|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 05
19.7.2008 22:10:06   
ugi
Katrin: user posted image  Kaja je cela carica. BRAVO! user posted image  Noro! Luka bi mogoče kakšne 2-3 ure hodil, ostalo bi se pa nosil. Naš je bolj len za hodit. Edin če je žogo za brcat, pol pa lahko tudi celo popoldne teče. user posted image

Drgac smo pa ponoči res bolj slabo spali, vsi trije, in smo vstali potem šele ob pol devetih. Luka je še čez dan za tri ure zaspal, tako da mu je res manjkal spanec.
Jaz sem pa tudi kar nekaj naredila doma. Pa še na sprehod sva šla zvečer z Lukom. Moj je pa 12 ur delal in je šele zdaj končal z barvanjem nadstreška. No, malo mu je barve zmanjkalo, pravi da ima še za kakšno uro dela. Res lepo zgleda.

Pa-pa

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
20.7.2008 8:54:16   
Katrin
Kaja še spi (se kar bojim, kaj bo, ko vstane) - jo bodo bolele noge? Baje je včeraj ful razturala in vsi so jo samo gledali in občudovali. Še gorski reševalec, ki je hodil zadnji, ni mogel verjeti, od kod ji toliko energije user posted image  Ni kaj, punca moja user posted image user posted image user posted image

ugi: sedaj pa lahko tvoj user posted image  še k nam pride pobarvati leseno hišico user posted image user posted image user posted image

Danes gremo k moji mamici, ki je imela včeraj rojstni dan;

tako da uživajte in se slišimouser posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
20.7.2008 9:28:57   
aleži
Katrin: Čestitke kaji user posted image user posted image user posted image user posted image  pridna punca. Redko kdo, bi toliko časa hodil brez protestirati!!!
Ja, ja. sem mislila na službo.... pa drugič več sreče!!

Drage moje,danes sem spala vse skupaj 3 urce. Včeraj zvečer okorg 20h sem si na avtu šičpnila kazalec-noht na levi roki, da me še vedno boli, da je groza. Dala sem si obhladke, ..... pa še lekadol sem spila, tako da sem vsaj malo zadremala. user posted image

Ugi: čestitke tudi tvojemu možeku za opravljeno delo user posted image user posted image

Skaana: ja, sva isti letnik, ti si malo starejša od meneuser posted image .
Tisti dan sem samo nekaj majčk in hlačk kupila za saro in žigo, zase kot ponavadi pa nič. Ni bilo časa, saj mi jo je mama čuvala in je komaj čakala sara, da pride cica domov.

lepo se imejte danes

< Sporočilo je popravil aleži -- 20.7.2008 9:29:55 >

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
20.7.2008 11:32:32   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: Katrin RR

NiLe: živijo!!! Kako je sedaj mala Tia in dojenje? Ali je user posted image  začela napredovati?

Jah ... mi bolj slabo pridobivamo na teži, kljub temu, da se pridno dojiva ... tudi dodajati smo začele ta teden, pa nam ne gre prav dobro od rok, saj Tia noče zagrabiti flaše user posted image . Sprobala sem dve vrsti mleka, dve različni flaši, pa se mala samo davi in noče povlečt cuclja. Drugače je pa Tia zelooo dobrovoljna dojenčica, ki se veliko smeje, gruli, telovadi, pridno spi (noč prespi od 21.30 do 5h), čez dan tudi spi 3x ... v glavnem je vse BP, samo na tehtnici se jeziček ne pomakne kot bi si pediatri želeli user posted image user posted image user posted image V torek imava posvetovalnico in cepljenje in bomo videli kaj in kako.

Čestitke KAJI za tak podvig user posted image user posted image user posted image PRidna punca, ni kaj! Sej se ve po komu, a ne user posted image

Špacka in Fipi se že veselo namakata v morju - užiiivaaaajteeee!
Ugi; priden tvoj možek user posted image

Barbara.a
; naj Ožbejev jutranji jok čim prej mine!

Aleži; upam, da se ti prst čim prej zaceli in da bodo naslednje noči bolj naspaneuser posted image

Rainbow, Dolina, Skaana ... kam ste se skrileuser posted image ???

