|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
22.7.2008 14:16:54   
Anonimen
hedviga - Bom zvečer dopolnila seznam, če še katera javi kakšne premembe ali pa se nam katera še pridruži. user posted image Seznam je pa lep ja, posebej ker smo me gor. user posted image user posted image user posted image

kayica24 - user posted image Nisi edina tečka. Moj pravi, da tud če en bi vedela, da sem noseča bi pa zaradi tega posumil. Iz tega sklepam, da sem ko sem ne-noseča čisto fajn in prijetna. user posted image user posted image user posted image Drugače pa tudi mene občasno bolijo jajčniki in maternica. Ampak občasno je normalno, če te pa non-stop pa ni več.

(odgovor članu kayica24)
  Neposredna povezava do sporočila: 576
22.7.2008 14:40:16   
spps
ojla!danes se je vas pa kr nekaj javilo po dolgem časuuser posted image user posted image user posted image
in kako ste?
men se zdi kot,da se moje telo ne more odločit al mi bo slabo al neuser posted image user posted image user posted image user posted image občutek ni glih prijeten,ko se ,i zdi,da mi nič ne pašeuser posted image user posted image user posted image
in kako ste preživele dan?jaz sem se zdajle najedla,pol pa moram it v trgovino ,pa po malo k tašči...tako,da še bo trajalo enmal preden grem počivatuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 577
22.7.2008 15:31:05   
Anonimen
Hojla!

Jaz sem ravnokar iz službe, prvič po dopustu. Je kar fajn, ker nas ni veliko, ostali so še vedno na dopustu in je vse na izi.

Se mi je uspelo danes naročiti na pregled in UZ. Sem spet skoraj pozabila, zato sem si listke nalepila na hladilnik, pa na ogledalo v kopalnici. user posted image  Prvi pregled imam 11.8., ko pride moja G z dopusta. Takrat bi se že moralo kaj videt, saj bomo nekje v  8.tednu, če se nisem zakalkulirala.

Drugače se pa počutim fino. Nimam še slabosti, ampak sem prepričana, da bodo še prišle, ker nisem šla čez nobeno nosečnost brez tega. Tudi utrujena še nisem nič bolj kot ponavadi. Edino zvečer nikakor ne morem zaspat, a ne vem, če je za to kriva ravno nosečnost. Trebuh še ni eksplodiral, upam, da tudi še nekaj časa ne bo, ker v službi ne nameravam povedati vsaj do NS ali pa še kasneje.

Nič, lepo se imejte, pazite na svoje pikice!

Anonimnauser posted image

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 578
22.7.2008 16:13:34   
ajja
IZVIRNO SPOROČILO: spps

men se zdi kot,da se moje telo ne more odločit al mi bo slabo al neuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, točno to se dogaja tudi meni.user posted image

Joj, danes pa ta služba nikakor noče miniti.user posted image Še slabo uro pa grem.user posted image  Sam tole ni preveč dobra tolažba, ker se bo vleeeekloooooooo.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 579
22.7.2008 17:17:11   
Kaja30
kayica, ja mene boli v maternici. Špika. Sej to je normalno. Se moraš kar navadit na te bolečine, ker so prisotne vso nosečnost. Vendar te ne sme bolet tako, da komaj prenašaš.

jjasna, moj cikel je odkar sem prvič rodila čisto zmešan. user posted image

Tukaj nas je kar nekaj, ki imamo že doma doma kakšnega škratka. Ful lepo. user posted image

In še to - jaz sem tu najbolj frišna kar se tiče tednov nosečnosti. Večina vas je že 7t, jaz pa komaj v 5t.user posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 580
22.7.2008 20:03:22   
Anonimen
spps - če se ne moreš odločiti ali ti je slabo ali ti ni, potem ti povem, da ni tako hudo. user posted image user posted image user posted image Drugače pa vidim, da imaš pester urnik. Te bo pa mogoče tašča mal pocrklala.

Anonimna user posted image - user posted image Tebe pa je polno pozitivizna. user posted image Ti ni še slabo, ampak ti bo. user posted image Kaj pa veš! Mogoče te pa tokrat slabost obide. Prvi pregled imaš par dni za mano, amapk jaz bom takrat že v 11t. No, sicer pa sem svojo radovednost in skrbi že potolažila, ker sem bila na samoplačniškem pregledu v 7t in se je vse videlo, tudi srček.

ajja - Če ti bo dolgčas v službi pa pridi večrkrat na RR.

