|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
23.7.2008 9:13:41   
mismis
Žižek, en te mora malo qurcat, zdej ko si bila sama doma si ratala prava mala razpuštenicauser posted image user posted image user posted image . Nekdo mora držati stvari pod kontrolo, da se lažje vrneš v normalouser posted image user posted image

Libi ali Blanči, tista ki bo prva zvedela novičke od Gretka, naj nam jo prosim posreduje....

GO GRETKA, GO GRETKA, GO GRETKA user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
23.7.2008 9:14:18   
Abra
Daaan! Z vremenom se je dobro začelo, ko bi se le tudi novice tuki popravile.

Gretka, močno upam, da se bo danes zgodil čudež! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Shuka ti si si nardila kar dolgo pavzo, najbrž je kar prav tako. Kdaj spet štartaš?

Lučka, žal pri Reškotu ni tok od zvezd odvisno, kot od zavarovalnice user posted image če ima malo postopkov, je njegova logika kar razumljiva. Lani jih je imel dovolj, pa ni blo nobeni treba plačat, jaz sem imela res srečo, da sem ravno v tak čas padla.

marjetka cvetka, welcome back user posted image za tri cikluse so ti že odgovorile.

Gigi, kaj vse sem že naštudirala user posted image sej ne vem, če mi je sploh še k dohtarjem treba hodit. Danes se mi je sanjalo, da sem se odpovedala vsem nadaljnim uz user posted image Moj me je pa včeraj vprašal, če mislim it kam predavat, ko sem mu razložila vse, kar sem včeraj naštudirala in v čem mislim, da je problem user posted image
Zdaj pa nisi več slamnata vdova user posted image user posted image je blo včeraj ziher luštno user posted image

Mišmiš, ti si mi pa že 2x fantka napovedala user posted image Mam jaz tu tak filing, al pa zato, ker mu mulc pravim - otroček je m. spola, pa mi je pol čudno reči pupa user posted image sicer mi je pred leti, na začetku faksa nekdo naredil horoskop, kjer mi je napovedal, da bom imela težave z otroci (jaz sem takrat bolj mislila na to, da moram met oranh kontracepcijo user posted image ) in da bo rojen en, ženskega spola ... zdaj pa, da vidimo user posted image
Se trudim ne preveč študirat, a grem težko iz svoje kože ... včasih res ni fajn, če si tak firbec in hočeš vsemu prit do dna.
Kako je blo včeraj, ste nečaka fajn zapili?

Dajamaja, bravo za dopust! Se boste zdaj že kar selili? A net so vam tam že priklopli, da ne boš tko, kot Gretka, toliko časa brez user posted image
Za kikirikije sem pa jaz vedla user posted image to so že tko najbolj alergene zadeve.

Gigi se pridružujem v delovni dobi user posted image user posted image razen v zadnjem času, bom pa bankrotirala, če bo šlo tko naprej user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
23.7.2008 9:29:01   
ledenka
da vas na hitro pozdravim - tale dopust je naporen, ves cas sem v pogonu user posted image

grethy user posted image x500 za danes. mislim nate.

punce moje, upam, da bom imela jutri kaj vec casa user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
23.7.2008 9:37:04   
lučka 25
Grethy user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Gigi, kupila sva Ford C-max. Zdaj nama pa samo lepo služi in srečno vozi okoli. user posted image

Abra, vem da so zvezde bolj namenjene zavarovalnici, koliko postopkov pač ima Reš na voljo. Letos jih je baje hitro zmanjkalo zato, ker so se k njemu vrnile, takoj po novem zakonu, tiste, ki so šle v 5. ali 6. postopek. Meni je kar vseeno kako grem, samo da grem, sav šparala denar za postopek že nekaj časa. user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
23.7.2008 9:44:37   
Zvezdica
jutro

naj najprej zaželim gretki čim boljši rezultat. Res res navijam zanjo.
Tako da grety tukaj so user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečouser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
23.7.2008 10:16:20   
Zvezdica
punce glede prometriuma, jast ga še vedno jemljem, ker je to navodilo od moje G, ampak meni se zdaj tako vrti, slabo mi je, sploh se čudno počutim.
a je možno, da zarad prometrijuma? Mah, kaj pa vem, sem tko z,edena. Pa danes se je na papirju spet nekaj rjavga pokazal. Mater, katere travme doživljamo.

daj, če katera kaj ve, naj plis plis napiše.

papa

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
23.7.2008 10:23:20   
Shuka
Grethyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image x 100000000, da bo hormonček narasel.

