ksenjak
|
Na hitro se še jaz ponižno javljam. Smo imeli v službi težave s serverjem in nisem imela dostopa do interneta. Kolikor sem lahko, sem prebrala za nazaj. Kar se copatk tiče jaz z Robeez nisem bila zadovoljna (sploh glede na njihovo ceno). Sem jih kupila kakšno leto in pol nazaj tastarejšemu in se mi niso zdeli tega denarja. Je potem bolje kupit imitacijo, kot je že ena od punc napisala. So v bistvu enake kvalitete, Tu plačaš bolj kot ne samo znamko. Copatk imajo na izbiro ogromno in so na pogled ful luštkani, ni da ni a ko sem jih dobila domov, sem bila kar malo razočarana. So namreč skoraj malo premehki za tako majhno nogico, kot jo imajo enoletniki. V tem primeru potem priporočam usnjene copatke, ki jih prodajajo v butiku Alenka (nisem sigurna, da se tako imenuje), a ne vem, če imajo tako majhne številke. Jaz osebno dajem Kiari zaenkrat še kar cicibanove copate in nima nobenega problema s hojo. Tudi Lanej je imel cicibanove, in sicer nekje do številke 22, potem pa sem mu že začela kupovat navadne usnjene. Je pa to stvar posameznika, tako, da kar se vam zdi, da vašim malčkom bolj ustreza. Drugače pa nič novega, Kiara je bila prejšnji teden bolana (vneto grlo), pa zobki ji lezejo ven, tako da je bila kar boga. Kar se spanja tiče, moram res potrkat, saj zaenkrat še spi celo noč, mogoče ji je treba kdaj pa kdaj samo dudo v usta dat. Je pa tudi zelo navihana, k nobenemu noče it, se samo mene drži, če ji kaj ne paše, se prav glasno razburja, skratka mislim, da je to samo neko obdobje, čez katerega pač morajo iti. Bi pa res lepo prosila, če se kakšni ljubi, da mi na hitro razloži, kako se v sporočilo prilepi slikica, saj to še nisem počela, da se malo "pobaham" še z mojima dvema navihančkoma. Lp
|