Freycha
|
Dobro jutro! No, delno poročilo od včeraj je podala že Sanekova. Kako uro po tem, ko mi je sanekova odpovedala, me je klicala Madejka, da sta se s pupi menili, da bi prišli, a sem bila takrat že čisto razkomotena za doma, po pravici povedano sem komaj čakala, da spakiram tamalo in da jo Peter odpelje k babici, da se fliknem na kavč in delam NIČ!! Zato sorry madejka in pupi, ampak mi res ni bilo za it ven. Me je pa ravno mama včeraj nahrulila, da sem totalni zapečkar postala. In sem res Je pa tudi res, da me je tale odhod v službo bolj zdelal, kot sem mislila. Mislim predvsem to, da je zjutraj auf, zrihtam tamalo, če je treba, grem v službo, tu osem ur visim ko šmrku, potem pa šibam domov, da čimprej razbremenim dragega..... ampak bo že! Nič ne bomo jamrali. To je dalo čez večina žensk, ki se je vrnila po porodniški nazaj v službo in bom tudi jaz Sva se pa z madejko pogovarjali, da bi lahko naslednjo sredo, potem je pa moj izajvil, da ga pa tut ne bo kap, če me kdaj ne bo takoj iz službe domov oz. da bo že on poskrbel za tamalo. Tak da punce, zmenite se, pa povejte! Maj in Jaša vse najboljše ajvy pa Anja7 nič vama ne zavidam Ulla kaka lepotička z velikimi okami je Ula zvesta glavo gor.... ni časa za črne luknje pri malih otrocih.... hočeš nočeš moraš tole zgurat čez in naredit vse, da bo počutje boljše
|