Kaja30 - Če imaš zmešan cikel, potem pa je 31.3. le nek datum tam tam, ker če si imela krajše od 28 dni potem boš imela PDP prej, če pa daljše od 28 dni pa lahko celo k aprilkam padeš. Ampak ti, ni važno kdaj ti bo G izračunala PDP, kar z nami ostani. user posted image To, da si sedaj kakšne 2-3 tedne v zaostanku s prvimi nosečkami iz seznama se ne sekiraj, ker se lahko zgodi, da tiste prve rodijo čez rok, ti pa malo prej, pa smo na koncu tam tam. user posted image V prvi nosečnosti sva z morežo hmm, ne ravno čisto pravo sestrično imele rok narazen 3 dni, no na koncu je ona rodila 3 tedne prej, jaz 6 dni čez rok, pa je med najinima fantkoma razlike točno en mesec. Iz treh dni na mesec dni. user posted image

(odgovor članu Kaja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 581
22.7.2008 20:10:44   
Naja30
O

< Sporočilo je popravil Naja3 -- 22.7.2008 20:11:02 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 582
22.7.2008 20:11:44   
Naja30
Joj sem nekaj zabluzila. Se opravičujem.user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 583
22.7.2008 20:11:59   
Anonimen
Ni panike, se zgodi.

< Sporočilo je popravil jjasna -- 22.7.2008 20:12:22 >

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 584
22.7.2008 20:21:24   
spps
ojla punce!kje se skrivate

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 585
22.7.2008 20:23:40   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna

spps - če se ne moreš odločiti ali ti je slabo ali ti ni, potem ti povem, da ni tako hudo. user posted image user posted image user posted image Drugače pa vidim, da imaš pester urnik. Te bo pa mogoče tašča mal pocrklala.

doma sem vredu,sam v službi me neki zdeluje-al pa mi ni za delatuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 586
22.7.2008 20:24:12   
Anonimen

Jaz sem tle, drugače pa se s spps tipkam po MSN-ju! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 587
22.7.2008 20:25:34   
spps

Jaz sem tle, drugače pa se s spps tipkam po MSN-ju! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ha ha ha .kaj ne poveš...user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil spps -- 22.7.2008 20:26:47 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 588
22.7.2008 20:36:05   
Kaja30
Jaz sem tudi tukaj. Pa ne bom več dolgo, ker sem čisto fuč in grem spat. Oziroma kavč likat. user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 589
22.7.2008 20:39:23   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja30

Jaz sem tudi tukaj. Pa ne bom več dolgo, ker sem čisto fuč in grem spat. Oziroma kavč likat. user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Kaja30)
Neposredna povezava do sporočila: 590
22.7.2008 20:41:09   
Anonimen

Oziroma kavč likat. user posted image

user posted image user posted image user posted image To jaz najraje likam. user posted image

(odgovor članu Kaja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 591
22.7.2008 20:42:08   
spps

user posted image user posted image user posted image To jaz najraje likam. user posted image

mislim,da zadnje čase kar vseuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 592
22.7.2008 20:55:25   
Kaja30

mislim,da zadnje čase kar vseuser posted image user posted image user posted image

Ah ne, sem še tukaj. Kavč je mož zasedel. user posted image

Danes kar naprej nekaj jem. Kot da sem s testom dobila dovoljenje za rejenje. user posted image   user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 593
22.7.2008 20:58:08   
Anonimen

MARČEVKE 2009

PDP    Ime                                     (št. user posted image , št. user posted image )          Pregledi   NS

