|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
21.7.2008 21:41:50   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna

IZVIRNO SPOROČILO: spps

user posted image user posted image user posted image user posted image jjasna,pa sva obe zrihtale seznamuser posted image user posted image user posted image cel dan nobena ni ,zdaj  pa obeuser posted image user posted image user posted image jaz sem še datume za nuhalno dala zravan,a jih zbrišem?user posted image user posted image user posted image

Kaj pa vem za NS datumi, jaz jih kr nisem pol dala zraven, ker tolk čudno pol pride, da bi dale zravn v eni vrsti pa ne gre al kako?

Sem pa bila bolj pridna in sem te prehitela s seznamom. user posted image user posted image user posted image

Kaja30 - veliko strani ej zato, ker na vsaki strani je po par seznamov, pa še midve s spps se lovila, pa je še kakšen več. user posted image user posted image user posted image

šefica,a tko bo vredu z nuhalno?drugače mi pa pride ns v eno vrsto,datum pa v drugouser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 551
21.7.2008 21:46:42   
Anonimen

šefica,a tko bo vredu z nuhalno?drugače mi pa pride ns v eno vrsto,datum pa v drugouser posted image user posted image

V redu.  user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 552
21.7.2008 21:53:31   
Kaja30
Ej ful ste pridne s tem seznamom! user posted image  Res super.

A bi mi katera znala povedat, če imam datum zadnje M 24.6., če imam pdp okoli 21.3.? Ne mi rečt naj si izračunam pdp na rr-ju, ker nisem imela enako dolgih ciklov. Vem samo to, da datumu zadnje M prišteješ 9 in odšteješ 3. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 553
21.7.2008 21:56:38   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja30

Ej ful ste pridne s tem seznamom! user posted image  Res super.

A bi mi katera znala povedat, če imam datum zadnje M 24.6., če imam pdp okoli 21.3.? Ne mi rečt naj si izračunam pdp na rr-ju, ker nisem imela enako dolgih ciklov. Vem samo to, da datumu zadnje M prišteješ 9 in odšteješ 3. user posted image
kr naj bo 21.3user posted image user posted image user posted image  jjasna se strinjaš?saj ena mora imet ta datumuser posted image user posted image

kaja,midve z jjasno sva se grebli za ta datum,pa nama ni uspelouser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil spps -- 21.7.2008 21:59:58 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Kaja30)
Neposredna povezava do sporočila: 554
21.7.2008 22:03:57   
spps
no,jaz se za danes poslavljam,ker ura bo hitro pet zjutrajuser posted image user posted image user posted image user posted image
lepo čvekajte še naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 555
21.7.2008 22:07:32   
Kaja30
Ok, naj bo 21.3. Še moja babica, ima takrat RD in če bo vse po sreči, bo postala še drugič prababica. user posted image
Je pa lep datum, ja. Prvi pomladni dan.

Lahko noč tudi z moje strani. Grem se še malo počit na kavč, pol pa v mižule.

< Sporočilo je popravil Kaja30 -- 21.7.2008 22:08:06 >

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 556
21.7.2008 22:17:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja30

Ej ful ste pridne s tem seznamom! user posted image  Res super.

A bi mi katera znala povedat, če imam datum zadnje M 24.6., če imam pdp okoli 21.3.? Ne mi rečt naj si izračunam pdp na rr-ju, ker nisem imela enako dolgih ciklov. Vem samo to, da datumu zadnje M prišteješ 9 in odšteješ 3. user posted image

Če si imela zadnjo M 24.6. in imaš cikle dolge 28 dni potem imaš rok 31.3.. Drugače pa gre tako, datumu ZM v tvojem primeru 24. (junij) prišteješ 7 dni, se pravi, da pride 31 dan, pa dodaš še 9 mesecev in to je marec. Ah, boš pa rodila malo prej, pa bo 21.3.

spps - Če rodiš 14 dni čez rok boš ujela tisti datum... mene upam, da tudi če bom čez rok ne bodo pustili čakati 18dni. user posted image

(odgovor članu Kaja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 557
22.7.2008 5:29:52   
spps
dobro jutro punceuser posted image user posted image user posted image user posted image danes je bila spet prekratka noč,bo spet treba tekom dneva it mal počivatuser posted image -zdaj nam je oproščenouser posted image user posted image user posted image user posted image
lep dan vsem!

