NiLe
|
IZVIRNO SPOROČILO: rainbow NiLe, pa meni se tudi zdi, da tvoja Tia že ve, kako treba. Škoda sicer, da se moraš sekirat, ker ti tako paše dojenčica, veš , si se mi zdela ful pomlajena na našem srečanju kako pa sta tvoja ta velika?? Hej, hvala na komplimentu . Veš, sem ravno zadnjič gledala slike, ko sem rodila Nika, jaz pa zgledam k ena stara mama ... grozna frizura, fuuul kg preveč ... izgleda, da mene otročki pomlajujejo, saj sedaj zgledam mlajše kot pri 28ih Moja tavelika2 sta danes prišla z morja, kjer sta uživala z babi in dedijem ... imeli so se super, uživali ... upam, da se dedi in babi hitro odpočijeta Katrin; jah, naša pupa ne sodi ravno v klub mišelink ali sumo borcev . Rojena s 3000 g., iz P smo šli z 2.780 g., nato pa: 1. mesec: 720 g, 2. mesec: 510 gr. in 3. mesec "samo" 400 gr. Rainbow; upam, da si boste vseeno privoščili kakšen vikend oddiha. Pa super za tvoje bralske podvige. Dolina; mah, sej vem, da je s Tio vse OK, ampak kaj ko P niso zadovljni. No, jutri imam posvetovalnico pri 3,5 mesecih in prvo cepljenje. Upam, da se bova s P lepo pomenili in da me ne bo preveč sekirala glede kilaže. Zadnjič pri kontroli sem jo najprej stehtala, nato podojila in spet stehtala in je mala pojedla 80 ml ... to je KAO premalo za toliko starega dojenčka (ampak očitno je to Tii dovolj ), zato mi je P svetovala naj dodajam pri vsakem dojenju še 80 ml AM ... ampak ne vem, kako naj Tio pripravim, da povleče flašo in še tisto mleko, ki meni osebno smrdi. Sem ji ponudila flašo tudi, ko je bila ful lačna, pa kaj ko se je drla kot utrgana in sem jo potolažila šele, ko sem jo pristavila. Ne vem ... nisem dovolj pametna, kako rešiti zadevo Aleži; vam se pa stalno dogaja. No, važno, da Žiga ni zbolel in da boste šli lahko na dopust. Zdej moram pa malo čekirat Tio, ki panča že skoraj 2 urci, Nik in Lea pa se zunaj preganjata ...