|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1. del
24.7.2008 14:11:25   
barbaw
Dober dan!

Naš potep je bil uspešen. user posted image  Mami je vse obvladala. Jutri pa ponovimo, ker ima Maja UZ kolkov. Malo več pijače za škrata moram edino vzet. Pa vetrčka v mestu sploh ni blo, doma pa malo manj kot burja.

Mya a lahko pri Mireni uporabljaš tampone? tega pa sploh nisem vprašala moje G. Se nisem spomnila. Za tole pacanje pa vem. Upam, da ti vseeno prej mine kot čez 3 mesece.

Aurora jaz sem začela s sadnimi sokovi na žlico potem pa kašice. Jaz sem začela z jabolko in potem dodajala druge stvari. Jabolko pa ne sme biti nikoli postano, ker drugače črviči.

Špelin@ naj ti stroj služi tako kot meni. Mogoče je zoprno, ker moraš na enih programih sama ustavit centrifugo in jo dat ročno na max, ampak ti pride v navado in je superca. Me veseli, da si zadovoljna tako kot jaz. user posted image  Pa uživajte v Laškem.

Estrella za trmice pa ni drugega zdravila kot da ji kljubuje še večja trma. user posted image

Do konca pa ne morem več brat. Se je Maja naveličala ležalnika in jo moram dat spat. Pa še taka lakota me daje, da mi je prav slabo. Zdaj sem začela malo skup lezt (kile) le tehtnica mi še ne prizanaša. user posted image  Počasi bom spravla ta večje stare hlače gor. oz gor jih že, zapet pa jih še ne morem. Imam še vedno preveliko rit. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
24.7.2008 14:13:24   
Soncnica Sandra ***
MARTINA25: ful lepe slikice user posted image user posted image
Tjaška je pa itak prava priceska, čisto po mamici user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
24.7.2008 14:16:12   
tally

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Aja pa še to: še kateri vaš user posted image  neutrudno baše palec v usta. Dude tako ali tako ne mara, palec pa je zakon user posted image .
In bolj ko ji ga dajem ven, bolj vstarjno ga zbaše nazaj v usta.
To počne predvsem kadar je utrujena in zaspana.

Pri nas pa je dudica taglavna, prstki niti ne, mogoče pa bo kasneje dojela da ima rokiceuser posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
24.7.2008 14:22:51   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: tally

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Aja pa še to: še kateri vaš user posted image  neutrudno baše palec v usta. Dude tako ali tako ne mara, palec pa je zakon user posted image .
In bolj ko ji ga dajem ven, bolj vstarjno ga zbaše nazaj v usta.
To počne predvsem kadar je utrujena in zaspana.

Pri nas pa je dudica taglavna, prstki niti ne, mogoče pa bo kasneje dojela da ima rokiceuser posted image

HB da ji je dudika všeč, naša bo zdej, zdej brez palca ostala user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
24.7.2008 14:27:17   
eole
jaz vas samo pozdravim..

a se še kateri dogaja, da otrok začne jokat na joški.. pa vedno samo zvečer. oz popoldne. nekaj časa se lepo doji, potem pa jokec.. pa spet zgrabi in jokec.. kaj bi to bilo?
jo kaj zvija? je zaspana??

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
24.7.2008 14:32:34   
eole

IZVIRNO SPOROČILO: tally

ojla!

Madona ste pridne s pisanjem.
Mi smo ok. Emilija večino dneva predremčka, noč pa prespi.  Sami mi gre pomalo na živce to črpanje mleka. Prej sem samo ene parkrat potegnila in je mleko prišlo sedaj pa včasih pumpam po par minut pa nič. Pa ne da mleka ni je, ker si potem probam spet čez neki časa pa si izčrpam 160ml. Mah ne vem, razmišljm da bi jo začela samo dojiti da si ne črpam, samo se bojim da ne ostanem brez mleka, ker Emilija samo da vidi zizo že spi.[image]il.

pri nas je bilo isto, pa sem vztrajala in sedaj se samo dojimo. črpam si še samo zvečer in včasih zjutraj.. meni je uspelo tako, da sem jo vmes šla previt, pa kupčka podirat, pa tudi tako, da je pač odpsala 5 do 10 min, potem se je zbudila in sem dojila naprej. pa se sedaj doji čedalje dalj časa... tudi ponoči.. v bistvu je sedaj samo problem, da se včasih začne jokat. sem pisala zgoraj..

upam pa, da ne ostanem brez mleka mleka .. samo te pumpe sem bila že tako sitaaaaa...

