|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
24.7.2008 13:26:23   
Anonimen
ja, kontracepcijske tabletke pomagajo pri PCO. Saj če čist tako gledaš - doker ješ tabletke, nimaš PCO. Tako, da če ne misliš zanosit, je boljše met tabletke, kot nič. 

(odgovor članu little angel)
  Neposredna povezava do sporočila: 3526
24.7.2008 13:33:11   
Anonimen
Kdaj kej delamo teste ta mesec??

Biba12: 27.7. ali pa 1.8.

Odvisno če bom zdržala. (27.7. bo 29 dan ciklusa, ponavadi mam M na 33, sam zdej sem mal prej nehala jemat dabroston, tako, da upam, da pride par dni prej).

Drugače vam pa moram povedat: včer sem bla v šopingu in sem probala eno tuniko. In mi nekak sploh ni pasala, pol sem dala pa ful trebuh ven (kar pri meni ni problemuser posted image ) in sem bla tko lepa user posted image  v tisti tuniki. Tako, da sem jo že imela na blagajni, sam sem jo pol dala nazaj, ker se mi zdi, da bi blo to res pretiravanje. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3527
24.7.2008 13:47:21   
aqua77
Nas je več takih biba!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
24.7.2008 13:58:05   
nf
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Punce vidim da se lepo zabavate tle gor, da neboste pozabileuser posted image user posted image user posted image !
user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz sem svoje že naredila user posted image , moja telesna T je 37, 4, in O test je pozitiven, tako da bomo šele začetek naslednjega meseca videli rezultateuser posted image
Zdej pa me zanima, kateri user posted image  sem imela prejšnji teden, veste, ki sem vam rekla da imam grozovite krče v maternici in križuuser posted image user posted image user posted image
Sem ful zmedena.....user posted image
Še to da vam povem, sem bila na kavici danes z našo RR-jovko Teičy in vam povem da je ful simpatična punca in je v trtjem mesecu nosečnostiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdej pa v akcijo!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

babe pa jst vas sploh ne morem sledit!!! tolk ste hitre! user posted image

Bebii jaz mislim, da si ti noseča, sorry!!!! Posluši mojo teorijo. Ovulacijski testi so pozitivni v dveh primerih: 1. čez 24-48 ur bo ovulacija; 2. si noseča. Glede na to da imas temperaturo povisano, bi rekla da prva moznost odpade, torej.....si noseca! user posted image  Dej naredi test!!!

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
24.7.2008 14:05:41   
tinč407
lučka, imela si popolnoma prav glede BT. Moja user posted image  se je pokazala v vsej njeni vražji veličini. user posted image user posted image user posted image
toraj 1. runda z klomifenom ni uspela user posted image user posted image
gremo v drugo rundo. čez 5 dni ga zopet začnem jemati in že pričakujem zopet halucinacije v temi. Prejšnji mesec se mi je namreč precej vid poslabšal v mraku in sem videla neke pikice in leteče predmete ki sem se jim umikala user posted image
komaj čakam 12. dan da bom videla svoje folikle- bodoče baby dvojčke user posted image user posted image

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
24.7.2008 14:24:02   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: nf

Punce vidim da se lepo zabavate tle gor, da neboste pozabileuser posted image user posted image user posted image !
Jaz sem svoje že naredila user posted image , moja telesna T je 37, 4, in O test je pozitiven, tako da bomo šele začetek naslednjega meseca videli rezultateuser posted image
Zdej pa me zanima, kateri user posted image  sem imela prejšnji teden, veste, ki sem vam rekla da imam grozovite krče v maternici in križuuser posted image user posted image user posted image
Sem ful zmedena.....user posted image
Še to da vam povem, sem bila na kavici danes z našo RR-jovko Teičy in vam povem da je ful simpatična punca in je v trtjem mesecu nosečnostiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdej pa v akcijo!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

babe pa jst vas sploh ne morem sledit!!! tolk ste hitre! user posted image

Bebii jaz mislim, da si ti noseča, sorry!!!! Posluši mojo teorijo. Ovulacijski testi so pozitivni v dveh primerih: 1. čez 24-48 ur bo ovulacija; 2. si noseča. Glede na to da imas temperaturo povisano, bi rekla da prva moznost odpade, torej.....si noseca! user posted image  Dej naredi test!!!

