|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
23.7.2008 22:12:17   
Zasanjana
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna

Koliko porodniške pa imate pri vas, glede na to, da si že v službi? Jaz sem doma, še študentka, ampak se bom "zaposlila", da bom prejemala vsaj nekako normalno porodnišško.

Porodniške imamo 3 mesece, se pa zato veliko lažje dobi odobritev za podaljšanje porodniške, samo potem ženske velikokrat pristanejo na cesti. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 651
23.7.2008 22:12:53   
MAŠKA
IZVIRNO SPOROČILO: Zasanjana

No, toliko o moji anonimnosti. user posted image  Sem pozabila obkljukat. Pa drugič. user posted image  

Aja, anonimnauser posted image

Imaš pa tako lep avatar, da bi bilo res škoda, da bi bila anonimna.

V službi nimam namena kaj prehitro razglašat. Sem v prvo povedala že pri dveh mesecih, pa mi je bilo žal, ker je šefica zblebetala že naslednji dan po celi firmi. Najrajši bi kar pustila, naj sami ugotovijo. No, malce bo nerodno, ker bom morala nekoga uvesti v moje delo, ki me bo nadomeščal.

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 652
23.7.2008 22:13:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Zasanjana

Porodniške imamo 3 mesece

Ojej! user posted image Meni se zdijo revčki še otroci pr enem letu, ko morajo v vrtec.

(odgovor članu Zasanjana)
  Neposredna povezava do sporočila: 653
23.7.2008 22:15:59   
MAŠKA
3 meseceuser posted image  Ja kaj pa dojenje? Kam pa daš user posted image  - že kar v vrtec?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 654
23.7.2008 22:20:54   
maša imaš zs

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 655
24.7.2008 7:52:01   
mama_milchy
Dobro jutro,

a vse še spite?
No, jaz sem pa že pred 6-to ustala, delam dopoldan; full se mi spi in komaj čakam, da bo 14 ura, da grem domov.
Drugače pa tudi mene ščipa v trebuhu spodaj, če predolgo sedim; in tudi jaz sem dobila nekaj mozolčkov kot najstnica user posted image .

jjasna, jaz sem pa razmišljala, da Žigca izpišem od januarja do septembra iz vrtca; ker že tako ali tako je več doma kot v vrtcu, ker je skozi neki šmrcav in prehlajen pa ne bi rada da bo pol vse to nosil domov in bo user posted image  že prve dni kaj staknil; čeprav mi vsi govorijo, da naj ga dam za 4ure v vrtec, ker mi bo lažje; pa tudi on bi imel dopoldan eno družbo in bi se igral z otroci, popoldan pa bi pač bil z nami doma; ne vem še; bom mogla kr fajn razmislit;

zasanjana, 3mesece porodniške user posted image  ja kam pa pol daš user posted image ? sej je še vedno od mame odvisen; pa dojenje; koliko ur pa takrat dnevno oddelaš? kakšen krajši delovni čas?

punce, jaz komaj čakam 31/7, da vidim svojo pikico oziroma pikeca;

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 656
24.7.2008 7:56:41   
Kaja30
Dobro jutro.

Pri nas smo tudi zgodnji.
Moram poklicat za pregled. Upam, da ne bom predolgo čakala. Ve boste že vse vidle svoje pikice, ko bom jaz še čakala.
Danes sem se zelo fajn naspala in me še ni zagrabila utrujenost. Kar ene čudne misli so se mi začele podit po glavi - kaj če bo šlo kaj narobe... user posted image  Ne smem tako razmišljat.

Grem kej nardit, dokler sem še uporabna. user posted image

Lep dan vam želim!

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 657
24.7.2008 8:00:11   
Jutro,

mama mischy no če še vse druge spijo jaz ne večuser posted image sej lahko rečem da ponoči tudi nisem kaj veliko grozno tile spuščaji na vratu me bodo ob pamet spravili res sej gre na bolje ampak srbi pa za znoretuser posted image user posted image ...

Še čisto malo pa bo tudi 31.07 da boš videla pikico malo sej veš tisti zadnji dnevi do pregleda se pol najbolj vlečejo ampak bouser posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 658
24.7.2008 8:17:37   
MAŠKA
Dobro jutro!

Punce, se mi zdi, da vas že hormončki dajejo!

No, sej tud men je šlo danes že prav pošteno na jok, ko sem hčero peljala v vrtec se je danes prvič po skoraj enem letu jokala. So jih prestavli v drug vrtec zaradi dopustov in je dobila enega zmaja od vzgojiteljice, pa je prav boleče zajokala. Me še kar stiska v želodcuuser posted image .
Prej pa je tako rada hodila v vrtec...

