|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del
22.7.2008 21:58:10   
levčica
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

Moram se potožit da sem ful žalostna-sem ravnokar od dežurnega -je mali ful flekast postal od antibiotika-pa ga dežurna pregleda(zelo fajn dr.Stanislava Ban)pa pravi -saj ima čisto malo uhice in grlo rdeče-zakaj pa ima antibiotik-me je karrrrrrrrrrrrrrrr segreloooooooooooooo -KAKO VČERAJ je imel pri njegovi p. MOČNO VNETE-pa me gleda pa pravi ja nima no-jutri pojdita nazaj -to pa nehajta jest in mu samo fenistil kaplice 3x dnevno dajte-KOMU NAJ VRJAMEM sem jezna kot 100-JUTRI BOM PA ZAROPOTALAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Joj ti dohtarji so pa res za nekam obesituser posted image

Če ne moreš pomagati, pa vsaj nagajaj! Važno je sodelovati!

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
22.7.2008 22:09:57   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

Oranza, kaj pravis na novo slikco? Si je kaj bolj podoben?

O Scuba zdravo, a ni svetovna hojca, a?

Avatar je super user posted image user posted image hojca pa tud, ful mi je všeč!!!!!!!!!!!!

Joj Laubica pravilno da boš zaropotala. Mah dej no k bi se en norca delal user posted image

< Sporočilo je popravil scubadiver -- 22.7.2008 22:10:32 >

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
22.7.2008 22:24:26   
tabi
Čer.
Gruška sožalje
Skuba hvala za info.ker naša kdaj pa kdaj to papca in to z užitkom
GB za Tianno,tudi mi smo bili na istem vendar brez zdravil in pri 5,5mes na ultrazvoku ni bilo nobene sledi več o luknici.Tko da vem kaj prestajaš.
Zdej sem pa pozabla kaj sem še hotla napisat,pa jutri.
Nočko palepe sanje

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
22.7.2008 22:37:06   
Oranža
Čer,

Tjulenček sam da ste okuser posted image .
Laubica, pišuka no, po miz useki, kva se pa gredo!! Pa pocajtejte seuser posted image
Kanarka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za 444 mesecev.
Ajtak user posted image  za avatar, ja tuki je pa čist tapravuser posted image Pa super vaju je blo končno spoznatuser posted image user posted image Ostale pa super da smo se vidliuser posted image user posted image
Mamuška imejte se user posted image

Scuba hvala za info.
Jooly pozdravi no Gruškouser posted image user posted image

Debeluška kje si? Še zmer v Rutarjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No tko, jst sem dons začela s pospravljanjem, in sem tko vsa okna sščistila, zavese oprala, 2 žehti zlikala, 2 oprala, zamrzovalno omaro očistila, ju3 pa me čaka še hladilnik, pa kopalnica, pa še kakšna žehta(pranje+likanje), pol pa v četrtek sam še finiširamuser posted image user posted image .

Zdej sem pa čist crknjena in grem kr spat.
Nočko

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
22.7.2008 22:37:42   
barika
heh, Ajtak, če dam jaz Martina v hojico, bo čez 1 teden že sam hodil (brez moje oporeuser posted image user posted image )

Laubica, po moje e bolje da verjameš dežurnemu.

prej ni bilo časa se oglasit, sem gledala HK 3 sezono,pa popravljala sem diplomsko (lektoriranje)

zdej grem pa še mal naprej delat

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
22.7.2008 22:50:05   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: mama11

Hojca je super, še jaz bi šla mal noter šlatat tistega gasilca user posted image

Pa super avatar!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , to pa verjamem, ja user posted image user posted image user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
22.7.2008 22:51:14   
ajtak
Evo mama11 samo zate...
user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
22.7.2008 22:54:19   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: Oranža

Ajtak user posted image  za avatar, ja tuki je pa čist tapravuser posted image Pa super vaju je blo končno spoznatuser posted image user posted image Ostale pa super da smo se vidliuser posted image user posted image  

Tud jaz sem full vesela da sem vaju z Debelusko koncno spoznala. Pa seveda E, E1 in E2 user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
22.7.2008 23:29:08   
kanarka
Čer

Najprej najlepša hvala za vse čestitke in te prekrasne torte. Sva z mojim ugotovila na koncu dneva, da sva na tortico res pozabila. Bova pa jutri nadoknadla.