user posted image

user posted image   xx.02.  chichinchek (28)          (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)     
user posted image   27.02.  jjasna85 (22)              (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)     04.08.
user posted image   01.03.  Anonimna user posted image (32)   (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      06.08.
user posted image    01.03. cita (27)                        (št. 2user posted image  , št. user posted image  1)   26.08
user posted image   02.03.  ada2 (29)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)      13.08. 
user posted image   02.03.  hedviga (34) user posted image user posted image        (št. 1 user posted image , št. user posted image 1)    19.08. 19.08.
user posted image   03.03.  jjasna (26)                  (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)      07.08. 19.08.
user posted image   03.03.  Miša99 (33)                (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)      07.08.
user posted image   04.03  Pikica36                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)      18.08.
user posted image   04.03  Linda25 (28)                (št. ? user posted image , št. user posted image ?)     
user posted image   07.03.  spps (26)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)     28.08  27.08.
user posted image  10.03  ajja  (28)                        (št. 2 user posted image , št.user posted image   1)                28.08.
user posted image   11.03  juli@                              (št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 
user posted image  11.03  mama_milchy (26)       (št. 2  user posted image , št. user posted image 1)      31.07.
user posted image   13.03  Dali*                             (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)       31.07.
user posted image   13.03. imam (24)                    (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)       04.08.
user posted image   15.03  lejca (32)                     (št. ? user posted image , št. user posted image ?)       11.08.
user posted image   15.03  tina_r                            (št. ? user posted image , št. user posted image ?)
user posted image   16.03  trinity22                        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 
user posted image   17.03  pocka (29)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)     12.08.
user posted image   20.03. KOKICA32 (32)             (št. 3 user posted image , št. user posted image  0)     01.08.
user posted image    23.03. anonimnauser posted image                    (št.3user posted image  . št. 2user posted image  )    11.08.
user posted image   25.03  _andreja_  (23)            (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      05. ali 12.08.
user posted image   27.03. lotoska                           (št. 2user posted image  , št. user posted image  1 )
user posted image   28.03. MAŠKA                            (št. 2 user posted image , št. user posted image  1)
user posted image   31.03. Kaja30                            (št.2 user posted image , št. user posted image  1)
user posted image   xx.03.  julam  (33)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)        
user posted image   xx.03. anonimnauser posted image (29)     (št.  2user posted image ,  št.user posted image 1)     
user posted image   xx.03. dana(30)                        (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      14.08.
user posted image   xx.03. kayica24 (24)                (št. 1 user posted image ,  št.user posted image 0)       29.07.
user posted image   xx.03  Anonimna user posted image   (32)        (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)
user posted image   xx.03  sanna                               (št. ? user posted image , št. user posted image ?)       31.07.
user posted image   xx.03  PERSIDA user posted image user posted image                  (št. ? user posted image , št. user posted image ?)      

Trentno je 33 nosečk!
user posted image  

user posted image  

Z nami so pot začele: 
- user posted image fragolauser posted image
- user posted image Nikita user posted image

user posted image  zasavkauser posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image   NUHALNA SVETLINA      user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image   NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image   NOSEČNIŠKI KALK.       user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image   MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                user posted image VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                     TUKAJ

< Sporočilo je popravil jjasna -- 22.7.2008 20:59:21 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 594
22.7.2008 21:00:28   
Anonimen
Sem še popravila seznam, kar je bilo treba dopolnit, da ne bodo druge punce rekle, da smo neresne. user posted image Sicer tale naš seznam nekam vjuga, ampak... tko pač je in pika! user posted image

Lepo spite!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 595
22.7.2008 21:08:21   
spps

zdaj nam je tud rejenje dovoljenouser posted image user posted image user posted image user posted image

Ah ne, sem še tukaj. Kavč je mož zasedel. user posted image

Danes kar naprej nekaj jem. Kot da sem s testom dobila dovoljenje za rejenje. user posted image   user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Kaja30)
Neposredna povezava do sporočila: 596
22.7.2008 21:09:09   
spps

Sem še popravila seznam, kar je bilo treba dopolnit, da ne bodo druge punce rekle, da smo neresne. user posted image Sicer tale naš seznam nekam vjuga, ampak... tko pač je in pika! user posted image

Lepo spite!

user posted image user posted image user posted image user posted image na waser vago res ni,ampak boljš to kot pa ničuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 597
22.7.2008 21:34:06   
spps
nič,sem se odločila,da ne bom samogovorov imelauser posted image user posted image user posted image grem pa spatuser posted image user posted image user posted image user posted image
nočko vsemuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 598
23.7.2008 7:54:50   
ajja
Dobro jutro!
Danes sem pa prva.user posted image

Včeraj zvečer sem tud jaz zelo uspešno likala kavč, to mi gre pa res dobro od rok.user posted image  No, sem ob osmih rekla, da bom malo gledala TV. Po mojem sem zdržala glih 10 minut.user posted image  Ob devetih me je sicer zbudil, ops zmotil telefon, ampak v posteljo sem se pa spravila, ko je bilo menda konec že ta drugega filma.user posted image user posted image  Ajme, kaj bo z mano.

Nič, zdaj pa resno začenjam z delom.
Lep dan vsem!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 599
23.7.2008 9:16:54   
_andreja_
jjasna, prav lepi seznamček je... še posebej ker je moje ime gor user posted image

drugače sem pa ravno tako kot spps telo se ne more odločit ali naj zbruha vse ali naj noter pusti, groza tale nosečnost mi bo še dala mislit, bom že vidla, ker v prvo sploh vedela nisem da sem noseča ćez celo nosečnostjo mi ni bilo nič, zdej pa že od prvega dne vem da sem noseča... an upam samo da bo tik tak marec da se ne bo vleklo...

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......