Tko ... Tia spi dopoldansko rundo, jaz pa šibam med cunje ...  nikoli konca pranju, sušenju, likanju user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
20.7.2008 21:31:38   
Katrin
Čer user posted image

smo doma ... Anže spi, Kaja gleda Kekca user posted image

NiLe: ne vem, no ... Kakor ti opisuješ Tio, mislim, da ni skrbi. Koliko pa je pridobila prvi, drugi, ... mesec? Se še spomnim, kako je naju skrbelo za Kajo prve mesece, a naju je pediatrinja potolažila, da je čisto vse Ok.

aleži: ma ja, bo že user posted image  Saj, ko gledam Anžeta (malega sončka), mi je lažje pri srcu, ko si predstavljam, da bi morala čez en mesec že na delo.

Jutri ima Anže 3.cepljenje , tako da se javim bolj proti večeru.

Nočka user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
20.7.2008 22:12:39   
rainbow
Čeer!

Hvala, ker mislite na nas user posted image , saj jaz na vas tudi, ampak sem zdaj bila v branju, sem "požrla" še eno bolj zgodovinsko obarvano. Jutri na morje pošiljamo mojega tasta, pa mislim, da mu bo  prav prišlo, že dolgo ni bil na morju. Jaz pa sem kljub temu malček slabe volje, pa bo že minilo. Z avtom še nič novega, cenilci so šli ocenjevat škodo neurja, tako da še čakamo nanj, ampak vsaj možek nima več gipsov. Čeprav mu gleženj še vedno zateka, ampak zdaj ga vsaj že ven dobimo, da malo hodi. Včeraj sem šla že drugič po oldtimerja od mojega očeta. Čeprav je popolnoma brez opreme, vsaj pelje, dokler se ves proces z zavarovalnico ne odvije. Punci sta izjavili, da vseeno dobro vozimuser posted image

Katrin, Superkajo ti to imašuser posted image user posted image user posted image

NiLe, pa meni se tudi zdi, da tvoja Tia že ve, kako treba. Škoda sicer, da se moraš sekirat, ker ti tako paše dojenčica, vešuser posted image user posted image , si se mi zdela ful pomlajena na našem srečanjuuser posted image  kako pa sta tvoja ta velika??

Aleži, kako prst? to res zna biti neprijetnouser posted image

vsi, ki ste na morju, maksimalno uživajteuser posted image user posted image user posted image user posted image , ostali pa tudi, seveda. Baje nas spet čaka slabo vreme. Ni neko vroče poletje, a ne.

se beremouser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
21.7.2008 9:21:17   
aleži
Dober dan,

kako ste? Pri nas je tudi dežek in mrzlo. Kaj sploh je bilo poletje? Meni se zdi kot da je letos loterija s tem vremenom!!!

Moj prstek je bolj tako tako. Imam vse modro in zatečeno pod nohtom in me še "suka" vsako toliko. Bojim se, da mi bo na dopustu odpadel noht. user posted image

Pa še to, včeraj je Žiga kašljal in bruhal, dala prat dva stroja zvečer, danes me tokasta še dva stroja pranja...in mi težko diha, da sem ob 11h naročena k zdravnici. Sara je pridno spala do 8h. Verjetno bomo spet imeli inhalacije!!! To je samo zato, ker vreme nagaja: toplo in mraz!!! da človek ne ve več kako oblečt te otroke!...pa še kopal se je bolj malo, saj je imela voda tudi 26C mah, nisem več pametna včasih kaj delat z njim!!

se slišimo!!

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
21.7.2008 9:25:41   
Dolina
Dan,

jaz se samo na hitro javim, smo bili od petka v Kranjski, super vreme, zrak, sonček...tudi gužvi smo se izognili. user posted image

Mal sem vas preletela, sem v glavnem zasedena s perilom...že spet user posted image

Katrin, BRAVO za Kajo. Neverjetna je. user posted image user posted image user posted image

Rainbow, boste pa drugo leto šli za cel mesec na dopust. A zdej ne bi šli niti za kak podaljšan vikend se kam namočit?

