CatJa
|
Midva z Janom sva danes peljala Marka na UZ kolkov in je vse bp Pa Janči je padel pod kosilnico, je spet tak luškan fantek z lepimi očkami jana81, jaz sem Janu začela dvigovat naslon v vozičku nekje po 4. mesecu, tako da mislim, da ni panike. Mi bomo na morje sicer vzeli košaro, ker je bolj kamot, ker na stokkeju se športni del sicer lahk nagne čist dol, ne more pa lepo ležat, so potem nogice v luftu. špelin@, naj ti dolgo služi pralni stroj! aurora28, če mi ne bo slučajno pediatrinja priporočala zgodnejšega uvajanja GH zaradi refluksa, ne vidim razloga, zakaj se ne bi izključno dojil vsaj do petega, če ne celo do šestega meseca. Je pa res, da nekateri otročki že prej nakažejo, da so pripravljeni na to. Bom pa tokrat začela z zelenjavo, ker pri Janu sem s sadjem, pa mi potem ni hotel jest zelenjave. mya26, jaz sem ravno iz razloga, ki ga navajaš, počakala na vstavitev mirene. Čmrlika, držim pesti, da se ti hitro rama porihta, pa da kmal dobite voziček nazaj Estrella, boga si s to Pa ni ga hujšga, kot da jo imaš na morju Taula, pri nas tud sesalc pali za uspavanje. Čeprav ga zadnje čase bolj redko vklopim Sem vesela, danes so dostavili Angelcare oz. ga je poštar valjda prinesel, ko nas ravno ni bilo, tak da ga moram it še iskat popoldne. Komaj čakam, da ga priklopim, da bomo končno bolj mirno spali.