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 558
22.7.2008 7:07:44   
_andreja_
joj punce jaz bila včeraj popoldan v službi in sem se tkooo slabo počutila, kot že dolgo dolgo ne, upam da je bil to samo en dan v nosečnosti in da si takšni dnevi ne bodo sledili, drugače ne vem kako bom zdržala v službi... mah upam, da bo kej bolše  danes, zdej grem pa še enmal spat, ker noč je tko al tko prekratka ...

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 559
22.7.2008 8:21:44   
mama_milchy
Dobro jutro,

dobrodošle vse nove user posted image , želim vam lepo nosečnost in zdravo user posted image .

Kako ste, punce? Evo, jaz sem že pokonci, moja dva fanta pa še spita; zdaj grem nekaj malega pospravit, cunje moram dat prat, pol pa peljem Žigca k P, ker revček tako kašlja da je jooj; ne spimo že od sobote. Sirup, ki ga je imel prejšnji teden mu ni nič pomagal. Kašlja full grdo in še iz leve očke se mu nekaj rumenega cedi - boo.
Pol popoldne moram it delat, bi mogla bit fraj ma je nekaj prišlo vmes.

Jaz kot user posted image  sem dobro, malček še kašljam ampak gre na bolje. Sem včeraj vprašal, če lahko kaj vzamem proti kašlju in mi je sestra pa tudi v lekarni rekla, da ne; le čimveč čaja pit in sadja jest. To že 10dni delam pa ne mineva.

Kakšno vreme imate? Pri nas je kr zahladilo, piha burja in ni nič prijetno zunaj.

No, grem kej postorit, pa se javim.

(odgovor članu _andreja_)
Neposredna povezava do sporočila: 560
22.7.2008 8:40:52   
MAŠKA
Pozdravljene!

Danes sem spet prvič v službi po dobrih dveh tednih dopusta. Prav zoprn občutek. Doma je bilo vse tak fajn na "izi", tule pa vse naspidirano. Joj, upam, da se jih čimveč na dopust pobere, vsaj tistih ki me s kislo faco tukaj obletavajo.

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 561
22.7.2008 8:46:25   
spps ti se sigurno držiš tistega pregovora da se po jutru dan poznauser posted image user posted image vidim da ste ostale tudi kr hitre no sej tudi jaz nisem več med zaspankami ne gre ko grem prvič lulat se morem kr vstatuser posted image user posted image ne morem pol več spat...ma ja pr nas je tudi kr hladno ampak paše mal ohladitveuser posted image user posted image no sedaj pa počasi se zrihtat pa morem it do svoje zdravnice da ji nisem podaljšanje bolniške ko mi je dala ginekologinja tako da bom še kr doma jaz bi šla delat ampak je rekla ginekologinja da je bolje da sem še doma...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

Neposredna povezava do sporočila: 562
22.7.2008 8:52:27   
Kaja30
Pozdravček še od mene, preden greva s tamalo ven.

jjasna, aja, pol sem jaz napačno mislila, da se prišteje 9 in odšteje 3.user posted image  Aha, saj zdaj se mi zdi, da imaš ti prav, ja. Sem že pozabila, kako se računa. Ok, nima veze, pa 31.3. Juhu, konec marca! user posted image

Tudi moja noč je bila prekratka, ampak nimam kaj. Budilka (v obliki majhne vztrajne punčke user posted image ) je točna kot urca.user posted image
Zdaj mi ni slabo, včeraj mi je bilo bolj. Sem pa takooo utrujena. Se že veselim opoldanskega spanca s tamalo.user posted image  Mislim pa, da večje slabosti šele prihajajo... vsaj glede na prejšnje nosečnosti sodeč.user posted image

