Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.7.2008 17:38:36
|
|
|
|
RMRM
|
še eno vprašanje - a katera ve, če slučajno obstajajo manjše pakunge Aptamila, ker jaz mu le občasno dam dodatek, sedaj bom pa skor pol vrečke vrgla stran, ker nismo porabili v 3 tednih
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.7.2008 18:01:18
|
|
|
|
*Mojca*
|
jaz sem tudi nabavla milerjeve plenice, pa bomo videli kaj bo. Pa Luka je za rojstni dan dobil bombažka alea mislim da vem kdo te je gledal. En tak mlad fejst fant, je iz Gorice in ga poznam. Je že čez 30, mu pa nikoli ne bi dala več kot 23 .Kar pa se tiče teže Izabele bo po mojem suhica kot ti Nabavli smo še bombažne krpice za čistit rito in ugotovili da so od milerja ful boljše kot od tosame.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.7.2008 18:01:28
|
|
|
|
Kaja08
|
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo Sem danes likala skoraj 4 ure, potem sem bila patko utrujena da sem šla kar spat za urco in pol, Žiga pa danes tud ful spi-mogoče je krivo vreme. Naš Žiga tud dons ful spi....kaj je pa tok izmučilo naše
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.7.2008 18:02:15
|
|
|
|
Kaja08
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM še eno vprašanje - a katera ve, če slučajno obstajajo manjše pakunge Aptamila, ker jaz mu le občasno dam dodatek, sedaj bom pa skor pol vrečke vrgla stran, ker nismo porabili v 3 tednih Prodajajo Aptamil v vrečkah, v kateri je ena doza...sicer ne vem, za koliko ml točno, ampak sej, če bolj malo porabiš, jo boš verjetno imela za dvakrat...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.7.2008 18:03:19
|
|
|
|
Kaja08
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* Nabavli smo še bombažne krpice za čistit rito in ugotovili da so od milerja ful boljše kot od tosame. kakšne pa so to krpice?? a misliš ta majhne tetra plenice?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.7.2008 18:04:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM še eno vprašanje - a katera ve, če slučajno obstajajo manjše pakunge Aptamila, ker jaz mu le občasno dam dodatek, sedaj bom pa skor pol vrečke vrgla stran, ker nismo porabili v 3 tednih v Dm dobiš take majhne vrečke, po moje boš eno imela za dvakrat.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.7.2008 18:08:35
|
|
|
|
Anonimen
|
No, da še jaz malo napišem kako smo mi kaj. Še vedno si pumpam mleko in ji ga dajem na flašo. Mleka ni kaj več in nič kaj manj še zmeraj si ga spumpam okoli 80,90 ml, Ema pa poje 120,130ml tako, da ga je še vedno premalo. Dojiva se sem ter tja drugače je pa bolj na flaši. Krči- zaenkrat jih še ni-trkam na les
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.7.2008 18:27:38
|
|
|
|
RMRM
|
punce hvala
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.7.2008 18:29:49
|
|
|
|
mtinca1
|
danes pa ste me zjokale in tud ful nasmejale.. polma - , da je vaš ok. berem, da že skoraj vse uporabljate št. 3, jaz pa še kr vstrajam pri št.2, čeprav je lana že nad 5 kg. danes sem ravno kupila nov paket pampersk 2 . na začetku sem uporabljala muelerjeve št. 1 in mi v primerjavi z pampers št.1, niso bile nič slabše. Muelerjeva št.2 pa se nekako ni obnesla - je pogosto premočila oz. je kakec ušel ven, tako da sem bolj zadovoljna s pamperskami 2 -zaenkrat. Pleničk porabimo ogromno - se previjemo vedno ko se zbudimo, potem se navadno ful pokaka, ko se dojimo, zato se previjemo in če dolgo bedi se še enkrat pogledamo preden zaspi in je spet za previt. krčki - danes sem po pošti dobila koroške vetrovne kapljice - piše, da se dajejo v čaju. mi pa se izključno dojimo in bom očitno morala začeti tudi s čajčkom. drugače pa smo imeli krčke včeraj zjutraj okrog pol štirih in danes popoldne okrog treh - traja cca. 20 minut - neutolažljiv jok na najvišji frekvenci. sistematski pregled - včeraj smo dobili tudi končno vabilo za prvi redni pregled - imamo ga 31.7. - takrat bo stara že 6 tednov in 2 dni.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.7.2008 18:33:56
