Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 22.7.2008 21:58:10
|
|
|
|
levčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Moram se potožit da sem ful žalostna-sem ravnokar od dežurnega -je mali ful flekast postal od antibiotika-pa ga dežurna pregleda(zelo fajn dr.Stanislava Ban)pa pravi -saj ima čisto malo uhice in grlo rdeče-zakaj pa ima antibiotik-me je karrrrrrrrrrrrrrrr segreloooooooooooooo -KAKO VČERAJ je imel pri njegovi p. MOČNO VNETE-pa me gleda pa pravi ja nima no-jutri pojdita nazaj -to pa nehajta jest in mu samo fenistil kaplice 3x dnevno dajte-KOMU NAJ VRJAMEM sem jezna kot 100-JUTRI BOM PA ZAROPOTALAAAAAAAAAAAAAAAAAA Joj ti dohtarji so pa res za nekam obesit
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 22.7.2008 22:09:57
|
|
|
|
scubadiver
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak Oranza, kaj pravis na novo slikco? Si je kaj bolj podoben? O Scuba zdravo, a ni svetovna hojca, a? Avatar je super hojca pa tud, ful mi je všeč!!!!!!!!!!!! Joj Laubica pravilno da boš zaropotala. Mah dej no k bi se en norca delal
< Sporočilo je popravil scubadiver -- 22.7.2008 22:10:32 >
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 22.7.2008 22:24:26
|
|
|
|
tabi
|
Čer. Gruška sožalje Skuba hvala za info.ker naša kdaj pa kdaj to papca in to z užitkom GB za Tianno,tudi mi smo bili na istem vendar brez zdravil in pri 5,5mes na ultrazvoku ni bilo nobene sledi več o luknici.Tko da vem kaj prestajaš. Zdej sem pa pozabla kaj sem še hotla napisat,pa jutri. Nočko palepe sanje
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 22.7.2008 22:37:06
|
|
|
|
Oranža
|
Čer, Tjulenček sam da ste ok . Laubica, pišuka no, po miz useki, kva se pa gredo!! Pa pocajtejte se Kanarka za 444 mesecev. Ajtak za avatar, ja tuki je pa čist taprav Pa super vaju je blo končno spoznat Ostale pa super da smo se vidli Mamuška imejte se Scuba hvala za info. Jooly pozdravi no Gruško Debeluška kje si? Še zmer v Rutarju No tko, jst sem dons začela s pospravljanjem, in sem tko vsa okna sščistila, zavese oprala, 2 žehti zlikala, 2 oprala, zamrzovalno omaro očistila, ju3 pa me čaka še hladilnik, pa kopalnica, pa še kakšna žehta(pranje+likanje), pol pa v četrtek sam še finiširam . Zdej sem pa čist crknjena in grem kr spat. Nočko
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 22.7.2008 22:37:42
|
|
|
|
barika
|
heh, Ajtak, če dam jaz Martina v hojico, bo čez 1 teden že sam hodil (brez moje opore ) Laubica, po moje e bolje da verjameš dežurnemu. prej ni bilo časa se oglasit, sem gledala HK 3 sezono,pa popravljala sem diplomsko (lektoriranje) zdej grem pa še mal naprej delat
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 22.7.2008 22:50:05
|
|
|
|
ajtak
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama11 Hojca je super, še jaz bi šla mal noter šlatat tistega gasilca Pa super avatar! , to pa verjamem, ja
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 22.7.2008 22:51:14
|
|
|
|
ajtak
|
Evo mama11 samo zate...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 22.7.2008 22:54:19
|
|
|
|
ajtak
|
IZVIRNO SPOROČILO: Oranža Ajtak za avatar, ja tuki je pa čist taprav Pa super vaju je blo končno spoznat Ostale pa super da smo se vidli Tud jaz sem full vesela da sem vaju z Debelusko koncno spoznala. Pa seveda E, E1 in E2
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 22.7.2008 23:29:08
|
|
|
|
kanarka
|
