|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
23.7.2008 11:31:23   
mama_milchy
Ojla,

tudi jaz sem tukaj user posted image
Kako ste? Zaspano, vam kaj slabo dela?
Jaz sem prišla iz trgovine, zdaj na hitro zrihtam kosilo in pol grem delat; moj kašelj se umirja; Žiga pa je včeraj dobil kapljice za nos in mazilo za oči; upam, da ga čimprej mine...

Drugače je pri nas sonček čeprav piha.

uživajte,

(odgovor članu _andreja_)
Neposredna povezava do sporočila: 601
23.7.2008 11:31:53   
PERSIDA
Ola punce.Jaz spet tu.
jjasna :dopolni na seznamu stara sem 32 let in je to moja prva nosečnost,torej otrok še nimam ,sva šest let rabila da je ratalo ,pa še to z umetno ampak glavno da je .Preden sva prišla do ambulante za neplodnost je trajalo štiri leta,ker mi je ginekolog vedno pravil shujšajte pa bomo videli.No sedaj pa mu bom lahko navedla pravi razlog ,zakaj ne morem imet otrok po naravni poti oz.so moje možnosti zelo majhne.Moj problem je da nimam ovulacije.Ja verjetno je krivo tudi to da sem predebela.A mislim da če bo z mojima pikicama vse vredu in bosta obe privekale na svet mislim ,da bom tako zaposlena ,da bodo kile kar same dol letele.
KAYICA24:tudi jaz imam bolečine v spodnjem delu že od vsega začetka samo se še, da ,nekako prenašat bolečino ker ni konstantna čez cel dan.Vendar ravno gimnastike ne moram trenirat ker me kar opozorita pikici,da to sedaj pač ni možno.

No drage moje kot sem že rekla sem že od vsega začetka doma.Sicer si ne predstavljam kako bi delala ,če večino dneva prespim.Včasih je ravno zapopenit,ker se vlačim od kavča do postelje.Prej sem si vedno v službi želela kako bi bilo fajn,zdaj pa je že malo preveč,ampak kaj hočem to pač spada zraven.Zdaj še samo čakam kdaj mi bo postalo slabo,ker že nasplošno težko prenašam slabost tak ,da me je kar strah.Pozitivna stvar v moji nosečnosti pa je , da nimam goznega apetita tak kot prej .Paše mi najbolj sadje in zelenjava.Tak da mam skoz neko sadje v ustah.Ker tega namreč sem prej občutno premalo pojedla ,zdaj pa vse noter spravljam za vsa leta.No vsem noseckam lep pozdrav,pa se tipkamo kaj. 

(odgovor članu _andreja_)
Neposredna povezava do sporočila: 602
23.7.2008 11:48:59   
Anonimen
ajja - jst mam kontra probleme kakor ti, ne morem zaspati do ene 2-3 ure zjutraj. Ležim in gledam v luft in vsake tolko pogledam uro, ki se nikamor ne premakne. Pa moj mož se kotali po postelji kakor medved, pa me vse moti, pa tamal se premetava v svoji posteljici pa ga hodim gledat, če je še pokrit,... Čez dan sem kakor megla in zvečer sem res čista koma vse dokler s ene uležem. user posted image

_andreja_ - Uh, nč ti nisem fouš. Meni se pa tale nosečnost zdi res enkratna, v prvo sem se slabše počutila in malo mi je bilo slabo, zdej pa sem kakor rožica, ampak se lahko še kar hitro obrne, zato bom trikrat potrkala.

mama_m
- Pri nas se ej sonček pa že skril, piha pa tud malo. Ni sile, ampak ni pa čist nič vroče zunaj. No, če kaj delaš te že zakuha... user posted image user posted image user posted image

PERSIDA
- bom dodala zvečer še dodatne info. v seznam. Kar 6 let? Uf, sta se pa načakala...ampak bo pa sedaj sreča toliko večja in to kar dvojna! Samo večinokrat res G te avtomatično drugače gledajo, če si malce bolj okrogel. Pa je cel halo, če se zrediš kakšno kilco več kot po tabelci... noro!

