|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OBALA
25.7.2008 12:43:18   
teičy
morrak sej se nam lahko vseeno pridružiš, saj pa ni otrok pogoj. vesele bomo za kakšno novo izkušnjo in nasvet, ki nam bo v bodoče prišlo prav. sicer pa imamo vse zelo rade otroke pa kar pripelji pokazat svoja dva sončkauser posted image user posted image user posted image user posted image

No vidim da nas je kar nekajuser posted image
upam da bomo res izbrale tak datum da nas bo čimvečuser posted image

kaj pravite za tisti vikend 15., 16., 17.8 po 19.uri?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 176
25.7.2008 14:09:50   
Rakica_80
No pa naredimo en seznamček, da se bomo lažje odločile...user posted image

PONEDELJEK 4.8 ob 19.00h- KAPITANIJA
bebiii
teičy
pikipu
PETEK 1.8- KAPITANIJA
witto
morrak

Crviček, sej se bomo dobile tudi kasnejeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , možno pa je, da se bomo na koncu dobile kod je Teičy napisala za vikend in sicer za 15, 16 ali 17.8!
Morrak, obvezno se nam še ti pridruži, eno nosečko imamo tako da bomo vesele vse kakšnega novega nasveta!!!

Neposredna povezava do sporočila: 177
25.7.2008 14:34:00   
aqua77
Jaz sem za 04.08.!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa imam tudi že navihanca, ki ga bom pripeljala s seboj!! user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 178
25.7.2008 21:32:57   
witto
Dober večer dekleta, jast se bom potrudila, da se vam pridružim 4.8.,čeprav bo to malo user posted image ,ker mi ravno 3.8.pride na obisk ati iz Prage, nisva se videla že lep čas, in zato bo malo težko. Pri meni bo pa 1 teden, tako, da tisti drugi termini bi šli. Naj se vam še pohvalim, da sem imela včeraj nuhalno, in sem videla mojo-egauser posted image . Mama mia..........edinstveni trenutek, sploh ko sva z mojim, poslušala bitje njegovega srčka. Se je dragi raznežil do koncauser posted image . Velik je 5cm, in vse je ok. Komaj čakam, da spoznam to malo čudouser posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 179
26.7.2008 0:22:22   
Rakica_80
bebiii
teičy
pikipu
aqua77 
PETEK 1.8- KAPITANIJA
witto
morrak

Wito, ne se sekirat, če ne boš mogla bomo zopet organizirali, takrat, kot je Teičy napisala, vikend 15,16 ali 17!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
A res, si videla tvojegauser posted image ,keee lepoooooouser posted image
Je dober občutek, kajne? Komaj čakam da vsi tukaj na RR doživimouser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil BEBIII -- 26.7.2008 0:23:38 >

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 180
26.7.2008 8:18:32   
pikipu
Ej, Witto, čestitke za pregled in bitje srčka. Ja, verjamem, da se je tvoj dragi raznežil. Moj je bil na nuhalni čisto gotov od vseh čustev, takrat sem ga prvič vidla, da je imel solzne oči. Sem se odločila, če nam rata v drugo, da gre z mano že na 1. UZ, da vidi pikico utripat!

Morrak, ti kar pridi, dobrodošla! Kot vidiš nas je že nekaj mamic, bojo imeli vsaj naši sončki družbi, me bomo pa lahko bolj klepetale. Moj bo star čez par dni dve leti.

No, saj tudi tisti vikend okoli 15.8. je OK, samo takrat je običajno povsod gužva user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 181
26.7.2008 8:39:54   
witto
Hvala za čestitke,moj je bil z mano ža čisto prvem uz, ko nam je g. potrdila nosečnost, je eno posebno doživetje tudi za njih.OK. če bom le utegnila, se vam bom z veseljem pridružilauser posted image . Če ne, pa kasneje okoli 15.8.