Joooj da bi bilo to resuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ampak pri meni je zelo malo možnosti, ker sem imela zelo zapacane jajcevode100% in laparaskopsko so mi samo malo ščistli, ker ostalo se ni dalo, žal imam malo možnosti, tako so mi rekli,....user posted image , jaz verjamem da je bila O, ampak kaj mi pomaga če plavalci ne uspejo priplavat na pravo mesto, zaradi oviruser posted image
Sej jaz sem se že sprijaznila, brez belih oblek ne greuser posted image
Test bom delala sigurno ampak zdej je še prezgodaj, v začetku avgusta bom naredila pa vam sporočim.
Hvala za tako lepe besede, že tako ko mi poveš da sem sigurno noseča, se res počutim tako!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Dober je to filinguser posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
24.7.2008 14:32:08   
PikaV
Sploh ne razumem zakaj je tak velik halo zaradi umetne oploditve? A ni to po svoje še boljše - navadno ti vstavijo dva in dostikrat se tudi oba obdržita. In maš pol miruser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3532
24.7.2008 14:33:59   
nf
IZVIRNO SPOROČILO: PikaV

Sploh ne razumem zakaj je tak velik halo zaradi umetne oploditve? A ni to po svoje še boljše - navadno ti vstavijo dva in dostikrat se tudi oba obdržita. In maš pol miruser posted image

user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu PikaV)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
24.7.2008 14:37:15   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: PikaV

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PikaV)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
24.7.2008 14:38:00   
nf
Bebii user posted image  user posted image  Ampak ta mesec si mi pa res sumljiva, si ne morem kaj. user posted image  Ti samo jaz se spomnim, da si rekla, da so ti na laparo jajcevode lepo spucali in da imata zdaj velike možnosti spontane zanositve. Jaz ti vsekakor želim, da bi bila že zdaj nosečka ali pa vsaj zelo kmalu!

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
24.7.2008 14:38:10   
Rakica_80
Pika V.....Zdej pa res rabim palčko in se it malo polulatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3536
24.7.2008 14:39:39   
aqua77
Bebiii, kolk ti pa zamuja?

P.P.Njegoš

Neposredna povezava do sporočila: 3537
24.7.2008 14:42:48   
Rakica_80
Kaj mislišuser posted image ?
user posted image Imam za dobit točno konec tega meseca ali začetek naslednjega 1 ali drugi dan!
Tako da počakamo še malo!!!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
24.7.2008 14:45:58   
nf

Pika V.....Zdej pa res rabim palčko in se it malo polulatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj lahko tudi brez palčke user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

PikaV, sej se nočem norca delat iz tvoje izjave, ampak resno nooo. A ni bolje narest dojenčka doma, brez komplikacij, intimno z dragim, kot pa čakat pa čakat, se špikat, čakat, godknows kaj vse testirat, ... pa še tko imaš 30% ali koliko že, da sploh rata. Meni se zdi, da bi bilo ful hudo, če bi nama ratalo kar samo od sebe, res pa je, da nimam nikakršnih zadržkov it na umetno. Raje bi pa naravno. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3539
24.7.2008 14:46:18   
aqua77

Kaj mislišuser posted image ?
user posted image Imam za dobit točno konec tega meseca ali začetek naslednjega 1 ali drugi dan!
Tako da počakamo še malo!!!

O pol sva pa nekje na istem..... user posted image

P.P.Njegoš

Neposredna povezava do sporočila: 3540
24.7.2008 14:51:55   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: tinč407

lučka, imela si popolnoma prav glede BT. Moja user posted image  se je pokazala v vsej njeni vražji veličini. user posted image user posted image user posted image
toraj 1. runda z klomifenom ni uspela user posted image user posted image
gremo v drugo rundo. čez 5 dni ga zopet začnem jemati in že pričakujem zopet halucinacije v temi. Prejšnji mesec se mi je namreč precej vid poslabšal v mraku in sem videla neke pikice in leteče predmete ki sem se jim umikala user posted image
komaj čakam 12. dan da bom videla svoje folikle- bodoče baby dvojčke user posted image user posted image

Da ti mogoče komaj ne čakaš spet halucinacije...

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
24.7.2008 15:05:15   
Fargesia
jao jao...pika ne ga sračkat no...

evo tukaj imate linke za avatarje...

http://www.avatarji.com/

http://users.volja.net/techgirl1/Slikce,%20avatarji,%20smeski,%20winsks-i.html

http://www.glitter-graphics.com/

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
24.7.2008 16:25:53   
miska73
Fargi, hvala za linke.
Zdaj bomo pa lahko celo poletje menjale svoj izgled.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
24.7.2008 16:31:46   
lučka 25
tinč in biba user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ...za slikce.