(odgovor članu PERSIDA)
  Neposredna povezava do sporočila: 603
23.7.2008 12:03:02   
Kaja30
Pozdravček.

Mala škratulja je v postelji, za enkrat še poje. Čakam, da zaspi, da se ji pridružim. user posted image  Že odkar sem se zjutraj zbudila, sem zaspana. user posted image  Res, komaj se sestavim, zdaj je sicer malo boljše, ampak spat grem vseeno.

jjasna, meni je tudi všeč seznam. Tako lepo je svoje ime prebrati gor.user posted image

andreja, midve sva nekje tam tam, ti si malo pred mano. Naj ti povem, da mene pa sploh ne mučijo tako zelo slabosti kot prejšnjič. Mi je slabo v mejah normale, prvič je bilo pa grozno. Se pa bojim, da tisto pravo še prihaja. user posted image  Pa bomo že zdržale, ne? Za user posted image  vse!

PERSIDA, bodi pozitivna, vse bo v redu. In super, da ješ sadje. Meni tudi paše - za enkrat. Prejšnjič ga 4 mesece videt nisem mogla. user posted image

Ok, mali škrat se je umiril. Grem mal v mižule. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 604
23.7.2008 13:31:36   
Anonimen
Dober dan še od mene! Sem skočila v službi malo na net, ker nimamo veliko dela, pa si lahko malo privoščim, da vas pridem pozdravit.

Evo, tud jst se pridružujem vsem tistim, ki ponoči ne morete spat in so posledično noči prekratke. user posted image

Mama_milchy, upam, da se bo Žiga čimprej pozdravil!

Kaja30, koliko pa je stara tvoja škratulja?

No, eni moji sodelavki uspelo ugotoviti, da sem noseča, ker imam ogromno mozoljev po bradi in okrog ust. user posted image  Se mi zdi, da sem hujša kot pubertetnica. Ima še katera tak razpoznaven znak?

Slabosti pri meni še ni. Ma, sem smotana, jih prav čakam. user posted image  V bistvu me na nosečnost spominja samo špikanje v trebuhu, to je pa tudi vse.

Zdaj pa nazaj na delo, lp!

Anonimnauser posted image

(odgovor članu Kaja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 605
23.7.2008 13:39:04   
juli@
Lep pozdravček še od mene... Ste veliko strani naklofale, tako, da sem kar imela delouser posted image .No, pa nič zato, vsaj dolgčas mi ni.
Sem opazila, da je vilo novih user posted image ...čestitke vsemuser posted image .

No, danes sem pa rekla, da ne bom nič počela kaj posebnega...danes je moj najhujši dan... ju3 imam pregled in me zanima kako je z mojo pikico...Upam, da bo srček že utripal in bo bodoča mamica zelo veselauser posted image . Amapk to čakanje do ju3 pa tako ubija.... zdej samo še na to mislim, kako bo... iskreno upam, da bo vse vredu.

11.3.2009 se nama pridruži nov družinski član:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 606
23.7.2008 14:00:45   
Grahec
Ojla, ojla!

Pridružujem se vam in prosim, če me dodate na seznam. PDP imam 6.3.2009, prvi pregled sem imela 21.7, danes pa že ta drugega.  Naslednjega pa imam 3. 9. Naročena pa sem tudi na NS 20.8.
Danes sem malo bolj vesela, v ponedeljek pa me je ginekolog čisto sesul. Danes pa je rekel, da vse težavice (glivično vnetje...) sicer niso fajn, da pa pikici ne škodijo (sicer se je posmejal, da koristijo tudi ne). Glavno, da tamauček pridno raste..., drugače pa sem zelo napihnjena, drugih težav pa nimam.

(odgovor članu Kaja30)
Neposredna povezava do sporočila: 607
23.7.2008 14:42:52   
Grahec
No, prej sem pozabila napisat, da sem prvič noseča. Pa da me danes matra vreme in se mi spi, spi, spi... vmes pa zehauser posted image , sem pa v službi...

