Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.7.2008 7:21:55
|
|
|
|
Ajvy
|
KAkšna noč...za znoret,...ne vem če sem že doživela kdaj tako gnilo noč....nič nisem spala....kaj se je dogajalo z mano,pa sam boh ve..pa še on ne prav dobr
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.7.2008 8:51:54
|
|
|
|
SANEK1
|
Ajvy, Pa če te kaj potolaži, jaz tudi že eno 4,5 noč zapored spim samo do 4 . Živa se točno kot švicarska ura vsako noč zbudi ob 4 in ul stoka, se premetava, nič ji ne paše...sploh ne vem kaj ji je Pol pa še moj tak smrči, da sploh ne morem nazaj zaspat in grem raje v dnevno in pol buljim v kišto...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.7.2008 8:58:44
|
|
|
|
Ajvy
|
SAnek... tudi zate..nisem vedla ,da se že tak dolgo zbujaš tako zgodaj, sem misnla, da se je včeraj pač ponesreči to zgodilo.... NAša je danes tečna za pop , sploh ne vem kaj ji je...skoz cmerka...adijo pamet..komaj čakam uro 10 , da greva spat....
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.7.2008 9:12:07
|
|
|
|
SANEK1
|
Živa je tudi postala prava udrenka, če ni po njenem takoj , samo to je tisti "jok2 brez solzic Pa noče ne k babici, ne k njeni sestrični, ki jo naravnost obožuje, samo mene se drži kot klop. Spet upam, da je to samo faza
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.7.2008 9:13:26
|
|
|
|
Ronči
|
Poldy, katere tablete pa ješ? Če nočeš odgovorit ni treba. Al pa daj na ZS.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.7.2008 9:17:21
|
|
|
|
Ajvy
|
Sanek...ne da bi težila, če ni kaj po njeno, to bi še razumela. ampak enostavno jamra...se spomne da ma minutko časa, pa začne težit.....in to enotonsko teženje, ki mi pleše po možganih... Sam zdej sm Svetlano in njenga Kakaduja pržgala pa posluša in sestavlja in razstavlja kocke. jig bolj grizka kot karkoli druzga
< Sporočilo je popravil Ajvy -- 22.7.2008 9:18:30 >
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.7.2008 9:23:18
|
|
|
|
Freycha
|
Sanekova upam, da je to obdobje, ker je Dita ista. Če ni po njenem točno takrat, ko ona hoče za točno določeno stvar je tako cviljenje in nerganje ter razburjanje, da ti ni nič jasno...... sem po eni strani prav vesela, da me n doma, po drugi se mi pa dragi kar malo smili jaz tudi danes nisem kaj dosti spala. Mislim, kar nekaj sem se premetavala, pa Dita je nekaj jockala..... kdaj bodo prišle noči, ko bo čisto normalno, da je celo noč prespana? Potem mam pa še neke butaste sanje. Pa še na vse zgodaj zjutraj sem imela malo bolj burno debato z mojim nohtarjem ajvy, da se ob 10h naspiš!!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.7.2008 9:27:44
|
|
|
|
Freycha
|
jaz sem pa rekla, da bom kupila tisto milnico, k potem balone delaš, ker jih je včeraj en fantek na igrišču spuščal in je nepremično sedela na travi in jih opazovala bom kar aparaturo kupila, da jih bo naprava non stop delala
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.7.2008 9:28:38
|
|
|
|
SANEK1
|
Pa še na vse zgodaj zjutraj sem imela malo bolj burno debato z mojim nohtarjem IZVIRNO SPOROČILO: Freycha To si sanjala, al je to blo res
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.7.2008 9:48:19
|
|
|
|
Ronči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha jaz sem pa rekla, da bom kupila tisto milnico, k potem balone delaš, ker jih je včeraj en fantek na igrišču spuščal in je nepremično sedela na travi in jih opazovala bom kar aparaturo kupila, da jih bo naprava non stop delala pri nas je tudi to bil fiks, dokler se ni naveličala, aparatura ne deluje, na pihanje so dosti boljši in več jih je,
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.7.2008 9:48:31
|
|
|
|
Freycha
|
res sem jo imela. Sem ga poklicala, ker mi je računal nekaj, kar nisem vedela kaj, pa še rekla sem mu, da naj zaračuna brez računa, kar pomeni, da bi mi mogu 20% ddv odbiti, on mi je pa kar polno računal. Pa sem mu rekla, da tak ne gre. Al original račun, al pa mi mora 20% manj zaračunat. Me je včeraj zvečer tak razpizdil, ko sem ugotovila, da mi je še kar nekaj računal zraven, pa da mi je polno ceno računal, da sama sreča, da je bila že čez devet zvečer, sicer bi pomoje kar inšpekcije poklicala, pa še njega totalno nahrulila
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.7.2008 11:40:26
|
|
|
|
Ronči
|
Dete spi, pa sm dala na hitrco brokolijevo župco z greskom kuhat. NAto sem mislna pomit, pa sm si premislila, raje sm si kofetko skuhačla pa šla na net. Klari sem kupila tipsi toe (neki takega) copatke za vrtec, pa ji drsijo...kaj naj ji kupim za v vrtec?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.7.2008 12:16:13
|
|
|
|
NoviOčka
|
Mi imamo Robeez copatke, take mehke, usnjene in se zelo dobro obnesejo. V sandalčkih in podobnem (s trdimi podplati) se lomi, da je joj. Skratka, copatke ima tako rada, da gre še spat z njimi, v vsaki roki eden, da ja ne bo pozabila hoda hoda čez noč
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.7.2008 12:19:04
|
|
|
|
Ronči
|
kakšen pa je podplat?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.7.2008 12:20:47
|
|
|
|
Ronči
|
te ima snuggle feet, majčken sm se zmotla prej
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.7.2008 12:45:30
|
|
|
|
Ajvy
|
Naše dete spi že pol tretjo uro....zgleda da se ponoči ni dobro naspala...zato pa je bla taka tečka...tudi jaz sem odspala dve kitici,ki sta minili dok si rekel keks..... Kolk pa pridejo te copatki??
