|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
22.7.2008 13:26:49   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Jaz pa vama želim, da vama sedaj tudi uspe in bo Sara dobila bratca ali sestrico. user posted image  user posted image  user posted image

o hvalauser posted image

Upam na najboljše...Čeprav po vsem kar sem že dala skozi me je kar strah novega postopka...ah bo že, na koncu te čaka prečudovito darilo ki se ga sploh en moreš nagledat....Jst jo še zdaj vsak dan, po cele dneve lupčkam pa stiskam pa se zahvalim bogu da jo imam...user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
22.7.2008 13:26:53   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

Imam pa jaz enaka zdravila kot ti v prvem postoku.

ta zdravila običajno Reš naroči kadar si samoplačnik ker so cenejša, da nimaš toliko stroškov.

ja, to pa vem, ker sva midva samoplačnika.

sej sva bila mi2 tudi prvič. Običajno je pri njem tako.Čeprav sedaj slišim da je nekako bolj "radodaren" s temi postopki....

Na začetku leta je nekako radodaren, sredi leta že zelo na stran daje postopke s koncesijo, da jih prišpara za tiste, ki gredo že v 2.,3.,... postopek, proti koncu leta, ko mu mogoče kakšen ostane, pa je spet radodaren.
Ampak midva se ne sekirava, ker nama je bistvo to, da sva na tem, da greva v postopek in za user posted image  ne misliva po dobrih 3 letih truda šparat.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
22.7.2008 13:28:14   
lučka 25

o hvalauser posted image

Upam na najboljše...Čeprav po vsem kar sem že dala skozi me je kar strah novega postopka...ah bo že, na koncu te čaka prečudovito darilo ki se ga sploh en moreš nagledat....Jst jo še zdaj vsak dan, po cele dneve lupčkam pa stiskam pa se zahvalim bogu da jo imam...user posted image

Verjamem, da te je strah. Ampak poglej Saro in ti bo takoj lažje.
Pa kar še naprej jo lubčkaj, stiskaj,.... user posted image   user posted image  so res naše največje bogastvo in so neprecenljivi.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
22.7.2008 13:28:56   
hedviga
Abra, si mi dala prav mislit. Jaz mislim, da tale DHT reč ne bo zame, že nuhalna bo kriza...ker sem zgleda točno taka kot ti. Same skrbi in potem še vse stokrat preverim na netu in pri vseh možnih virih. In prav zmeraj najdem kaj za sekirancijo.
Potem sem pa razmišljala...kaj pa če procenti ne bojo briljantni??? Kaj pa DHT ne bo ok?? Na amnio? Kaj če tam ne bo ok? Kaj lahko sploh potem naredim?
user posted image user posted image

Skratka, videla si, da tvoji izvidi sploh niso katastrofa, ampak čisto ok, dr. ti je povedal isto, punce se še zaradi slabšega ne sekerajo. Vse je popolnoma ok, 1000%. Lepo daj malo AS na bušija in boš vedela da je v redu. Ma, jaz ti prav zavidam, ker že lahko poslušaš svojega srčka!! user posted image user posted image
Jaz sem danes napolnila 8 teden in začela z 9 in bo še trajalo, da pridem do tja user posted image  

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
22.7.2008 13:30:14   
Shuka
Lučka25 - kdaj naj bi pa dobila ti M? 

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
22.7.2008 13:30:41   
Sisy
a dobiva nove postopke na začetku leta ali septembra? kej veš kako je s tem?

Drgače vama dam čisto prov,kaj bi čakala na vrsto ne vem koliko časa ko pa leta bežijo, pa še ni nujno da se takoj prime, pa se dvakrat, trikrat okol obrneš pa je kar nekaj let naokrog....