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
24.7.2008 14:37:44   
Taula
IZVIRNO SPOROČILO: eole

jaz vas samo pozdravim..

a se še kateri dogaja, da otrok začne jokat na joški.. pa vedno samo zvečer. oz popoldne. nekaj časa se lepo doji, potem pa jokec.. pa spet zgrabi in jokec.. kaj bi to bilo?

Imaš ful polne dojke mleka? Če je prevelik naval mleka v usteca se lahko jokajo.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
24.7.2008 14:42:46   
tally

jaz vas samo pozdravim..

Pri nas to traja že dva tedna ampak samo podnevi ko jo hranim okrok poldneva in tam do ene 5 zvečer, zjutraj in zvečer pred spanjem pa poje brez joka. Ne vem kaj je to vem samo da mi je prav mučno jo takrat hranit ker malo poje pa joka pa spet pa se ji malo zaleti pa še bolj joka in tako začaran krog. Ne vem jaz jo poskusim pomiriti pa jo spet čez nekaj časa nahranit.

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
24.7.2008 14:51:47   
CatJa

jaz vas samo pozdravim..

Nekajkrat se je, pa je bilo treba kupčka podret in je šlo lepo naprej.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
24.7.2008 15:03:42   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Kasso omenila si, da si in boš dodajala sok jabolke, a potem lahko jaz npr. v power juicerju zmešam 1 jabolko in kasneje čez nekaj dni še dodam korenček in bo Gal imel sadno-zelenjavni sok?

Ne vem user posted image ...sokovnika nimam.
Za začetek bom jabolko ali korenček naribala in skozi gzo stisnila malo svežega soka..., najprej eno žličko, drugi dan dve.... in tako naprej...počasi po žlički.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
24.7.2008 15:06:58   
eole
sem poskusila kupček podret.. pa ni to,, pomaga samo, če počakmo pol ure, uro.. mgoč sploh ni lačna???

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
24.7.2008 15:19:09   
aurora28
Eole pojma nimam user posted image zakaj joka med dojenjem. Sem pa prebrala, da kadar otorka črviči oz. ima kolike se začne jokati in med črvičenjem ne more jesti. Mogoče jo pa zvija kaj. user posted image

Kasso a tak, no jaz imam sokovnik in mi stisne velik svežega soka ven. Kaj pa ko pravijo, da je bolje začeti z zelenjavo in kasneje s sadnjem, ker ima sadje sladki okus in se otroci navadijo na sladki okus, ko pa jim daš zelenjavo pa nočejo, ker ni sladka user posted image

Estrella* danes sem jedla riž, pečeno bedrco in zeleno solato. Jap glede argete jo pa še papcam user posted image user posted image , ravno danes sem za zajtrk pojedla tri namazane kose kruha z tunino pašteto. user posted image

Martina tjaša je pa tak cartkana user posted image in spi isto kot Gal, on ima najraje roke ob glavi.

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
24.7.2008 15:31:36   
tana7
na hitro se javljam, ker sva še vedno sami... no, ob večerih pride domov, potem pa spet ob 6.30 odpeketa user posted image še jutri zdržim, za vikend gremo pa vsi trije tja na tekmo na Primorsko - midve bova malo uživali na svežem zraku in v senčki - upam, da bo vreme okuser posted image

jokanje pri dojenju

tudi pri nas se to zgodi parkrat na teden -  najpogosteje zvečer
zakaj, pa nimam pojma - sem pa kar žalostna, ko se zgodi
ponavadi, jo malo dvignem, da se pomiri, pa gre potem ok naprej
ali pa se namesto sede, podojiva leže na boku - tam potem tudi ne joka več...
mogoče je res utrujenost - to da ne bi bila lačna, pri nas verjetno ni razlog, vsaj glede na razmak od prejšnjega dojenje

št. obrokov na dan
kolikokrat se dojite? ve, ki samo dojite...
mi enkrat okoli 8.00, potem 12.00, pa 16.00, pa 19.00 in 22.00 - pa recimo še ob 4.00 - vsak dan torej po 6 obrokov