Scuba, hvala za info...tuki sicer imamo samo Danoneuser posted image , kar pomeni, da bom malo omejila, saj sva do danes vsak dan pojedli en danone (ne Fruchtwerge, ampak neki druga). 

Ajtak, user posted image user posted image user posted image  za avatar. Super je.

Mama11, nč mi ne bod fouš bazenov, ker sem se (od kar sem tuki) v morju kopala samo 1x. Jadran je zakon!!!! Ne maram te mivke, pa še mrzlo je, ker je atlantik in otoki in se voda nikoli ne segreje. Tko, da ste se vse že letos več kopale, kot jaz. Je pa zato pogled fantastičen, ko si v bazenu in gledaš morjeuser posted image . Pa naj ti bo...no to si mi lahko fouš.  

Ninocka...mal se je res unesla. Namreč zdaj res ostajam z njo doma ob urah, ko naj bi postala zaspana in svoje odspi. Proti večeru pa, če jo zanimiram s sprehodom in družbo otrok, je čist happy in pozabi na vse, ter se samo smeji. Mal se je že verjetno tudi stanovanja navadla. Tišino pa sem prekinila z home surround sistemom.  

Laubica, men se je to tut zgodilo. Buba je cel teden jedla antibiotike, pa sploh ni bila bakterijska okužba, ampak virusna. In to sem izvedela zadnji danuser posted image . Buba je takrat imela 4 ali 6 mesecev. Sem rekla, da bom naslednijič za antibiotike vedno zahtevala drugo mnenje oz. laboratorij, ki ti jasno pokaže, kaj in kako.

Mamuška, res vam želim, da se bo ta dopust odkupil za prejšnjega. Imejte seeeeee!!! 

Oranža...že odštevaš?

Jaz grem pa uživat. Si grem spet dat en film gor in meditirat. Lahko noč.

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
22.7.2008 23:55:12   
Nana Liza
user posted image za srečanje. Mi smo malo preje prišli domov, nam res ne bi znesel priti. user posted image

Tabi - dobrodošla. Imava pa čist enko stare otroke. Le da je naša priva punčka rojena dec 2005, drugi pa fant rojen nov 2007. user posted image

Ajtak - ma nekaj mora biti na gasilcih. Naša dvoletnica je nam že kar povedala, da njen fant bo pa gasilc. user posted image Lep avatar.

scuba - dober avatar user posted image

4 minute vam lahko še častim danes torto za Tevževih okroglih. user posted image

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
23.7.2008 8:16:22   
ninocka
Kaj je zdej to? A se vse spite?

Pol vam pa skuham eno fajn dobro kavico, da vas bo vonj iz pojstle pregnal....user posted image user posted image

Dobro jutro!!!!!!!

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
23.7.2008 8:35:27   
tabi
Dobro jutro.
Jaz sem že iz vrtca ,skuhala kavo zase in za vse vas zaspanke.
Nika je pa danes pančala do 8.15 zdaj pa se pogovarja z mamicouser posted image .

Nana Liza res imava isto stare sončke naš je v fazi trme in kar naprej bi bil glavni,samo niko ma pa rad da je joj.aja pa Tevžu vse najnaj.
Ajtak bravo za gasilca.
Oranža ti si pa z eno nogo že na dopustu sem ti kr fovž
Ninočka dobro jutro.

Zdaj pa hitro malicat potem pa na en sprehod,ko je tak sonček posijaluser posted image user posted image

se beremo

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
23.7.2008 9:03:42   
mama11
Laubica, to je pa neznosno, pa saj antibiotiki niso bonboni! Jaz tudi moji P ne verjamem več vsega, odkar me je izpsihirala za pridobivanje teže, ampak kaj si lahko privoščijo pri zdravilih user posted image

Ajtak, hvala, sem si prav spočila oči za dobro jutro. Gasilci so zakon user posted image

Zapoznele čestitke Tevžu
user posted image

Danes imam pa jaz akcijo a la Oranža. Peglanje, kopalnica, sesanje in pomivanje. Pa še nekaj zelenjavnih kašic moram naresti na rezervo, ker mi je tašča dala domačo zelenjavo.

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
23.7.2008 9:08:15   
nicolina
Dobro jutro,
hvala za kavico ninočka, jo ravno pijem, Tin pa še spi, joj kako paše spit kavico v miru. user posted image

Tjulenček user posted image user posted image  za vas.