Čer Najprej najlepša hvala za vse čestitke in te prekrasne torte. Sva z mojim ugotovila na koncu dneva, da sva na tortico res pozabila. Bova pa jutri nadoknadla. Scuba, hvala za info...tuki sicer imamo samo Danone , kar pomeni, da bom malo omejila, saj sva do danes vsak dan pojedli en danone (ne Fruchtwerge, ampak neki druga). Ajtak, za avatar. Super je. Mama11, nč mi ne bod fouš bazenov, ker sem se (od kar sem tuki) v morju kopala samo 1x. Jadran je zakon!!!! Ne maram te mivke, pa še mrzlo je, ker je atlantik in otoki in se voda nikoli ne segreje. Tko, da ste se vse že letos več kopale, kot jaz. Je pa zato pogled fantastičen, ko si v bazenu in gledaš morje . Pa naj ti bo...no to si mi lahko fouš. Ninocka...mal se je res unesla. Namreč zdaj res ostajam z njo doma ob urah, ko naj bi postala zaspana in svoje odspi. Proti večeru pa, če jo zanimiram s sprehodom in družbo otrok, je čist happy in pozabi na vse, ter se samo smeji. Mal se je že verjetno tudi stanovanja navadla. Tišino pa sem prekinila z home surround sistemom. Laubica, men se je to tut zgodilo. Buba je cel teden jedla antibiotike, pa sploh ni bila bakterijska okužba, ampak virusna. In to sem izvedela zadnji dan . Buba je takrat imela 4 ali 6 mesecev. Sem rekla, da bom naslednijič za antibiotike vedno zahtevala drugo mnenje oz. laboratorij, ki ti jasno pokaže, kaj in kako. Mamuška, res vam želim, da se bo ta dopust odkupil za prejšnjega. Imejte seeeeee!!! Oranža...že odštevaš? Jaz grem pa uživat. Si grem spet dat en film gor in meditirat. Lahko noč.
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 22.7.2008 23:55:12
|
|
|
|
Nana Liza
|
za srečanje. Mi smo malo preje prišli domov, nam res ne bi znesel priti. Tabi - dobrodošla. Imava pa čist enko stare otroke. Le da je naša priva punčka rojena dec 2005, drugi pa fant rojen nov 2007. Ajtak - ma nekaj mora biti na gasilcih. Naša dvoletnica je nam že kar povedala, da njen fant bo pa gasilc. Lep avatar. scuba - dober avatar 4 minute vam lahko še častim danes torto za Tevževih okroglih.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 23.7.2008 8:16:22
|
|
|
|
ninocka
|
Kaj je zdej to? A se vse spite? Pol vam pa skuham eno fajn dobro kavico, da vas bo vonj iz pojstle pregnal.... Dobro jutro!!!!!!!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 23.7.2008 8:35:27
|
|
|
|
tabi
|
Dobro jutro. Jaz sem že iz vrtca ,skuhala kavo zase in za vse vas zaspanke. Nika je pa danes pančala do 8.15 zdaj pa se pogovarja z mamico . Nana Liza res imava isto stare sončke naš je v fazi trme in kar naprej bi bil glavni,samo niko ma pa rad da je joj.aja pa Tevžu vse najnaj. Ajtak bravo za gasilca. Oranža ti si pa z eno nogo že na dopustu sem ti kr fovž Ninočka dobro jutro. Zdaj pa hitro malicat potem pa na en sprehod,ko je tak sonček posijal se beremo
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 23.7.2008 9:03:42
|
|
|
|
mama11
|
Laubica, to je pa neznosno, pa saj antibiotiki niso bonboni! Jaz tudi moji P ne verjamem več vsega, odkar me je izpsihirala za pridobivanje teže, ampak kaj si lahko privoščijo pri zdravilih Ajtak, hvala, sem si prav spočila oči za dobro jutro. Gasilci so zakon Zapoznele čestitke Tevžu Danes imam pa jaz akcijo a la Oranža. Peglanje, kopalnica, sesanje in pomivanje. Pa še nekaj zelenjavnih kašic moram naresti na rezervo, ker mi je tašča dala domačo zelenjavo.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 23.7.2008 9:08:15
|
|
|
|
nicolina
|
