|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 8 9 [10]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OBALA
6.2.2009 15:32:30   
IVYY
Ojla Bebiii,
meni odgovarja 14.2. ob 17.uri. in tudi Kroštola se mi zdi ok.
Kakorkoli se bom prilagodila večini.

Drugače sem zeloooooooooooo vesela, včeraj je moja svakinja rodila sinčeka, verjetno jo poznaš,
ker je tudi ona tu na obali že lep čas, ona je WITTO. Tako, da sem TETA srečka!!!!user posted image
Detece je božansko in tako sem vesela zanjo, da ne najdem besed, s katerim bi opisala mojo srečo.
Tudi mi bomo na njenem mestu, če ne  že to, pa sigurno drugo letouser posted image user posted image

lep pozdravček

Upanje je kot nočno nebo; nikoli ni tako temno, da ne bi odkrili kake zvezde

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 226
6.2.2009 15:41:20   
Kliki
Oj!
Malo sem prebrala ne pa vse.
Jest ti v prvi vrsti priporočam še eno mnenje drugega G.
Lahko je res samo  O krvavitev, lahko si imela pa kako cisto pa je počla.

Midva sva se tudi trudila dve leti imela sem redno M, bilaje sicer zelo boleča pa mi je G rekla da bo to minilo. Po dveh letih pa me je začelo takoj po M zelo boleti v spodnjem delu okoli jajčnikov. Grem k G in me z eno težavo pogleda in ogotovi da imam na obeh jajčnikih ciste in da moram nujno na laparo.
oktobra sem bila na laparo, M imam še vedno redno in zdaj čakam na user posted image .
Upam da bo čim prej.

Upam da smo ti z odgovori vsaj malo pomagale.
Sporoči pa kaj ti bodo rekli.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 227
6.2.2009 17:26:33   
Rakica_80
user posted image WITTO,UAUUUUU KE LEPA NOVIČKA, ČESTITKE ZA SINEKA IN SEVEDA TEBI TUDI, KER SI POSTALA TETAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi naša Teicy, je rodila 29.1 sinekauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Same lepe novičke in tako mora naprejuser posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 228
8.2.2009 13:49:47   
aqua77
ČESTITKE WITTO!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

Neposredna povezava do sporočila: 229
8.2.2009 22:54:37   
Kliki
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 230
9.2.2009 11:04:32   
IVYY
U, res hvala za nasvete in hvala tudi ostalim. Ogromno mi pomagate, občutek, da te nekdo razume in
ti stoji ob strani, je res čudovit!!!

Ko bodo novosti, vam sporočim.

Objemček vsem!!!user posted image

Upanje je kot nočno nebo; nikoli ni tako temno, da ne bi odkrili kake zvezde

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 231
12.2.2009 12:47:42   
Rakica_80
Srečanje v soboto 14.02 ob 17.00- upam da vam odgovarja URA!
1. BEBIII  - Potrjenouser posted image user posted image user posted image user posted image
 2. IVYY
-Potrjenouser posted image user posted image user posted image user posted image
3.AQUA-user posted image

4.MORRAK-user posted image
5.HATOR-user posted image .......PA ŠE DRUGE....user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

Neposredna povezava do sporočila: 232
12.2.2009 14:34:30   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

1. BEBIII  - Potrjenouser posted image user posted image user posted image user posted image
 2. IVYY
-Potrjenouser posted image user posted image user posted image user posted image
3.AQUA-user posted image

Ojla primorkice moje!!!

Z veseljem bi uletela, samo grem v soboto zjutraj na smučanje za en teden - imam dopust, sine pa počitnice, tako da bo pestro... user posted image user posted image user posted image user posted image

Naslednjo rundo pa pridem sigurno... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

Neposredna povezava do sporočila: 233
12.2.2009 14:38:04   
Rakica_80
 2. IVYY
3.AQUA- Odpoveduser posted image -lepo se imej na smučanju!!!!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 234
   [Brisano sporočilo]
13.2.2009 9:15:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 235
13.2.2009 10:16:22   
Rakica_80
2. IVYY -Potrjenouser posted image user posted image user posted image user posted image
3.AQUA- Odpoveduser posted image -lepo se imej na smučanju!!!!
5.HATOR-Potrjeno-user posted image user posted image user posted image user posted image

No, vsaj ene smo se zbraleuser posted image . Nič ,da bo zmenjeno, ob 17.00 pred Kroštolo.
Vse se že poznamo, tako da nam nebo rabilo maskotuser posted image
V bistvu jaaaa-kako da ne......jaz imam kužiko, Hator ima bušija, Ivyy pa ima otrokauser posted image
Se vidimooouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 236
13.2.2009 19:15:30   
IVYY
Punce komaj čakam, da se vidimo jutri. user posted image
Ma kaj je "obvezno", da pride tudi moje drago detece? Ampak on je fuuuuuuul živo dete
in zelo rad nagajauser posted image ...saj ne, da ga nočem vzeti s sabo, samo preverjam, če sem prav
razumelauser posted image

se vidimo

Neposredna povezava do sporočila: 237
13.2.2009 21:56:57   
lana70
Pozdravljene punce!

Glede na to, da sem nova (od danes), sem veliko zvedela od vas že preko samega foruma, saj vas berem že cel mesec ....od novembra...in moram priznati, da natipkate kar dosti strani za en dan....ni kaj. Obračam se pa na vas z enim vprašanjem in sicer. prejšnji teden sem dobila domov pošto, da moram poklicati po prejetju obvestila zadaj navedeno številko. ker sem bila drugi dan v Lj, sem šla kar osebno in dobila št.57 ter navodila, da pokličem prvi dan M,...no tukaj pa nastaja problem: kaj to pomeni? da bom prvi dan M klicala v LJ in letela gor po injekcije ali kaj??? Ni mi jasno, kaj delam s tisto številko. Hvala za odgovore.

L

PS: Žal ne vem, kako doda vprašanje na forumu, pa sem kar pod Re postavila vprašanje....sorryuser posted image

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 238
14.2.2009 10:51:56   
Rakica_80
IVYY, najboljše da pustiš sineka doma,HALLLOOuser posted image user posted image
Ti ga kr pripelji, sigurno ni tako živahen otrok, takšna kot sem jaz bila, ni bil nihčeuser posted image user posted image user posted image user posted image
Veš da imamo večina žensk na forumu rade otroke, pa še delamo jihuser posted image

Lana70, jaz ti nemorem pomagati, ker jaz še čakam na pošto in nadaljnega postopka boš morala, žal vprašati koga drugega!
Malo hodi v brskalnik, mogoče tam kaj najdeš!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 239
14.2.2009 19:12:55   
Rakica_80
Punce, zelo lepo mi je bilo danes z vami in upam da se spet hitro vidimo!!!!user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 240
15.2.2009 12:38:09   
IVYY
Tudi jaz sem se imela super lepo in sem vesela, da smo se dobile!!!
Lahko bi nam to prišlo v navado, vsaj 1x na mesec? user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 241
   [Brisano sporočilo]
15.2.2009 20:23:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu IVYY)
  Neposredna povezava do sporočila: 242
26.2.2009 17:20:52   
enya
Lana!
Ja, tako je. Tudi jaz sem poklicala prvi dan M in so mi nato izračunale/določile datum kdaj pritiv LJ po zdravila - injekcije. Tisti dan sem šla v LJ in dobila vso "opremo" za špikanje. To je to.
Lpuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 243
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 8 9 [10]
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 8 9 [10]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Katero ime bi izbrali?
lenika

Lana (57%)

Manja (15%)

Ajda (28%)

Število vseh glasov: 421

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!