|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del
23.7.2008 13:59:22   
dašabina
Alfabeta, naš Miha se čist isto zvija po jabolku, ,user posted image user posted image   kot da bi mu dala kislo zelje, pa bravo za nohte...user posted image user posted image
Pri nas pa postaja misija nemogoče dnevno spanje, se dere ko sraka predno zaspi, pa je čist hin, pa še ta dež danes, hočem ven, pa spet kaplja, mislim, da si bom nabavla tisto prevleko za dež...
zvijanje in dvigovanje rite na previjalni . itak, si zraven kar pojem, če ne bom znorela.
Pa user posted image  mam tako, kot bi prašiča zaklal, a je katera razmišljala o menstrualni posodici oz. ali jo katera že ima, prosim za vaša mnenja....

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
23.7.2008 14:00:30   
dašabina
mala pikica, fajn reportaža.
user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
23.7.2008 14:02:23   
aurora6
Alfabeta te prou moram pohvalit, skoz neki pečeš pa rogljiče pa breskvice mislim hudo.........men se pa tok ne da pacat.............svaka čast.............user posted image user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
23.7.2008 14:34:10   
koala
Boga dašabina. Jaz tudi vedno bolj razmišljam o lunetki. Ko porabim zalogo tamponov jo bom nabavla.Dežno prevleko pa sem jaz kupila v mullerju, samo danes vseeno ne upam ven, ker ful piha.

Alfabeta lušne slikice, pa čudoviti nohtki.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu aurora6)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
23.7.2008 14:47:19   
sani1
No pri nas tudi piha in zdaj zdaj bo ulilo...
Smo pa bili dopoldan na sprehodu in klepetu...

mml- ti pošljem ZS in telefonsko številko varuške. Sem pa tudi jaz brala in listala to knjižico nedolgo nazaj. Je prav fajn vse napisano, a ne? Samo ko bi še moja pupa jedla tako kot je napisano. Je ugotovila da je boljše po flaški pit in potem zraven zaspat.user posted image

nana- uživajte na morju!

Lunca- razmišljala sem o teh kupljenih kašicah zato, ker domačih noče. Ampak ti povem, da je to samo njena trma. Moram jo malo okrog prinest pa bo...

Alfabeta- super manikura. Pa lahko imaš sedaj dolge? Te nič ne moti pri previjanju in negi? Mene namreč motijo oz. me je strah da ne opraskam moje pupe.  So pa fenomenalni. Si to sama delala?

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
23.7.2008 14:52:03   
koala
mml in sani a lahko katera od vaju to knijžico poskenira in pošlje na mail?

Pa še ena prošnja. A ima mogoče katera kakšen časopis od 2. februarja?

Nisem vedela

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
23.7.2008 14:59:35   
sani1
koala- jaz žal ne morem in niti ne znam. Nisem računalniški tip- bi to že lahko vedela...user posted image   Ti jo pa lahko pošljem če hočeš.  Sicer jo pa dobiš pri pediatrinji. Malo poglej če jo mogoče imaš doma. Če ne pa pošlji naslov. Modra knjižica in gor je eno dete, ki spi. 

Zakaj pa rabiš ta časopis? Je kaj pomembnega v njem?

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
23.7.2008 15:04:56   
SuzanaKK
alfabeta ubijalski nohti, moja prijateljica ima tudi takšne in jih vedno z zavistjo opazujem. Odkar sem rodila imam sama namreč kar kratke, pa še to se mi kdaj zgodi, da malega opraskam. Ajda je pa pravi cuker.

TRIŠ sem mislila, da si mu kar en kos pice privoščilauser posted image . Sej ne, hecam se.

dašabina mene zanima, ampak sem skeptična. Če se opogumiš, ali pa koala javita, kako se obnese.

sani ko najdeš način, s katerim boš Manjo "okol prenašala", mi ga prosim javi. Meni osebno so kupljene sadne in mlečne kašice čisto ok, do mesnih in zelenjavnih imam pa odpor. To mu bom kar sama pacala. Če ne bo on jedel, bom pa samauser posted image .

Mml potem te ima Matic zdaj samo zase, zagotovo je čisto blažen.

koala če rabiš za Alexovo spominsko knjigo, lahko kaj sprintaš na netu.

