Ajvy
|
Kapica...midva imava imena že od prvič, on za fantka, jst jih imam pa itak še ene par za punčko..tak da lahko imamo še veliko otrok - samo ne vem kdo jih bo donosil ...samo, sej veš mojga , spet ne smem povedat imen, da bo presenečenje Freycha....te čist razumem.....jst se tudi bojim tega tempa, sploh zato, ker je čas ki ga preživiš z otrokom bolj nafilan z dejstvom, da ga moraš čimbolj iskoristit, namesto ,da bi samo uživali čas skupaj..... KAr se pa kondicije tiče, bomo pa vsi na istem....zdej si ustvarjamo svoj tempo ,tvojega narekuje služba in že to ni fino, pa še zdržat je treba....če sm čist iskrena, en fajn zadetek na loteriji, pa bi bila doma, ker mi ni za v službo it.... KAr se pa punc tiče, res je grozno kak smo se raspustile, samo mislim, da so vse tak v stiski s časom, al pa v službi, da jim res ne ostane kaj dosti volje za nič.... Ne bit žalostna, pojamraš pa veš da lahko...sej ni treba , da skoz en in isti jamra (jst na primer), mora se malo spremenit Drgač pa , jst te rada berem, tko da ne obupat..... Kristina...lepo da se malo javiš.....moje slabosti....hm...raje ne bi o tem...upam, da nekje do konca avgusta bodo mim.... TAšonka, kako si kaj- no, kako ste kaj?? Če bom jst zdražala, da bodo naredili ta stadion, kaj v soboto ne morejo nehat delat, morajo začet ob 7 zjutraj nabijat...marija....pa še tam kjer mam hrčice pokopane, bodo vse razruval....