aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 na hitro se javljam, ker sva še vedno sami... no, ob večerih pride domov, potem pa spet ob 6.30 odpeketa še jutri zdržim, za vikend gremo pa vsi trije tja na tekmo na Primorsko - midve bova malo uživali na svežem zraku in v senčki - upam, da bo vreme ok jokanje pri dojenju tudi pri nas se to zgodi parkrat na teden - najpogosteje zvečer zakaj, pa nimam pojma - sem pa kar žalostna, ko se zgodi ponavadi, jo malo dvignem, da se pomiri, pa gre potem ok naprej ali pa se namesto sede, podojiva leže na boku - tam potem tudi ne joka več... mogoče je res utrujenost - to da ne bi bila lačna, pri nas verjetno ni razlog, vsaj glede na razmak od prejšnjega dojenje št. obrokov na dan kolikokrat se dojite? ve, ki samo dojite... mi enkrat okoli 8.00, potem 12.00, pa 16.00, pa 19.00 in 22.00 - pa recimo še ob 4.00 - vsak dan torej po 6 obrokov GH kje smo še mi od tega!!! vsaj zdi se mi sploh še ne razmišljam o tem mogoče imate vi starjše ... mi imamo jutri 2 meseca!!! kako čas teče... s čim čistite ritke, ko previjate? mi smo še vedno na tistem sistemu: papirnate krpice in topla voda - podobno kot v P moja kolegica pa pravi, da odkar je šla iz P, čisti ritko s tistimi vlažnimi zadevami (nivea, johnson's in podobno) - a sem samo jaz jamska človekica? a niso te vlažne krpice preveč "kemične"? dojenje jaz sem skoraj prišla nazaj na prejšnje količine mleka - ampak zvečer še vedno nimam tako polnih, kot včasih - ali pa je to normalno, da po dveh mesecih, več nimaš takih bomb kot na začetku, pa imaš vseeno dovolj mleka igralni center upam, da naša štrukla šele dobi voljo za igranje na njem - posebej zaradi cene zaenkrat je nič ne mika, da bi kaj tolkla po visečih igračkah.... nasploh rada gleda premikajoče zadeve (recimo mobile), da bi pa kaj hotla "zadet", pa NE... je še premlada?? no, pa da še malo pojamram glede spanja čez dan več skoraj nič ne spi - kot da čuti, da ni očija ponoči se pa spet hraniva okoli 4.00 (več ne zdrži do 6.00) kot je par dni nazaj... Tana midva z Galom se izključno dojiva in imava v 24 urah od 8-10 podojev. Čitko Galu kadar je zelo pokakan najprej obrišem z vlažilnimi robčki, ki dobro spravijo ves kakec dol, potem pa mu še s krpico in toplo vodo operem ritko. Včasih pa sam s krpico kadar je sam polulan. Naš se že bolj igra v igralnem centru in je več časa pod njim, ker zdaj mu je bolj zanimiv in dojema. Je pa tak hece ko prav sledi z očkami kje je pes, se verjetno sprašuje kaj je to za eno čudo . Kako so vaši psi, tiste ki jih imate sprejeli otroka in ali jim pustite kaj, da jih polupčkajo? Jaz Dee Dee pustim da Gala povoha in mu polupčka rokici, potem pa mu jih umijem.