|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
24.7.2008 10:01:45   
Rakica_80
Jooooj jaz pa bežim h Ginekologu,.....ful me je začelo neki srbet in peč, verjetno je kakšno vnetjeuser posted image user posted image user posted image user posted image
Punce jaz bom znorelaaaaaaaaaaaaauser posted image
Pa še moj G je na dopustu in moram k drugemu!!!!!
Vam povem več popoldan, ko pridem nazaj domov!
Pa pa!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
24.7.2008 10:03:46   
anci banci
dober dan dekleta za mene je bilo jutro že od 5 ure zjutraj

da dam še jaz malo nasvetov:

little angel... tudi jaz imam polcistične jajčnike in bila sem breuz ovulacij...
6 mesecev sem bila na klomifenu pa ni nič pomagal in me je ginekolog poslal na laparoskopijo in hsg, kjer so mi delal drilling jajčnikov pa polip so mi še našli in ga seveda odstranili... no in 23 dan po laparo sem imela zelo močno ovulacijo (prvič v življenju da sem jo imela in to brez pripomočkov-mislim tablete) in res 46 dna je prišla tudi user posted image  sama od sebe....
ko pa sem imela pregled pri ginekologu mi je zopet predpisal klomifen in prometrium, ker je rekel da so jajčniki še bolj dovzetni na zdravila...no in mi je rekel da če do septebra ne zanosim gremo v postopek umetne oploditve. res pa je da od laparo imam ovulacije sicer ful boleče amapk so
meni s klomifenu vsaj do sedaj še ni uspelo, enim pa uspe

no in ker vidim da imate stavnice grem stavit da mi bo ratalo avgusta (takrat bom na dopustu in bodo plodni dnevi in bomo veselo telovadili)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
24.7.2008 10:24:38   
Fargesia
dobro jutro!!!!! pred slabe pol ure sem prilezla iz postelje...hja, veke so bile res dolge...

anci banci, jaz sem tudi po laparo spet dobila klomifen, ampak naravno ni šlo, tako da smo prešaltal na umetno...no in je v prvo ratalo...sicer na koncu z abrazijo, ampak zanosim pa lahko!!!

little angel, jaz sem tudi ena s SPCO in brez svoji O...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
24.7.2008 10:45:31   
tinč407
dobro jutro user posted image
tudi jaz sem danes malo potegnila user posted image   če pa je tako grdo vreme zopet da ni niti ven za ituser posted image   bom morala puhovko iz omare potegnit user posted image

no, jaz sem že čisto zmešana! merim si BT in mi več čisto nič ni jasno. Samo zbrko sem si s tem naredla user posted image
včeraj in dan prej mi po 12 dnevih BT pade na prvotno kot po M, danes pa se spet dvigne. user posted image  sem mislila da bo prišla M, ker me že vse spodaj boli, ampak ne... temperatura spet narase user posted image  dol nič jasno user posted image

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
24.7.2008 10:47:26   
tinč407
kaj naj si sploh mislim?? user posted image user posted image user posted image   kaj lahko pride M, če BT zopet narase??

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
24.7.2008 10:49:12   
lučka 25
Dobro jutro!!!! A je že dober dan? user posted image

Včeraj je bilo res pestro.

Tudi jaz sem 3 ciklus po laparo dobila K, pa ni bilo nič, pa je rekel G da če v treh mescih nič ne bo, da grem kar na IVF, ki ga pa sedaj nestrpno čakam v avgustu. Imam pa tudi jaz SPCO in brez lastnih ovulacij. Ampak včeraj se mi pa zdi, da sem jo imela, ker je bila prisotna tudi O krvavitev.

BEBIII, upam da ni nič hujšega in boš dobro opravila pri G. user posted image  user posted image   user posted image  user posted image   user posted image  user posted image   user posted image  user posted image   user posted image  user posted image   user posted image  user posted image   user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
24.7.2008 10:52:08   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: tinč407

kaj naj si sploh mislim?? user posted image user posted image user posted image   kaj lahko pride M, če BT zopet narase??

Meni je ponavadi BT padla en dan pred user posted image , na dan ko sem pa potem dejansko dobila user posted image  pa je BT zelo narasla in tako je tečka prišla v večernih urah, pa še to bolj mešano z rjavimi izcedki.. To je bilo pred laparo. Po lapari pa, ko mi zjutraj pade BT, čez par ur dobim user posted image  in to je takoj krvavitev.

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
24.7.2008 10:53:53   
lučka 25

user posted image

julij:
  • miska73 user posted image
  • biba12 ( user posted image  in user posted image )
avgust:
  • nfuser posted image
  • lučka25 (dvojčka user posted image user posted image )
  • tinč407 (dvojčka user posted image user posted image )
  • pikaV
  • BEBIII

september:
  • neela user posted image
  • little angel user posted image

oktober:

• Fargesiauser posted image
november:
december:

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
24.7.2008 10:54:02   
tinč407
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Meni je ponavadi BT padla en dan pred user posted image , na dan ko sem pa potem dejansko dobila user posted image  pa je BT zelo narasla in tako je tečka prišla v večernih urah, pa še to bolj mešano z rjavimi izcedki..

