ajja
|
Dobro jutro, so ! Za mene je sicer že krepko dober dan, moj mali falot se je namreč danes zbudi že ob pol petih poln energije in pripravljen na akcijo divjanje. Ga je pa zbudil kašelj, se je prehladil, tak da mu teče iz noska, ampak si ga niti slučajno ne pusti sčistit pa kašlja, drugače pa zgleda, da se počuti še bolj razbojniško kot sicer. No, moj Žiga je v vrtcu in bo tako tudi ostalo, ker tam naravnost uživa. Vsako jutro na poti do vrtca vriska, se smeje in komaj čaka, da mi lahko pobegne v igralnico. Seveda pa je, ko pridem po njega tudi neizmerno vesel. V glavnem res je krasno, da otrok v vrtcu uživa, si sploh ne predstavljam, da bi vsako jutro jokal. Vidim, da je tekla debata o študiju in diplomah. Hvala bogu je to za mano. Drugače pa, jaz sem imela v prvi nosečnosti tudi za opravit še en izpit in diplomo. Izpit je šel skozi, diplomirala pa sem, ko je bil mali star 6 mesecev. Ja, diplomo sem pisala z njim v naročju. Tale moja druga nosečnost je tudi čisto drugačna od prve. Prvič sploh nisem vedela, da je kaj drugače. Trebušček se mi je začel poznati šele konec šestega meseca, o slabostih in utrujenosti ne duha ne sluha, edino čisto proti koncu me je malo bolela trtica, edino nekaj se je spremenilo, čokolada mi ni dišala, drugače sem pravi čokoladni odvisnik. No, zdaj v drugo pa sem kar naprej utrujena, obdobje volčje lakote se je zdaj sicer umirilo, čokolada mi paše še pa še (bi bilo fajn, če mi ne bi), vse me boli, ne vem, če mi je slabo ali mi ni... No, kile mi pa zaenkrat tudi zdaj še ne grejo gor, prvič sem se zredila 9 kg. Ah, saj bo minilo. Punce, naklofale ste tolk, da sem vse prebrala bolj na hitro, zdaj vam pa dajem kontra. Grahek, dobrodošla! No, če bo zvečer akcija na RR se mogoče celo pridružim, če se seveda ne bom ukvarjala z mojim trenutno najljubšim hobijem - likanjem kavča. BTW - sem v službi.
|