GH
kje smo še mi od tega!!! vsaj zdi se miuser posted image sploh še ne razmišljam o tem
mogoče imate vi starjšeuser posted image ...

mi imamo jutri 2 meseca!!!user posted image user posted image kako čas teče...

s čim čistite ritke, ko previjate?

mi smo še vedno na tistem sistemu: papirnate krpice in topla voda - podobno kot v P
moja kolegica pa pravi, da odkar je šla iz P, čisti ritko s tistimi vlažnimi zadevami (nivea, johnson's in podobno) - a sem samo jaz jamska človekica? a niso te vlažne krpice preveč "kemične"?

dojenje
jaz sem skoraj prišla nazaj na prejšnje količine mleka - ampak zvečer še vedno nimam tako polnih, kot včasih - ali pa je to normalno, da po dveh mesecih, več nimaš takih bomb kot na začetku, pa imaš vseeno dovolj mlekauser posted image user posted image

igralni center
upam, da naša štrukla šele dobi voljo za igranje na njem - posebej zaradi ceneuser posted image user posted image user posted image
zaenkrat je nič ne mika, da bi kaj tolkla po visečih igračkah.... user posted image user posted image
nasploh rada gleda premikajoče zadeve (recimo mobile), da bi pa kaj hotla "zadet", pa NE... je še premlada??

no, pa da še malo pojamram glede spanja
čez dan več skoraj nič ne spi - kot da čuti, da ni očija user posted image
ponoči se pa spet hraniva okoli 4.00 (več ne zdrži do 6.00) kot je par dni nazaj...

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
24.7.2008 15:39:30   
eole
tana 7 - tudi jaz sem jamska.. mi smo tud na sistemu voda in vatirane krpice.. mi gre počasi ta voda na živce... samo ne vem.. robčki.. kateri so primerni?
dojimo se mi zelo velikorat, samo saj veš, da smo poseben primer.. mislim da vsaj 12x na dan, sploh ne štejem ... vse, samo da ni črpake!!!

glede tega, da bi zgubila mleko.. mislim, da se kalorična vrednost mleka prilagaja otroku, zato ni panike če nimaš take bombe. (če ni tako naj me katera popravi). važno je samo da otrok napreduje, ni važno kolikorat se doji.

sem razmišljala, da našo user posted image zvija zato, ker ne kaka? bomo videli če bo danes kaj bolje, ker se je ravnokar pokakcala user posted image

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
24.7.2008 15:56:38   
aurora28
IZVIRNO SPOROČILO: tana7

na hitro se javljam, ker sva še vedno sami... no, ob večerih pride domov, potem pa spet ob 6.30 odpeketa user posted image še jutri zdržim, za vikend gremo pa vsi trije tja na tekmo na Primorsko - midve bova malo uživali na svežem zraku in v senčki - upam, da bo vreme okuser posted image

jokanje pri dojenju

tudi pri nas se to zgodi parkrat na teden -  najpogosteje zvečer
zakaj, pa nimam pojma - sem pa kar žalostna, ko se zgodi
ponavadi, jo malo dvignem, da se pomiri, pa gre potem ok naprej
ali pa se namesto sede, podojiva leže na boku - tam potem tudi ne joka več...
mogoče je res utrujenost - to da ne bi bila lačna, pri nas verjetno ni razlog, vsaj glede na razmak od prejšnjega dojenje

št. obrokov na dan
kolikokrat se dojite? ve, ki samo dojite...
mi enkrat okoli 8.00, potem 12.00, pa 16.00, pa 19.00 in 22.00 - pa recimo še ob 4.00 - vsak dan torej po 6 obrokov

GH
kje smo še mi od tega!!! vsaj zdi se miuser posted image sploh še ne razmišljam o tem
mogoče imate vi starjšeuser posted image ...

mi imamo jutri 2 meseca!!!user posted image user posted image kako čas teče...

s čim čistite ritke, ko previjate?

mi smo še vedno na tistem sistemu: papirnate krpice in topla voda - podobno kot v P
moja kolegica pa pravi, da odkar je šla iz P, čisti ritko s tistimi vlažnimi zadevami (nivea, johnson's in podobno) - a sem samo jaz jamska človekica? a niso te vlažne krpice preveč "kemične"?