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
23.7.2008 15:09:10   
SuzanaKK
koala to je knjigica, ki jo je izdala Droga Kolinska, zastopstvo Milupe. Jaz sem jo dobila v 1. posvetovalnici. Mogoče bi se obrnila na njih in bi ti jo lahko poslali, če še imajo kakšno. Jaz žal za skeniranje in urejanje nimam časa.

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
23.7.2008 15:18:59   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK
TRIŠ sem mislila, da si mu kar en kos pice privoščilauser posted image . Sej ne, hecam se.

Še malo je treba počakat pol pa kar kos v roke in gremouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
23.7.2008 15:35:12   
vaney
dašabina in druge, kaj pa je to lunetka?

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
23.7.2008 15:43:10   
sani1
Suzana- sej jaz ji tudi vse sama pacam. Imam predsodek, da bi kupila mesno kašo, ampak sem rekla, da probam recimo, da vidim če bo jedla. Ampak je danes jedla meso in zelenjavo doma pripravljeno tako, da bo počasi . Jem pa jaz tega ne, ker ne maram mixsanih stvari.
Ja jo pa prelesičim eno žlico enega in drugo drugega. Pa gre...

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
23.7.2008 15:45:41   
koala
Suzana, ja za spominsko knjigico potrebujem, sem imela shranjene, pa sem zgleda po pomoti v smeti vrgla.user posted image user posted image

Hvala za nasvete glede knjižice, je pa nimam, bop probala na Drogo pisat če še imajo kakšno.

vany lunetka je takšna menstruala posodica iz medicinskega silikona http://www.lunette.si

Nisem vedela

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
23.7.2008 16:34:53   
mml
sani hvala user posted image

koala, če knjižice ne dobiš, ti jo bom poskenirala, tako da sporoči kako in kaj user posted image

vse nove fotke in avatarji so super user posted image

bravo vsem za nove grame in centimetre user posted image

suzana ja Matic me ima sedaj samo zase in to takoj izkoristil in danes spi bistveno manj kot sicer user posted image

kašice jaz sem pri Manci uporabljala samo sadne in mlečne, ker so mi zelenjavne in mesne user posted image  in edinkorat, da je po hrani bruhala je bilo ko je jedla kupljeno kašico makaroni s puranom, tako da smo s tem po tem kar nehali

alfabeta super nohti user posted image , jaz še toliko časa ne najdem, da bi si jih čisto navadno polakirala...sicer pa so moji postiriženi v nulo...že od službe dalje...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
23.7.2008 16:45:58   
SuzanaKK
joj ko bi vedele, kako je danes moj otrok siten, joooooj, seveda zdajle čepi tukaj z mano. ful se pozna, če ne greva ven. upam, da se bo vreme čimprej zrihtalo, ker drugače se mi bo zmešalo. evo, že protest, se greva po tleh valjat. ob takih dnevih mi zmanjkuje idej, kaj bi še lahko počel oz. skupaj.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
23.7.2008 16:48:18   
dašabina
no punce, naše uvanjanje kar gre, zelenjava mu gre v slast, danes je bil krompirček in bučke, potem pa je še kuhano bučko "cuzal " in je bil čist blažen.... Sem kar vesela, čeprav mi je Maša pri enem letu nehala jest vso zelenjavo, razen korenja in kislih kumaruser posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
23.7.2008 16:49:11   
dašabina
bom pa vse kuhala doma, se pravi vzela od tistega, kar bomo mi jedli (ko bomo nehali uvajanje), kupila pa bom kašice le, če bomo kam šli...

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
23.7.2008 17:22:47   
mml

joj ko bi vedele, kako je danes moj otrok siten, joooooj, seveda zdajle čepi tukaj z mano. ful se pozna, če ne greva ven. upam, da se bo vreme čimprej zrihtalo, ker drugače se mi bo zmešalo. evo, že protest, se greva po tleh valjat. ob takih dnevih mi zmanjkuje idej, kaj bi še lahko počel oz. skupaj.

Moj tudi user posted image ...no po tem je pa uspel malo odmeditirati na tleh in celo zaspati za 15 minut kar v igralnici in se je zbudil boljše volje...upam, da tako tudi ostane...se bova pa verjetno spravila malo ven, če se ne bo prej vlilo...