(odgovor članu Kaja30)
Neposredna povezava do sporočila: 659
24.7.2008 8:25:31   
Maška to ti pa rada verjamem najhuje je ko se otrok joka in takrat se nam trga srce mi je znano moja hči pa morem potrkat kar je hodila v vrtec ni niti enkrat jokala niti prvi dan no to srečo pa smo imeli pa rada je hodila res pa da je bil problemček doler nismo prišli po njo je bila čisto tiho zmožna je bila 8 ur bit popolnoma tiho ko pa smo stopli iz vrteca pa čveka malauser posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 660
24.7.2008 8:36:32   
ada2
zdaj sem se na tešče donata napila.... namreč prebava je totalno odpovedala.....1x prejjšnji teden sem nazadnje, pa se ne spomnim ali v soboto ali v nedeljo.....skrajni čas, da nekaj ukrenem glede tegauser posted image . pomoje mi je tudi zato tako slabo....

ena je spraševala glede študija pri tistih, ki smo zanosile pri 20..... jaz nisem študirala, najprej sem končala srednjo ekonomsko in se takoj po šolanju zaposlila na občini, potem sem zanosila in izgubila službo. po porodniški sem se vpisala za prekvalifikacijo v zdravstvenega tehnika, nekaj časa bila brez službe, vmes sva šla s takratnim partnerjem narazen in sem ostala sama z otrokom, potem sem čuvala eno deklico s posebnimi potrebami in honorarno delala v eni videoteki, po enem letu sem se zaposlila v firmi kjer sem še sedaj ampak na drugem delovnem mestu, no, po drugi porodniški (tik pred drugm porodom sem končala prekvalifikacijo in maturo) pa so me premestili na to delovno mesto kjer sem še sedaj. med drugo porodniško sem opravila še tečaj masaže in si pridobila še en poklic in veliko željo odpreti svoj masažni salon, a me je strah, saj živimo v majhnem kraju in ne ve če bi preživela....

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 661
24.7.2008 8:44:19   
PERSIDA
Jutro vsem.Vidim ,da ste že kar aktivne.Moja noč je bila po dolgem času kar mirna tudi na wc nisem dost hodila.Tako ,da sem se naspala ,kar se noči tiče.Zdaj pa grem malo po trgovinah ,ker imam že hladilnik skoraj prazen.Moj je večji del na terenu,zato pa pol čakam do tazadnjega da se spravim nekam.A danes mi je imam kar voljo,kako dolgo je pa vprašanje.Zato ,pa bom sedaj izkoristila dobro razpoloženje.Pa nekaj dobrega moram pol skuhat ,moj pride domov.Ko kuham za sebe se ne potrudim vedno tako,ko pa sva oba ,pa je to čist druga pesem.Pa ko greva jest imam vsaj apetit.Včasih se naveličaš vedno biti sam.No saj od marca bo pa pesem drugačna.Drugače sem pa kar vredu,razen zbadanja,veliko spanja  in tiščanja na wc ni nekih posebnih težav.Le tako do konca .pa bom zgurala.Lepo se imejte ,pa se tipkamo.Cao.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 662
24.7.2008 9:04:36   
Grahec
Ojla,
hvala vsem souser posted image  za topel sprejem!user posted image
Sem malo za nazaj prebrala in ugotovila, da imam v bistvu še kar srečo in sem še kar fajnuser posted image , brez kakih hujših slabosti. Včeraj se mi je že med službo spalo in zehalo in sem potem prespala in preležala cel popoldan in se zdaj sploh super počutim. Verjetno, se bom mogla kar navadit, da rabim več počitka, ker do zdaj se podnevi res nisem bila vajena niti vsesti, kaj šele kaj poležati...
Drugač, pa imam skoraj že 30 let, me pa skrbi kako bo s službo... se mi konec meseca izteče pogodba in še nič ne vem kako bo naprej... Sem v JU in bom najbrž itak kot navadno zvedela tam en predzadnji dan. Ma upam, da nekaj bo za naprej... Naše kadrovnice so res za na luno!!!!

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 663
24.7.2008 9:39:15   
ajja
Dobro jutro, souser posted image !

Za mene je sicer že krepko dober dan, moj mali falot se je namreč danes zbudi že ob pol petihuser posted image  poln energije in pripravljen na akcijo divjanje. Ga je pa zbudil kašelj, se je prehladil, tak da mu teče iz noska, ampak si ga niti slučajno ne pusti sčistit pa kašlja, drugače pa zgleda, da se počuti še bolj razbojniško kot sicer.