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 608
23.7.2008 14:47:15   
Kaja30
Anonimna user posted image , moja škratulja je stara 19m.
Haha, jaz imam tudi mozolje, saj ravno zarad njih sem misla, da bo prišla user posted image  V prejšnji nos. sem tudi bila prve 3 mesece polna mozoljev. Na koncu pa koža kot dojenčkova ritka. Tudi lase sem imela lepe svetleče in nič mastne. Bomo videli, kako bo zdaj.

juli@, seveda bo vse v redu jutri. user posted image  Pa poročaj, seveda!

Grahec, pozdravljena med nami. user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 609
23.7.2008 15:06:41   
Anonimen
Grahec, dobrodošla, čestitike za nosečnost in pregled! user posted image

Kaja30 - joj, jst bi šla tud zravn tamalga pat, pa me čaka diplomska, se kar noče sama pisat user posted image user posted image Se je pa taml zbudu pol, pa najrej slišim preko baby phona "ata"... Ah ja... Mami sploh ni akualno, ima full rad starega ata in ga non-stop kliče, ker mu čisto vse pusti, ker je njegov "lubček". Da ne govorim kolk pride zasvinjan nazaj, če se zunaj skupaj igrata. Moj tast pravi, da imamo pralni stroj. user posted image Mene pa največkrat pokliče kar po imenu, ker tako sliši od drugih, mami sem bolj izjemoma.

(odgovor članu Kaja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 610
23.7.2008 15:07:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: juli@

...danes je moj najhujši dan... ju3 imam pregled in me zanima kako je z mojo pikico...Upam, da bo srček že utripal in bo bodoča mamica zelo veselauser posted image .

Vse bo v redu, bomo držali pesti. user posted image user posted image user posted image Ampak čakati do pregleda je pa res grozno, ko si ves na trnih. user posted image

(odgovor članu juli@)
  Neposredna povezava do sporočila: 611
23.7.2008 15:10:55   
Anonimen

MARČEVKE 2009

PDP    Ime                                     (št. user posted image , št. user posted image )          Pregledi   NS

user posted image

user posted image   xx.02.  chichinchek (28)          (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)     
user posted image   27.02.  jjasna85 (22)              (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)     04.08.
user posted image   01.03.  Anonimna user posted image (32)   (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      06.08.
user posted image    01.03. cita (27)                       (št. 2user posted image  , št. user posted image  1)   26.08
user posted image   02.03.  ada2 (29)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)      13.08. 
user posted image   02.03.  hedviga (34) user posted image user posted image       (št. 1 user posted image , št. user posted image 1)    19.08. 19.08.
user posted image   03.03.  jjasna (26)                   (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)      07.08. 19.08.
user posted image   03.03.  Miša99 (33)                 (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)      07.08.
user posted image   04.03  Pikica36                         (št. ? user posted image , št. user posted image ?)      18.08.
user posted image   04.03  Linda25 (28)                 (št. ? user posted image , št. user posted image ?)     
user posted image   06.03  Grahec                            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    03.0920.08.  
user posted image   07.03.  spps (26)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)     28.08  27.08.
user posted image  10.03  ajja  (28)                        (št. 2 user posted image , št.user posted image   1)                28.08.
user posted image   11.03  juli@                               (št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 
user posted image  11.03  mama_milchy (26)        (št. 2  user posted image , št. user posted image 1)      31.07.
user posted image   13.03  Dali*                              (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)       31.07.
user posted image   13.03. imam (24)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)       04.08.
user posted image   15.03  lejca (32)                      (št. ? user posted image , št. user posted image ?)       11.08.
user posted image   15.03  tina_r                             (št. ? user posted image , št. user posted image ?)
user posted image   16.03  trinity22                         (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 
user posted image   17.03  pocka (29)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)     12.08.
user posted image   20.03. KOKICA32 (32)             (št. 3 user posted image , št. user posted image  0)     01.08.
user posted image    23.03. anonimnauser posted image                   (št.3user posted image  . št. 2user posted image  )    11.08.
user posted image   25.03  _andreja_  (23)             (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      05. ali 12.08.
user posted image   27.03. lotoska                            (št. 2user posted image  , št. user posted image  1 )
user posted image   28.03. MAŠKA                             (št. 2 user posted image , št. user posted image  1)
user posted image   31.03. Kaja30                             (št.2 user posted image , št. user posted image  1)
user posted image   xx.03.  julam  (33)                     (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)        
user posted image   xx.03. anonimnauser posted image (29)      (št.  2user posted image ,  št.user posted image 1)     
user posted image   xx.03. dana(30)                         (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      14.08.
user posted image   xx.03. kayica24 (24)                 (št. 1 user posted image ,  št.user posted image 0)       29.07.
user posted image   xx.03  Anonimna user posted image   (32)         (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)
user posted image   xx.03  sanna                                (št. ? user posted image , št. user posted image ?)       31.07.
user posted image   xx.03  PERSIDA (32) user posted image user posted image        (št. 1 user posted image , št.user posted image 0)      

