Blacky30
|
Pupike moje drage, midve sva doma! Ful sem vas pogrešala! Moj porod je res bil ekspresen, sploh še zdaj ne dojemam, da se je to lahko meni zgodilo, takšna pravljica, ki sem jo brala pri nekaterih in niti pomislila nisem, da bi jaz lahko dočakala kaj takega. Ker veste, da sem zelo podrobna pri opisovanju , vam hočem zgodbo napisati v celoti, zato vas bom prosila, če mi daste malo več časa, da jo skracam skupaj, ker ko jo bom, bo to tudi tista verzija, ki jo bom shranila Teji v spomin. Kar žarim od veselja in sreče, da se je tako izteklo. Naj samo povem, da za ultivo ni bilo časa, za ptujsko P pa lahko samo rečem KAPO DOL, ker takega osebja zlepa ne najdeš daleč naokoli. Od vsaj 30 sester in babic, zdravnikov in celo čistilk niti ena ni imela slabe minute ali ne časa zame. Otroka ti pristavljajo vsak dan, ti pomagajo, ponoči ga odnesejo, če več ne zmoreš. Skratka super!!!!! Ni mi žal, da sem šla tja, res ne. Pa še dodatni šok, da smo dobili , ker sem nekak bila 90% prepričana, da je . Uf, kako sem se zmotila in prav vesela sem, da sem se. Tak je sladka in zlata, da bi jo kar pojedla. Pa tudi pridna je zelo, celo dojenje nama je steklo, upam, da bo šlo tako tudi dalje. Dobesedno se počutim, kot da delam popravni izpit prvega poroda in dojenja.
|