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
23.7.2008 18:42:08   
sani1
mml- sem te hotela vprašat. Kdaj lahko dam tiste mlečne kaše( pol sadja pol skute od Hippa)? Sem jih dobila ne jaz ampak Manja in piše po 7 mesecu. Nisem ji še dala.

suzana- danes sem jo pretentala na tak način, da sem ji v meso+riž+korenček zraven zmešala še slive  in je vse pojedla. Kombinacija pa takšna.user posted image

Drugače so pa res te kaše kupljene vse user posted image . Ker jaz ne jem miksanega sadja mi je vse ugabno sploh pa kar se banan tiče. Joj mi to smrdi. Ampak moja pupa ima pa rada sploh sadje to kupljeno. 

Jaz sem ji zdej lubenico z paličnim zmiksala, da vidite kakšen sok pride. Super, ampak ona ni ravno navdušena.  To pa bom jaz popila.user posted image

Drugače pa se zdej lepo igra in uživa v kinderpetu...  Jaz pa tukaj pa z hrano experimentiram...user posted image

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
23.7.2008 18:51:31   
sani1
Koala- jaz sem prvič slišala zdej za to lunetko. A ti misliš, da je ta zadeva v redu?

mml- kaj ti praviš na to?

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
23.7.2008 19:16:30   
mml
sani jaz mislim, da lahko Manji kar lepo daš tele kašice s skuto, če malo pomislim, mislim, da sem jih Manci začela devati nekje po dopolnjenem 7. mesecu.

Jaz sem o lunetki razmišljala, ko sem še potovala z nahrbtnikom, pa me je vedno navdušenje minilo, ko se sem pomislila na odstranjevanje in čiščenje...vedno sem si namreč predstavljala, da se mi vsebina razlije po prstih user posted image , sicer se mi zdi pa ideja dobra, samo meni bi bila bolj všeč takšna varianta za enkratno uporabo, da ne bi bilo treba čistit in umivat, ampak bi zadevo enostavno vrgel stran...bi bilo pa vsekakor za poskusit, mogoče bom pa navdušena, vsekakor se mi zdi bolj zdravo kot tamponi...

Matic trenutno spi svoje popoldansko spanje, jaz sem si pa celo uspela uredit podplate in nalakirat nohte na nogah...če bo mogoče še kaj poletja in sandalov user posted image

Sicer je že skoraj konec dneva, pa da ne pozabim...

Karin, Nina in Anže vse najboljše ob obmesečnici  user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
23.7.2008 19:41:03   
Alfabeta
Evo...niso glih za na razstavo ampak so pa njamiiii
user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
23.7.2008 19:55:23   
mml
alfabeta prav super so user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
23.7.2008 20:04:05   
dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

Evo...niso glih za na razstavo ampak so pa njamiiii
user posted image user posted image user posted image
user posted image
svaka čast!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
23.7.2008 20:04:37   
Alfabeta
Triš, sem ja. So gelirani. Hodim pa h Claudiji

Dašabina, meni se ta menstrualna posodica tako gabi, da ne morem povedati. Pa še kar nekaj zadržkom imam, pa sem sicer mislim, da kar v korak s časom. Ampak tole mi je pa.....

Aurora user posted image , dobro da ne napišem in poslikam vsega kar spečemuser posted image  

Koala in mml, hvala

IZVIRNO SPOROČILO: sani1

Alfabeta- super manikura. Pa lahko imaš sedaj dolge? Te nič ne moti pri previjanju in negi? Mene namreč motijo oz. me je strah da ne opraskam moje pupe.  So pa fenomenalni. Si to sama delala?

Ja, lahko. Jih imam skoz dolge. Pri previjanju me niti pod razno nič ne moti. Edino malo težje zaprem kake gumbkice male, ker so nohti gelirani in so malenkost debelejši od naravnih. Nisem jih pa delala sama.

alfabeta ubijalski nohti, moja prijateljica ima tudi takšne in jih vedno z zavistjo opazujem. Odkar sem rodila imam sama namreč kar kratke, pa še to se mi kdaj zgodi, da malega opraskam. Ajda je pa pravi cuker.

Hvala user posted image . S temi težko opraskaš ker so malo debelejši od naravnihuser posted image  imam kar nekaj dela da poberem kak kovanec na blagajniuser posted image

Karin, Nina, Anže VSE NAJLEPŠE!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?