Lepo se imejte.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 563
22.7.2008 8:54:26   
hedviga
Punčke, se vam bom pa še jaz pridružila..
Sicer je bil moj test pozitiven že konec junija, ampak sem bolj ziheraš...user posted image
Torej stara sem 34 let, prvič noseča po umetni oploditvi.
Glede na datum punkcije naj bi bil moj PDP 2.3.2009, ampak...
16.7. sem imela UZ, kjer smo videli dve GV in dva mulčka velika 9mm. Obema je srček lepo bil.
Če bo vse po sreči, bomo najbrž malo prehiteli..user posted image
Pregled imam 19.8., za NS pa še nisem poklicala..

Sicer sem med tistimi srečnicami, ki jim niti ni slabo. Sicer se zgodi sem in tja, če ne jem, da me malo stisne, ampak ni velike krize. Zmatrana sem nekaj srednjega, bolj lena kot ne, kar je posledica lenarjenja doma user posted image

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 564
22.7.2008 8:59:19   
julam
ojla user posted image !

Po dolgem času še glas od mene. Vidim, da je kar nekaj novih srečnic! user posted image user posted image user posted image

Ada, tebe moram vsaj malo potolažit, da je bilo z mano tudi tako hudo. Zdaj zgleda, da počasi prihajam ven iz ta hudega. Čeprav mi je hecno, ker štejemo šele 7+ tednov, ampak očitno ni pravila. Še vedno pa imam tisti ogaben okus v ustih po vsaki hrani, ki ga skušam prikrit z novo hrano, ta pa ga še poslabša. Skratka, začaran krog user posted image .

Moja fantka sta tudi preveč živahna za mene. Težko ju dvigam, težko ju dohajam, hitro se utrudim. Joj, komaj čakam na tiste zlate mesece, ko bomo polne energije user posted image  - upam, da bomo res. Pa da se vpišem na pilates, ker drugač mi pa grozi enormno povečanje teže. Non stop sem lačna in to tako, kot bi imela luknjo v želodcu. Zdaj razumem male user posted image , ko jokajo od lahkote user posted image .

No, zgleda pa, da bom Turčijo le dočakala. V petek grem še na zadnji julijski pregled, pa bom dr. vseeno za vsak slučaj prosila za zdr podrilo, če se do ponedeljka kaj zalomi.

Včeraj sem v naf nafu kupila 2 oblekci, taki, ki se bosta še nekaj časa prilegali mojemu trebuhu. Včeraj me je soseda vprašala "Joj, gospa, a boste vi tudi še nega kupili?" Če bi ji rekla NE, bi jo verjetno spravila v ful nelagoden položaj. Pa sem kar po pravici povedala, da JA. Skratka, moj trebuh ne skriva resnice!

Evo, toliko od mene. Grem danes po dolgem času delat. K sreči imam tako službo, da lahko ostanem doma, če mi ni OK (sem mlada raziskovalka in zdaj, ko so na faksu počitnice, je edino moje delo pisanje doktorata - ampak tudi tega ne bo nihče napisal namesto mene, rok pa se približuje user posted image ).

papa

Neposredna povezava do sporočila: 565
22.7.2008 10:24:40   
ajja
Dober dan, čveke!
Madonca, ste naklofale, me par dni ni, zdaj pa mi sploh ne bo uspelo vsega prebrati.user posted image
Torej, ne bom več anonimna, aja anonimna user posted image . Moram se pohvaliti, da sem imela včeraj pregled in sem videla pikico.user posted image user posted image Velika je 6mm, datum pa sem si dobro naračunala, po G-ju imam PDP 10.3., po mojih izračunih pa 11.3.

Drugače pa sem jaz tudi grozno utrujena, zvečer zaspim takoj za ta malim, to je ob pol osmih med dnevnikom. Nasploh se počutim čisto drugače kot v prvi nosečnosti. Nonstop hodim lulat, čuden občutek v želodcu imam, ni mi slabo, ampak je čudno, sploh ne znam povedat, jem kot volk...

