|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008
24.7.2008 17:38:36   
RMRM
še eno vprašanje - a katera ve, če slučajno obstajajo manjše pakunge Aptamila, ker jaz mu le občasno dam dodatek, sedaj bom pa skor pol vrečke vrgla stran, ker nismo porabili v 3 tednih

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
24.7.2008 18:01:18   
*Mojca*
jaz sem tudi nabavla milerjeve plenice, pa bomo videli kaj bo. Pa Luka je za rojstni dan dobil bombažka user posted image user posted image user posted image

alea mislim da vem kdo te je gledal. En tak mlad fejst fant, je iz Gorice in ga poznam. Je že čez 30, mu pa nikoli ne bi dala več kot 23 user posted image user posted image .Kar pa se tiče teže Izabele bo po mojem suhica kot ti user posted image

Nabavli smo še bombažne krpice za čistit rito in ugotovili da so od milerja ful boljše kot od tosame.

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
24.7.2008 18:01:28   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo

Sem danes likala skoraj 4 ure, potem sem bila patko utrujena da sem šla kar spat za urco in pol, Žiga pa danes tud ful spi-mogoče je krivo vreme.

Naš Žiga tud dons ful spi....kaj je pa tok izmučilo naše user posted image

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
24.7.2008 18:02:15   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

še eno vprašanje - a katera ve, če slučajno obstajajo manjše pakunge Aptamila, ker jaz mu le občasno dam dodatek, sedaj bom pa skor pol vrečke vrgla stran, ker nismo porabili v 3 tednih

Prodajajo Aptamil v vrečkah, v kateri je ena doza...sicer ne vem, za koliko ml točno, ampak sej, če bolj malo porabiš, jo boš verjetno imela za dvakrat...

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
24.7.2008 18:03:19   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

Nabavli smo še bombažne krpice za čistit rito in ugotovili da so od milerja ful boljše kot od tosame.

kakšne pa so to krpice?? a misliš ta majhne tetra plenice?

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
24.7.2008 18:04:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

v Dm dobiš take majhne vrečke, po moje boš eno imela za dvakrat.

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 1281
24.7.2008 18:08:35   
Anonimen
No, da še jaz malo napišem kako smo mi kaj.
Še vedno si pumpam mleko in ji ga dajem na flašo. Mleka ni kaj več in nič kaj manj še zmeraj si ga spumpam okoli 80,90 ml, Ema pa poje 120,130ml tako, da ga je še vedno premalo. Dojiva se sem ter tja drugače je pa bolj na flaši.
Krči- zaenkrat jih še ni-trkam na lesuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1282
24.7.2008 18:27:38   
RMRM
punce hvala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
24.7.2008 18:29:49   
mtinca1
danes pa ste me zjokale in tud ful nasmejale..

polma - user posted image , da je vaš user posted image  ok.

berem, da že skoraj vse uporabljate št. 3, jaz pa še kr vstrajam pri št.2, čeprav je lana že nad 5 kg. danes sem ravno kupila nov paket pampersk 2user posted image  .
na začetku sem uporabljala muelerjeve št. 1 in mi v primerjavi z pampers št.1, niso bile nič slabše. Muelerjeva št.2 pa se nekako ni obnesla - je pogosto premočila oz. je kakec ušel ven, tako da sem bolj zadovoljna s pamperskami 2 -zaenkrat. Pleničk porabimo ogromno - se previjemo vedno ko se zbudimo, potem se navadno ful pokaka, ko se dojimo, zato se previjemo in če dolgo bedi se še enkrat pogledamo preden zaspi in je spet za previt.

krčki - danes sem po pošti dobila koroške vetrovne kapljice - piše, da se dajejo v čaju. mi pa se izključno dojimo in bom očitno morala začeti tudi s čajčkom. drugače pa smo imeli krčke včeraj zjutraj okrog pol štirih in danes popoldne okrog treh - traja cca. 20 minut - neutolažljiv jok na najvišji frekvenci.

sistematski pregled - včeraj smo dobili tudi končno vabilo za prvi redni pregled - imamo ga 31.7. - takrat bo stara že 6 tednov in 2 dni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
24.7.2008 18:33:56   
l.daisy
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08

blazinice iz vate... super so, pa poceni so 0,99 € za en paketek, 40 kosov je notri (čeprav mi jih hitro porabimo)... user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
24.7.2008 18:35:13   
mtinca1
v Dm dobiš take majhne vrečke, po moje boš eno imela za dvakrat.

27,7 grama

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
24.7.2008 18:48:58   
Anonimen
Mi tud še uporabljamo plenice 2 

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1287
24.7.2008 19:31:43   
*Mojca*
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy

IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08

blazinice iz vate... super so, pa poceni so 0,99 € za en paketek, 40 kosov je notri (čeprav mi jih hitro porabimo)... user posted image

to to ja l.daisy user posted image si me že prehitela user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
24.7.2008 20:34:50   
Anonimen
Jaz sem pa bila včeraj v Mullerju in sem ji gledala te blazince pa dala nazaj na policouser posted image user posted image , jih bom naslednjič kupila.

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1289
24.7.2008 21:00:34   
Kaja08
aja, sej te blazinice imam pa jaz tud, samo jih uporabljam za obraz. Za rito imam pa vlažne krpice - tud od Mullerja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
24.7.2008 21:39:26   
*anamor*
Očitno bom res morala iti malo v Mullerja, samo ko je pa samo v Mariboru, pa se mi ni tja za vozit.
Mi tudi imamo krčeke in to že zjutraj, nato čez dan. Te vetrovne kapljice mu jaz dam tudi na dudico (eno kapljico), pa tudi v čajeka. Čeprav se dojimo, mu čajeka dam že iz tega razloga, ker tako dobi tudi janež in kumino in to bi naj tudi pomagalo proti krčkam. Samo meni se zdi, da nič več ne pomaga.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
24.7.2008 22:10:08   
alea01
*Mojca*- ja, je res fejst dec tisti G. In je govoril primorskouser posted image . Je bil pa nežen in me ni nič bolelouser posted image user posted image

Izabelo sem nafutrala kolikor sem lahko spravila v vanjo. Jaz upam, da bo ćez čas več pojedla. Ta lumpa mala mi pa ful serjeuser posted image .