(odgovor članu pikipu)
Neposredna povezava do sporočila: 182
28.7.2008 13:41:26   
aqua77
witto še z moje strani čestitke za srčeka!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Uživaj v user posted image ............ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Komaj čakam, da vas spoznam punce...... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 183
28.7.2008 13:54:20   
witto
Aqua77 hvala ti user posted image user posted image user posted image , toplo in iz srca ti privoščim, da si tisti dve user posted image , v še v kakšnem dnevu okrepijo, in da nastane lep plusek. Tudi jast komaj čakam, da vas vse spoznam, in res se bom potrudila prit mimo 4.8., pa magari,samo za minuto, da vas spoznam, in roko stisnem, tako toplim osebam, prihodnjič pa še pijača.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 184
28.7.2008 14:01:30   
aqua77
super witto..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

pa hvala za spodbudne besede..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 185
28.7.2008 17:57:57   
Hator
Jaz bi se vam tudi pridružila, vseeno pon ali pet, samo če lahko okol19 h.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 186
29.7.2008 8:59:19   
Rakica_80
bebiii
teičy
pikipu
aqua77 

Hator
PETEK 1.8- KAPITANIJA
witto
morrak

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 187
   [Brisano sporočilo]
30.7.2008 8:07:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 188
   [Brisano sporočilo]
1.8.2008 10:53:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 189
1.8.2008 11:39:46   
teičy
pozdravljene punceuser posted image

kako smo kaj?
verjetno nam bo za ponedeljek res uspelo,kot kaže user posted image
meni je za uro vseeno samo da ni prezgodaj zaradi vročine....

tebe witto pa povsem razumem kr sva tudi midva z user posted image  bila pred 3 tedni na nuhalni svetli in so neverjetni občutki ko vidiš tisto majceno bitje, ki živi v tebi in se 100 na uro premika....res neverjetno...moj je bil velik 5,7 cm in je bilo vse ok. upam da tako ostane do konca.

Tebi pa želim, da bi imela čimlepšo nosečnost, brez stresa in kar se da sproščeno. pa pusti se malček razvajatuser posted image

Alora se vidimo v ponedeljek, samo urico še točno določite.

čaw čaw

Neposredna povezava do sporočila: 190
1.8.2008 15:55:00   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: morrak

Za danes očitno odpade, pa nič zato se vimo po dopustu. Lepo se imejte

Morrak, sej se bomo še dobile in se pošteno naklepetaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ti pa kr pridno uživaj na dopustuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in odklopi vse po vrstiuser posted image user posted image user posted image
Ciao!!!

Neposredna povezava do sporočila: 191
1.8.2008 15:59:22   
Rakica_80
bebiii
teičy
pikipu
aqua77
Hator

Witto, potrudi se pridet v ponedeljek!!!!!!
Se pravi, ve ki ste na seznamu-SIGURNO PRIDETEuser posted image
Dobimo se pred Kapitanijo pred Doto trgovino, da ne bomo lih stale kot kup nesreče pred Kapitanijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ura 19.00!!!

Neposredna povezava do sporočila: 192
3.8.2008 19:17:18   
Hator
Alora, se  vidimo jutri ob 19h pred Doto, pok pa v Kapitanijo. Kako pa vas prepoznam?

Neposredna povezava do sporočila: 193
3.8.2008 21:49:11   
teičy
zmenjeno ob 19h. sej ne bo težko se prepoznat kr bomo verjetno edine babe na kupuuser posted image

Super, komaj čakamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 194
4.8.2008 0:13:12   
Rakica_80
Ja -potrjeno!!!!
Pred Doto, same ženeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu teičy)
Neposredna povezava do sporočila: 195
4.8.2008 9:11:39   
witto
Ojla dečve.Kako kaj? Danes je datum za zmenek, a neuser posted image ? No, moj ati je prispel, ampak se bom potrudila,da pridem vsaj mimo. Je pa mi moj dragi, že najavil, da sem 16-17.8. sama, tako, da če se organizira takrat še eno srečanje, sem prva na listiuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 196
4.8.2008 10:24:23   
aqua77
Ojla babe žabe!!!user posted image user posted image

Mene danes ne bouser posted image , ker imam G ob 17:00 in to na drugem koncu Slovenije, tako da bo to srečanje žal brez aquice..... user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 197
6.8.2008 12:53:48   
aqua77
In,user posted image user posted image user posted image user posted image

ste se našle????? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Kako je bilo????? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 198
7.8.2008 22:49:07   
Hator
Ja, tokrat smo se našle. In je bilo prav fino poklepetat. Upam, da kmalu še ponovimo in se nam naslednjič pridruži še katera.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 199
10.8.2008 9:35:54   
aqua77
Kaj pa če bi naredile v kratkem še kakšno srečanje???? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi je tako žal, da sem tokrat zadevo zamudila....user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?