|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1. del
24.7.2008 10:50:12   
Anitka
Evo me nazaj, Sva z Galom že opravila en mini sprehod, sedaj pa pančkava na kavču.

A ste brale članek Nemirni čas dneva pri dojenčkih? http://www.ringaraja.net/nemirni-cas-dneva_169.html

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
24.7.2008 10:55:00   
mya26
Estrela: Jaz sem M dobila na ned in so mi jo vstavli na čet, tako da mogoče ti jo Jurca lahko vstavi tudi ko se vrne z dopusta. Sicer pa sem prej napisala Aurori, da se men skoz neki paca (kot zelo močan beli tok z mal , včasih tud mal več krvi vmes). Tko da se ti mogoče splača počakat da je dopust za tabo. Je pa to precej pogost pojav pri Mireni. 

Neposredna povezava do sporočila: 3352
24.7.2008 11:13:42   
aurora28
Hvala Estrella* na informaciji o dr. Jurci, krasno, če pride z dopusta in če jo jaz dobim kmalu lahko še grem drug teden na vstavitev mirene. Mi italk več ne gremo na dopust, tak da mi je vseeno če bodo izcedki. user posted image
Bravo, da je prišla teta rdeča, ker pri meni je še ni user posted image user posted image

Špelin@ superca za tih in učinkovit sesalec user posted image user posted image user posted image .

Kasso omenila si, da si in boš dodajala sok jabolke, a potem lahko jaz npr. v power juicerju zmešam 1 jabolko in kasneje čez nekaj dni še dodam korenček in bo Gal imel sadno-zelenjavni sok?

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
24.7.2008 11:18:05   
Taula
Joj kolk ste napisale. user posted image  Bom brala če bo čas po kosih.

Mene bo tale otrok ta teden uničil, ves čas se dere, nič ji ni prav.user posted image  No, danes je postavila rekord..spala je od 20.30h do 8h zjutraj brez da bi se zbudila. user posted image Si je morala odpočiti od njenega dretja čez dan verjetno in nabrati novo energijo, da se danes dere še bolj. In ne krčev nima, samo razvajena je in bi ves čas bila v rokah, da bi jo mama nosila po hiši dama bi pa gledala.

GH...midva jo bova uvajala konec 5 meseca.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
24.7.2008 11:21:36   
Taula
Tilči..midva imava kengoru. Mala se ful rada nosi. mava pa takega ki je primeren od rojstva dalje, ker se da otroka lahko tudi v ležeči položaj.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
24.7.2008 11:37:11   
aurora28
Taula probaj dati tamalo v ležalnik in začni sesati, boš videla, da se ti bo umirila in prenehala jokati. Lahko prižgeš tudi fen in šum jih umirja. Pri nas deluje, je pa res, da Gal zelo malo joka. Hvalabogu. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
24.7.2008 11:42:41   
Estrella*
mya: men so po 1 porodu vsatvljal obroček 2 danuser posted image . Bom vidla kako se bo obnašala, če bo še močna bom kar šla do G, če pa ne bom pa počakala še en mesec.

taula:user posted image  za Ello. 12h je pa fejst počitek!!! Ja včeraj je moralo nekaj bit v zraku, da so bili naši sončki taki gavnarčkiuser posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
24.7.2008 11:45:26   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Tilči..midva imava kengoru. Mala se ful rada nosi. mava pa takega ki je primeren od rojstva dalje, ker se da otroka lahko tudi v ležeči položaj.

ali jo imaš že pokonci,ali ti še leži?

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
24.7.2008 11:47:09   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Taula probaj dati tamalo v ležalnik in začni sesati, boš videla, da se ti bo umirila in prenehala jokati. Lahko prižgeš tudi fen in šum jih umirja. Pri nas deluje, je pa res, da Gal zelo malo joka. Hvalabogu. user posted image

Aurora; pri nas tud malo joka, takrat ko se pa spravi je pa joj. Takrat me spravi totalno ob živce in postanem tako jezna, da vzamem sesalc in divje sesam po bajti. Tako sta ubiti 3 muhe na en mah, mala se umiri in utihne ,  čisto je in moja jeza izgineuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
24.7.2008 11:53:29   
Estrella*
Aurora, kaj danes dobrega kuhaš??? Jaz bom kar čufte in polento, da ne bo pacanjauser posted image Sem pa danes razmišljala o tebi, ko sem odprla omaro in so se name vsule paštete ARGETAuser posted image . A jih še papcaš??