Fargi, hvala za linke. Bodo še kaj prav prišli.

tinč, žal mi je, da je prišla user posted image . Bosta pa sedaj štartala na user posted image  user posted image .

BEBIII, a se je tvoje vnetje umirlo? Je vse v redu, saj si rekla, da greš h G? Naj pa vseeno rata s pomočjo K že ta mesec!user posted image  user posted image  user posted image

nf, se strinjam. Gre vse tako hitro tu gor, da če te ene par ur ni komaj slediš vsemu. user posted image

PikaV, ne nam zamerit. Ampak res nas večina gleda na umetno kot eno rešitev, ampak si vseeno veliko bolj želimo zanositve v intimi, z dragim. Jaz grem avgusta na IVF, pa sem vesela in komaj čakam, hkrati pa sem razočarana ker nama naravno ne uspe, nama ni dana ta možnost. Ali pa se bo ta mesec zgodil čudež in bom kar noseča.

Mene pa danes tako jajčniki bolijo, še posebej desni. Se počutim, kot da sem napihnjen balon.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
24.7.2008 16:34:44   
nf
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Mene pa danes tako jajčniki bolijo, še posebej desni. Se počutim, kot da sem napihnjen balon.

Matr bi blo fajn, če bi ta mesec ratalo!!!!! Navijam zate Lučkica!!! user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
24.7.2008 17:23:34   
trinity22
Pozdravček iz ZDA, Vegas je za nama ... jackpota ni bilouser posted image tako da počasi nadaljujeva pot proti cilju ...

Po eni strani komaj čakam, ker tukaj res ni skoraj nič užitne hrane, pa še v popoldanskem času imam strašne slabosti, slabo, slabo in še enkrat slabo in vse mi smrdi ... pol moram pa neki jest, uf grozno ...

Drugače sem pa OK, zdaj sva že na poti v San Francisko, dvakrat se še vmes ustaviva v dveh drugih krajih potem pa SF in po dveh dneh ogledov nazaj domov ... Vroče je pa  tule noro 38 stopinj +

Navijam za vas, da vam čim prej uspe in da pridete za mano ... Lučka držim pesti, da ta mesec ratauser posted image user posted image user posted image
BEBII zate navijam in vrjamem, da se nf ne motiuser posted image user posted image user posted image nf tudi vidva bi mogla ta mesec že kaj prištimatuser posted image user posted image user posted image neela kje si??? a že na dopustu? pol pa le pridnouser posted image user posted image aqua tudi tebi želim, da ti  to poletje prinese +, pa Biba12 tudi zate navijam da boš čim prej user posted image , tinč zate pa user posted image pa naslednji mesec, čle sem katero izpustila naj mi ne zameri v glavnem za vse vas navijam in vam želim da boste čim prej srečke nosečke in brez slabosti ...

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
24.7.2008 17:27:57   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

A je mogoče O pri tebi?... hitro domov k dragemu pa v postlo...

< Sporočilo je popravil miska73 -- 24.7.2008 17:28:12 >

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
24.7.2008 18:15:30   
neela
joj frače klomifenske....res ste neukrotljive! Kaj takega, da sem morala 4 strani v enem dnevu brati - tega pa še ne no.

trinity - čeprav s slabostmi - uživaj do maksimuma!!!!

Ja, tud jaz nimam nobenih zavor proti umetni. Bom vsaj ziher, da O dejansko bo in da bodo najini podmladki napoteni v pravo smer ob pravem času....user posted image user posted image user posted image ....čeprav nimam pa nič proti, da so napoteni direkt od očeta, doma, v intimi, ne pa od doktorja. Kaj pa vem, mogoče bo hotel doktor še delno skrbništvo...ker bo imel tud on prste vmes....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
24.7.2008 18:46:31   
sonček85