Dobro jutro, hvala za kavico ninočka, jo ravno pijem, Tin pa še spi, joj kako paše spit kavico v miru. Tjulenček za vas. Laubica, kar zaropotaj danes, mislim haloo kaj se pa grejo. Scuba, hvala za info o mlečnih izdelkih, jaz sem tle kar pazljiva, me je strah, ker že ima alergijo. Ja, ajtak, res luškan avatar, pa jaz si tud želim, da še ostale novembrke spoznam. Pa kakšna dobra hojca.... gasilci pa tud... Tevž čestitke za obmesečnico, z malo zamude... Kanarka za Saro, sej bo, boš vidla da bo bolje. Mamuška, uživajte na kratkem dopustu.. Oranža, ti ko si ravno v akciji, a ne bi pršla še men mal pospravit, oprat, zlikat... Nč, grem se zrihtat, pol gremo še mal v šoping, kupit še par stvari za na morje... lep dan vam želim... pa pa
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 23.7.2008 9:34:11
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina Oranža, ti ko si ravno v akciji, a ne bi pršla še men mal pospravit, oprat, zlikat... velja, v petek okoli 5h/6h zjutri bom pr teb, a prov Nč, grem se zrihtat, pol gremo še mal v šoping, kupit še par stvari za na morje... lep dan vam želim... pa pa jst tud jst tud Dobro jutro, Hvala za kofi Ninočka . Ajtak za gasilce IZVIRNO SPOROČILO: tabi Oranža ti si pa z eno nogo že na dopustu sem ti kr fovž Nč bit fovš, velik vas je že blo, velik vas pa še bo Tevž vse naj naj naj za mini rd Evo šibam, imam en kup dela čao čao
< Sporočilo je popravil Oranža -- 23.7.2008 9:35:22 >
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 23.7.2008 9:54:41
|
|
|
|
ninocka
|
Ej, oranza, mam en kvescen for ju - zakaj je pa treba oddat vlogo za znizano placilo vrtca do 15. avgusta? A ni to ponavadi do 15. novembra? Al je kaj novega? To je pa za vse tiste, ki imate 2 otroka in bosta oba v vrtcu - ce boste hotle met drugega otroka brezplacno v vrtcu, bo potrebno oddat vlogo (ne bo avtomatsko), ki bo pa objavljena enkrat avgusta na spletnih straneh ministrstva. Sme lihkar prebrala na drugmu forumu.
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 23.7.2008 10:00:24
|
|
|
|
naraščaj
|
Dobro jutro. T se kr ves po me3n, jo morm dat spat. tko da se probam pol kaj uglasit. IZVIRNO SPOROČILO: nicolina Laubica, kar zaropotaj danes, mislim haloo kaj se pa grejo. Se strinjam Tevž čestitke za obmesečnico, z malo zamude... tut od naju Oranža, ti ko si ravno v akciji, a ne bi pršla še men mal pospravit, oprat, zlikat... k men tut
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 23.7.2008 10:44:54
|
|
|
|
ajtak
|
hej, hej se na hitro javim. Tud jaz mam danes periloparty, en stroj perem, enga susim in 2 sta se v vrsti Zdej grem pa blitvo zrihtat za v skrinjo, mi je dala mama tako full lepo domaco z vrta. Se beremo!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 23.7.2008 12:15:34
|
|
|
|
naraščaj
|
Hoj, naša je danes taka tečka, da groza. Kr za menoj plazi in se dere in dere. Noče jest GH, spala mi je sam pol urce. Skratka komi bom južno skup spravla, ker mi bo vsak čas še hlače dol potregnla (se prime zanje in hoče se gor dvignat na noge, pa ji zdrsnw in čmokne na rit, pa jok, da je joj in pol ponovi vajo) Drugač pa bo danes za kosilo goveja juhca in rižev narastek + kompot. Vreme pa je tut prov tečno in fajn mrzlo. Sploh še nisem šla ven, ker ko že skoz okn pogledam me mine. bova šli po kosilo. Ekola tole pa vam pošilja T za njenih 8 mesecev no pridne bote pa vaši sončki tut. mojo bom pa vred spravla ne vem kdaj
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 23.7.2008 12:36:18