VRAGA user posted image

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
24.7.2008 10:56:09   
tinč407
no, bom jo vsaj dobila samostojno ta mesec. user posted image user posted image user posted image  vsaj upam no, da mi ne bo spet treba žrti Primoluta.
v drugi rundi pa mamo ultrazvok foliklov in bom vsaj vedela kaj se dogaja tam spodaj.

Hvala Lučka za obrazložitev user posted image

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
24.7.2008 11:02:59   
lučka 25

no, bom jo vsaj dobila samostojno ta mesec. user posted image user posted image user posted image  vsaj upam no, da mi ne bo spet treba žrti Primoluta.
v drugi rundi pa mamo ultrazvok foliklov in bom vsaj vedela kaj se dogaja tam spodaj.

Hvala Lučka za obrazložitev user posted image

Če bo prišla user posted image  bo velika škoda. Ampak vsaj dobila jo boš, ko te ponavadi zafrkava. Če maš pa naslednji cikluis UZ za pregled rast foliklov, bo pa tud fino. Boš vsaj vedela na čem si.

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
24.7.2008 11:06:17   
tinč407
ja saj za avgust mamo pa itak dvojčka naročena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
24.7.2008 11:09:25   
anci banci
imam tudi jaz feeling da me doleti umetna ... sicer ne vem zakaj ampak mi neki čut pravi da bo tako

dajte me na seznam za stavnice na avgust

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
24.7.2008 11:24:31   
tinč407
upam da nam ne bo treba it vse do umetne. če pa bo potrebno pa bomo že pretrpeli. kaj čemo

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
24.7.2008 11:43:48   
tinč407
zdaj pa sem še jaz svojo slokco spremenila, da ne bom zaostajala user posted image user posted image user posted image

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
24.7.2008 12:14:56   
Anonimen
zdej pa res nehite s temi slikcami, ker mi ne bo preostalo drugega kot da jo zamenjam. user posted image

Dejte mi vsaj pomagat, pa mi povejte, kje jih najdete in kako jih zmanjšate.

(odgovor članu tinč407)
  Neposredna povezava do sporočila: 3516
24.7.2008 12:25:26   
miska73

zdaj pa sem še jaz svojo slokco spremenila, da ne bom zaostajala user posted image user posted image user posted image

To tinč user posted image user posted image user posted image še ena v klubu ta norih klomifenk.
Biba kaj čakaš, menjaj sliko... je ful zabavno

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
24.7.2008 12:33:43   
tinč407
IZVIRNO SPOROČILO: biba12

zdej pa res nehite s temi slikcami, ker mi ne bo preostalo drugega kot da jo zamenjam. user posted image

Dejte mi vsaj pomagat, pa mi povejte, kje jih najdete in kako jih zmanjšate.

biba jaz sem na najdi.si vtipkala besedico "avatarji" in mi je vrglo ven eno stran ko jih maš ne vem kolko tisoč. mislim da ti bo zadostovalo user posted image user posted image user posted image user posted image

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
24.7.2008 12:35:35   
tinč407
IZVIRNO SPOROČILO: miska73
To tinč user posted image user posted image user posted image še ena v klubu ta norih klomifenk.
Biba kaj čakaš, menjaj sliko... je ful zabavno

pa itak da smo malo nore user posted image user posted image user posted image   saj ko daš tolko skozi moraš malo nor postat če hočeš al pa ne user posted image user posted image user posted image
danes se meni še posebej malo meša user posted image   user posted image   mi že BT skače kot ponorela, ne da jaz ne bi

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
24.7.2008 12:39:38   
miska73

pa itak da smo malo nore user posted image user posted image user posted image   saj ko daš tolko skozi moraš malo nor postat če hočeš al pa ne user posted image user posted image user posted image
danes se meni še posebej malo meša user posted image   user posted image   mi že BT skače kot ponorela, ne da jaz ne bi

Jst sem nora že od prej oziroma od vedno.
Je pa tako vsekakor lažje iti skozi žiljenje, no vsaj meni se zdi tako.
Mi pa odlično paše tudi veliko nore družbe.

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
24.7.2008 12:45:58   
tinč407
user posted image user posted image user posted image  ja tudi jaz velikokrat slišim to da sem norauser posted image user posted image user posted image   že mora biti nekaj na temuser posted image

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
24.7.2008 12:52:29   
Anonimen
ma, ja, sej najdla sem, sam zdej mi piše da je prevelika.user posted image

(odgovor članu tinč407)
  Neposredna povezava do sporočila: 3522
24.7.2008 12:57:42   
Anonimen
no, zdej sem jo tud pomanjšala, sam se pa nč ne premika, tako kot bi se mogl. user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3523
24.7.2008 13:10:49   
Anonimen
evo, sem dala enga druzga..user posted image Sicer še ni to to, ker se ne počutim kot "jaz". user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
  Neposredna povezava do sporočila: 3524
24.7.2008 13:19:48   
little angel
res ste smesneuser posted image user posted image user posted image user posted image

kaj ti PCO to se kdaj pozdravi al je to za vedno?kr mislim da mi je ginekologinja rekla da s kontracepcijskimi tabletkami se to pozdravi samo nisem ziher ker se nisma najbolj razumeli kr ne zna najboljse angleskouser posted image je pol priso se en ginek ki pa zna ang in smo se pol vse zmenli samo o tem pa sem pol pozabla vprasat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?