NiLe
|
Evo mene ... madonca, zadnje dni stalno nekaj dogaja, z dragim sva dva dni imela generalko, pa telih cot se nikakor ne znebim - pranje, sušenje, zlaganje ... za likanje mi pa zmanjka energije , pa selim starejša dva malo sem malo tam, tako da moram zjutraj prav pomisliti, v katero otroško spalnico moram čekirat IZVIRNO SPOROČILO: Dolina NiLe, bi ti meni dala kak recept, od kje ti energija? jaz imam zadnje čase ful krizo, me je kar sram. Zaspana sem, brez energije Veš, nimam nobenega pravega recepta ... kakšen dan zvozim super, da sem ponosna sama nase, da sem vse popedenala, potem pa pride dan, ko mi stvari uhajajo iz rok in komaj čakam večer, da vsi zaspijo in si samo želim čim manj takih "neenergetskih" dni Zoja je pa postala mali pretepač. Sploh ne vem, kako naj reagiram na vse te izbruhe, ko ji kaj ni prav, pa nas kar klofne, ugrizne... mi gre že na Drugače je pa prav fina, samo to jezo ne zna obvladovat. Mogoče je pa po ljubosumje zaradi Neže tako pozno prišlo. Bi znalo biti, da Zoja s tem izraža ljubosumje ... Probaj čim bolj ignorirati, pa skozi pogovor razložiti, da se to ne sme, da njej tudi ne bi bilo všeč, če bi jo vsi po vrsti klofali ali grizli. Katrin; nisem pozabila na tvoje vabilo, ampak ta teden nama ne bo zneslo. Mogoče 1x naslednji teden, ko imam Leo še doma. Ti pa vsekakor sporočim dan ali dva prej Pa za tvoje rekreiranje! Jaz bom začela jeseni kaj delati v tej smeri .... upam ! Sem pa danes na eni stojnici opravila brezplačno meritev maščobe v telesu in jih imam absolutno preveč ... no ja, zdaj imam še izgovor, da sem se 9 mesecev redila, sedaj pa rabim toliko časa, da se znebim tega kar se je nabralo Skaana; me veseli, da uživate v hiški, da ste zadovoljni s sosedi, pa da ste končno zdravi Uf, ura je pozna ... gremo počivat! Nočko!