Skaana
|
zlate moje najlepša vsem hvala za čestitke... Sem komaj zdaj prebrala, ker mi je rač čisto crknil... Zdaj pa ... Eh, bo že nekak . Na hitrco sem prebrala, sem kar solzna ob čestitkah (najbolj mi je bila všeč tvoja torta, Mojčca ). Trojka prav nič ne boli. Je bla bolj na izi, ker sem bila spet sama, ampak ni panike. Neki žurat itak ne smem (še skoraj polno dojim), pa tudi denarja ni, pa tud mi ni to za gledat nekih popijavščin . Beri drugi smejo, jaz pa ne . Mi smo vsi ok drugače. Aleksej bo imel verjetno pojutrišnjem končno tretje cepljenje, Atena je zdaj dvakrat sicer zakuhala, ampak nič hujšega (pravijo, da je lahko tudi od vročine). Drugače pa uživa sto na uro s sosedovimi otroci, ki so skoz pri nas . No, nekje sredi drugega meseca pa jo bom začela vozit 13km v vrtec. Barbara, prelepe slike. Sem vesela za vas, zdaj pa držim pesti, da ste že štirje . Dolina, čestitke za Zojo, pa za njen ponovni jok pred vrtcem. Glede Nežinega nespanja pa le v tolažbo, da je Aleksej tudi nekje tak čas začel spat le dvakrat čez dan, če, in še to le po pol ure... Ponoči pa koma. Eni pač rabijo manj. Špacka, glede darila je najboljše, da si kaj zmisliš glede njegovega hobija. Potem pa kakšne bone v tej smeri, lahko tudi homemade in denar zraven. Ali pa kakšno razvajanje kje... Mah, ne vem, jaz bi bila tega najbolj vesela. Vsekakor moraš izhajat in njega. Pa čestitke za službo, kar pogumno. Ziher bo fajn. Vsaj če dobro slutim, kam greš . Aleži, a pol sma pa isti letnici . Kaj si pa kaj nakupla? Mojčca, Matic vam pa res daje vetra . Je pa zato Manca bolj pridna, kajne? Ugi, naša gleda ves živ žav, pa še potem tuli, kdaj bo spet . Je pa ravno psihologinja rekla, da mormo pazit glede TV, ker to naj bi ubijalo domišljijo. Ker nič ne "zahteva" od otroka. Le sprejema. Jaz to rešujem tako, da večkrat z njo gledam, pa jo sprašujem, pa ogovarjam... Eh, kaj pa vem. Malo že verjetno ne škodi. Rainbow, joj upam, da boste uspeli najti dober avto, kaj dober, še boljši kot je bil prejšnji. Pa vso srečo z zavarovalnicami. Res, kar pike dobiš, ko to vidiš NiLe, moram ti povedat, da je hit moje trojke tvoja gibanica na hitro. Vsi hočejo recept . Danes sva pa s priničipeso pekli še kokosove piškote. Torto za rd sem si pa itak sama spekla, ker imam to skutino najrajši in so mi kar prepustili. Sem pa jo, ne moreš verjet, nardila s paličnim mešalnikom , ker še nisem imela mikserja. No, danes mi pa ga je že stric kupil za rd. Evo, če sem katero spustila, naj mi ne zameri... Se javim, ko bom spet lahko. Pa pridno pišite do takrat, prav? Na noč...