|
|
|
|
l.daisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08 IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* Nabavli smo še bombažne krpice za čistit rito in ugotovili da so od milerja ful boljše kot od tosame. kakšne pa so to krpice?? a misliš ta majhne tetra plenice? blazinice iz vate... super so, pa poceni so 0,99 € za en paketek, 40 kosov je notri (čeprav mi jih hitro porabimo)...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.7.2008 18:35:13
|
|
|
|
mtinca1
|
v Dm dobiš take majhne vrečke, po moje boš eno imela za dvakrat. 27,7 grama
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.7.2008 18:48:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi tud še uporabljamo plenice 2
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.7.2008 19:31:43
|
|
|
|
*Mojca*
|
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08 IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* Nabavli smo še bombažne krpice za čistit rito in ugotovili da so od milerja ful boljše kot od tosame. kakšne pa so to krpice?? a misliš ta majhne tetra plenice? blazinice iz vate... super so, pa poceni so 0,99 € za en paketek, 40 kosov je notri (čeprav mi jih hitro porabimo)... to to ja l.daisy si me že prehitela
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.7.2008 20:34:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem pa bila včeraj v Mullerju in sem ji gledala te blazince pa dala nazaj na polico , jih bom naslednjič kupila.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.7.2008 21:00:34
|
|
|
|
Kaja08
|
aja, sej te blazinice imam pa jaz tud, samo jih uporabljam za obraz. Za rito imam pa vlažne krpice - tud od Mullerja.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.7.2008 21:39:26
|
|
|
|
*anamor*
|
Očitno bom res morala iti malo v Mullerja, samo ko je pa samo v Mariboru, pa se mi ni tja za vozit. Mi tudi imamo krčeke in to že zjutraj, nato čez dan. Te vetrovne kapljice mu jaz dam tudi na dudico (eno kapljico), pa tudi v čajeka. Čeprav se dojimo, mu čajeka dam že iz tega razloga, ker tako dobi tudi janež in kumino in to bi naj tudi pomagalo proti krčkam. Samo meni se zdi, da nič več ne pomaga.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.7.2008 22:10:08
|
|
|
|
alea01
|
*Mojca*- ja, je res fejst dec tisti G. In je govoril primorsko . Je bil pa nežen in me ni nič bolelo Izabelo sem nafutrala kolikor sem lahko spravila v vanjo. Jaz upam, da bo ćez čas več pojedla. Ta lumpa mala mi pa ful serje . Jaz imam tudi tiste blazinice od mullerja in to sem jih toliko nakupila, da imam polno omaro. Jaz brišem z njimi tudi rito in ko je Izabela posrana do vratu tega zelooooooo veliko porabim. Sem pa enkrat uporabila vlažilne od mullerja in je dobila izpuščaje . Pa tudi tega imam cel kup.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.7.2008 22:12:16
|
|
|
|
alea01
|
Kaja08- ta tvoj Žiga je pa izrezana mamica Malce gledam te vaše sončke. fuuuuuul so cotkani
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.7.2008 22:23:35
|
|
|
|
lunca14
|
Izabelo sem nafutrala kolikor sem lahko spravila v vanjo. Jaz upam, da bo ćez čas več pojedla. Ta lumpa mala mi pa ful serje . Zakaj ,se pa sekiraš,da ti premalo poje,po fotki sodeč je prav pravšnja,lep okrogel obrazek ma,aja pa upam,da mi tega,kar bom zdajle napisala ,ne bodo ostale mamice zamerle.........ampak tvoja pupa,je pa men tok lepa,res ,saj so vsi dojenčki lepi,ampak tvoja je pa res .