Abra - Jaz sem po klavernem začetku leta s ss v marcu fasala še vnetje maternice, zato ker me niso dobro spucali pri splavu, potem sem počakala 1 M in šla k Rešu po Estrofem tablete, da mi je pripravil maternico za moja dva eskimčka, ki sta mi ostala v 2 postopku, pol k sem bla pa nared, mi jih je vstavil in en se je prijel. Tko da zdej čakam naslednjit eden na NS.
Ker sem bolj vraževerne narave se nisem hotela prej javiti, saj sem do sedaj imela smolo s tem, da mi je plod odmrl do 9 tedna, no pa sem šla delat UZ v 10 tednu in je blo OK. Očitno je ta eskimček res vztrajnež. No pol pa itak težko čakamo na vsak UZ, da bi ga ja videli. Sama sem jim imela že kar nekaj, saj sem skoz krvavela, povprečno 1x na teden, kdaj se bo to umirilo pa res ne vem, samo upam, da je vse OK. No toliko o tem kolk me skrbi kaj bo na NS, komi čakam da pride datum sem pa itak že čist presrana, ker tako daleč še nismo prišli.
Pa še niti prvega pregleda nisem imela pri g. ker je šel ravno v 8 tednu na dopust, zdaj moram pa do začetka avgusta počakati. Ja tle pri nas gre vse bolj počasi.

dajamaja - želim ti lepo dopust in uživaj teh 14 dni. (upam, da ne boš samo delala)

Zvezdica - pomoje ni zaradi prometriuma, da ti je slabo in se ti vrti, lahko je pritisk in drugi hormončki. Meni se to še vedno dogaja. Koliko časa naj bi ga pa še jemala?

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
23.7.2008 10:29:39   
gigi1
Shuka user posted image  user posted image  user posted image  to je pa res odlična novica. Stiskam pestke in navijam, da bo tudi na NS vse OK. Saj bo... vem pa, da te skrbi. Saj koga pa ne bi. Drži se, zdrži še en teden do NS, pol bo pa vseeno malo lažje.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
23.7.2008 10:36:49   
mismis
Shuka, BRAVO da ti je uspelo z zamrznjenčki, in seveda bo na nuhalni vse v redu, moraš verjeti v to...user posted image user posted image

Te moram pa kregati, ker nam nisi prej javilauser posted image  jaz te še vedno vodim med kandidatkami za postopek

Kdaj pa imaš nuhalno?

< Sporočilo je popravil mismis -- 23.7.2008 10:38:03 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
23.7.2008 10:37:48   
mismis
user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU  

user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE 

Petek, 25.07.
Zvezdica - UZ
Nokes - UZ

Ponedeljek, 28.07.
Julija30 - pregled
Rožica29 - UZ

Torek, 29.07.
Shuka - NS

Torek, 05.08.
Orto2 - NS

Sobota, 09.08.
Julija30 - NS

Ponedeljek, 11.08.
Linda25 - UZ

Torek, 19.08.
Hedviga - UZ
Linda25 - UZ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image            

user posted image mismis  user posted image
user posted image Oktavija user posted image
user posted image Mlinčka user posted image
user posted image Sapi user posted image
user posted image Netka34 user posted image
user posted image Gita14 user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Grethy greje  user posted image user posted image    - TEST 21.07.2008