NiLe, jaz vama želim, da se tole s težo poštima. Jaz ne vem no, če je sicer zdrava dojenčica in ji drugega ne manjka, kako to, da pediatrinja ni zadovoljna? Zdej pa še flaške ne vleče, seveda, če rajši pri tebi je. A so ti dali kakšno tehtnico, da bi tehtala, koliko poje pri tebi? Patronažne jo imajo in ti jo lahko pusti. Mislim na vaju. user posted image user posted image user posted image user posted image  

Ostale pa drugič.

Imejte se lepo.user posted image user posted image

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
21.7.2008 12:56:28   
aleži
Samo na hitrco,

smo prišli od zdravnice. Ni nič kaj hujšega, samo ventolin mu morem dajat in nosek pucat. Rajši zdaj, kot pa na dopustu, da mi zboli!!!user posted image user posted image

se beremo... hitim po saro

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
21.7.2008 18:02:03   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: rainbow
NiLe, pa meni se tudi zdi, da tvoja Tia že ve, kako treba. Škoda sicer, da se moraš sekirat, ker ti tako paše dojenčica, vešuser posted image user posted image , si se mi zdela ful pomlajena na našem srečanjuuser posted image  kako pa sta tvoja ta velika??

Hej, hvala na komplimentu user posted image . Veš, sem ravno zadnjič gledala slike, ko sem rodila Nika, jaz pa zgledam k ena stara mama ... grozna frizura, fuuul kg preveč ... izgleda, da mene otročki pomlajujejo, saj sedaj zgledam mlajše kot pri 28ih user posted image user posted image user posted image

Moja tavelika2 sta danes prišla z morja, kjer sta uživala z babi in dedijem ... imeli so se super, uživali ... upam, da se dedi in babi hitro odpočijeta user posted image user posted image user posted image

Katrin; jah, naša pupa ne sodi ravno v klub mišelink ali sumo borcev user posted image .
Rojena s 3000 g., iz P smo šli z 2.780 g., nato pa: 1. mesec: 720 g, 2. mesec: 510 gr. in 3. mesec "samo" 400 gr.

Rainbow
; upam, da si boste vseeno privoščili kakšen vikend oddiha. Pa super za tvoje bralske podvige.

Dolina; mah, sej vem, da je s Tio vse OK, ampak kaj ko P niso zadovljni. No, jutri imam posvetovalnico pri 3,5 mesecih in prvo cepljenje. Upam, da se bova s P lepo pomenili in da me ne bo preveč sekirala glede kilaže. Zadnjič pri kontroli sem jo najprej stehtala, nato podojila in spet stehtala in je mala pojedla 80 ml ... to je KAO premalo za toliko starega dojenčka (ampak očitno je to Tii dovoljuser posted image ), zato mi je P svetovala naj dodajam pri vsakem dojenju še 80 ml AM ... ampak ne vem, kako user posted image naj Tio pripravim, da povleče flašo in še tisto mleko, ki meni osebno smrdi. Sem ji ponudila flašo tudi, ko je bila ful lačna, pa kaj ko se je drla kot utrgana in sem jo potolažila šele, ko sem jo pristavila. Ne vem ... nisem dovolj pametna, kako rešiti zadevo user posted image

Aleži; vam se pa stalno dogaja. No, važno, da Žiga ni zbolel in da boste šli lahko na dopust.

Zdej moram pa malo čekirat Tio, ki panča že skoraj 2 urci, Nik in Lea pa se zunaj preganjata ...

Spi, dete, spi!

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
21.7.2008 19:32:07   
rainbow
Ojla!

Hvala punce, da nas spodbujate, saj bomo šli kam, takoj ko vsaj zvemo oceno cenilca pa kakšno fajn vreme tudi ne bi bilo odveč. Ob prvem vročem dnevu pa peljem punci se kopat. Danes smo se kljub rahlemu dežju potepale, tako da nam je hitro minil dan.

NiLe, jaz tudi držim pesti, da se lepo zmenite z zdravnico.