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.7.2008 22:34:31
|
|
|
|
Anonimen
|
.........ampak tvoja pupa,je pa men tok lepa,res ,saj so vsi dojenčki lepi,ampak tvoja je pa res . Zakaj pa misliš, da se mi ponujamo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.7.2008 22:38:43
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya .........ampak tvoja pupa,je pa men tok lepa,res ,saj so vsi dojenčki lepi,ampak tvoja je pa res . Zakaj pa misliš, da se mi ponujamo Ej,sory,nisem vedla,da si jo rezervirala za svojga Lukca,bomo pa počakal,če jima ne bo šlo ......kva pa veš,mogoče bosta pa najina sončka skup krave pasla ,nikol ne veš
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.7.2008 8:05:17
|
|
|
|
lunca14
|
Jutro,mi smo se vsi naspali,ampak res vsi,spali smo skor do osmih .......pa še novica za na ušesu,mi smo danes prvič in je blo čist ok,kot,da ne bi rodila,nobenih sprememb ,tako,da jaz sem razbila led,sedaj pa akcija punce .
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.7.2008 8:11:11
|
|
|
|
babysolza
|
Jutro, vidim, da ženitna posredovalnica že deluje. No, jaz sem kar nekaj mesecev ciljala na punce, zdaj se pa preusmerjam na fante. Lunca, Kaja, Mojca & ostale - kako so kaj vaši pobiči? Punce, vprašanje - moja Sabina včasih ful poliva in tudi bruhne v loku. Mislim, da zato, ker so ji kupčki bolj ko ne španska vas. A se da kako drugače pomagat? Danes jo peljem stehtat v zdravstveni dom. Te domače tehtnice meni pokažejo vsakič drugače in glede na to, da se zdaj pa res samo dojiva (celo ponoči smo opustili flaško), nimam pojma, koliko poje. Polula se sicer vsakič, kaka tudi vsaj 2-3-krat na dan, sam o teži pa nimam pojma. Upam, da je nekje na 3700-3800. Jaz šibam pod tuš, dokler moja Sabinči spi, potem pa greva. Se slišmo še kaj! Aja - in hvala za info o Aptamilu! Jaz ga bom očitno tudi nekaj vrgla stran in bom šla v nabavo za te male vrečke za slučaj krize.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.7.2008 8:13:22
|
|
|
|
babysolza
|
pa še novica za na ušesu,mi smo danes prvič in je blo čist ok,kot,da ne bi rodila,nobenih sprememb ,tako,da jaz sem razbila led,sedaj pa akcija punce Midva se tudi spravljava, sam timing ni nikol taprav - čez dan lubija ni, popoldne je Sabina pokonci in zahteva vso atijevo pozornost, zvečer pa mami sam še pade v postlo, včasih še pred tamalo... Sam me pa vedno bolj mika, tako da - gremo v akcijo!!!
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.7.2008 8:42:37
|
|
|
|
*anamor*
|
pa še novica za na ušesu,mi smo danes prvič in je blo čist ok,kot,da ne bi rodila,nobenih sprememb ,tako,da jaz sem razbila led,sedaj pa akcija punce Tudi mi bi že samo še nisem prebila leda, ,me je kar strah. Mislim, da je še malo prehitro, saj še niti mesec ni minil, pa še na pregledu nisem bila in me je še zato tolko bolj strah. Mi pa imamo full krčeke. Nevem več kaj naj naredim in kaj naj sploh še jem. Karkoli jem in čemerkoli se odpovem, še vedno ga dajejo krči. Midva ko se dojiva se mali kar repenči zraven. Meni sicer teče iz prse mleko, zato nimam pojma kaj to pomeni. Ali ima vedno zraven dojenja krče, ali pa mu premalo mleko teče. Zanima me ali je imela katera enake probleme.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?