Datum za NS tudi že imam, in sicer 28.8. pri dr. Strahovi, naslednji pregled pri mojem G pa še drži.

Spps, če ti malo počakaš, jaz pa malo pohitim, bi lahko bile tud mi2 cimri v P.user posted image

Zasavka user posted image !

Ada, naj slabosti čimprej minejo!

Vsem novim user posted image  user posted image user posted image user posted image !

100% sem še kaj pozabila, ampak moram iti še malo delat. Sem v službi, ampak za spremembo nimam čisto nobene gužve, tak da si lahko malo privoščim. Saj včasih paše, nič ne rečem.

Če bo danes cel dan tako zatišje , se še kaj oglasim. Zvečer pa bom verjetno spet spala kot polh.user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 566
22.7.2008 11:03:04   
PERSIDA
Pozdrav vsem marčevkam.
Sem ze nekaj časa na tem forumu.Vendar sedaj z gotovostjo lahko trdim da je moja nosečnost pozitivna.Sem prvič v tem stanju nosim pa dve pikici po umetni oploditvi.Sem v sedmem tednu ,res da je začetek a upam da bo tak tudi konec.Nekih posebnih težav kot so slabosti nimam sem pa izredno zaspana čez dan ponoči pa pol ne morem spat al pa se prebujam tisočkrat.Sem v staležu tak da se pač dol počim kdaj mi pride tisti trenutek.Je pa biti nosecka velik izziv še posebno ko vidiš da telo narekuje svoj tempo in ti ga moraš poslušat.Ja pozdravim vse marčevke pa se slišimo kaj. 

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 567
22.7.2008 11:29:27   
Anonimen
Ojla, da se še jaz mal oglasim... Jaz sem pa tako utrujena sedaj že dva tedna user posted image user posted image user posted image . Se mi zdi, da prej obakrat skupaj mi ni bilo tako slabo, kaj šele, da bi bila tako utrujenauser posted image ... Pa sem sedaj doma na dopustu, sicer z user posted image user posted image , pa vseeno nič rada ne pomislim na to, da grem avgusta v službo...  Kako ste pa kaj ostale? Vidim, da vas je na seznamu kar nekaj, ki tudi pričakujete tretjega otročka, kako pa kaj ve prenašate tole tretjo user posted image ? Lep dan vsem marčevkam...

(odgovor članu PERSIDA)
  Neposredna povezava do sporočila: 568
22.7.2008 11:59:19   
dana
Joj kolk nas je že user posted image    Sem kar nekaj časa rabila da sem vse prebrala.

Jaz sem tako zbita, da komaj čakam drugo sredo ko nastopim dopust. Slabosti se že malce pojavljajo na momente. Najbolj me daje utrujenost user posted image , tako da zvečer kar padem v posteljo.

No proti slabosti naj bi bili ingverjevi bonboni in janežev čaj. To sem tle na RR prebrala. Koliko so kaj učinkoviti pa ne vem povedati. Pa tudi kje jih kupiti ne vem. Ko bom na tem bom že mal pogledalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 569
22.7.2008 12:36:47   
Anonimen
spps - men je bila tud noč prekratka, ker kar nisem mogla zaspat, šele okoli tretje ure sem zaspala, ob 5-ih se je pa tamal že zbudu, pa sem mogla it po flašo mleka, sej pol je nazaj zaspal, ampak jst sem se pa čist zbudila in sem šele okoli 7 ure zaspala nazaj za 2 urci.

_andreja_
- upam, da se ne bo včerajšnji dan ponavljal kar se tiče počutja. Meni se je v prvi nosečnosti ene 10-krat zgodilo, da mi je začelo piskat v ušesih, postala sem bledo-siva in čist švoh sem bila. In si predstavljaš, da sem predavala in kar na lepem odšla iz učilnice... user posted image No, sej so vedeli, da sem noseča, ampak vseeno. user posted image

mama_m
- Joj, vi ste pa ubogi s kašljem. Če ti ne bo bolje in boš še vedno kašljala se pa pojdi pokazat osebnemu dr. Drugače pa je tudi tu v okolici Lj nič kaj prijetno vreme, na sončku ko si je kar vroče, ampak ko si v senci in ko zapiha pa je kar zoprno.