Laubica, kar zaropotaj danes, mislim haloo kaj se pa grejo. user posted image

Scuba, hvala za info o mlečnih izdelkih, jaz sem tle kar pazljiva, me je strah, ker že ima alergijo.

Ja, ajtak, res luškan avatar, pa jaz si tud želim, da še ostale novembrke spoznam. user posted image  Pa kakšna dobra hojca.... gasilci pa tud...user posted image user posted image

Tevž čestitke za obmesečnico, z malo zamude...user posted image

Kanarka user posted image user posted image  za Saro, sej bo, boš vidla da bo bolje.user posted image

Mamuška, uživajte na kratkem dopustu..user posted image

Oranža, ti ko si ravno v akciji, a ne bi pršla še men mal pospravit, oprat, zlikat...user posted image user posted image

Nč, grem se zrihtat, pol gremo še mal v šoping, kupit še par stvari za na morje... lep dan vam želim... pa pa 

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
23.7.2008 9:34:11   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina

Oranža, ti ko si ravno v akciji, a ne bi pršla še men mal pospravit, oprat, zlikat...user posted image user posted image velja, v petek okoli 5h/6h zjutri bom   pr teb, a provuser posted image

Nč, grem se zrihtat, pol gremo še mal v šoping, kupit še par stvari za na morje... lep dan vam želim... pa pa  jst tud jst tuduser posted image user posted image

Dobro jutro,

Hvala za kofi Ninočkauser posted image .
Ajtak user posted image  za gasilceuser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tabi

Oranža ti si pa z eno nogo že na dopustu sem ti kr fovž

Nč bit fovš, velik vas je že blo, velik vas pa še bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tevž vse naj naj naj  za mini rduser posted image user posted image
Evo šibam, imam en kup delauser posted image
čao čao

< Sporočilo je popravil Oranža -- 23.7.2008 9:35:22 >

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
23.7.2008 9:54:41   
ninocka
Ej, oranza, mam en kvescen for ju - zakaj je pa treba oddat vlogo za znizano placilo vrtca do 15. avgusta? A ni to ponavadi do 15. novembra?  Al je kaj novega?

To je pa za vse tiste, ki imate 2 otroka in bosta oba v vrtcu - ce boste hotle met drugega otroka brezplacno v vrtcu, bo potrebno oddat vlogo (ne bo avtomatsko), ki bo pa objavljena enkrat avgusta na spletnih straneh ministrstva. Sme lihkar prebrala na drugmu forumu.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
23.7.2008 10:00:24   
naraščaj
Dobro jutro.
T se kr ves po me3n, jo morm dat spat. tko da se probam pol kaj uglasit.

IZVIRNO SPOROČILO: nicolina

Laubica, kar zaropotaj danes, mislim haloo kaj se pa grejo. user posted image  Se strinjam

Tevž čestitke za obmesečnico, z malo zamude...user posted image   tut od naju

Oranža, ti ko si ravno v akciji, a ne bi pršla še men mal pospravit, oprat, zlikat...user posted image user posted image k men tutuser posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
23.7.2008 10:44:54   
ajtak
hej, hej se na hitro javim.

Tud jaz mam danes periloparty, en stroj perem, enga susim in 2 sta se v vrsti user posted image

Zdej grem pa blitvo zrihtat za v skrinjo, mi je dala mama tako full lepo domaco z vrta.

Se beremo!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
23.7.2008 12:15:34   
naraščaj
Hoj,

naša je danes taka tečka, da groza. Kr za menoj plazi in se dere in dere. Noče jest GH, spala mi je sam pol urce. Skratka komi bom južno skup spravla, ker mi bo vsak čas še hlače dol potregnla (se prime zanje in hoče se gor dvignat na noge, pa ji zdrsnw in čmokne na rit, pa jok, da je joj in pol ponovi vajo)

Drugač pa bo danes za kosilo goveja juhca in rižev narastek + kompot.

Vreme pa je tut prov tečno in fajn mrzlo. Sploh še nisem šla ven, ker ko že skoz okn pogledam me mine. bova šli po kosilo.

Ekola tole pa vam pošilja T za njenih 8 mesecev

user posted image
no pridne bote pa vaši sončki tut. mojo bom pa vred spravla ne vem kdajuser posted image user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
23.7.2008 12:36:18   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

Ej, oranza, mam en kvescen for ju - zakaj je pa treba oddat vlogo za znizano placilo vrtca do 15. avgusta? A ni to ponavadi do 15. novembra?  Al je kaj novega?