dojenje
jaz sem skoraj prišla nazaj na prejšnje količine mleka - ampak zvečer še vedno nimam tako polnih, kot včasih - ali pa je to normalno, da po dveh mesecih, več nimaš takih bomb kot na začetku, pa imaš vseeno dovolj mlekauser posted image user posted image

igralni center
upam, da naša štrukla šele dobi voljo za igranje na njem - posebej zaradi ceneuser posted image user posted image user posted image
zaenkrat je nič ne mika, da bi kaj tolkla po visečih igračkah.... user posted image user posted image
nasploh rada gleda premikajoče zadeve (recimo mobile), da bi pa kaj hotla "zadet", pa NE... je še premlada??

no, pa da še malo pojamram glede spanja
čez dan več skoraj nič ne spi - kot da čuti, da ni očija user posted image
ponoči se pa spet hraniva okoli 4.00 (več ne zdrži do 6.00) kot je par dni nazaj...

Tana midva z Galom se izključno dojiva in imava v 24 urah od 8-10 podojev.
Čitko Galu kadar je zelo pokakan najprej obrišem z vlažilnimi robčki, ki dobro spravijo ves kakec dol, potem pa mu še s krpico in toplo vodo operem ritko. Včasih pa sam s krpico kadar je sam polulan.
Naš se že bolj igra v igralnem centru in je več časa pod njim, ker zdaj mu je bolj zanimiv in dojema. Je pa tak hece ko prav sledi z očkami kje je pes, se verjetno sprašuje kaj je to za eno čudo user posted image user posted image user posted image .

Kako so vaši psi, tiste ki jih imate sprejeli otroka in ali jim pustite kaj, da jih polupčkajo? Jaz Dee Dee pustim da Gala povoha in mu polupčka rokici, potem pa mu jih umijem. user posted image

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
24.7.2008 17:14:54   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Kasso a tak, no jaz imam sokovnik in mi stisne velik svežega soka ven. Kaj pa ko pravijo, da je bolje začeti z zelenjavo in kasneje s sadnjem, ker ima sadje sladki okus in se otroci navadijo na sladki okus, ko pa jim daš zelenjavo pa nočejo, ker ni sladka user posted image

Korenček tudi malo sladi.... za začetek pa sem jaz dala korenček, jabolko, riž...... drugega ne. Mislim, da imajo prav tako dojenčki različen okus kot odrasli in kar bo enemu dobro, drugemu ne bo. Čeprav sem pri obema začela s jabolkom, korenčkom in rižem imata sedaj raje krožnik zelenjavne mineštrice kot kos torte.
Je pa res, da je zelenjava brez soli za kozlat, tako meni kot obema mojima dojenčkoma. Zato sem jima zelo malo solila in sta lepo pojedla tudi zelenjavo...
ampak to so le moje izkušnje z mojimi otroci....

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
24.7.2008 17:16:49   
kasso
Pes in dojenček... hmmm Varja je fasala tudi kak konkreten Sočin poljubčekuser posted image , pa je zaenkrat še živa.... Varja mislim user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
24.7.2008 17:37:08   
Estrella*
Aurora: 8-10 podojev, to je pa kar veliko.A te kaj zmatra? Naša Asja je Aljo sprejela brez problema, malo jo povoha in maha z repom in kakšnega puseka na nogico da,

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
24.7.2008 17:39:59   
Anitka
Oj!

Še malo pa bo tudi naš ati pri nama

Gal pa panča. Je malo prej preizkušal mamico in se je ves zaspan spet drl kot bi ga iz kože dajali. Sem ga en čas lepo nosila pa ni bilo boljše, pa sem ga dala lepo dol na trebušček, se je drl dve minutki in zaspal. Tako da mami in Gal. Seveda sem jaz zraven njega, ko spi na trebušku.

Jana a si dobila paketek?

Estrella ste že vsi skupaj? A ne kako lep občutek je to

Tana tudi mi imamo jutri 2 mesecaSicer pa mi že večinoma uporabljamo kar robčke (Nivea Soft&Care). No zjutraj obvezno uporabimo vodico in vatico pa tudi še kdaj vmes, sicer pa robčke.
Število obrokov v 24-ih urah? Hmmm , da malo pomislim... Ponoči jih ni veliko, čez dan pa včasih tudi vsako uro, uro in pol... Bomo okvirno rekli, da je sigurno enih 10 podojev in več.
Tudi naš Gal po igračah še ne tolče, jih pa opazuje, se jim nasmiha... Bodo kmalu tudi naši začeli tolči po igračah, da bo veselje.

