|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 - 6.del
22.7.2008 7:21:55   
Ajvy
KAkšna noč...za znoret,...ne vem če sem že doživela kdaj tako gnilo noč....nič nisem spala....kaj se je dogajalo z mano,pa sam boh ve..pa še on ne prav dobruser posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
22.7.2008 8:51:54   
SANEK1
Ajvy, user posted image user posted image user posted image
Pa če te kaj potolaži, jaz tudi že eno 4,5 noč zapored spim samo do 4 user posted image user posted image user posted image . Živa se točno kot švicarska ura vsako noč zbudi ob 4 in ul stoka, se premetava, nič ji ne paše...sploh ne vem kaj ji jeuser posted image
Pol pa še moj tak smrči, da sploh ne morem nazaj zaspat in grem raje v dnevno in pol buljim v kišto...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
22.7.2008 8:58:44   
Ajvy
SAnek...user posted image user posted image  tudi zate..nisem vedla ,da se že tak dolgo zbujaš tako zgodaj, sem misnla, da se je včeraj pač ponesreči to zgodilo....
NAša je danes tečna za popuser posted image , sploh ne vem kaj ji je...skoz cmerka...adijo pamet..komaj čakam  uro 10 , da greva spat....

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
22.7.2008 9:12:07   
SANEK1
Živa je tudi postala prava udrenka, če ni po njenem takoj user posted image , samo to je tisti "jok2 brez solzicuser posted image
Pa noče ne k babici, ne k njeni sestrični, ki jo naravnost obožuje, samo mene se drži kot klop.
Spet upam, da je to samo fazauser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
22.7.2008 9:13:26   
Ronči
Poldy, katere tablete pa ješ? Če nočeš odgovorit ni treba. Al pa daj na ZS.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
22.7.2008 9:17:21   
Ajvy
Sanek...ne da bi težila, če ni kaj po njeno, to bi še razumela. ampak enostavno jamra...se spomne da ma minutko časa, pa začne težit.....in to enotonsko teženje, ki mi pleše po možganih...

Sam zdej sm Svetlano in njenga Kakaduja pržgala pa posluša in sestavlja in razstavlja kocke. jig bolj grizka kot karkoli druzgauser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Ajvy -- 22.7.2008 9:18:30 >

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
22.7.2008 9:23:18   
Freycha
Sanekova upam, da je to obdobje, ker je Dita ista. Če ni po njenem točno takrat, ko ona hoče za točno določeno stvar je tako cviljenje in nerganje ter razburjanje, da ti ni nič jasno...... sem po eni strani prav vesela, da me n doma, po drugi se mi pa dragi kar malo smiliuser posted image

jaz tudi danes nisem kaj dosti spala. Mislim, kar nekaj sem se premetavala, pa Dita je nekaj jockala..... kdaj bodo prišle noči, ko bo čisto normalno, da je celo noč prespana? Potem mam pa še neke butaste sanje.

Pa še na vse zgodaj zjutraj sem imela malo bolj burno debato z mojim nohtarjem user posted image user posted image

ajvy, da se ob 10h naspiš!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
22.7.2008 9:27:44   
Freycha
jaz sem pa rekla, da bom kupila tisto milnico, k potem balone delaš, ker jih je včeraj en fantek na igrišču spuščal in je nepremično sedela na travi in jih opazovala user posted image user posted image  bom kar aparaturo kupila, da jih bo naprava non stop delala user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
22.7.2008 9:28:38   
SANEK1
Pa še na vse zgodaj zjutraj sem imela malo bolj burno debato z mojim nohtarjem
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

To si sanjala, al je to blo resuser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
22.7.2008 9:48:19   
Ronči
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

jaz sem pa rekla, da bom kupila tisto milnico, k potem balone delaš, ker jih je včeraj en fantek na igrišču spuščal in je nepremično sedela na travi in jih opazovala user posted image user posted image  bom kar aparaturo kupila, da jih bo naprava non stop delala user posted image user posted image

pri nas je tudi to bil fiks, dokler se ni naveličala, 
aparatura ne deluje, na pihanje so dosti boljši in več jih je,

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
22.7.2008 9:48:31   
Freycha
res sem jo imela. Sem ga poklicala, ker mi je računal nekaj, kar nisem vedela kaj, pa še rekla sem mu, da naj zaračuna brez računa, kar pomeni, da bi mi mogu 20% ddv odbiti, on mi je pa kar polno računal. Pa sem mu rekla, da tak ne gre. Al original račun, al pa mi mora 20% manj zaračunat. Me je včeraj zvečer tak razpizdil, ko sem ugotovila, da mi je še kar nekaj računal zraven, pa da mi je polno ceno računal, da sama sreča, da je bila že čez devet zvečer, sicer bi pomoje kar inšpekcije poklicala, pa še njega totalno nahrulila user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
22.7.2008 11:40:26   
Ronči
Dete spi, pa sm dala na hitrco brokolijevo župco z greskom kuhat. NAto sem mislna pomit, pa sm si premislila, raje sm si kofetko skuhačla pa šla  na net.

Klari sem kupila tipsi toe (neki takega) copatke za vrtec, pa ji drsijo...kaj naj ji kupim za v vrtec?

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
22.7.2008 12:16:13   
NoviOčka
Mi imamo Robeez copatke, take mehke, usnjene in se zelo dobro obnesejo. V sandalčkih in podobnem (s trdimi podplati) se lomi, da je joj. Skratka, copatke ima tako rada, da gre še spat z njimi, v vsaki roki eden, da ja ne bo pozabila hoda hoda čez noč user posted image

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
22.7.2008 12:19:04   
Ronči
kakšen pa je podplat?