user posted image

user posted image   KLUB POZITIVNIH KLOMIFENKuser posted image
  • miska73 - 6.ciklus (čaka na IVF)
  • Fargesia - čaka na IUI (26m)
  • Efi - 5.ciklus (3.IUI)
  • lučka25 - avgusta IVF (38m)
  • PENCA - 8.ciklus
  • neela - prestala laparo (24m)
  • Tiara123 - 4.ciklus
  • waiting - 4.ciklus 
  • nf- prestala laparo(24m)
  • roth - 4.ciklus
  • jazzz27 - 4.ciklus
  • Lu33 -  čaka na laparo (41m)
  • reby - 3. ciklus(laparo 7.3.)
  • dinasajo - 3.ciklus
  • pandka - 3.ciklus
  • naska - 3.ciklus
  • bozza - 3.ciklus-IVF avgusta
  • S1902 - 4.ciklus
  • pa3cija - 3.ciklus
  • stella81 - 3.ciklus
  • biba12 - 4.ciklus
  • sonček85 - (24m) 7.10 pregled
  • Čačka - počiva en ciklus(3.ciklusi so za njo-laparo)
  • biba77 -  IUI (2. ciklus K)
  • Tamara 79 - 2.ciklus
  • nati80 - 2.ciklus (čaka na nadaljna navodila od G)
  • Arual - čaka na posvet - neplodnostna
  • pegas - 2.ciklus
  • METULJ1 - 3.ciklus  (18m)
  • bayb77 - 2.ciklus
  • andre3a - 2.ciklus, prestala laparo
  • Cari - 2.ciklus 
  • PikaV - 2. ciklus
  • tejčica30 - 2.ciklus
  • HEL36 - 2.ciklus
  • Mona Liza - 1.ciklus (laparo in hormonske preiskave)
  • inda1 - 1.ciklus
  • mimikimi - 1.ciklus
  • atina1 - 1.ciklus
  • s.k.. - 1.ciklus
  • tina77 - 1.ciklus
  • malagala - 1.ciklus
  • miš - ponovno na K
  • TIAPIA - 1.ciklus
  • honey - 1.ciklus
  • pancottina -2.ciklus
  • BEBIII - 2.ciklus 
  • tinkatinka - 1.ciklus
  • tinč407 - 1.ciklus
  • honey - 1.ciklus (16m)
  • tejčica30 - 2.ciklus (17 ciklusov)
  • mala važička - 1.ciklus (9m)
  • Žaka - 1.ciklus
  • matejka 78 - 3.ciklus

SREČKE KLOMIFENSKE NOSEČKE

• stunfek - 4.ciklus (test 14.2.) user posted image
  • mmanca - 1.ciklus user posted image
  • nosečka maja - 5.ciklus user posted image
  • amor real user posted image

• Bety upa user posted image

• Petra1111 - 5.ciklus user posted image

• Janney - naravno user posted image

• pike -1. ciklus user posted image

• Bimba80 user posted image

• LUNA06 user posted image

• Vesny196 - naravno user posted image
  • tasa.m - naravno user posted image

• Detece - 1.ciklus user posted image

• Almera (julijka 08) user posted image
  • spabuser posted image
  • jenyj - 3.ciklususer posted image
  • trinity22 - 4.ciklus  user posted image
  • dana - 2 ciklus user posted image
  • sanna - 1. ciklus user posted image
  • janaja - 1. ciklus user posted image

"KLOMIFENSKE" MAMICE

• pati0102 - 1.ciklus (4.10.)
  • tejči77 - 1.ciklus (oktober 2006)
  • bozza
  • biba77 (rodila fantka junij 2006)
  • S1902 (rodila punčko februar 2007)

"bivše klomifenke"
  • oktavija - 6.ciklus (zanositev v 1.ciklusu-nov.2006 )
  • kitka1 - 1.ciklus (gonal F)-4.ciklus K
  • snežinka7 - 3.ciklus IUI

Kandidatke za "Srečanje klomifenk 2008":

1. neela (Dolenjska)
2. janney
3. nf (Ljubljana)
4. stunfek  (Vransko)
5. Fargesia (okolica Ljubljane - prke vzhodu)
6. bozza 
7. kitka1 (Gorenjska)
8. petra1111
9. Lučka25 (Gorenjska)
10. PENCA (Kamnik)
11. sonček85
12. Hator
13. BEBIII
ste ga izgubileuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
24.7.2008 18:51:45   
sonček85

user posted image

julij:
  • miska73 user posted image
  • biba12 ( user posted image  in user posted image )
avgust:
  • nfuser posted image
  • lučka25 (dvojčka user posted image user posted image )
  • tinč407 (dvojčka user posted image user posted image )
  • pikaV
  • BEBIII
  • sonček85user posted image
september:
  • neela user posted image
  • little angel user posted image

oktober:
  • Fargesiauser posted image
november:
december:

no mi si tudi želimo bebico najbolj v maju ali pa že prej aprilu,samo kaj ko v obeh mesecih ne morem bitiuser posted image user posted image user posted image ali lahko?user posted image tako vpisala sem se pod avgust

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 24.7.2008 18:52:10 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Želita zanositi? NE počnita tega!
Preverili smo, katere so najpogostejše napake, ki jih počnejo pari, ki želijo zanositi.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?