Aleži, fino, da ni hujšegauser posted image

Trenutno imam rahlo pauzo z branjem, čeprav bom kmalu spet začelauser posted image  danes imava z možekom filmski večer, če nama bo uspelo, gledat Indiano Jonesa.

Uživajte vsi, kjerkoli že steuser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
21.7.2008 21:02:31   
Katrin
Oj,

na hitro ...

Anže meri 62 cm in tehta 7200g user posted image  Cepljenje BP user posted image

NiLe: meni se zdi, da je Tia prav vuser posted image  redu pridobila na teži (pa sem laik user posted image ). Morda je v tretjem mesecu pridobila več cm kot gramov ???? Če je "veliko" zrastla, potem je normalnuser posted image o, da se ni toliko zredila. No, upam, da se ne boš preveč sekirala user posted image user posted image

Vse ostale: lep pozdrav in veliko sončka user posted image

Nočka, katrin

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
21.7.2008 22:48:50   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: Katrin RR

NiLe: meni se zdi, da je Tia prav vuser posted image  redu pridobila na teži (pa sem laik user posted image ). Morda je v tretjem mesecu pridobila več cm kot gramov ???? Če je "veliko" zrastla, potem je normalnuser posted image o, da se ni toliko zredila. No, upam, da se ne boš preveč sekirala user posted image user posted image

Ja, naša Tia pa pridno raste in to zeeelooo ... po mojem merjenju ima sedaj 62 cm kot tvoj Anže, se pravi, da je v 3,5 mes. zrasla 12 cm, kar ni malo. Lej, sekiram se toliko, ker ne vem, kam "izpuhti" mleko, ki ga popije pri meni, drugače pa se ne, saj je to le tretji otrok in vem, kako stvari potekajo.

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
22.7.2008 12:49:22   
Dolina
Ah, NiLe, ko bi ti lahko dala čudežni recept. Mi je kar hudo, ko berem, kako te matrajo s temi kilami. Se pa pridružujem Katrin, poglej, koliko je zrasla tvoja pupika, 12 cm je zelo veliko, Neža je pridela v petih mesecih prav toliko. Ok, mogoče res po tehtaju spije "premalo" za svojo starost, ampak če ji več ne paše, jo ne moreš prisilit. In vidiš, da te ima rada, ima rada samo tvoje mleko, torej imaš odgovor. Mleko gre v cm in ne v kg. Moj nečak pri slabih dveh letih pojem VEč kot jaz, pa je suh kot glista. Melje pa non stop. Torej ima pač tako prebavo, pa Tia izgleda tudi. Držim ti pesti, da se s P uspeta pomenit.user posted image user posted image user posted image  Si čudovita mamica in Tia je čudovita punčica. user posted image user posted image user posted image

Zdej pa letim k moji punčici, ki se noče in noče obrnit iz trebuščka nazaj na hrbet, lenušček mali moj. user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
22.7.2008 13:47:03   
NiLe
Heeej punce!

Danes zjutraj sem si prepevala "Vem, da danes bo srečen dan ..." in je res SREČEN, ker sem SPET zadihala brez bremena in stresa ... naša pridna pupika je v 1 tednu pridobila 230 g, tako da smo vsi pomirjeni in  zadovoljni.

Tudi pediatrinja me je pomirila (tista zadnjič me je pa prav zamorila, pa tudi Tie ni nič pogledala in se ji posvetila), da je naša pupika pač "žepna varianta" user posted image user posted image user posted image , da pa je videti zelo zadovoljen, zvedav in seveda lep dojenček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Aja, dobili smo prvo pikico in se vidi, da bo danes imela Tia spalni dan.

Dolina, hvala ti za spodbudo in lepe misli user posted image user posted image

Tako ... zdej pa šibam kuhat kosilo!

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
22.7.2008 14:16:17   
ugi
NiLe: Super, to je pa res srečen dan. user posted image user posted image

Aleži: user posted image user posted image za Žiga, da bo hitro bolje. A ste že na dopustu?

