|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del
24.7.2008 10:52:02   
Anchikaa
Dober dan.

Koala vse naj naj za tvoj rojstni dan!user posted image

Mi smo super,mala je pravi zaspanček.Zvečer ob pol devetih more že obvezno spat,drugače je štala,zjutraj pa se pred osmo ne zbudi.Super!Drugače pa me je včeraj presenetila,ko vlka je namreč jedla sladko zelje pa pire krompir.Pol zvečer pa je  jedla še juhico z rezanci.Nič več ji ne bom  posebej kuhala,ker tistega noče jest,kar pa mi jemo pa vse je.

Glede avtosedežev,mamo mi enga od chicco,sicer podedovan,ampak je super.Naklon se mu da čisto tak,ko je v jajčki in jo že veselo prevažamo v njem,ker po moje ni več daleč od 9-ih kil.

Alfabeta,kak se ti da delat breskvice?Tolko dela,da bi meni kar minlo verjetno.user posted image user posted image

No pa še slikico prilimam,ko smo se srečale 3 sošolke iz srednje šole,z našimi malimi bebicami...

user posted image
Daša,Klara in Pia rojene v razmaku meseca pa pol

Nalin super je tvoj Jonas.Pol pa ni čudno da je taki bucko tak ko Daša.Jaz se nič ne sekiram ker bog ve kak bo pol ko bo že hodla,pol ji po mojem jesti ne bo več zanimivo.

Grem štrudl dalje delat.

Lp,
Anchikaa

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
24.7.2008 12:48:35   
koala
Punce hvala za čestitke!

No, me je pa "razveselila" tetka z krvavca in sem se odločila in nabavila lunettko, bom poročala.

nalin, malo sem blond, kaj si Jonasu skuhala?

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
24.7.2008 12:55:47   
limma
Koala,
še od naju z Nežo - vse najboljše!  user posted image user posted image user posted image  

Zdaj grem pa malo za nazaj prebrat...

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
   [Brisano sporočilo]
24.7.2008 13:21:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu koala)
  Neposredna povezava do sporočila: 1954
24.7.2008 13:44:54   
vaney
koala, vse najboljše za rojstni danuser posted image user posted image user posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
24.7.2008 13:52:17   
limma
Nam so pa včeraj menjali dve okni, tako da sva z Nežo skoraj cel dan preživeli pri mojih starših, ampak glej ga zlomka - pozabili user posted image so na zunanje žaluzije in komarnike, kar je bil v bistvu eden od glavnih razlogov za menjavo, s tem, da sva jih plačala že maja, predvidena montaža pa je bila v začetku junija user posted image  No, ampak zda je super - samo slika, zvoka več ni user posted image

Intruder, upam, da bo s tvojim zdravjem vse v redu user posted image user posted image

sunny - uživaj  brez taščeuser posted image

sani - upam, da si že boljša.. ljubljanski zrak ti škodi, moraš prit večkrat na "domač" gorski zrak user posted image

ursulina - super, da ste uživali na morju.. kako lep je Lenart, kake klobasice ima user posted image
mala pikica - super fotke user posted image  Gašper je pa tako lep, da ga kat gledam in gledam... user posted image

Alfabeta - tudi Ajda je lepotička, kake očke ima user posted image  Super nohtki, ampak mene bi motili.

Koala - sporoči, prosim, če si pri Drogi kaj zrihtala s knjigico o GH, pri naši P tudi nismo nič dobili user posted image
Drugače bova pa mml prosili.

Toliko časa pišem, da se je že zbudila...

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
24.7.2008 14:01:59   
mml
koala vse najboljše in najlepše

user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
24.7.2008 14:21:17   
koala
limma jih še nisem uspela doklicatuser posted image , malo bom še poskušala, najvrjetneje pa kar mml pocukala za rokav.

Nisem vedela

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
24.7.2008 15:15:26   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina
Pa user posted image  mam tako, kot bi prašiča zaklal

user posted image user posted image user posted image

Alfabeta user posted image za nohte. Jaz se tudi že celo večnost odločam, da bom šla pa se nikakor ne spravim.

IZVIRNO SPOROČILO: sani1
Koala- jaz sem prvič slišala zdej za to lunetko. A ti misliš, da je ta zadeva v redu?

Jaz sem to malo pogledala in mi sploh ne potegne.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
Evo...niso glih za na razstavo ampak so pa njamiiii user posted image user posted image user posted image
user posted image  

user posted image  Sigurno so bile slastne, ampak pa res ful pečeš.

IZVIRNO SPOROČILO: vaney
alfabeta, tole pa zgleda NJAMIIIII, ti nas kar hecaj, na naslednje srečanje boš nosila breskvice, boš videlauser posted image

vaney imaš dobre ideje.user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Katrin RR
Kaj je novega pri nas? Anžetu se je danes posvetil tretji zobek (zg desna enka) user posted image

user posted image  Mi smo pa še čisto brez, tudi blizu še nismo.user posted image user posted image

nussy uživajte v Tuniziji.