MAŠKA
- Jaz sem bila tudi najbolj hepi vedno, ko so tiste kisle face šle na dopust in sem vedno šla kontra kakor oni, da sem se imela fino na dopustu in še potem ko so oni šli. user posted image user posted image user posted image

- Delala boš lahko še celo življenje, noseča pa sigurno ne boš tolk časa, tako da se ti kar lepo mirne vesti pazi in počivaj doma. user posted image

Kaja30 - po RR izračunu ti tudi pride datum 31.3., ampak seveda če imaš cikle dolge 28 dni. To te pa res nisem vprašala.

hedviga - Dobrodošla in čestitke za kar dva user posted image user posted image ! user posted image user posted image user posted image

julam - Zakaj bi ti grozilo tolikšno povečanje kg? A si se fejst zredila v prejšnjih nosečnostih? Drugače pa tudi moj trebuh ne skriva resnice. user posted image user posted image user posted image Je eksplodiral že čisto na začetku. user posted image

ajja - Lepo da si se razkrila! user posted image Pa bravo za pregled! user posted image user posted image user posted image

PERSIDA - A ti tud dve pikici user posted image user posted image ? Čestitke! user posted image user posted image user posted image Si že druga dvojna mamica! user posted image

Miša99 - Jaz lahko rečem, da je ta nosečnost čisto drugačna od prve, na splošno se počutim veliko, veliko bolje. user posted image No, upam da sedaj ko sem se tako pohvalila, da se ne spremeni. user posted image

dana - Vse kar si naštela se dobila v Baziliki v CP in v Sanolaborjevih trgovinah. Enim pomaga tudi če stalno nekaj po malem jejo, kakšen kruh, prepečenec ali pa žvečenje čingumov.

Za seznam se pa bom tudi potrudila in dodala nove podatke in nove nosečke! user posted image

(odgovor članu dana)
  Neposredna povezava do sporočila: 570
22.7.2008 12:43:51   
Anonimen
                        MARČEVKE 2009

PDP    Ime                                     (št. user posted image , št. user posted image )          Pregledi   NS

user posted image

user posted image   xx.02.  chichinchek (28)          (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)     
user posted image   27.02.  jjasna85 (22)              (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)     04.08.
user posted image   01.03.  Anonimna user posted image (32)   (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      06.08.
user posted image    01.03. cita (27)                        (št. 2user posted image  , št. user posted image  1)   26.08
user posted image   02.03.  ada2 (29)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)      13.08. 
user posted image   02.03.  hedviga (34) user posted image user posted image        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)      19.08.
user posted image   03.03.  jjasna (26)                  (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)      07.08. 19.08.
user posted image   03.03.  Miša99 (33)                (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)      07.08.
user posted image   04.03  Pikica36                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)      18.08.
user posted image   04.03  Linda25 (28)                (št. ? user posted image , št. user posted image ?)     
user posted image   07.03.  spps (26)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)     28.08  27.08.
user posted image  10.03  ajja  (28)                        (št. 2 user posted image , št.user posted image   1)                28.08.
user posted image   11.03  juli@                              (št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 
user posted image  11.03  mama_milchy (26)       (št. 2  user posted image , št. user posted image 1)      31.07.
user posted image   13.03  Dali*                             (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)       31.07.
user posted image   13.03. imam (24)                    (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)       04.08.
user posted image   15.03  lejca (32)                     (št. ? user posted image , št. user posted image ?)       11.08.
user posted image   15.03  tina_r                            (št. ? user posted image , št. user posted image ?)
user posted image   16.03  trinity22                        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 
user posted image   17.03  pocka (29)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)     12.08.
user posted image   20.03. KOKICA32 (32)             (št. 3 user posted image , št. user posted image  0)     01.08.
user posted image    23.03. anonimnauser posted image                    (št.3user posted image  . št. 2user posted image  )
user posted image   25.03  _andreja_  (23)            (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      05. ali 12.08.
user posted image   27.03. lotoska                           (št. 2user posted image  , št. user posted image  1 )
user posted image   28.03. MAŠKA                            (št. 2 user posted image , št. user posted image  1)
user posted image   31.03. Kaja30                            (št.2 user posted image , št. user posted image  1)
user posted image   xx.03.  julam  (33)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)        
user posted image   xx.03. anonimnauser posted image (29)     (št.  2user posted image ,  št.user posted image 1)     
user posted image   xx.03. dana(30)                        (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      14.08.
user posted image   xx.03. kayica24 (24)                (št. 1 user posted image ,  št.user posted image 0)       29.07.
user posted image   xx.03  Anonimna user posted image   (32)        (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)
user posted image   xx.03  sanna                               (št. ? user posted image , št. user posted image ?)       31.07.
user posted image   xx.03  PERSIDA user posted image user posted image                  (št. ? user posted image , št. user posted image ?)      