Rainbow: A je filmski večer uspel? user posted image

Pa-pa

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
22.7.2008 16:31:39   
NiLe
Tole moram deliti z vami ... Lea je pred 10 min. tako spustila, da se še sedaj  user posted image user posted image user posted image

Nik, Lea in jaz smo si po kosilu privoščili vsak po eno lučko. Jaz sem jo seveda snedla 1,2,3 user posted image ... nato pa pride Lea k meni in ker vidim, da se ji ob strani topi, ji hočem polizati, da ne bo umazana.
In, veste, kaj mi frajerka prijavi??? " A dej, mami, noooo, kaj si tok pozlesna (požrešna)!!!" Haloooo, mi2 z Nikom sva padla v smeh in tud ona se je začela prav iz srca smejati.

Aja, pa še dve njeni izpeljanki: kozura je koruzauser posted image , potomol pa je pomol user posted image

Jah, takle mamo user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
22.7.2008 22:05:24   
ugi
NiLe: user posted image user posted image user posted image  Dobra je tvoja Lea. user posted image user posted image user posted image

Mene je pa zadnč skor na rit vrgl, k mi je Luka reku: "Mami ne me sekirat, pa zase se brigi." user posted image  user posted image user posted image user posted image

Zdele smo bili pa v 300tki - smo bovling igral. Sem po dveh letih kuglo metala, pa mi je bilo kar malo čudno. Nimam več filinga - včasih smo več igral.
Je bilo prav luštno, edin Luka je bil ob pol devetih že kar zaspan. Tako, da smo pol kar hitro šli in Luka zdej že pridno spančka.

Pa-pa

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
23.7.2008 9:43:16   
Katrin
Oj,

ste me nasmejale user posted image user posted image user posted image  Tile naši 3-letniki niso od muh user posted image

NiLe: torej so skrbi odveč user posted image  Če je toliko zrastla, potem je logično, da se ni mogla tudi toliko zrediti. Torej je tvoje mleko izpuhtelo (kot praviš user posted image ) v cm in ne v grame. Držte se !!!

KOnčno imamo sonček in s Kajo ter Anžetom gremo do bližnjega ribnika ribice in želvice futrat user posted image

Lep dan vsem,

katrin

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
23.7.2008 12:27:05   
Dolina
user posted image user posted image user posted image  NiLe, za Tio. user posted image user posted image user posted image  Ful sem happy, da sta ok. In user posted image user posted image  Lei za njeno izjavo user posted image user posted image user posted image  NiLe, a imaš Leo doma? Ni v vrtcu?

Zdej pa grem perilo obesit, popoldan gremo mal k mojim, pa taščo peljem na obisk k njenemu bratu, je v kliničnem, ima tumor, pa še ne vejo kakšen je. user posted image

Šibam, sončka vsem...

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
23.7.2008 14:17:37   
aleži
Samo na hitrco dokelr imam še malo mira. Dojenčka spita!!!user posted image user posted image user posted image  mama pa malo počiva!!!!!!!!!!

Dane delam 100/h ...pranje, pospravljanje, sesanj, kovčke,..... saj v soboto odpotujemo končno na dopust do 14.8.
Se slišimo še preden grem.

a ja, Žiga je v redu, malo še kašlja.
Moj prst pa me še boli, cel plav in zatečen... zdravnica je rekla, da morem čimveč ga dat v slano vodo, ma ker nimam jo v bližini , čakam na dopust!!user posted image user posted image

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
23.7.2008 14:31:04   
bt08
Ojla!

No končno mam spet mal mira in časa da napišem.Zdaj dva dni nisem mogla kej preveč pisat,ker mam blazince uničene od ene kisline pa nič ne čutim,dans je že boljše.Štorasta sem bla in nepremišljena.user posted image user posted image user posted image

Modrooka kako je blo v Gardalandu in Aqualandu?user posted image user posted image user posted image Za možeka da ti čuva otročke,sej prav,midva bi oba šla enkrat,sam ne vem kdaj.