Jaz imam tudi tiste blazinice od mullerja in to sem jih toliko nakupila, da imam polno omaro. Jaz brišem z njimi tudi rito in ko je Izabela posrana do vratu tega zelooooooo veliko porabim. Sem pa enkrat uporabila vlažilne od mullerja in je dobila izpuščajeuser posted image . Pa tudi tega imam cel kup.

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
24.7.2008 22:12:16   
alea01
Kaja08- ta tvoj Žiga je pa izrezana mamicauser posted image user posted image

Malce gledam te vaše sončke. fuuuuuul so cotkaniuser posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
24.7.2008 22:23:35   
lunca14
Izabelo sem nafutrala kolikor sem lahko spravila v vanjo. Jaz upam, da bo ćez čas več pojedla. Ta lumpa mala mi pa ful serje .

Zakaj ,se pa sekiraš,da ti premalo poje,po fotki sodeč je prav pravšnja,lep okrogel obrazek ma,aja pa upam,da mi tega,kar bom zdajle napisala ,ne bodo ostale mamice zamerle.........ampak tvoja pupa,je pa men tok lepa,resuser posted image user posted image user posted image ,saj so vsi dojenčki lepi,ampak tvoja je pa resuser posted image .

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
24.7.2008 22:34:31   
Anonimen
.........ampak tvoja pupa,je pa men tok lepa,res ,saj so vsi dojenčki lepi,ampak tvoja je pa res .

Zakaj pa misliš, da se mi ponujamouser posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1295
24.7.2008 22:38:43   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: nya

.........ampak tvoja pupa,je pa men tok lepa,res ,saj so vsi dojenčki lepi,ampak tvoja je pa res .

Zakaj pa misliš, da se mi ponujamouser posted image

Ej,sory,nisem vedla,da si jo rezervirala za svojga Lukca,bomo pa počakal,če jima ne bo šlouser posted image user posted image user posted image ......kva pa veš,mogoče bosta pa najina sončka skup krave paslauser posted image ,nikol ne vešuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
25.7.2008 8:05:17   
lunca14
Jutro,mi smo se vsi naspali,ampak res vsi,spali smo skor do osmihuser posted image user posted image user posted image user posted image .......pa še novica za na ušesu,mi smo danes prvičuser posted image in je blo čist ok,kot,da ne bi rodila,nobenih spremembuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,tako,da jaz sem razbila led,sedaj pa akcija punceuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
25.7.2008 8:11:11   
babysolza
Jutro,

vidim, da ženitna posredovalnica že deluje. user posted image  user posted image  No, jaz sem kar nekaj mesecev ciljala na punce, zdaj se pa preusmerjam na fante.
Lunca, Kaja, Mojca & ostale - kako so kaj vaši pobiči? user posted image  user posted image  user posted image

Punce, vprašanje - moja Sabina včasih ful poliva in tudi bruhne v loku. Mislim, da zato, ker so ji kupčki bolj ko ne španska vas. A se da kako drugače pomagat? user posted image

Danes jo peljem stehtat v zdravstveni dom. Te domače tehtnice meni pokažejo vsakič drugače in glede na to, da se zdaj pa res samo dojiva (celo ponoči smo opustili flaško), nimam pojma, koliko poje. Polula se sicer vsakič, kaka tudi vsaj 2-3-krat na dan, sam o teži pa nimam pojma. Upam, da je nekje na 3700-3800. user posted image  user posted image

Jaz šibam pod tuš, dokler moja Sabinči spi, potem pa greva. Se slišmo še kaj!

Aja - in hvala za info o Aptamilu! Jaz ga bom očitno tudi nekaj vrgla stran in bom šla v nabavo za te male vrečke za slučaj krize.

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
25.7.2008 8:13:22   
babysolza
pa še novica za na ušesu,mi smo danes prvič in je blo čist ok,kot,da ne bi rodila,nobenih sprememb ,tako,da jaz sem razbila led,sedaj pa akcija punce

user posted image  user posted image  user posted image
Midva se tudi spravljava, sam timing ni nikol taprav - čez dan lubija ni, popoldne je Sabina pokonci in zahteva vso atijevo pozornost, zvečer pa mami sam še pade v postlo, včasih še pred tamalo...
Sam me pa vedno bolj mika, tako da - gremo v akcijo!!! user posted image  user posted image  user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
25.7.2008 8:42:37   
*anamor*
pa še novica za na ušesu,mi smo danes prvič in je blo čist ok,kot,da ne bi rodila,nobenih sprememb ,tako,da jaz sem razbila led,sedaj pa akcija punce

Tudi mi bi že samo še nisem prebila leda, ,me je kar strah. Mislim, da je še malo prehitro, saj še niti mesec ni minil, pa še na pregledu nisem bila in me je še zato tolko bolj strah.
Mi pa imamo full krčeke. Nevem več kaj naj naredim in kaj naj sploh še jem. Karkoli jem in čemerkoli se odpovem, še vedno ga dajejo krči.

Midva ko se dojiva se mali kar repenči zraven. Meni sicer teče iz prse mleko, zato nimam pojma kaj to pomeni. Ali ima vedno zraven dojenja krče, ali pa mu premalo mleko teče. Zanima me ali je imela katera enake probleme.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?