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• Grethy (LJ, dr. Požlep, ET 06.07.)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) 
    • ušula
    • paki (PO)
    • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
    • Anja31 (2. IVF, dr. Reš) 
    • Pikovit (6. IVF, MB)
    • Paddy (1.ICSI)
    • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
    • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
    • Zarja1 (1. IVF, LJ, avgusta po zamrznjenčke)
    • Dobrovoljčica
    • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
    • Barbarella77
    • Sabsa (Menopur)
    • Anabanana
    • Iannia
    • Žirafca
    • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
    • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
    • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
    • Mandreja (IVF, Lj)
    • Ozone (MB dr. Reljič, avgusta v nov postopek UZ 28.08.)
    • andreja07 (PO, dr. Reš)
    • Kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 
    • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
    • Ledenka (ICSI, PO ali LJ)
    • moni29 (MB)
    • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
    • womanpolice (1. ICSI, GK LJ)
    • Pika74 (34 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
    • Tjasshyy (LJ?)
    • Stijan (3. ICSI, dr. Reš)
    • Sulfinija (4. IVF, dr. Zorn, posvet 12.06)
    • mami26 (LJ)
    • Titi3 (Superfact in Menopur)
    • Daisy (dr. Reš)
    • Arneja (35. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reš)
    • Gigi (2. ICSI, GK LJ, dr. Vogler, posvet 21.08.)
    • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
    • M.L.B.K (dr. Reš, 14.08)
    • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
    • Kajsica (IVF, GK LJ)
    • Lučka25 (dr. Reš, PO)
    • tička (ICSI, dr. Reš, Postojna)
    • Lana08 (1.IVF/ICSI, GK LJ, dr. Zorn)
    • mismis (2.IVF;LJ,dr.Drobnič)
    • oktavija (1.IVF/ICSI)
    • mala81 (2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB)
    • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič) 
    • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
    • netka34 (2.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
    • Darja* (3.IVF/ICSI)
    • Vijolica30 (31. let, 3.IVF, dr. Bokal)
    • Anadejka
    • Sarasan (2. IVF)
    • šemalo (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
    • sonček85 (GK LJ, dr.Drobnič, 07.10.)
    • Gita14 (IVF, dr. Bokal)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

koala
    user posted image , *medica*user posted image   ,  Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlica user posted image  ,  Bety upauser posted image , mozart, _rebeca_ user posted image  user posted image , MIŠEK13user posted image , ele, Sisyuser posted image , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloska user posted image , maja24user posted image   , dakica, sayuri user posted image user posted image , Pamela, blanč,  Stormy , tassi1, dakecuser posted image , citrončica, maša74,  tobika, Goyauser posted image   user posted image ,  Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image , Martinščicauser posted image user posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13 user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pf user posted image ,Ana_P user posted image , Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image , Goldfishuser posted image , Johnieuser posted image ,Pikica 26user posted image , Meybebaby , sonček75user posted image , DejanSenka user posted image , Mandarinca, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Anabanana, Ajedat, Arneja, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Gugu user posted image , Mihi78user posted image , Pajčolankauser posted image , Tejkiuser posted image , Špelka12 , Lorby007user posted image , Koninauser posted image , Jelka123 user posted image , m.rudovicuser posted image ,  Orkauser posted image ,  Teja*user posted image , Mavrica72user posted image , Tejka** user posted image , Hormončekuser posted image , *NiNa* user posted image , Pinki2user posted image , Krtekxx user posted image , Zvezdicauser posted image , Dajamaja,  Tejekuser posted image , Pinki36user posted image , Abrauser posted image , Tadeja81user posted image , Sonček33 user posted image , Pija76, Rubin , Julija30 user posted image , Zoricauser posted image , Leisha79user posted image , Mačka27user posted image , Orto2 user posted image , Hedvigauser posted image , Libi user posted image , Shukauser posted image

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije:
    http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

user posted image  NOVE NOSEČKE JULIJ user posted image    

user posted image   Linda25 (LJ)

user posted image   Nokes (LJ)

user posted image Rožica29 (LJ)

user posted image Grethy (LJ) 

user posted image Jadrnica (N)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