Neposredna povezava do sporočila: 3360
24.7.2008 11:57:39   
tilči
Danes se pa jaz ukvarjam s špinačo z vrta.
Tašča je danes nekam zivčna, sem šla dol po Nejca,ker ji je baje nagajal(kot mu sama pusti, sedaj se ji pa maščuje, ker mu je vedno vse pustilauser posted image user posted image ), mi je pomagal Tilna skopati.Danes gremo avto zrihtat, da bo šla gospa lahko na morje, ker je njen tvingo premajhen za 4 babnice in prtljago. Ta čas pa se bo user posted image  vozil z njenim in končno bom tudi jaz prišla do avta, da gremo tudi mi lahko dopoldne od domauser posted image .
Sem že sita skoz doma bituser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3361
24.7.2008 12:05:31   
Taula
Leži, do 4 meseca naj bi ležala.

Takega imam.

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=177953

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
24.7.2008 12:06:24   
Taula
Bom probala fen in sesalec. Sedaj se je najedla, upam da zaspi da grem še jaz jesti in cunje obesiti.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
24.7.2008 12:28:54   
jana81

Takega imam.

tole je pa super zadeva, sam ma tud ceno prav zasoljeno.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
24.7.2008 12:31:25   
CatJa
Midva z Janom sva danes peljala Marka na UZ kolkov in je vse bp user posted image  Pa Janči je padel pod kosilnico, je spet tak luškan fantek z lepimi očkami user posted image

jana81, jaz sem Janu začela dvigovat naslon v vozičku nekje po 4. mesecu, tako da mislim, da ni panike. Mi bomo na morje sicer vzeli košaro, ker je bolj kamot, ker na stokkeju se športni del sicer lahk nagne čist dol, ne more pa lepo ležat, so potem nogice v luftu.

špelin@, naj ti dolgo služi pralni stroj!

aurora28, če mi ne bo slučajno pediatrinja priporočala zgodnejšega uvajanja GH zaradi refluksa, ne vidim razloga, zakaj se ne bi izključno dojil vsaj do petega, če ne celo do šestega meseca. Je pa res, da nekateri otročki že prej nakažejo, da so pripravljeni na to. Bom pa tokrat začela z zelenjavo, ker pri Janu sem s sadjem, pa mi potem ni hotel jest zelenjave.

mya26, jaz sem ravno iz razloga, ki ga navajaš, počakala na vstavitev mirene.

Čmrlika, držim pesti, da se ti hitro rama porihta, pa da kmal dobite voziček nazaj user posted image

Estrella, boga si s to user posted image  Pa ni ga hujšga, kot da jo imaš na morju user posted image

Taula, pri nas tud sesalc pali za uspavanje. Čeprav ga zadnje čase bolj redko vklopim user posted image

Sem vesela, danes so dostavili Angelcare oz. ga je poštar valjda prinesel, ko nas ravno ni bilo, tak da ga moram it še iskat popoldne. Komaj čakam, da ga priklopim, da bomo končno bolj mirno spali.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
24.7.2008 12:41:01   
Taula
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Takega imam.

tole je pa super zadeva, sam ma tud ceno prav zasoljeno.

Vem. Sva kupila rabljenegauser posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
24.7.2008 13:04:52   
MARTINA25
OJLA PUNCE!!!!

Joj imam kar slabo vest ker se že tok časa nisem nič javila....user posted image

V glavnem naša miška pridno raste, danes je stara 8 tednov!!!!
Vsako jutro se ful "pogovarja"-najbrž ker je naspana,tako da jo je prav luštno poslušat kako "jamra" hehhehe. Večinoma jo imam v naročjuuser posted image , ko jo pa odložim pa se najbolj zamoti z banano in jabolčkom-ful dobra zadeva, sem res zadovoljna z nakupom!!!
Mleka počasi zmankuje,tako da smo večina na AM.....

Sem se potrudila in dala v album nekaj novih slikicuser posted image ....

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
24.7.2008 13:42:51   
Soncnica Sandra ***
Ojla punce!

