam nisem nič javila, bila sem dvakrat v bolnici zaradi izvenmaternične nosečnosti. user posted image user posted image user posted image user posted image
Upam, da se naslednjič dobimo na kavi, jaz sem zdaj še na bolniški.

Neposredna povezava do sporočila: 137
25.5.2008 14:45:49   
Rakica_80
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Joj Hator, res mi je žaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kako dvakrat v bolniciuser posted image
Da pridemo vse malo k sebi in naj mine malo cajta, pa se bomo dobile in poklepetale zaprav!
Ti pošiljam user posted image  za boljše počutje in da preusmeriš misli na pozitivno, magari vem da je težko!
Čauči!

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 138
25.5.2008 15:50:17   
Hator
Po prvi operaciji mi je ßhcg še vedno naraščal, zato bila potrebno še 1x.

Drugače pa hvala za vzpodbudne besede!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 139
25.5.2008 22:00:46   
teičy
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Joj Hator, res mi je žaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kako dvakrat v bolniciuser posted image
Da pridemo vse malo k sebi in naj mine malo cajta, pa se bomo dobile in poklepetale zaprav!
Ti pošiljam user posted image  za boljše počutje in da preusmeriš misli na pozitivno, magari vem da je težko!
Čauči!

Tudi meni je žaluser posted image . Samo optimistično naprej pa bomo na kavici malo poklepetaleuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 140
12.6.2008 21:11:19   
Hator
Čao punce,

kje ste? Je katera za kakšno kavico za vikend???

(odgovor članu teičy)
Neposredna povezava do sporočila: 141
13.6.2008 13:57:37   
teičy
Imaš prav Hator. Punce kje se skrivate?

Lahko bi se res zmenile za to kavico, samo mogoče boljše za drugi vikend ker je napovedano grdo. raje uživamo na sončkuuser posted image .

No, tiste ki ste za se javite in lep pozdravček user posted image

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 142
13.6.2008 14:51:17   
witto
Jast sem za, ampak v soboto delam popoldan, sem pa v nedeljo prosta. A bi šlo v nedeljouser posted image

(odgovor članu teičy)
Neposredna povezava do sporočila: 143
15.6.2008 13:25:37   
Hator
lahko tudi nedelja

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 144
15.6.2008 15:19:19   
Rakica_80
Katero nedeljouser posted image Danesuser posted image

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 145
15.6.2008 18:28:05   
witto
Prihodnjo,22.6. ob 10 dopoldan, na istem mestu? Popo?

Neposredna povezava do sporočila: 146
15.6.2008 19:04:15   
Rakica_80
Zmenjeno!
user posted image

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 147
15.6.2008 19:59:15   
witto
zmenjeno torej, ampak predlagam, da se res dobimo ali pri popotu ali v kroštoli, da se nebomo lovile kot zadnjičuser posted image . jast bom imela otroške copatke v rokahuser posted image . A se še katera pridruži?????user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 148
16.6.2008 10:50:55   
teičy
evo, tudi jaz pridem. mogoče bi bilo res pametno, da se točno zmenimo za kraj-pri palmi ob vhodu na plažo 22.6 ob 10 uri zjutraj, od tam pa skupaj nekam na kafe. ste za?user posted image

Naj se še katera javi, sej bo lepouser posted image

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 149
17.6.2008 13:14:18   
Hator
sem za user posted image

(odgovor članu teičy)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?