< Sporočilo je popravil mismis -- 23.7.2008 10:50:31 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 2160
    23.7.2008 10:41:26   
    Shuka
    IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Shuka, BRAVO da ti je uspelo z zamrznjenčki, in seveda bo na nuhalni vse v redu, moraš verjeti v to...user posted image user posted image

Te moram pa kregati, ker nam nisi prej javilauser posted image  jaz te še vedno vodim med kandidatkami za postopek

Kdaj pa imaš nuhalno?
    Sej vem miška user posted image ti si res pridna glede seznamčka, sam nisem upala user posted image . NS imam 29.7.

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 2161
    23.7.2008 10:46:14   
    gigi1
    Zvezdica srce ne znam ti povedati glede prometeriuma. Morda bo Abra, ko se oglasi. Se tko kot Shuka bolj nagibam k temu, da je to posledica nizkega pritiska in hormonov.
    Za iscedek pa...verjetno je še kaj od mucka. Pa saj veš, da je bolje, da gre ven... Upam, da se bo to zgodilo čimprej in da se te skrbi že enkrat nehajo user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 23.7.2008 10:47:16 >

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 2162
    23.7.2008 10:47:20   
    Abra
    Zvezdica, meni se je prejšnji teden tudi skoz vrtelo in to še v postli, preden sem vstala. Mogoče je res kaj s pritiskom. Jaz imam pri G vedno normalnega 120/70, mogoče sem pa mal živčna in se mi ravno do normale dvigne user posted image Dvomim, da je od prometriuma, sej ga zdej že 3m jemljemo. Jaz tut, še kar naprej zaradi krvavitev. Moja G je rekla, da ga ene do 36 tedna user posted image upam, da ne bo treba do takrat. Pa pojdi si kupit AS, jaz sem res bolj mirna od kar srček poslušam. Pa prav hecno je, ko tko telovadi, ga včasih najdem tudi po 10cm narazen, ali pa poslušam, pa kar naenkrat zgine, ker se kobaca, pa ga je treba spet iskat. Res je fajn.

Shuka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITAM! In ti si nam kar zamolčala tako novico. VSe bo ok, boš vidla. Ti greš skor po moji poti. Pozimi sva imeli podobni zgodbi, mene so tut slabo spucali, a sploh katero dobro user posted image tole urgenco bi blo nekam za poslat... jaz sem čez dva meseca doma do konca splavila, še dobro, da nisem še kaj takega kot ti fasala.
    Zdej so novičke super. Si njbrž brala moje jamranje, jaz sem res ful krvavela, skor kot M, sem pridelala hematom, otroček je ok. Še vedno mu srček utripa user posted image sem ga ravno prej poslušala. Imam pa najbrž zaradi tega slabši rezultat po DHT, ker sta to hormona, ki ju izloča posteljica, jaz imam pa poškodovano. Tko sem vsaj zaključila user posted image Kupi si AS, to te res tko pomiri. Sicer pa imaš samo še slab teden do NS.user posted image Zamrznjenčki so fajtarji, ziher bo vse ok user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
    Neposredna povezava do sporočila: 2163
    23.7.2008 10:51:26   
    mismis
    IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Kdaj pa imaš nuhalno?
    Sej vem miška user posted image ti si res pridna glede seznamčka, sam nisem upala user posted image . NS imam 29.7.

Shuka saj se ne jezim, važno da je vse v redu s tabo in tvojo pikico. V torek bomo pa navijale kt zmešane.
    Evo  pa si po ažurirana

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 2164
    23.7.2008 10:57:06   
    bambi75
    Grethy žal mi je en velik user posted image zate.

(odgovor članu Abra)
    Neposredna povezava do sporočila: 2165
    23.7.2008 11:00:32   
    gigi1
    Bambi????? A so že izvidi??