Aurora mi še nimamo kužka doma. Čakamo, da dopolni ustrezno starost in ga pripeljemo. Bomo imeli črnega labradorca.

Martina tudi ti imaš pravo lepotičko.

Barbaw za izletek in jutri dobro opravite na UZ.

Sedaj pa grem malce pakirat za na morje, drugače ne bo nič s poti

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
24.7.2008 18:12:05   
tilči
lep pozdrav!

Mi smo danes sprobali kengurujčka in se je lepo obnesel, saj je Tilen takoj zasmrčaluser posted image .

Drugače ga pa neki matra, saj samo da ga ati prime, se dere kot jesiharuser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
24.7.2008 18:13:32   
barbaw
 eole jaz sicer nimam takih težav, se mi pa je Maja včasih jokala ko je bilaapreutrujena da bi vlekla. Meni se je to zgodilo ponavadi zvečer in sem jo z dudo pomirila in ko se je malo naspala je jedla. Vem, da je ful težko, ker ne veš kaj je narobe in bi rada otrku pomagala. Lahko te potolažim, da bo tole minilo. Včasih prej, pri enih pa malo traja. user posted image

Jaz sem zdaj v blaženem stanju. user posted image  Oba otroka še vedno spita. Tudi jaz sem eno kitico odspala, ker sem drugače preveč utrujena. user posted image  Nimam pojma kaj me daje. Počutim se kot da bi me dajala spomladanska utrujenost. Verjetno me vreme muči, ker ob lepih sončnih dnevih kar pokam od energije. Pa še vitamine, ki mi pomagajo pozabim vzet. Ne vem na kaj naj se zgovarjam, ker se na SNP ne morem.

tana jaz dojim cca tolikokrat kot ti. Včasih je kakšen obrok več. Odvisno od časa, ki ga preživi budna. Ritko jaz kar z vlažnimi krpicami umivam. Če jo ti z vodo nisi za to za na luno ali karkoli drugega. Kar pa se tiče mleka jaz nimam več občutka, da ga je ful, ampak mooja mala lepo napreduje in čutim kako ji teče mleko v grlo. Se pravi, da ga je dovolj ne glede na občutek in videz. Je pa res, da če mi prespi čisto celo noč do 6-ih zjutraj, mi hoče prsi od količine razgnat.

Anitka hvala za lepe želje in lepo se imej na morju.