Trentno je 34 nosečk!
user posted image  

user posted image  

Z nami so pot začele: 
- user posted image fragolauser posted image
- user posted image Nikita user posted image

user posted image  zasavkauser posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image   NUHALNA SVETLINA      user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image   NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image   NOSEČNIŠKI KALK.       user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image   MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                user posted image VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                     TUKAJ

< Sporočilo je popravil jjasna -- 23.7.2008 15:11:23 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 612
23.7.2008 15:18:39   
spps
ojla punce!kako ste kaj?dopoldan ste bile kr pridneuser posted image user posted image user posted image user posted image

Grahec,dobrodošla med namiuser posted image user posted image user posted image user posted image se meni tudi dopade seznam,ker je vedno daljšiuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 613
23.7.2008 15:27:43   
no da se še jaz malo javim pridno pišete vidim da je tudi nekaj novih grahec dobrodošla med namiuser posted image user posted image user posted image joj sploh ne govorte o mozoljih jaz jih imam kot največji pubertetnik prvič v življenju sem imela herpes sedaj imam pa še neke spuščaje na vratu grozno sem dobila nek puder za mazatuser posted image user posted image srbi pa za znoret res ampak bom že mal potrpela ampak vse to mi je tko čudno ko pr hčeri sploh nisem vedela kaj pomeni biti noseč tle pa vem že od prvega dneva ko sem zanosilauser posted image user posted image men je pa tudi prvič vzela bris in mi je rekla zdej sestra da je videt neko vnetje in da bova drugič ko pridem na pregled vzele še enkrat bris upam da ni nč kaj nevarnega če bi bilo bi mi že rekla a ne??no drugače pa sem kr utrujena bi šla kr  mal počivat in mislim da bom šla zdele likat kavčuser posted image user posted image no punce uživajte pa seveda moramo pozitivno misliti ampak kaj ko se glih tega ne držimuser posted image user posted image nek strah je v meni ko berem tisoč in eno stvar kaj se dogaja...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 614
23.7.2008 15:32:48   
m333
ojla a si že poskusila z čistilnim tonikom

pa izberi puder za mastno kožo

mogoče bo pomagalo

drugače pa solarij ki ni nevaren meni je to pomagalo

nič ne škodi če greš za 5 min v solarij

sonce je bolj škodljivo ker se uv faktor spreminja tako da to bi ti moglo pomagat

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 615
23.7.2008 15:33:57   
m333
sam neme zaj napadat zaradi solarija

