Abra
|
Ko že o postopkih pri Rešu govorite - jaz sem tista srečnica, ki je imela vse tri na koncesijo. Sem pa ravno lani v avgustu prišla na pregled z izvidi laparoskopije in takrat je ravno dobil na novo odobrene postopke, še 1x več, kot prejšnja leta. Takrat mi je rekel, če grem takoj v postopek, bom v primeru, da ne bo uspešen, lahko do novega leta še enga dobila, kar pa mi v naslednjem (2008) ne bo mogel nujno ponuditi, ker ne ve, kako bo naprej. Potem je bil aprila tudi na koncesijo, mi sploh ni nikoli omenil, da bi karkoli morala plačat. Imam občutek, da bodo novice o novih postopkih, če sploh so, spet avgusta. Lani so jih konec junija odobrili in preden je bilo uradno, pa še Rešev dopust.... Več postopkov pa ni dobil zaradi uspešnoti, ampak preprosto zato, ker je rekel, da jih lahko več naredi, več, kot jih je na koncu dobil. Ostali pa jamrajo, da ne folgajo z večimi zdravniki. Na GK tudi ni več čakalne dobe, v MB se pa je minimalno zmanjšala. Je pa to res, da ima v zadnjem letu največjo uspešnost. Lučka, boš imela pakratek postopek, če te bo M hecala, jaz sem jo tudi enkrat predčasno dobila, pa ni blo panike. Začneš pa z vsem 2. dan M. Če te bo presenetila prej, ga pokliči takoj, ko dobiš M. Prometrij pa jemlji tako, kot ti je naročil. Pred novim letom so ga punce tudi tko jemale, da so si za kak dan prestavle M in so takoj v januarju prišle v posopek. Hedi, zate DHT ne pride v poštev, ker imaš dvojčke, mogoče je to res še bolje. Meni mogoče tudi še tisti pikec nagaja, ki se je na začetku prijel in potem voljo zgubil al pa ne, tega pač ne vejo, kot tudi tega, zakaj je pri IVF več lažno pozitivnih testov. AS si pa kar kupi, mogoče ga boš pa počasi slišala. Jaz tudi nisem verjela, da ga bom že pri 12, pa sva ga takoj našla. Shuka, saj veš kako je težko odmisliti ... sploh, če si tak tip, da moraš vse preveriti in to večkrat ... Libi, objemi našo Gretko. Jaz včeraj kar nisem hotla napisat, očitno je blo, da hormon pada ... ker, če sta bla urinska testa pozitivna, je takrat bil ziher višji, potem pa je očitno prišlo do SS. Joj, kako mi je hudo, ker vem, da je bila to zanjo edina možnost. Pošlji ji močne objeme!
|