No, moj Žiga je v vrtcu in bo tako tudi ostalo, ker tam naravnost uživa. Vsako jutro na poti do vrtca vriska, se smeje in komaj čaka, da mi lahko pobegne v igralnico. Seveda pa je, ko pridem po njega tudi neizmerno vesel. V glavnem res je krasno, da otrok v vrtcu uživa, si sploh ne predstavljam, da bi vsako jutro jokal.

Vidim, da je tekla debata o študiju in diplomah. Hvala bogu je to za mano. Drugače pa, jaz sem imela v prvi nosečnosti tudi za opravit še en izpit in diplomo. Izpit je šel skozi, diplomirala pa sem, ko je bil mali star 6 mesecev. Ja, diplomo sem pisala z njim v naročju.

Tale moja druga nosečnost je tudi čisto drugačna od prve. Prvič sploh nisem vedela, da je kaj drugače. Trebušček se mi je začel poznati šele konec šestega meseca, o slabostih in utrujenosti ne duha ne sluha, edino čisto proti koncu me je malo bolela trtica, edino nekaj se je spremenilo, čokolada mi ni dišala, drugače sem pravi čokoladni odvisnik. No, zdaj v drugo pa sem kar naprej utrujena, obdobje volčje lakote se je zdaj sicer umirilo, čokolada mi paše  še pa še (bi bilo fajn, če mi ne bi), vse me boli, ne vem, če mi je slabo ali mi ni...  No, kile mi pa zaenkrat tudi zdaj še ne grejo gor, prvič sem se zredila 9 kg. Ah, saj bo minilo.

Punce, naklofale ste tolk, da sem vse prebrala bolj na hitro, zdaj vam pa dajem kontra.user posted image

Grahek, dobrodošla!user posted image

No, če bo zvečer akcija na RR se mogoče celo pridružim, če se seveda ne bom ukvarjala z mojim trenutno najljubšim hobijem - likanjem kavča.user posted image

BTW - sem v službi.user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 664
24.7.2008 10:37:15   
Nina00
Se bom še jaz prfočkala k vam.
PDP imam po mojem izračunu 28.3.. To je moja druga nosečnost, doma imava že enega zelo živahnega 19 mesečnika. Prvi pregled pa imam že 29.7. Po moji oceni čisto prezgodaj, saj je vprašanje, če se bo že vidlo bitje srca. No, bomo vsaj vedeli, da je v maternici, ker gremo avgusta na dopust. Ko sem klicala za pregled in predlagala drugo polovico avgusta, je bila sestra kar malo šokirana, da to pa ne bo šlo, da takrat bom pa ja že v 10em tednu, sedaj sem pa brala, da ste ene naročene šele v 11. tednu user posted image
Saj nimam nič proti hitremu pregledu, a imam občutek, da bom morala spet kmalu na kontrolo, kar pa mi zaradi službe ravno ne paše. Nekako še nisem mislila povedat, da sem noseča -tja do tretjega meseca. No, če bo to najhujše user posted image  Je pa dober občutek, ko vem, da bodo tudi v službi vsi veseli.

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 665
24.7.2008 10:51:12   
Dali*
Ejla punce...ve ste pa kr zgodnje. Men se je sedaj po 12 -ih urah spanja uspelo skobacati iz postelje. Ja, jst sm v B, pa lahko tkole mal poležavam.

Morem se pohvalit, da smo že v 8 tednu in da o kakšnih slabostih in bla bla bla še ni bilo ne duha ne sluha. Držim pesti, da se ne bodo prikradle v moj vsakdanjik..jih sploh ne pogrešam, čeprav je to moja prva nosečnost in o izkušnjah ne morem govort.

Skratka, vidim, da se naš seznamček lepo dopolnjuje in da nas je vedno več.

Midva imava pregled čez 1 teden, se že veselim... da spet vidim mojo pikico.

Uživate v lepem vremenu...jaz že dva dni delam čistko doma. Lepo na easy...

Pozdravčke vsem našim pikicam...

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 666
24.7.2008 11:05:21   
lejca
Dobro jutro..najprej dobrodoslico vsem novim user posted image user posted image user posted image user posted image

po krajsem premoru se tudi jaz znova javljam. Zadnje case mi je slabo ,ce sem prevec za racunalnikom..ne vem kako naj se ucim saj imam dosti snovi na njem user posted image . Jaz imam do konca studija se 2 leti, ne vem kako mi bo zneslo...upam,da bo slo. user posted image  Trenutno zame in mojega moza je najbolj pomemben user posted image . Potem bomo pa videli.
V glavnem drugace se pocutim v redu, razen utrujenosti in obcasne slabosti  pa seveda napihnjenega trebuha in odsotnostiuser posted image   nimam ostalih znakov ,da bi bila user posted image . Saj to naj bi bilo normalno,a ne?