Evo da se še midve z Manco javiva.
Včeraj sva se ves dan potepale user posted image . Zjutraj je imela mami zobarja, tako da se je Manca pazila pri moji teti, moji sestrični in bratrancu. So rekli, da se še lahko pride pazit, ker je tako pridna punca user posted image user posted image user posted image .
Popoldan pa smo šli v šoping v KR. Manca je bila ful pridna, vmes smo se vstavili v Santani na kavici, Manca je popapala svojo flaško, potem pa veselo naprej. Zvečer pa smo se ustavili še pri strai mami in atu.
Tako, da je bil za njo kar naporen dan, kar se je zvečer že zelo poznalo, saj je bila kar nemirna.
Ponoči smo spet pančali od 9-6, potem papali in naprej pančali do 9h user posted image .
Joj kar ne morem verjeti, da tako pridno panča ponoči user posted image user posted image user posted image .
Se kar bojim, da se bo vse tole še obrnilo na glavo user posted image

No sedaj je pa malce zadremal, tako da ia mami še malce časa zase in pa da kaj skuhauser posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
24.7.2008 13:43:54   
Taula
O je lepa.user posted image Spi pa tako kot naša...rokice gor, ali pa jih ima na ušesu ko da telefonariuser posted image

Sem v popolni boji opremi...cucelj, kaplice, fen. Ko se začne dreti vklopim fen in gleda, ko čukec. Ker tega še ne pozna je zanimivo. Upam da se ne navadi prehitro.

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
24.7.2008 13:45:30   
Soncnica Sandra ***
Aja pa še to: še kateri vaš user posted image  neutrudno baše palec v usta. Dude tako ali tako ne mara, palec pa je zakon user posted image .
In bolj ko ji ga dajem ven, bolj vstarjno ga zbaše nazaj v usta.
To počne predvsem kadar je utrujena in zaspana.

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
24.7.2008 13:47:13   
Taula
Aja pa še to: še kateri vaš neutrudno baše palec v usta. Dude tako ali tako ne mara, palec pa je zakon .

Jap. Najraje ima če si zatišči notri 4 prste. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3371
24.7.2008 13:58:17   
tally

ojla!

Madona ste pridne s pisanjem.
Mi smo ok. Emilija večino dneva predremčka, noč pa prespi.  Sami mi gre pomalo na živce to črpanje mleka. Prej sem samo ene parkrat potegnila in je mleko prišlo sedaj pa včasih pumpam po par minut pa nič. Pa ne da mleka ni je, ker si potem probam spet čez neki časa pa si izčrpam 160ml. Mah ne vem, razmišljm da bi jo začela samo dojiti da si ne črpam, samo se bojim da ne ostanem brez mleka, ker Emilija samo da vidi zizo že spi.user posted image No danes bova šli končno vn ker včeraj nismo je pri nas pihalo kot pr norcih.

Sem dala par slikic v album, geslo je isto.

Jana mi bomo tut mogli kmalu prešaltat na športni del, ker bo Emilija košaro v kratkem prerasla. Pa imamo takega, ki se poleže samo so nogice malo v luftu.

GH-če bo vse po planu oz če bom imela dosti mleka, jo bom žačela uvajati po 5 mesecu, če no bo seveda prej pokazala zanimanje.

Špelin@user posted image user posted image user posted image za pralni stroj upam da ti bo dolgo in tiho služil.

Čmrlika upam da se ti čimprej rama porihta in te neha boleti.user posted image

CaTja user posted image user posted image user posted image za kolke in angelcare, da boste bolj mirno spali. Mi imamo UZ kolkov šele pri 4 mesecih user posted image in upam da ni prepozno ter da bo vse v redu.

Martina Tjaška ima tak lep nasmešek je pravi cukrček. Emilija tut tako drži rokice ko spi ali si ovije svoje laske okrog prsta in jih drži kot da se cuka za lase, je prav smešna.

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
24.7.2008 13:59:27   
CatJa
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Aja pa še to: še kateri vaš user posted image  neutrudno baše palec v usta. Dude tako ali tako ne mara, palec pa je zakon user posted image .
In bolj ko ji ga dajem ven, bolj vstarjno ga zbaše nazaj v usta.
To počne predvsem kadar je utrujena in zaspana.

Ja, ampak mu potem hitro dudo uturim.

John BEAUMONT

Neposredna povezava do sporočila: 3373
24.7.2008 14:03:30   
Anitka

Aja pa še to: še kateri vaš neutrudno baše palec v usta. Dude tako ali tako ne mara, palec pa je zakon .

Jap. Najraje ima če si zatišči notri 4 prste. user posted image

Se podpišem pod obojeuser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
24.7.2008 14:04:15   
CatJa
tally, lepo pupiko imaš!

Mene je za kolke poklicala včeraj za danes. Še dobro, da smo doma. No, po moje ni nič narobe, če je kasneje, razen, če se stanje poslabša.

John BEAUMONT

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?