Mi smo avtosedež že kupili, vendar bomo do septembra še kar v lupinici, čeprav nogice že kar malo ven bingljajo. Je pa res sranje, ker švica, zato sem kupila letno prevleko.

Imamo pa pri nas novo foro, da se ponoči zbujamo.user posted image  Zjutraj pa tudi ni šanse, da bi spala dlje kot do 7.30.user posted image  Čez dan imamo dva spanca, enega pol ure in enega malo daljšega. Sem že zmatrana od zmišljevanja igric in dejavnosti, ker skoraj tudi na WC ne morem, da ne bi jokala. Je pa zato pri hrani ful pridna. Danes sem ji skuhala domač korenček in kar lep košček piščanca. Skupaj z malo mleka zmiksala in ona je tako jedla, da sem samo debelo gledala. Sploh ni čudno, da se redi.user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
24.7.2008 15:18:22   
Sunny Morning
Z malo zamude

Anže
user posted image

Nina
user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
24.7.2008 15:20:01   
Sunny Morning
koala
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1961
24.7.2008 15:35:55   
Sunny Morning
Če še zob nimamo, se pa že postavljamo na kolena in danes celo na vse štiri, pa sem seveda zamudila
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1962
24.7.2008 16:47:03   
SuzanaKK
Dober dan punce!

No danes je vreme 100 x boljše kot včeraj, zato sva z Aljažem vozičkala, zdajle ko se zbudi, greva pa spet. Je pa danes jedel skuto z banano in pomarančnim sokom in je presenetljivo veliko pojedel. Ampak zelenjava pa ne gre in ne gre. Zakosilo sem mu pripravila mlad korenček in krompirček pa žlico omakce od govejih zrezkov, da bi bilo malo bolj kremasto in ni šlo, po moje niti ene žličke ni pojedel. Pa dobro, bomo pa na kašicah in mlečnih izdelkih, samo da bo nekaj jedel.

koala iskrene čestitke za tvoj praznik! user posted image user posted image user posted image Pa ko sprobaž lunasto zadevo, javi. No ja, saj Tanja ima dobre izkušnje z njo, po moje ne more biti slabo.

Anči super slikca, same babe na kupu. Potem se čudimo, zakaj dež.user posted image

sunny mi smo še tudi čisto brez zob. Kako kaj drugače? Uživaš brez tašče? Pa s svojimi smeškoti boš počasi ursolaro prehitela, jaz se vedno ful smejim zraven.

alfabeta kako je zdaj s Filipom, nič ne poveš?

Aha, mali princ se je zbudil, tako da pridem še zvečer malo pogledat.

Juhuhu mi smo pa včeraj dobili prenosno posteljico. Sem jo nabavila pri Sončku, imajo samo eno, ampak je ful lepa.

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

Neposredna povezava do sporočila: 1963
24.7.2008 18:59:42   
koala
Sunny, mi smo še tudi v brezzobem klubu, bo že. Čeprav slini pa se že tri mesece.

Lunettka, punce jaz sem NAVDUŠENAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sicer je potrebno malo vaje pri jemanju ven, samo jaz je ne menjam več.

Nisem vedela

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
24.7.2008 19:19:55   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK

alfabeta kako je zdaj s Filipom, nič ne poveš?

Suzana, nič ne rečem ker smo v stanju ...... Ne vem kakšnem. V glavnem sladkor mu niha. Zdaj je že nekaj dni tam okoli 6 mmol, kar je ok.  Nimam pa pojma zakaj mu občasno naraste. Ga pa že pogruntam, da ima sladkor visok, po obnašanju, učkih,.... Bomo videli kaj bo v prihodnjih dneh. Sedaj ga malo bremzam pri sladkih pijačah, bolj vodo pije, pa sladkarije smo mu zmanjšali (pa že tako bošček moj zelo malo sladkega poje, ker je alergikuser posted image ),... Bomo videli.

Hvala za skrbuser posted image

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
24.7.2008 19:23:00   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: koala
Lunettka, punce jaz sem NAVDUŠENAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sicer je potrebno malo vaje pri jemanju ven, samo jaz je ne menjam več.

Resno ti to? Pa se ne poliješ, ko ven jemlješ? Mene skrbi to, ker recimo v lokalu ali pa na kakem drugem javnem wc ne moreš sprati.  Drugače je pa isti šmorn ali imaš tampon ali pa lunettko, po "bljaku" mislim. Oboje je krvavo ko odstraniš. Sem tudi sama včeraj brala o tem, kar precej,.... Ne vem.... morda pa še celo mene zagrabi (Dašabina, vidiš kako hitro spremenim mnenjeuser posted image )

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
24.7.2008 19:26:22   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
Evo...niso glih za na razstavo ampak so pa njamiiii user posted image user posted image user posted image
user posted image  

user posted image  Sigurno so bile slastne, ampak pa res ful pečeš.