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka Ej, oranza, mam en kvescen for ju - zakaj je pa treba oddat vlogo za znizano placilo vrtca do 15. avgusta? A ni to ponavadi do 15. novembra? Al je kaj novega? ¸ Teb jo za Evana ni treba zdej oddat, ker je itak že vpisan. je samo za tiste k se vpisujejo prvič v vrtec, najprej do 15 avg., pol pa novembra še 1x. K zdej avg. daš podatke še za leto 2006, novembra pa pol za 2007. Tko imajo. Ti jo boš samo novwembra dala. Sm pa nesla dons notri vlogo, pa mi je rekla, ''joj, a bi lahko poslala kopije dohodnine za 2006, ker pridobitev po uradni dolžnosti mal dlje traja. Pa sem si mislila WTF - sm rekla da jih nimam, da sem zato tko označla. Kr neki no......še zračunam si, oni bodo pa pol sam še pokasiral Zdej mi je pa tamal v naročju zaspal , ga grem odložit, pol pa v akcijo Ajd..... Taja vse naj naj naj naj
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 23.7.2008 12:38:55
|
|
|
|
gruška
|
Hello babuške, na hitro se vam javljam z morčka, kjer je po včerajšnjem slabem vremenu spet šajba (nebo je brez oblačka) .... in otroc spet v vodi (itak) ... Tevž je danes sicer rekel, da je voda dons tok mrzla, kot ima oči rad mrzel pir Resnično hvala za izrečeno sožalje ob izgubi moje babice (od moje mami mama) - stara je bila 86 in pol in zadnje pol leta bolna .... Težko nam je, ampak vse nas to čaka ... je vsaj doživela kar lepo starost .... Pozabila pa je itak nikoli ne bom ... je imela to krasno lastnost, da je imela do samega konca ful smisel za humor in vedno je bila po duši otrok - se je znala spustit na nivo vnukov in se zares ukvarjati in igrati z nami ... zlata je bila ... Sem samo na hitro preletela zadnje dva tedna vašega čveka, lepo pozdravljam nove levinje, čestitam vsem za obmesečnice, za nove zobke, za vse napredke ... Do konca avgusta se vam bom javljala bolj poredko, ker nameravam izkoristiti porodniško kar se da in biti več ali manj na morju in v Bohinju.... Sicer bo kar pestro, ker bo moj samo dva ali tri tedne z nami, potem pa mora v službo (itak ), jaz pa bom sama s tremi ... Moram jih sicer pohvaliti, da so vsi kar pridni in ni probljema spljoh Manca, sem vidla ZS, dobiš .... se ti javim drug teden, ko bom par dni doma .... Lepo se imejte in uživajte !!! Gruška & co.
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 23.7.2008 12:40:20
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak Zdej grem pa blitvo zrihtat za v skrinjo, mi je dala mama tako full lepo domaco z vrta. Kako jo pa pripraviš? Skuhaš, al samo blanširaš?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 23.7.2008 12:43:35
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška Lepo se imejte in uživajte !!! Gruška & co. Hoj hoj, lepe pozdrave nazaj . Ko boš pa v Bohinju pa kej javi, pa uletimo na kak kofičvek, če boš za. Uživajte.
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 23.7.2008 12:45:50
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Oranža IZVIRNO SPOROČILO: gruška Lepo se imejte in uživajte !!! Gruška & co. Hoj hoj, lepe pozdrave nazaj . Ko boš pa v Bohinju pa kej javi, pa uletimo na kak kofičvek, če boš za. Uživajte. Hej Oranža z veseljem ... te pokličem .... ( a si od mene pobrala ta izraz kofičvek? Ponavadi jaz to napišem... ) LP...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 23.7.2008 12:53:28
|
|
|
|
ajtak
|
IZVIRNO SPOROČILO: Oranža IZVIRNO SPOROČILO: ajtak Zdej grem pa blitvo zrihtat za v skrinjo, mi je dala mama tako full lepo domaco z vrta. Kako jo pa pripraviš? Skuhaš, al samo blanširaš? jo kr sfinisiram, da pol sam odtajam dodam krompircek in je to-to, za takrat ko sem v guzvi . Gruska, lepo da si se javla pa uzivajte se naprej!!
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?