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.7.2008 13:01:01
|
|
|
|
Ronči
|
20 evrov
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.7.2008 14:07:20
|
|
|
|
poldy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ronči Poldy, katere tablete pa ješ? Če nočeš odgovorit ni treba. Al pa daj na ZS. Cipralex in Depakine chrono(ne vem če je prav napisano ) C. imam proti depresiji in sem dobila najbolj nezaželen stranski učinek-hiperaktivnost(nenormalno nagnjenost k zapravljanju in nepotrebnemu delu ) tako da so une druge zraven da to malo umirijo
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.7.2008 15:33:24
|
|
|
|
Ronči
|
Pa ti pomagajo? Če imaš stranske učinke zakaj jih ne zamenjajo?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.7.2008 15:42:45
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoviOčka Mi imamo Robeez copatke, take mehke, usnjene in se zelo dobro obnesejo. V sandalčkih in podobnem (s trdimi podplati) se lomi, da je joj. Skratka, copatke ima tako rada, da gre še spat z njimi, v vsaki roki eden, da ja ne bo pozabila hoda hoda čez noč Tko ima Dita dude. Eno v ustih, pa v vsaki roki po eno...... da če ji slučajno kaka ven pade, da ima hitro nadomestilo
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.7.2008 16:04:18
|
|
|
|
poldy
|
Ja mi ja pomagajo, zato pa jih ne menjam, samo včasih je vseeno premala doza, povečat pa je ne smem, celo znižala mi jo je na polovico, pa je blo precej slabše in jemljem kar celo, eno pa samo polovico
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.7.2008 17:24:19
|
|
|
|
Češnca
|
Dan! Punce za prijetnejše in naspane nočke! Anžeja risanke še ne zanimajo. Doma v bistvu nima priložnosti gledat TVja, pri prijatlih se je pa zadnič risanka vrtela, pa je še dobro opazil ni. Bo že, sej je še čas. Itak ni nikol pri miru, kako nej pol v ekran bulji?! poldy čestitke sosedi za Gabrielo. Sem vesela, da ti tablete pomagajo; izgledaš odlično. Lase so ti pa ful zrasle, a ne? Vidim, da so naši julijčki vsi po vrsti mala togotice. Anžej se kar nazaj vrže pa čist nogice stegne. Sam ga zignoriram in ga hitro mine. Ronči ful so luštkani copati. Kakšen je pa podplat, da ji drsijo? Anžej je kar bos ali v nogavičkah, za zunaj pa pedipedki in shoo shoos. Ima tud cicibanke pa ful grdo hodi v njih in so več ali manj pospravljeni v omari. Šibam po fotke, sm že tkooooo firbčna, čeprov točno vem, kakšne so!
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.7.2008 20:54:34
|
|
|
|
Freycha
|
štajerke: jutri ob 19h se dobimo brez otrok na kavi/pijački/pivu (po izbiri). Kje, še nismo določili, kraj sporočim jutri. Vse ste seveda vljudno vabljeni. Poudarek je na druženju BREZ OTROK Pa da ne bova spet s Sanekovo edini
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.7.2008 23:03:35
|
|
|
|
anja7
|
Joj punce kok ste naštepale.Sploh ne morm sledit. Sem zasledila da mamo novo nosečko Ulla .Ful lepo.Za kej druzga pa nisem mela časa.Me na ful dake ščitnica, pa skoz okol zdravnikov letam,... ah sej bo bolš. Nč šibam spat ker sem utrujena za znoret.Nočko
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.7.2008 0:19:32
|
|
|
|
NoviOčka
|
@Ronči Ravno zaradi podplatov kupujeva te copatke. Brušeno usnje (naši ne drsi), pa zelo fleksibilen, da je ne moti pri hoji. Probala sva tudi s kakšnimi sandalčki pa s crocksi pa se tamala samo lomi, v teh pa kar lepo šiba. Zgledajo pa zelo podobno tvojim tako, da mislim, da so narejeni po istem kopitu (hehe isto kopito, šala mala). Cena pa je tudi podobna - 20-30€, kar je mene rahlo šokiralo ampak OK. @poldy Čimprejšnje okrevanje ti želim, mi smo zgleda imeli blažjo obliko in je bil Zoloft dovolj. Smo se pa tudi kar namučili tam okoli novega leta, potem pa je počasi minilo. Vzrok pa joške, dojenje, okoli trde hrane se je potem vse izboljšalo. @česnca,freycha Ja naša ima enake izpade. Ko nekaj ni po njeno je to drama prve vrste in potem se je treba zvijat, zverat, metat... Ignoriranje dejansko še najbolj pomaga. Se pa je sedaj malo izboljšalo vse skupaj, mogoče so se zobki malo umirili, ni pa več tako hudo kot kak mesec nazaj, ko je kak teden samo sitnarila. Sedaj se 1 teden samo smejimo, jokcamo pa samo če nas udarijo tla, omare ali pa če pod nujno, sredi noči, rabimo joško. Pa še to smo zreducirali na 1x - 2x na noč (trkam ob mizo kot nor).
< Sporočilo je popravil NoviOčka -- 23.7.2008 0:23:19 >
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.