V nedeljo grem na dopust za 2 tedna. Pridem nazaj po mojem rojstnem dnevu in upam,da me moj G pocaka in mi naredi UZ preden gre tudi on na dopust. Da bi le videla bitje srcka mojega user posted image . Se vedno polna strahu za ta dan.
Nimam ideje za danasnje kosilo, kaj naj si skuham? Tudi jaz kadar si kuham samo zame ne skuham nic kaj posebnega , ko je mozek doma je druga pesem ... Moram pogledati v kuharico.Ce imate pa ve kaj idej pa lepo prosimuser posted image

lp Lejca

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 667
24.7.2008 11:41:57   
Lejca mi je znano tole kuhanje kr ne vem več kaj bi skuhala pa niti mi ne paše vse jest to je problem ampak sem se odločila da bom naredila za hčero špinačo pire krompir in hrenovko to obužuje že do malega no sedaj je že kr velika v soboto bo 9 let hitro raste...za mojega golaž in pire krompir...zase pa zelenjavo bom mal prepražla en zrezek kr tko mal popekla in radič s krompirjem ki mi nenormalno paše njami...tako da bom tri kosila delala kk bom pridnauser posted image user posted image pa bo kosilo to je moja ideja no kaj pa kej druge če sem ti pomagala tko fajn...uživajte

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 668
24.7.2008 12:40:56   
Nina00
Hvala za dobrodošlico.

Lejca kar se tiče študija boš že. Vse je stvar motivacije in organizacije. Je pa sigurno težje. Če imaš sedaj občutek, da imaš malo časa, se boš potem čudila kaj si delala, ko pa si imela tako obilje časa user posted image  Pa ne se ustrašit. Večino stvari se naučiš naredit hitreje, pa po dve do tri delaš vsporedno, nekatere pa počakajo naslednji dan ali teden, pa gre. Ti pa malčki dajo s svojo energijo zagon. Včasih sem po kakem dnevu v službi doma kar obležala in ni bilo nič od mene, sedaj pa mi mali lump, da energijo in stvari tečejo user posted image

Cita ti pa si pridna! Kar tri kosila! Jaz jih toliko skuham v celem tednu user posted image

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 669
24.7.2008 12:42:57   
juli@
ojla drage moje! Priznam, da sem na hitro malo obletela stran, prebrala bom pa kasneje.
Danes sem bila na pregledu (UZ) in nam že lepo bije srček. Slišala ga nisem, sem ga pa videla. Aja, vse je vredu...sam prestavli so mi PDP iz 11.3. na 14.3. (lih takrat ima moj user posted image  rojstni dan).  jjasna ali spps prosim če popravita seznamčekuser posted image .Sva z G mislila, da sem v 7t/1d, v bistvu sem pa v 6t/5d...fižolček pa je velik 7,5mmuser posted image .  Od prejšnjega tedna se je povečal kar za enkrat... Le tako naprejuser posted image . Naslednji pregled imam 5.8.08, dobila bom MK. Bi jo že prej, vendar so na dopustu.

Kaj pa ve kaj počnete? Danes kaže na lepo vreme, ampak je napovedan dežuser posted image

11.3.2009 se nama pridruži nov družinski član:)

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 670
24.7.2008 12:57:05   
nina aja pa še govejo juhico kuham za v zmrzovalnikuser posted image user posted image ful rada kuham sam če imam eneregije kaj in danes lahko rečem da jo kr imam sem že mal pospravlja doma posesala pa še kaj bi se našlo...

juli@ tebi pa čestitke po uspešnem pregledu in lepo da je s tvojo pikico vse vreduuser posted image user posted image user posted image no pa grem nazaj kuhat user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu juli@)
Neposredna povezava do sporočila: 671
24.7.2008 13:00:28   
Kaja30
Jaz tudi kuham zdaj, ko je mala zaspala. Imeli bomo krompirjev golaž na moževo željo. Moram ga mal razvajat, sej on tud mene.user posted image

Dopoldan sem bila malo v šopingu. Punce, danes se tako fajn počutim, da sploh nimam filinga, da sem user posted image . Ne vem ali je to dobro ali slabo? user posted image  Le napihnjena sem.

Aja, da ne pozabim. juli@ čestitke za pregled. Komaj čakam, da še jaz vidim našega srčka.