Sunny, pa nisem slikala še mandljevih rolad ki sem jih v petek pekla, pa jutri jih bom spet user posted image user posted image user posted image , pa še česa vmes. Vsega vam pa tud ne smem pokazat. Pol bom pa jaz kriva za kile, a ne?user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

IZVIRNO SPOROČILO: vaney
alfabeta, tole pa zgleda NJAMIIIII, ti nas kar hecaj, na naslednje srečanje boš nosila breskvice, boš videlauser posted image

vaney imaš dobre ideje.user posted image user posted image user posted image

Ne delajta računa brez krčmarja.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1967
24.7.2008 19:46:31   
koala
Alfabeta resno, meni se nič ni polilo, itak jo moraš stisnit da vakuum popusti, pa itak ni polna jaz sem jo imela notri 5 ur pa ni bila niti do polovice polna, pa nimam švoh tetke.
Kar se pa "bljak" tiče, lunetka ostane od zunaj čisto čista tako da v bistvu ne prideš v stik z krvjo.

Nisem vedela

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
24.7.2008 20:21:49   
SuzanaKK
koala mater si mi "lušte naredila". Jaz imam namreč od poroda dalje težave z vstavljanjem tamponov, vložkov, razen vir, pa ne smem uporabljati, ker sem alergična na vse umetne materiale, ki so na teh always itd. Koliko pa stane ta luna? A se jo dobi v lekarni?

alfabeta me veseli, da je sladkor v mejah normale, ampak glih fajn pa verjetno ni, ko mamica kar naprej peče dobrote, on jih pa ne sme. Jaz za sladko nisem ravno, ampak onih tvojih kifeljčkov še pa zdaj nisem pozabilauser posted image .

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
24.7.2008 20:28:03   
koala
Suzana v DM-ju jo prodajajo, stane 31 eurov. Samo je iz silikona, tako da če si alergična bi se morda z G posvetovala, ker vseeno ni majhen znesek če ne nuca.

Nisem vedela

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
24.7.2008 20:39:15   
mala pikica
Koala vse naj, naj ti iz srca želiva z Gašperjem user posted image user posted image user posted image

No, še en sonček v klubu brezzobih user posted image Pri nas še nič ne kaže na selitev v drug klub user posted image

alfabeta zakaj pa ne bi vseeno šla malo do zdravnikov s Filipom?

Punce, ne se smejat, ampak še nisem imela časa prebrati kaj več o lunetki. Kaj to je za enkratno uporabo ali za večkrat? Verjetno za enkrat, ne user posted image In v čem je prednost pred drugimi variantami? koala daj me malo razsvetli...

Gašper že pridno panka, jaz še malo posedim za računalnikom, potem pa me čaka gora perila za likat user posted image Ah, pa bo že...

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
24.7.2008 20:52:06   
Alfabeta
Suzana, on je alergik že od 1 leta in je navajen na izključevanje in omejevanje z hrano. Ga pa razne sladice ne ganejo dosti. Edino Sacher torte bi pa pojedel na tone. Pa jo priredim in je enako dobra, jo vsi jejo

Mala pikica, takrat ko si bila ti na dopustu sem opisovala kaj se nam je dogajalo ko je bil star 1,5 leta. Na kratko, ne bi rada da bo ponovno po nevemčigavi napaki na pediatrični obsojen na inzulin in po vsej kalvariji bodo pa ugotovili, da ni nič res. Ali pa bi celo prehitro dobil kak inzulinuser posted image . Saj ga čekiram, ni panike. Ga pa vidim že na daleč kdaj ni ok sladkor.

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
24.7.2008 20:54:58   
Alfabeta
Koala, hvala za reportažo. A potem je res tako dobra? No, jaz naj ne bi imela močne tetke, ker naj bi si dala vstaviti Mireno. Naj bi, na to je povdarek, ker nisem sigurna da bom res dala. Me čezdalje bolj odvrača. Sicer pa imam tako močne, da bi super plus tampon v 2 urah prepusti in imam vse čezuser posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
24.7.2008 21:03:50   
koala
mala pikica lunette, ali ljubkovalno lunetka je menstrualna skodelica iz medicinskega silikona in je za večkratno uporabo, predost pa je poleg ekološkega vidika, da ne izsušuje sluznice kot tamoni še kaj pa si lahko prebereš na http://www.lunette.si

Kot sem rekla, jaz jo danes prvič uporabljam pa sem čisto navdušena.

Pa še enkrat hvala za čestitke punce! Jaz vas mam ful rada.

Aja Alfabeta, sem prej pozabla napisat, moji tašči ful ponori sladkor ob kakih čustvenih pretresih, nervozi,. Si opazila da bi bilo kaj z tem povezano?

Nisem vedela

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
24.7.2008 21:06:21   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: koala
Aja Alfabeta, sem prej pozabla napisat, moji tašči ful ponori sladkor ob kakih čustvenih pretresih, nervozi,. Si opazila da bi bilo kaj z tem povezano?

Hja kaj pa vem. Kakih hudih čustvenih pretresov naš 4 letnik nima glih. Kaj pa vem, morda pa user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?