¸

Teb jo za Evana ni treba zdej oddat, ker je itak že vpisan. je samo za tiste k se vpisujejo prvič v vrtec, najprej do 15 avg., pol pa novembra še 1x. K zdej avg. daš podatke še za leto 2006, novembra pa pol za 2007. Tko imajo. Ti jo boš samo novwembra dala.

Sm pa nesla dons notri vlogo, pa mi je rekla, ''joj, a bi lahko poslala kopije dohodnine za 2006, ker pridobitev po uradni dolžnosti mal dlje traja. Pa sem si mislila WTF - sm rekla da jih nimam, da sem zato tko označla. Kr neki no......še zračunam si, oni bodo pa pol sam še pokasiraluser posted image

Zdej mi je pa tamal v naročju zaspaluser posted image user posted image user posted image , ga grem odložit, pol pa v akcijo user posted image user posted image

Ajd.....

Taja vse naj naj naj najuser posted image user posted image user posted image  

(Pablo Casals)

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
23.7.2008 12:38:55   
gruška
Hello babuške,

na hitro se vam javljam z morčka, kjer je po včerajšnjem slabem vremenu spet šajba (nebo je brez oblačka) .... in otroc spet v vodi (itak) ... Tevž je danes sicer rekel, da je voda dons tok mrzla, kot ima oči rad mrzel pir user posted image

Resnično hvala za izrečeno sožalje ob izgubi moje babice (od moje mami mama) - stara je bila 86 in pol in zadnje pol leta bolna .... Težko nam je, ampak vse nas to čaka ... je vsaj doživela kar lepo starost .... Pozabila pa je itak nikoli ne bom user posted image user posted image user posted image  ... je imela to krasno lastnost, da je imela do samega konca ful smisel za humor in vedno je bila po duši otrok - se je znala spustit na nivo vnukov in se zares ukvarjati in igrati z nami ... zlata je bila ... user posted image user posted image user posted image

Sem samo na hitro preletela zadnje dva tedna vašega čveka, lepo pozdravljam nove levinje, čestitam vsem za obmesečnice, za nove zobke, za vse napredke ...

Do konca avgusta se vam bom javljala bolj poredko, ker nameravam izkoristiti porodniško kar se da in biti več ali manj na morju in v Bohinju.... Sicer bo kar pestro, ker bo moj samo dva ali tri tedne z nami, potem pa mora v službo (itakuser posted image ), jaz pa bom sama s tremi user posted image user posted image ... Moram jih sicer pohvaliti, da so vsi kar pridni in ni probljema spljoh user posted image

Manca, sem vidla ZS, dobiš .... se ti javim drug teden, ko bom par dni doma ....

Lepo se imejte in uživajte !!!

Gruška & co.

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
23.7.2008 12:40:20   
Oranža

Zdej grem pa blitvo zrihtat za v skrinjo, mi je dala mama tako full lepo domaco z vrta.

Kako jo pa pripraviš? Skuhaš, al samo blanširaš?

(Pablo Casals)

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
23.7.2008 12:43:35   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: gruška

Gruška & co.

Hoj hoj, lepe pozdrave nazajuser posted image user posted image . Ko boš pa v Bohinju pa kej javi, pa uletimo na kak kofičvek, če boš za.user posted image  Uživajte.user posted image

(Pablo Casals)

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
23.7.2008 12:45:50   
gruška

IZVIRNO SPOROČILO: gruška

Gruška & co.

Hoj hoj, lepe pozdrave nazajuser posted image user posted image . Ko boš pa v Bohinju pa kej javi, pa uletimo na kak kofičvek, če boš za.user posted image  Uživajte.user posted image

Hej Oranža z veseljem ... te pokličem .... ( a si od mene pobrala ta izraz kofičvek? Ponavadi jaz to napišem... user posted image

LP...

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
23.7.2008 12:53:28   
ajtak

Kako jo pa pripraviš? Skuhaš, al samo blanširaš?

jo kr sfinisiram, da pol sam odtajam dodam krompircek in je to-to, za takrat ko sem v guzvi user posted image .

Gruska, lepo da si se javla pa uzivajte se naprej!!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?