mala pikica
|
Meni je le uspelo najti nekaj časa, da vas preletim za nazaj. Pa brez zamere, če bom pokomentirala kakšno 'staro' stvar magični lonček... mi ga imamo, pa Gašper kar ne zna in ne zna piti iz njega, samo grizlja tisti cucelj, to pa je tudi vse. Mu ga večkrat dam, pa malo čaja noter, pa mu bo mogoče počasi uspelo. spanje na trebuščku... Gašper je le ugotovil, da zna biti to zelo fajn, tako ga zdaj velikokrat najdem na trebuščku. Je pa tako ali tako vrtavka na kvadrat, tako da se nimam česa bati, se v sekundi dvajset obrne na drugo stran martinca vidim, da ste res uživale na dekliščini Pa bravo za vse opravljene naloge Kaj pa kakšen striptizer??? Meni so moje punce pripeljale celo Rickyja lusa zlati sta Luša in Daša na vseh slikah. Še posebej je lepa tista, kjer so vse tri. Pa spet se mi zdi, da je Daša res zelo Ajši podobna limma Neža pa je kar za oženit Jaz se kar ne morem nagledati slikice, ko papcata. Pa lepo, da si me pogrešala nikita dobrodošla Seveda si 'in', še bolj pa boš, če boš veliko klepetala z nami, si zapadla v pravo čvekarsko skupino kazanje jezička... pri nas je to tudi strašno popularno zadnje čase. Pa mi je tako srčkan, ko ga tako pokaže Ni pa mi še ga uspelo slikat. maxi cosi tobi... jaz tudi razmišljam, da bi ga kupili, se mi zdi kar v redu. Testi... se mi zdi, da so rezultati analiz vsako leto drugačni, kljub temu da testirajo iste sedeže Kaj pa vem... Se pa čisto strinjam s triš. Kaj je že katera dala sončka v avtosedež? Gašper se z nogicami že dotika sedeža, s tem da smo še kar daleč od 9 kg. Zdaj pa ne vem, kaj naredit Se mi vseeno zdi boljše, da ostane še nekaj časa v lupinici. sani en kup odgovorov dudo imamo mi od 6-18 mesecev (mislim, da je tak razpon), cucelj na flaški imam pri čaju 2, pri flaški za hranjenje pa X (mum-ova flaška). Gluten in rumenjak... gluten že kar papca, je v keksolinu, marsikateri kašici, keksih, danes pa je jedel celo široke rezance, na srečo ni nobenih težav. Rumenjaka pa še mu ne dajem, bom še kar počakala. Samo mleka Gašper že kar nekaj časa ne dobiva več. Zjutraj dobi keksolino, ki se meša z mlekom, zvečer podobno (vedno na flaško, ker se pri tem najbolj umiri), čez dan pa še samo tu in tam kakšno bananino mleko ali frutolino, ostalo je GH. sani, pa še mimogrede, od kdaj pa se coldrex pije? So kakšne novosti? otroški keksi... jaz sem zadnjič kupila od Lino-ta, pa sem zelo zadovoljna z njimi, Gašper pa še bolj Se zelo hitro topijo v ustih, tako da sploh ni skrbi, da bi mu kakšen košček zaletel. martinca mi smo bili v Filip i Jakovu, blizu Biograda previjanje... katastrofa Moraš biti pravi ekspert, da na vrtljivo ritko namestiš pleničko suzana Gašper obužuje te hippove kašice za lahko noč Včeraj je kar dve pojedel Sicer pa so res zeloooo dobre. Sem mu danes doma naredila breskev z jogurtom, pa se je tako grozno zraven držal mml meni je P enako povedal glede uvajanja hrane. Vse po 6.mesecu, razen svinjskega, beljaka, oreški. Glede rib pa je rekel, da lahko bele. Uspela sem preleteti več kot 30 strani Je trajalo skoraj dve uri Zdaj pa upam, da bom lažje sodelovala pri vašem čvekanju Pa še tole... Čestitke vsem ob majhnih rojstnih dnevih! Vse slike, ki sem jih zasledila, so seveda prečudovite Alex čestitke ob krstu Sem pa vas mislila še nekaj stvari vprašati, pa mi je šlo vse iz glave. Ta nori EMŠO Zdaj pa gremo pankat. Nočko vsem