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
24.7.2008 18:18:33   
barbaw
Estrella kako pa ti guraš s svojima nadebudnežema? Mojega škrata je na žalost začela spet trma matrat. Začel je zganjat ipiko, se občasno dret in cepetat. Upam, da ga čimprej mine, ker tole ni za nikamor. Mu je očitno dolgčas, ker ni vrtca in išče na vse možne načine pozornost. Zato pa bom jaz lepo začela hodit naokrog z obema. Sem pa malo žalostna, ker je naš ati od začetka kar lepo sodeloval, zdaj pa spet vse visi na meni. Moj moški očitno ni za otroke. user posted image  Pa hotel jih je imeti. user posted image  Bi rabila včasih Špelinin valjar, da bi ga kresnila po buči. Me je zadnjič razjezil, pa sem ga pustila 10 min samega z dvema kričečima otrokoma. user posted image  Potem pa je bilo spet vse ok, ko je mami prišla nazaj. user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
24.7.2008 18:21:57   
aurora28
Estrella* jaz se pri dojenju ravnam po občutku in ne gledam na uro. Včasih je Gal na dve uri, včasih na tri, čist odvisno. Da me pa z dojenjem zmatrna to ne morem rečt, ker mi je to kar prijetno, me pa zmatka ko se utrujen pa siten in ne more zaspat, to pa me res zmatra. Včasih bi ga kar odložila in malo zadremala, ampak ne morem, ker me kar srček boli ko ga poslušam, da bi rad spal, ampak še vedno svetlo gleda. user posted image Sva z dragim naštudirala sistem uspavanja kadar je čez dan uturjen in tečen, ga dava v ležalnik in ker ima ležalnik ročaje primeva ročaje in ga z ležalnikom vred gungava in zaspi v petih minutah user posted image , sam problem je, da je kar težek. Gal ima že zdaj več kot 6 kil in če prištejem še ležalnik je skupaj kar 8-9 kil in to moram jaz vihteti po  zraku user posted image , mojmu je lažje, sam kaj ko zdaj dela cele dneve, ga pa jaz gungam. No bom pa vsaj mišice dobila, je vrajt user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
24.7.2008 18:23:07   
katy82
Čau mačkice
Me smo spet brez očija k je že šel v službo mi tolk manjka,prav pogrešam ga.Pa saj bo jutri in v soboto spet z nama pa se bomo kej pocrkljali skupi.
Ga moram pa pohvalt,je dons rezerviral v Dol.toplicah Zeusovo kopel za dve uri-ne vem kaj pričakuje da bom dve ure počela notri z njimuser posted image ,še prej se greva pa kopat za kake dve urce tko da bova mela popoldan čist zase aja pa še na zgodnjo romantično večerjo greva.Komi čakam,me je tko presenetu.Malo Laro bo pa moja mami merkala k že tud kumi čaka da jo bo lahko cartala.Čez dva dni mamo pa že krst naslednji dan gremo pa na morje tko da bo vse naspidirano konc tedna ampak nič zato bo vsaj vse za nami naenkrat pa še luštno nam bo.Kr ne morem verjet da bova že kr deset let skupi,kaj je to hitr minil,so bli vzponi in padci ampak mi ni za nič žal,najlepše darilo sva si pa že podarila-najino hčerico.user posted image
Za krst sem pa včeraj našla pr lubiju tako krstno blazino v katero daš otročka-kot spalna vrečka zgleda tko da jo bom dala kr v to,v tem je bil že moj lubi tko da bomo nadaljeval tradicijo,je tko kičasto da je že lepouser posted image
Jana jst mam malo že od začetka v športnem delu,ki se poleže ampak ni čist tko kot košara pa ji je vseen fino k je tak firbec in skoz ven viduser posted image Kdaj pa greš na morje?
Špelina upam da  zdle uživaš s svojo družinico na bazenčku,user posted image za babi da pazi malega frajerja.Zanimiv kako lahko skor pol cenejši stroji ki niso poznane znamke bolše delajo,včasih res plačaš samo imeuser posted image
Aurora jst za gosto hrano kr ne vem kdaj bi jo uvajala,najbrž se bom ravnala po mali kakor ji bo pasal,saj baje otrok tudi sam pokaže da hoče več.Glede psov pa jst našemu pustim da jo povoha ker drgač kr skače vanjo k mu ni jasn zakaj je ne sme povohat.Zadnč k je mel pa moj oči Laro v rokah je pa Rex skoču nanj da bi mu pokazal da je tud on tam-je bil tko ljubosumen.HB da se je oč obrnu stran da ni na Laro skoču zihr bi se ful ustrašlauser posted image
Mya a da maš izcedke po vstavljanju mirene,zakaj pa to?
Tilči jst sm našo dala že dvakrat po dvajset minut v kengurujčka ga mam pa od tomy-ja pa se mi zdi v redu,sploh zdej k že sama neki cajta glavco drži je čist drgač k pa prej na začetku k je bla vsa zgrbljena noter.Katerga maš pa ti?

Catja user posted image za Marka,a refluks se mu še tko ponavlja al je kej zboljšanja?
Martina o kaki banani in jabolčku je govora?Mala je cuker
SS dej povej kero cifro cuclja imaš na flaški?Me smo zdej prešaltale že na trojkico k je pri dvojkici začela spet zrak vlečt zraven k je damica okamot in hoče čimveč po najmanjši liniji odporauser posted image
Barbaw user posted image za potep no vidš da je uspelo,pa te je blo ful strah?
Eole jst moji ritko obrišem kar z robčki sensitive od pampers pa so čist v redu,če je pa ful pokakana jo pa tud z vodo umijem itak jo pa vsak dan skopam tko da po moje ni panike.

Anitka a se že cartate?Sem kupla senčnik Pepeny k mura nima marelce zdej ga pa sploh sprobat ne morem k itak ni sonca.user posted image Si zadovoljna z vozičkom?Jst sem ful
Kje pa je ****?

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
24.7.2008 18:27:02   
tilči
Tana:tudi jaz ga občasno še umivam s krpico in vodo, obvezno ko  se ukaka
anitka:uživaj!user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?