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 23.7.2008 11:08:41 >

(odgovor članu bambi75)
    Neposredna povezava do sporočila: 2166
    23.7.2008 11:03:14   
    bambi75
    Shuka, a ti pa kr skrivaš. Ti ti, no je pa zato lepo presenečenje in vesela novica danes user posted image  user posted image  user posted image . Seveda bo vse v redu na nuhalni. in čestitam za user posted image .

Žiži jaz letim v Grčijo in upam da me ne bo preveč strah pred poletom.

Zvezdica upam da izcedki minejo, ali pa je tako kot pravi Abra to drugi pikec ki se sam čisti in je tako bolje.

(odgovor članu bambi75)
    Neposredna povezava do sporočila: 2167
    23.7.2008 11:05:00   
    Abra
    Bambi je najbrž vidla moj včerajšnji post user posted image ko je Libi sporočila, da so se začeli rdeči izcedki user posted image upam, da nisem prehitro zaključila, tko mi je žal zgledalo. Še vedno držim pesti, da so se zmotili, drugače je hormon že padal ...

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2168
    23.7.2008 11:07:56   
    gigi1
    Sem mislila, da sta se slišali. mislim, da ima Bambi Gretkin telefon...
    Torej je še vedno upanje. Gretka, tolk mislim nate in tvoje pikice user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Abra)
    Neposredna povezava do sporočila: 2169
    23.7.2008 11:09:14   
    bambi75
    Abra, žal se nisem zmotila, upam da Gretka in Libi ne bosta jezni, ker bom sporočila da se je user posted image  že oreng ulila.

(odgovor članu Abra)
    Neposredna povezava do sporočila: 2170
    23.7.2008 11:10:45   
    gigi1
    Ma jebe.mti!!! Sem glih spet upanje dobila...
    Gretka draga nimam besed user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu bambi75)
    Neposredna povezava do sporočila: 2171
    23.7.2008 11:14:29   
    mismis
    IZVIRNO SPOROČILO: bambi75

Abra, žal se nisem zmotila, upam da Gretka in Libi ne bosta jezni, ker bom sporočila da se je user posted image  že oreng ulila.

ma prekleto sranje...merde...Gretka pa tako smo navijali in upali zate...user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu bambi75)
    Neposredna povezava do sporočila: 2172
    23.7.2008 11:19:36   
    Abra
    To je pa res sranje! Gretka tisoč močnih objemov ti pošiljam user posted image

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 2173
    23.7.2008 11:26:36   
    Shuka
    IZVIRNO SPOROČILO: Abra

To je pa res sranje! Gretka tisoč močnih objemov ti pošiljam user posted image
    Tudi jaz Grethy user posted image

(odgovor članu Abra)
    Neposredna povezava do sporočila: 2174
    23.7.2008 11:34:51   
    mismis
    user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU  

user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE 

Petek, 25.07.
    Zvezdica - UZ
    Nokes - UZ

Ponedeljek, 28.07.
    Julija30 - pregled
    Rožica29 - UZ

Torek, 29.07.
    Shuka - NS

Torek, 05.08.
    Orto2 - NS

Sobota, 09.08.
    Julija30 - NS

Ponedeljek, 11.08.
    Linda25 - UZ

Torek, 19.08.
    Hedviga - UZ
    Linda25 - UZ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image            

user posted image mismis  user posted image
    user posted image Oktavija user posted image
    user posted image Mlinčka user posted image
    user posted image Sapi user posted image
    user posted image Netka34 user posted image
    user posted image Gita14 user posted image
    user posted image Grethy user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
    (beri TESTI)