(odgovor članu m333)
Neposredna povezava do sporočila: 616
23.7.2008 15:37:47   
hvala bom videla če bo sedaj po tem tekočem pudru kaj bolje ker je prav grdo za videt upam da bo bolje do ponedeljka ko grem delatuser posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu m333)
Neposredna povezava do sporočila: 617
23.7.2008 16:07:33   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: cita

no da se še jaz malo javim pridno pišete vidim da je tudi nekaj novih grahec dobrodošla med namiuser posted image user posted image user posted image joj sploh ne govorte o mozoljih jaz jih imam kot največji pubertetnik prvič v življenju sem imela herpes sedaj imam pa še neke spuščaje na vratu grozno sem dobila nek puder za mazatuser posted image user posted image srbi pa za znoret res ampak bom že mal potrpela ampak vse to mi je tko čudno ko pr hčeri sploh nisem vedela kaj pomeni biti noseč tle pa vem že od prvega dneva ko sem zanosilauser posted image user posted image men je pa tudi prvič vzela bris in mi je rekla zdej sestra da je videt neko vnetje in da bova drugič ko pridem na pregled vzele še enkrat bris upam da ni nč kaj nevarnega če bi bilo bi mi že rekla a ne??no drugače pa sem kr utrujena bi šla kr  mal počivat in mislim da bom šla zdele likat kavčuser posted image user posted image no punce uživajte pa seveda moramo pozitivno misliti ampak kaj ko se glih tega ne držimuser posted image user posted image nek strah je v meni ko berem tisoč in eno stvar kaj se dogaja...
si še tu?al že likaš?jaz še perilo obesim,potem,pa tud grem mal v ležeći položajuser posted image user posted image user posted image user posted image
zdaj ste pa vse ostale mrknile?user posted image user posted image user posted image vreme dela svojeuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 618
23.7.2008 16:11:52   
ada2
pozdravljene punce mojeuser posted image

jaz sem danes oddelala prvi dan po dopustu (sem se kar odkrito šparala in sploh nisem dala vsega od sebeuser posted image ), pa mi je bilo kljub temu tako naporno, da sem po šihtu šla direkt domov v posteljo za eno uro, potem pa v vrtec po Adamauser posted image .

Sem pa imela razgovor glede dela s šefico in sem dobila nagradna 2 dneva prosto, tako, da grem jutri v nočno in potem še 2x, v nedeljo zjutraj pridem domov in do petka sem domauser posted image user posted image user posted image user posted image
za dalje bomo pa še videli, ker v takem stanju kot sem takega dela ne bom zmoglauser posted image

še dobro, da imam tako razumevajočo šeficouser posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 619
23.7.2008 16:15:41   
ada2
sicer pa.... jaz pravim nekak takole: prvič sem bila stara 20 let, nobenih težav, drugič 26 in so se težave že malo kazale, ampak ni bilo prehudo, zdaj sem pa skoraj 30user posted image , pa tudi jje drugače, če čakaš prvega otroka, ali pa že imaš škrate doma, ki kar naprej kaj zahtevajouser posted image

drugače pa se jaz tudi že neizmerno veselim tistih mesecev, ko bomo prekipevale od energije, upam, da se me bo lotila kaka čistilna mrzlica, pa da bom cele dneve pucala (bi prišlo zelo prav)user posted image user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 620
23.7.2008 16:30:31   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

sicer pa.... jaz pravim nekak takole: prvič sem bila stara 20 let, nobenih težav, drugič 26 in so se težave že malo kazale, ampak ni bilo prehudo, zdaj sem pa skoraj 30user posted image , pa tudi jje drugače, če čakaš prvega otroka, ali pa že imaš škrate doma, ki kar naprej kaj zahtevajouser posted image