Mi2 sva prvega plačala, na naslednjega ki je bil na koncesijo ni bilo zato nič za čakat...
Ampak itak držim pestke da vama uspe v prvouser posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
22.7.2008 13:31:53   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

5.8. neham jemat prometrium, potem pa računam, da nekje čez ene dva dni, okoli 7.8.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
22.7.2008 13:33:16   
lučka 25
Sisy, točno tako sva razmišljala midva. Bolje, da greva v prvo čim prej in potem tako in tako, če ne uspe, čas spet kar prehitro leti.

Tudi midva upava, da nama v prvo uspe. user posted image

novepostopke dobi v začetku leta, ampak je en anekje omenila, da so mu jih konec junija odobrili še nekaj na koncesijo. je pa tako in tako letos dobil več postopkov kot prejšnja leta.

< Sporočilo je popravil lučka 25 -- 22.7.2008 13:34:46 >

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
22.7.2008 13:34:49   
Shuka
Hedviga - vse smo panične in zaskrbljene, kaj ne bi bile, težko pričakovano, ko končno dočakamo svoje user posted image pol nas pa do konca nosečnosti skrbi ali bo vse OK ali ne, sploh zato ker imamo večji problem sploh priti douser posted image , pol je vse še toliko bolj neverjetno, da se vse skupaj sploh odvija, raste, neverjetno je res.
Ampak, če pomislimo da ne moremo nič naresti, da bi bilo stanje boljše, se je bolje ne obremenjevati(čeprav je to lažje reči kot narediti), kot obremenjevati.user posted image
Več razmišljanja škodi psihi.

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
22.7.2008 13:35:56   
Sisy

. je pa tako in tako letos dobil več postopkov kot prejšnja leta.

verjetn zaradi uspešnosti...Nekaj sem na ušesa dobila da ima zadnje čase najvišjo uspešnost izmed vseh 3 centrov za OBMP....

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
22.7.2008 13:37:06   
lučka 25

. je pa tako in tako letos dobil več postopkov kot prejšnja leta.

verjetn zaradi uspešnosti...Nekaj sem na ušesa dobila da ima zadnje čase najvišjo uspešnost izmed vseh 3 centrov za OBMP....

Tako je.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
22.7.2008 13:37:36   
Shuka

5.8. neham jemat prometrium, potem pa računam, da nekje čez ene dva dni, okoli 7.8.
4.8. naj bi pa prišla k njemu, ne?

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
22.7.2008 13:38:26   
lučka 25

Ja, 4.8. naj bi prišla k njemu.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
22.7.2008 13:46:06   
Shuka

Ja, 4.8. naj bi prišla k njemu.
Pomoje ne bo nič prepozno za Suprefact, če bi menil, da bi morala k njemu prej bi te prej tudi naročil, nima on tako zelo dolgega dopusta kot se nam zdiuser posted image . Sej za Prometrium si mu pa povedala, da ga jemlješ, ne?

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
22.7.2008 13:46:56   
libi
Ojla punce,

hm....mah ne vem no...Gretka mi je javila, da ima na hlačkah krvavo rdeče laske....user posted image

jst kljub vsemu še vedno upam, in držim pesti....

Ni mi jasno kako sta bila lahko 2 urinska testa pozitivna, pol pa tko slab Bhcg..user posted image

Sisy evo, kje te vidim...se spomniš...sva si pisali na ZS na med.over.net. ,sem te spraševala glede EEGja....Kako kaj vajina princeska? Naša je bila včeraj stara 1 leto. Vse ok, je pravi sonček in tako kot ti praviš, jo vsak dan polupčkam in sem srečna da jo imava, ker kot berem tukaj tele super punce....kaj vse morajo dati skozi....dekleta: kapo dol in svaka vam čast!!!