P O Č I T N I C E

user posted image user posted image user posted image   user posted image

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
    user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) 
      • ušula
      • paki (PO)
      • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
      • Anja31 (2. IVF, dr. Reš) 
      • Pikovit (6. IVF, MB)
      • Paddy (1.ICSI)
      • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
      • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
      • Zarja1 (1. IVF, LJ, avgusta po zamrznjenčke)
      • Dobrovoljčica
      • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
      • Barbarella77
      • Sabsa (Menopur)
      • Anabanana
      • Iannia
      • Žirafca
      • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
      • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
      • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
      • Mandreja (IVF, Lj)
      • Ozone (MB dr. Reljič, avgusta v nov postopek UZ 28.08.)
      • andreja07 (PO, dr. Reš)
      • Kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 
      • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
      • Ledenka (ICSI, PO ali LJ)
      • moni29 (MB)
      • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
      • womanpolice (1. ICSI, GK LJ)
      • Pika74 (34 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
      • Tjasshyy (LJ?)
      • Stijan (3. ICSI, dr. Reš)
      • Sulfinija (4. IVF, dr. Zorn, posvet 12.06)
      • mami26 (LJ)
      • Titi3 (Superfact in Menopur)
      • Daisy (dr. Reš)
      • Arneja (35. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reš)
      • Gigi (2. ICSI, GK LJ, dr. Vogler, posvet 21.08.)
      • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
      • M.L.B.K (dr. Reš, 14.08)
      • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
      • Kajsica (IVF, GK LJ)
      • Lučka25 (dr. Reš, PO)
      • tička (ICSI, dr. Reš, Postojna)
      • Lana08 (1.IVF/ICSI, GK LJ, dr. Zorn)
      • mismis (2.IVF;LJ,dr.Drobnič)
      • oktavija (1.IVF/ICSI)
      • mala81 (2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB)
      • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič) 
      • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
      • netka34 (2.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
      • Darja* (3.IVF/ICSI)
      • Vijolica30 (31. let, 3.IVF, dr. Bokal)
      • Anadejka
      • Sarasan (2. IVF)
      • šemalo (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
      • sonček85 (GK LJ, dr.Drobnič, 07.10.)
      • Gita14 (IVF, dr. Bokal)
      • Grethy (LJ, dr. Požlep, a je še kaj zamrznjenčkov)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

koala
        user posted image , *medica*user posted image   ,  Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlica user posted image  ,  Bety upauser posted image , mozart, _rebeca_ user posted image  user posted image , MIŠEK13user posted image , ele, Sisyuser posted image , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloska user posted image , maja24user posted image   , dakica, sayuri user posted image user posted image , Pamela, blanč,  Stormy , tassi1, dakecuser posted image , citrončica, maša74,  tobika, Goyauser posted image   user posted image ,  Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image , Martinščicauser posted image user posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13 user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pf user posted image ,Ana_P user posted image , Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image , Goldfishuser posted image , Johnieuser posted image ,Pikica 26user posted image , Meybebaby , sonček75user posted image , DejanSenka user posted image , Mandarinca, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Anabanana, Ajedat, Arneja, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Gugu user posted image , Mihi78user posted image , Pajčolankauser posted image , Tejkiuser posted image , Špelka12 , Lorby007user posted image , Koninauser posted image , Jelka123 user posted image , m.rudovicuser posted image ,  Orkauser posted image ,  Teja*user posted image , Mavrica72user posted image , Tejka** user posted image , Hormončekuser posted image , *NiNa* user posted image , Pinki2user posted image , Krtekxx user posted image , Zvezdicauser posted image , Dajamaja,  Tejekuser posted image , Pinki36user posted image , Abrauser posted image , Tadeja81user posted image , Sonček33 user posted image , Pija76, Rubin , Julija30 user posted image , Zoricauser posted image , Leisha79user posted image , Mačka27user posted image , Orto2 user posted image , Hedvigauser posted image , Libi user posted image , Shukauser posted image

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
      Znaki hiperstimulacije:
      http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
      Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

user posted image  NOVE NOSEČKE JULIJ user posted image    

user posted image   Linda25 (LJ)

user posted image   Nokes (LJ)

user posted image Rožica29 (LJ)

user posted image Jadrnica (N)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

< Sporočilo je popravil mismis -- 23.7.2008 11:35:29 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
      Neposredna povezava do sporočila: 2175
      Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
      Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
      Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
      photo
      Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
      5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
      Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kajenje med nosečnostjo.
      пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.