drugače pa se jaz tudi že neizmerno veselim tistih mesecev, ko bomo prekipevale od energije, upam, da se me bo lotila kaka čistilna mrzlica, pa da bom cele dneve pucala (bi prišlo zelo prav)user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image sem se morala nasmejat,ko vidim razpored tvojih bebic,jaz sem tud prvo imela pri 20-ih,drugo bom še glih ujela 26.leta,pol še bomo pa videli kako naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image
men tud ne bi škodlo  kak višek energije,ker glih komaj kaj naredim.al se zavleček k računalniku,al pa pred tvuser posted image user posted image user posted image vse ostalo še lahko počakauser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 621
23.7.2008 17:06:06   
sonček85
kao se počutite srečke user posted image .lepo čuvajte svoje zakladeke in držim pestke za vsako user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa naj bo user posted image aliuser posted image samo da jeuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 622
23.7.2008 17:39:06   
kayica24
Hey user posted image !! Ste vredu?Al utrujene ob tem sivem, deževnem vremenu, kot ga imamo na Štajerskem..user posted image
Bi najraje šla spat, pa se moram učit!!!!!!!!!!!!!!!
Berem, da ste nekatere zanosile že pri 20-ih..pa me zanima, kaj pa se je s študijem zgodilo?Ste zmogle?
jaz namreč zdaj končujem 3.letnik faxa(mam še sept.3 izpite),pol me pa še ob mojem dojenčku čaka 4.letnik in diplomauser posted image user posted image user posted image
Saj bo šlo, ali???

Grahec dobrodošla med nami..Moram ti povedati, da sem se morala prav nasmejati tvojemu vzdevku, saj namreč midva z user posted image  najino pikico, ki pridno raste zaenkrat kličeva grahec..Saj je ravno takšne velikostiuser posted image

Glede bolečin v maternici pa naj povem, da niti najmanj niso hude ali neprekinjene, so pa prisotne..Skoraj vsak dan..Proti večeru..Na obroke..Upam, da zato, ker mali "grahec"user posted image raste...

No, drugače pa ostajam nedružabna tečkica nosečkica, prav tako z vedno več mozolji, da me je prav user posted image ..

Rada Vas imam in pazite nase...Živite kot ste živeloe pred nosečnostjo, le fizične napore šc,šc,šc!
No tiste, ki pa trpite zaradi slabostiuser posted image ..Ve pa čimveč likajte kavč in bodite vesele, da se tam spodaj v trebuščku le nekaj dogaja...:)

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 623
23.7.2008 18:08:45   
mama_milchy
olla user posted image ,
danes ste pa prave klepetulje, z mano vred, najbrž.
no, jaz delam danes popoldan, pol od jutri do nedelje sem dopoldan, v ponedeljek in torek pa sem prosta, gremo v gardaland z družinico.

kayica24, jaz sem zanosila in sem imela še 2 izpita za naredit in diplomo; izpite sem naredila v user posted image , diplomo sem tudi pisala vendar  je vedno nekaj mankalo in tako sem šla prej rodit, Ko je bil user posted image  star 4mesece pa sem se lotla diplome do konca, jo spisala znjim v naročju, poleti pa jo zagovarjala. Če hočeš, se da vse.

No, slabost, zaspanost? Meni te popoldanske so grozne; do 20-te še nekako zdržim, pol se mi pa že spi in komaj komaj dočakam 23-to, da grem domov. Noči so mi prekratke, še Žigi se zbuja zgodaj, jaz bi pa še spala....

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 624
23.7.2008 19:53:52   
Kaja30
Čao bejbike user posted image !

jjasna, mene tudi še diploma čaka. Jaz pa čakam, da gre tamala v vrtec in da se spravim h delu.user posted image

cita, mogoče ti je dala G bris na preiskave za urikult. To je eno vnetje, jaz sem ga 1x imela. Dobiš AB, nič hudega ni. Se rado zgodi, če imaš ponavljajoča vnetja.

ada, ko pa tebe berem, mi je pa prav hudo, kaj prestajaš. user posted image  Upam, da bo kaj bolje po prvem trimesečju. Meni je kar se tiče slabosti bilo, kar se tiče vsega drugega pa ne.

Jaz sem pa še kar v redu počutim, le utrujena sem in na trenutke mi je slabo. Mi je pa tako lepo, ko smo kje v družbi in se z mojim spogledava in smejiva... ker imava sladko skrivnost. Odločila sva se, da staršem poveva po prvem pregledu, ostalim pa po NS. Čeprav bi jaz celemu svetu povedala že zdaaaaaaaaaj! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......