< Sporočilo je popravil Kaja30 -- 24.7.2008 13:01:07 >

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 672
24.7.2008 13:02:13   
Anonimen
mama_m - Ne, sej jst našega tamalega nočem dat v vrtec, ker bom itak doma cel čas do poroda, pa potem še eno leto. Dvomi me dajejo samo, če se nosečnost ne konča ok, potem pa ne bom doma, ampak grem v službo in če ne podpišem sedaj vrtca smo opleli. No, sej je šel danes mož podpisat in se bomo po NS, če bo vse ok izpisali in dali mesto komu drugemu.

Kaja30 - Če bi jaz čakala na 1. pregled pri svoji G bi ga imela šele v 11t, sem pa prej šla samoplačniško (stane 20€) da sem se prepričala, da je nosečnost v maternici, da gremo konec tedna mirno na morje.

cita - Verjemem, da ti je hudo, meni se je vnetje pod pazduho naredilo - dr. je rekel, da je to hormonsko. Je pa trajalo skoraj 14 dni, da je kolikor toliko ok. Me je pa peklo kot hudič, pa se ne smeš ne brit ne mazat, pa se lahko umivaš sto na uro, pa še vedno smrdiš... dobro da sem doma.

MAŠKA - Upam, da se bo tudi zmaj omehčal in bo nekako za zdržat čez te dopuste v vrtcu vaši tamali.

ada2 - Kadar jaz nisem mogla it na ta velko potrebo sem zjutraj ne tešče pojedla dva jabolka in čez kozarec donata...je uspelo vedno. user posted image Drugače pa glede masažnega salona - probaj naprej odpreti popoldnaski s.p. in boš videla, če zalaufa lahko službo pustiš, drugače pa s.p. zapreš ali ap ga imaš in imaš to nekako za hobi.

PERSIDA - Ja, od marca bo drugače... pol ne bo časa sploh za jest! user posted image Ne, ni tko hudo. Ampak včasih je zarad krčkov tamal cle dneve in noči jokal, tako da sem komaj skuhala nekaj na hitro in dobesedno vrgla vase.

Grahec - Če se ti konec meseca izteče pogodba bodi za nosečnost v službi še kar lepo tiho, ker vsaj v veliki večini je tako, da če delodajalec ve za nosečnost ni nič s kakšnim podaljšanjem pogodbe.

ajja - Vidim, da ti v službi ni nič hudega. user posted image Se pozna, da so dopusti, ane?! user posted image

Nina00 - Dobrodošla in čestitke!user posted image Jah praksa naročanja G je pač zelo različna. Nekatere naročajo zares zgodaj 6-7t, večina pa tam med 8 in 10t, je pa čisto ok baje tudi če te naročijo šele nekje do 12t.

Dali* - Če si spala 12 ur, si imela pa res pravi črnogorski fitnes! user posted image user posted image

lejca
- Jaz ko gledam kaj bo za kosilo najprej pogledam kaj imam doma. Če je full bučk naredim nekaj z njimi ali pa česarkoli drugega. Pa pogledam na Kulinarično Slovenijo za kakšen dober recept, da ne jemo vedno eno in isto. Kuham pa tudi jaz večinoma zase in za našega malega, ki pa je hud nejedec...  Npr. kaj smo jedli v zadnjih 3 dneh - dlje mi spomin ne seže. user posted image Fižolova juha + palačinke, kromperjevi kroketi + puran v omakci + kumare, danes pa cvetača in brokoli (najprej kuham 15 min v osoljeni vreli vodi, zložim v pekač, polijem z bešamelom in potresem s sirom ter pečem dokler ni sir svetlo rjav) zravne pa riž + sojini polpeti.

(odgovor članu cita)
  Neposredna povezava do sporočila: 673
24.7.2008 13:04:14   
Anonimen
Tolk časa sem klofala, da ste že nekaj vmes napisale...

juli@ - Bravo za pregled! user posted image user posted image user posted image

Kaja30 - Jaz sem na istem kakor ti, ampak mislim da je to super, čeprav bi si na trenutke želela kakšnen nočseniški znak, tolk da me spomni da sem...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 674
24.7.2008 13:11:34   
Kaja30
Ma ne, sej verjetno me bo kar zgodaj naročil G na pregled. Imam tak občutek. Če pa ne, bom pa sigurno šla prej samoplačniško. Si dala en fajn link nekje v Domžalah, sem že pregledala. user posted image

Ko kaj razmišljam, vas imam toliko za vprašat, evo ko sem za rač. se pa nič se spomnem. Se je že začela nosečniška pozabljivost.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......