Hm, zdej pa ne vem, če si prava Sisy... verjetno ne...ampak tista iz ZS je tudi imela Saro, toliko staro kot je naša punčka, a so imeli še enega fantka....no ja, nč hudga...vseeno pozdravček tudi tebi!

pa-pa

< Sporočilo je popravil libi -- 22.7.2008 13:48:48 >

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
22.7.2008 13:58:50   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: libi

Sisy evo, kje te vidim...se spomniš...sva si pisali na ZS na med.over.net. ,sem te spraševala glede EEGja....Kako kaj vajina princeska? Naša je bila včeraj stara 1 leto. Vse ok, je pravi sonček in tako kot ti praviš, jo vsak dan polupčkam in sem srečna da jo imava, ker kot berem tukaj tele super punce....kaj vse morajo dati skozi....dekleta: kapo dol in svaka vam čast!!!

Hm, zdej pa ne vem, če si prava Sisy... verjetno ne...ampak tista iz ZS je tudi imela Saro, toliko staro kot je naša punčka, a so imeli še enega fantka....no ja, nč hudga...vseeno pozdravček tudi tebi!

pa-pa

verjetno nisem prava pa vseenouser posted image

Imava samo Saro, bo pa avgusta stara 1 leto....

Hvala za pozdravčke,pošiljam jih tudi tebiuser posted image

aja-ko se ravno beremo na tej temi-si ti v postopku,greš,imaš namen it al kako? Se opravičujem kaer sprašujem take verjetno osnovne stvari,ampak sem na vaši temi frišna in vas še spoznavamuser posted image

(odgovor članu libi)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
22.7.2008 14:02:41   
lučka 25

Pomoje ne bo nič prepozno za Suprefact, če bi menil, da bi morala k njemu prej bi te prej tudi naročil, nima on tako zelo dolgega dopusta kot se nam zdiuser posted image . Sej za Prometrium si mu pa povedala, da ga jemlješ, ne?

Imaš kar prav. Sem mu pa tudi povedala za Prometrium.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
22.7.2008 14:04:16   
lučka 25

hm....mah ne vem no...Gretka mi je javila, da ima na hlačkah krvavo rdeče laske....user posted image

jst kljub vsemu še vedno upam, in držim pesti....

Ni mi jasno kako sta bila lahko 2 urinska testa pozitivna, pol pa tko slab Bhcg..user posted image

Upam, da to ne pomeni kaj slabega in bo vse O.K. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu libi)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
22.7.2008 14:06:19   
Shuka

Imaš kar prav. Sem mu pa tudi povedala za Prometrium.
Pol pa sploh ni problema, verjemi, on že ve kaj delauser posted image , prvič pa tako pri vsaki sprobava kako bo. Ti sam relax in vse bo OKuser posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
22.7.2008 14:07:41   
libi

pa-pa

verjetno nisem prava pa vseenouser posted image

Imava samo Saro, bo pa avgusta stara 1 leto....

Hvala za pozdravčke,pošiljam jih tudi tebiuser posted image

aja-ko se ravno beremo na tej temi-si ti v postopku,greš,imaš namen it al kako? Se opravičujem kaer sprašujem take verjetno osnovne stvari,ampak sem na vaši temi frišna in vas še spoznavamuser posted image

ne ne, nisem v postopku, imela sva očitno neznansko srečo, da je najina punčka nastala spontano (ker kot berem tukaj gor je toliko veliko punc, da je očitno res velika sreča, da ti uspe naravno zanositi).
V to temo sem se pa priključila, ko je moja prijateljica Grethy začela s postopkom in zaradi selitve ostala brez interneta. Tako da sem malo brala in poročala naprej, malo sem pa tudi punce obveščala o Gretkinem stanju...ki pa je na žalost, kot izgleda bolj slabo...in se ji 2 zamrznjenčka zgleda nista prijela....
Ne ne, ne smem tako razmišljati....počakajmo do jutrišnjega Bhcg, pa bomo videli, kaj bo rekel rezulat....

Do takrat pa za Gretkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj pa ti Sisy? Vidim, da ste se odločili za še enega. Jst pa kr kolebam in ne upam in ne upam že sedaj. Sicer je malčica ful pridna punčka...a vseeno...kr ne vem, če bi se znajdla z dvema majhnima naenkrat....