Trentno je 33 nosečk!
user posted image  

user posted image  

Z nami so pot začele: 
- user posted image fragolauser posted image
- user posted image Nikita user posted image

user posted image  zasavkauser posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image   NUHALNA SVETLINA      user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image   NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image   NOSEČNIŠKI KALK.       user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image   MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                user posted image VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                     TUKAJ

< Sporočilo je popravil jjasna -- 22.7.2008 12:44:19 >

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 571
22.7.2008 12:56:53   
sasa78

dobro jutro punceuser posted image user posted image user posted image user posted image danes je bila spet prekratka noč,bo spet treba tekom dneva it mal počivatuser posted image -zdaj nam je oproščenouser posted image user posted image user posted image user posted image
lep dan vsem!

mal te zezam - pejt prej spat - s kurami user posted image user posted image user posted image

VEM KAKO JE TO- k se ne moreš sestavit

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 572
22.7.2008 13:11:07   
hedviga
Jjasna, zelo lep seznam user posted image user posted image  Ob priliki lahko dopolnoš, da sem prvič noseča in še nimam nobenega otroka.. ja, in nuhalno imam tudi 19.8. user posted image

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 573
22.7.2008 13:12:16   
kayica24
No nosečkice moje, da se tudi jaz po dolgem času malo javim...
V nedeljo smo praznovali RD od dragega in nas je presenetil z zelo ganljivim govorom, v katerem je vsem tistim,ki še niso vedeli, povedal za najino pikico..Jaz pa seveda, kot zaprisežena nosečkica, v jok, da sem se komaj ustavilauser posted image user posted image user posted image
Res me čisto,ampak res čisto vse spravi v solze..

glede utrujenosti pa se lahko kar podpišem, ker sem utrujena že zjutraj ko sezbudim..Pa tečna!!!user posted image  in jezna na cel svet, pa sploh nevem zakaj...zdaj ko bi morala bit najbolj srečkicauser posted image Pa saj bo..jaz se še zmeraj zgovarjam na hormone, ki mi v teh prvih mesecih mešajo glavouser posted image

Drugače pa nimam težav, le lačna ne smem bit, potem mi je slabo za pop..user posted image
Ponoči več lulam kot spim,pa kislina me je začela pečti..user posted image

Me pa zanima punce, če še katero boli v maternici(enaka bolečina,kot če bi boleli jajčniki)?pravijo da je to od raztezanja maternice, pame zanima,če je to res in če ima katera podobne izkušnje?

Glede na to, da smo imeli prejšnji teden pegled in je srček veselo bil,potem mora bit vse ok po mojem..Je pa naša pikica zdaj že kar velika...Po moje kakih 15-16mmuser posted image user posted image user posted image

Seveda pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse nove nosečkice!!!Lepo da ste se nam pridružile in božajte svoje pikice, to feeejst pomaga!

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 574
22.7.2008 13:19:43   
kayica24
Aja, še eno prašanje..
Je med marčevkami kakšna študentka, ki jo septembra še čakajo izpiti?user posted image

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......