Špacka upam da uživaš na morju in da imate kej lepše vreme kot mi tukej na gorenjskem,ki bomo rabl kmal bunde ven dat,ko tko piha!Pa user posted image user posted image za odpoved,to mene tud čaka,samo čakam pravi trenutek.Vrjemi da greš stran z razlogom,tako kot bom jaz šla.

Katrin pridna tale tvoja Kaja!user posted image user posted image user posted image Pri nas ziher ne bi hodil celo pot,mal bi po lbi pa rekel da ga bolijo noge,ker je ratu zadnje čase tako len,in vedno ko kam gremo reče: ati tupolamo ( štuporamo ),me dej,ker me les noge bolijo!!!!
In kakšen pohod ste meli to?

Aleži kako kej prst,je vse ok?Še boli?Slana voda bo vse pocelila.user posted image

No midva pa letava zdaj okol za kuhnjo,ker je na grobo narejena,v ponedeljek začneva ven metat staro kuhnjo in da položimo ploščice pa elektriko treba še mal premakent,ker bo zdaj drugače,kot je bilo mišljeno.Tako da zdaj mal gledam posodo,ker moram vse zamenjat,pa jedilni pribor,krožnike.Samo mi nič ni blo všeč kar se tiče keramike,nobeni krožniki niso bili vau,sej so bli lepi,sam tok pa spet ne.Bom vrjetno še mal počakala,da kake fajne najdem.Tako da drug teden gre ožbej z mojim dvema na Kolpo za cel teden,midva bova pa mal rastur nardila doma,ko bo mir.Čez dan pova štemala kuhnjo,zvečer bova pa ker drug rastur nardila,ker nam na medenih ni ratal nič narest.user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa šibam mal delat!

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
23.7.2008 15:48:17   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: Dolina

user posted image user posted image user posted image  NiLe, za Tio. user posted image user posted image user posted image  Ful sem happy, da sta ok. In user posted image user posted image  Lei za njeno izjavo user posted image user posted image user posted image  NiLe, a imaš Leo doma? Ni v vrtcu?

Leo imam že skoraj mesec dni doma, pa še 3 tedne bo, saj sem vzela rezervacijo, kar se pri nas kar pozna - plačamo 30% cene ... poleg tega ima Nik počitnice, tako da je pri nas  res prav pestro user posted image .  Problem je, če sem sama z njimi, ker je treba biti skoz v akciji, stalno ju moram animirat, pa še Tio pedenat, da ne govorim, da je treba narediti kosilo, rihtat perilo in še kaj... ah, ne bom preveč jamrala user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
23.7.2008 16:54:57   
bt08
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

IZVIRNO SPOROČILO: Dolina

Leo imam že skoraj mesec dni doma, pa še 3 tedne bo, saj sem vzela rezervacijo, kar se pri nas kar pozna - plačamo 30% cene ... poleg tega ima Nik počitnice, tako da je pri nas  res prav pestro user posted image .  Problem je, če sem sama z njimi, ker je treba biti skoz v akciji, stalno ju moram animirat, pa še Tio pedenat, da ne govorim, da je treba narediti kosilo, rihtat perilo in še kaj... ah, ne bom preveč jamrala user posted image

Nile boš vidla se ti bojo pa tvoji otročki ko boš starejša tebe pedenal,ko si tako dobra mamica in ti bodo vračal vso ljubezen in skrb,ki jim ti daješ sedaj!

Res si super mamica!user posted image user posted image user posted image

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
23.7.2008 20:37:48   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: barbara.a.
In kakšen pohod ste meli to?

Hvala user posted image  To je bil 10. Bregarjev pohod (po fužinskih planinah), ki ga vsako leto organizira PD Drago Bregar in mi se ga vsako leto z veseljem udeležimo, ker so te planine res krasne user posted image

NiLe: user posted image user posted image user posted image  za energijo in te občudujem. Jaz imam doma le Kajo in Anžeta, ti pa kar 3 ... Bravo!

Anžetu se je danes posvetil tretji zobek user posted image user posted image user posted image

Imejte se,
katrin

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
Super ideje za pustni kostum
Če za svojega malčka še nimate pustnega kostuma in ste boste letos primorani malo poigrati doma, preverite odlične ideje...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.