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
22.7.2008 14:10:01   
lučka 25
Shuka, hvala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ste me s Sisy, bambi, gigi in miško, čisto pomirile. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
22.7.2008 14:12:33   
mismis
Lučka

sej zato smo pa na tej temi, da se mirimo, spodbujamo, navijamo, tarnamo, jokam...skupaj

Gretka, še z moje strani, upam da ti laski ne pomenijo nič slabega, da bo do jutri  beta hcg narasteluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
22.7.2008 14:14:56   
Shuka
Tudi jaz upam Grethy, da to nič ne pomeni, in močno upam, da bo Bhcg višji kot je bil v ponedeljek. Počivat je treba zdej.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image x 10000000000 za jutri.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
22.7.2008 14:20:28   
Abra
Ko že o postopkih pri Rešu govorite - jaz sem tista srečnica, ki je imela vse tri na koncesijo. Sem pa ravno lani v avgustu prišla na pregled z izvidi laparoskopije in takrat je ravno dobil na novo odobrene postopke, še 1x več, kot prejšnja leta. Takrat mi je rekel, če grem takoj v postopek, bom v primeru, da ne bo uspešen, lahko do novega leta še enga dobila, kar pa mi v naslednjem (2008) ne bo mogel nujno ponuditi, ker ne ve, kako bo naprej. Potem je bil aprila tudi na koncesijo, mi sploh ni nikoli omenil, da bi karkoli morala plačat. Imam občutek, da bodo novice o novih postopkih, če sploh so, spet avgusta. Lani so jih konec junija odobrili in preden je bilo uradno, pa še Rešev dopust....
Več postopkov pa ni dobil zaradi uspešnoti, ampak preprosto zato, ker je rekel, da jih lahko več naredi, več, kot jih je na koncu dobil. Ostali pa jamrajo, da ne folgajo z večimi zdravniki. Na GK tudi ni več čakalne dobe, v MB se pa je minimalno zmanjšala. Je pa to res, da ima v zadnjem letu največjo uspešnost.

Lučka, boš imela pakratek postopek, če te bo M hecala, jaz sem jo tudi enkrat predčasno dobila, pa ni blo panike. Začneš pa z vsem 2. dan M. Če te bo presenetila prej, ga pokliči takoj, ko dobiš M. Prometrij pa jemlji tako, kot ti je naročil. Pred novim letom so ga punce tudi tko jemale, da so si za kak dan prestavle M in so takoj v januarju prišle v posopek.

Hedi, zate DHT ne pride v poštev, ker imaš dvojčke, mogoče je to res še bolje. Meni mogoče tudi še tisti pikec nagaja, ki se je na začetku prijel in potem voljo zgubil user posted image al pa ne, tega pač ne vejo, kot tudi tega, zakaj je pri IVF več lažno pozitivnih testov. AS si pa kar kupi, mogoče ga boš pa počasi slišala. Jaz tudi nisem verjela, da ga bom že pri 12, pa sva ga takoj našla.

Shuka, saj veš kako je težko odmisliti ... sploh, če si tak tip, da moraš vse preveriti in to večkrat ...

Libi, objemi našo Gretko. Jaz včeraj kar nisem hotla napisat, očitno je blo, da hormon pada ... ker, če sta bla urinska testa pozitivna, je takrat bil ziher višji, potem pa je očitno prišlo do SS. Joj, kako mi je hudo, ker vem, da je bila to zanjo edina možnost. Pošlji ji močne objeme!

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
22.7.2008 14:32:39   
Shuka
Abra -  popolnoma te razumem, mene vse to še čaka in že zdaj sem v skrbeh, tako da verjemi vem kako je to, ko si tako zelo želimo, da bi se vsaj tokrat vse izteklo do konca kot je potrebno.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.