(odgovor članu NoviOčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
22.7.2008 12:20:47   
Ronči
user posted image

te ima snuggle feet, majčken sm se zmotla prej

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
22.7.2008 12:45:30   
Ajvy
Naše dete spi že pol tretjo uro....zgleda da se ponoči ni dobro naspala...zato pa je bla taka tečka...tudi jaz sem odspala dve kitici,ki sta minili dok si rekel keks.....

Kolk pa pridejo te copatki??

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
22.7.2008 13:01:01   
Ronči
20 evrov

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
22.7.2008 14:07:20   
poldy
IZVIRNO SPOROČILO: Ronči

Poldy, katere tablete pa ješ? Če nočeš odgovorit ni treba. Al pa daj na ZS.

Cipralex in Depakine chrono(ne vem če je prav napisanouser posted image ) C. imam proti depresiji in sem dobila najbolj nezaželen stranski učinek-hiperaktivnost(nenormalno nagnjenost k zapravljanju in nepotrebnemu deluuser posted image ) tako da so une druge zraven da to malo umirijo

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
22.7.2008 15:33:24   
Ronči
Pa ti pomagajo? Če imaš stranske učinke zakaj jih ne zamenjajo?

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
22.7.2008 15:42:45   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: NoviOčka

Mi imamo Robeez copatke, take mehke, usnjene in se zelo dobro obnesejo. V sandalčkih in podobnem (s trdimi podplati) se lomi, da je joj. Skratka, copatke ima tako rada, da gre še spat z njimi, v vsaki roki eden, da ja ne bo pozabila hoda hoda čez noč user posted image

Tko ima Dita dude. Eno v ustih, pa v vsaki roki po eno...... da če ji slučajno kaka ven pade, da ima hitro nadomestilo user posted image

(odgovor članu NoviOčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
22.7.2008 16:04:18   
poldy
Ja mi ja pomagajo, zato pa jih ne menjam, samo včasih je vseeno premala doza, povečat pa je ne smem, celo znižala mi jo je na polovico, pa je blo precej slabše in jemljem kar celo, eno pa samo polovico

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
22.7.2008 17:24:19   
Češnca
Dan!

Punce user posted image user posted image user posted image  za prijetnejše in naspane nočke!

Anžeja risanke še ne zanimajo. Doma v bistvu nima priložnosti gledat TVja, pri prijatlih se je pa zadnič risanka vrtela, pa je še dobro opazil ni. user posted image user posted image  Bo že, sej je še čas. Itak ni nikol pri miru, kako nej pol v ekran bulji?!

poldy čestitke sosedi za Gabrielo. user posted image  Sem vesela, da ti tablete pomagajo; izgledaš odlično. Lase so ti pa ful zrasle, a ne?

Vidim, da so naši julijčki vsi po vrsti mala togotice. Anžej se kar nazaj vrže pa čist nogice stegne. user posted image  Sam ga zignoriram in ga hitro mine.

Ronči ful so luštkani copati. Kakšen je pa podplat, da ji drsijo? Anžej je kar bos ali v nogavičkah, za zunaj pa pedipedki in shoo shoos. Ima tud cicibanke pa ful grdo hodi v njih in so več ali manj pospravljeni v omari.

Šibam po fotke, sm že tkooooo firbčna, čeprov točno vem, kakšne so! user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
22.7.2008 20:54:34   
Freycha
štajerke: jutri ob 19h se dobimo brez otrok na kavi/pijački/pivu (po izbiri). Kje, še nismo določili, kraj sporočim jutri. Vse ste seveda vljudno vabljeni. Poudarek je na druženju BREZ OTROK user posted image user posted image  Pa da ne bova spet s Sanekovo edini user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
22.7.2008 23:03:35   
anja7
Joj punce kok ste naštepale.Sploh ne morm sledit. Sem zasledila da mamo novo nosečko Ulla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Ful lepo.Za kej druzga pa nisem mela časa.Me na ful dake ščitnica, pa skoz okol zdravnikov letam,... ah sej bo bolš.

Nč šibam spat ker sem utrujena za znoret.Nočko

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
23.7.2008 0:19:32   
NoviOčka
@Ronči
Ravno zaradi podplatov kupujeva te copatke. Brušeno usnje (naši ne drsi), pa zelo fleksibilen, da je ne moti pri hoji. Probala sva tudi s kakšnimi sandalčki pa s crocksi pa se tamala samo lomi, v teh pa kar lepo šiba. Zgledajo pa zelo podobno tvojim tako, da mislim, da so narejeni po istem kopitu (hehe isto kopito, šala mala). Cena pa je tudi podobna - 20-30€, kar je mene rahlo šokiralo ampak OK.

@poldy
Čimprejšnje okrevanje ti želim, mi smo zgleda imeli blažjo obliko in je bil Zoloft dovolj. Smo se pa tudi kar namučili tam okoli novega leta, potem pa je počasi minilo. Vzrok pa joške, dojenje, okoli trde hrane se je potem vse izboljšalo.

@česnca,freycha
Ja naša ima enake izpade. Ko nekaj ni po njeno je to drama prve vrste in potem se je treba zvijat, zverat, metat... Ignoriranje dejansko še najbolj pomaga. Se pa je sedaj malo izboljšalo vse skupaj, mogoče so se zobki malo umirili, ni pa več tako hudo kot kak mesec nazaj, ko je kak teden samo sitnarila. Sedaj se 1 teden samo smejimo, jokcamo pa samo če nas udarijo tla, omare ali pa če pod nujno, sredi noči, rabimo joško. Pa še to smo zreducirali na 1x - 2x na noč (trkam ob mizo kot nor).

< Sporočilo je popravil NoviOčka -- 23.7.2008 0:23:19 >

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.