|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1. del
22.7.2008 9:33:23   
tilči
Špelin@-ali ni 5 kg pralni stroj malo majhen? pri nas ga imamo od Bekota že 10let, drugače super pralni stroj, ampak od kar smo povečali družino, je malo majhen, saj vsak dan peremo.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
22.7.2008 9:36:33   
barbaw
Dobro jutro!

No malo mi je uselo prebrat nazaj. Hvalila vas ne bom, da ne bi kateri greben zrastel. user posted image  Mal se hecam. Bi bil post dolg dve strani, če bi vse pohvalila, zato pa vsem čestitke. user posted image

Špelin@ jaz imam Hoferjev stroj Elin že dve leti in moram reči, da mi pridno služi. Ful sem zadovoljna z njim, pa še obratov ima 1600 tako da je perilo skoraj suho ko ga vzameš ven. Pa zmečkano ni tako fejst kot pri enih ko gre perilo skozi centrifugo.

Aurora jaz menstruacije še kar nimam. Polno dojim in zaenkrat je še ni. Moram priznat, da sem kar vesela. user posted image

tilči a maš kako slikco od te rože. Ker iz glave ne vem kako zgleda.

Zdaj pa grem slike napopat v album, da pokažem našo princesko še vam.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
22.7.2008 9:37:53   
barbaw
Špelin@ malo glej bobne ja, tako kot je omenila Tilči. Meni se zdi moj dovolj velik, ker gre cela odeja noter, v taščionega Candya pa je spravim noter isto odejo nekje tri četrt. Pa kao iste kile drži. user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
22.7.2008 9:38:07   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tilči
Špelin@-ali ni 5 kg pralni stroj malo majhen? pri nas ga imamo od Bekota že 10let, drugače super pralni stroj, ampak od kar smo povečali družino, je malo majhen, saj vsak dan peremo.

Imam (no, sem imela, dokler ni crknil...) petkilca in je čisto dovolj velik za nas 5, ker več perila tudi ne spravim na stojalo - če zunaj dežuje, nimam kje drugje sušiti. Jaz perem na 2-3 dni + dodatne runde posteljnine po potrebi. Čeprav tisti iz Hoferja pa je šestkilski... user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
22.7.2008 9:39:48   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
Špelin@ jaz imam Hoferjev stroj Elin že dve leti in moram reči, da mi pridno služi. Ful sem zadovoljna z njim, pa še obratov ima 1600 tako da je perilo skoraj suho ko ga vzameš ven. Pa zmečkano ni tako fejst kot pri enih ko gre perilo skozi centrifugo.

Hvala ti za tole super izkušnjo user posted image  Se kar navdušujem nad tem pralnim strojem, bomo videli user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
22.7.2008 9:50:15   
barbaw
Evo slikice so v albumu, Maja pa že sitnari. Moram it.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
22.7.2008 9:55:51   
eole
dobro jutro,
mi smo imeli "veselo" noč.. user posted image  
se je mala tako napenjala, da sem ji ob štirih zjutraj pomagala, da se je pokakala.. sem čisto zakrbljena, ker kaka na 4-5 dni in to vedno z mojo pomočjo user posted image user posted image
ali je kakšna dolgoročna rešitev?

saj vem, da je za dojene otroke to normalno. sam kaj ko tako trpi.

banjica - ali ima katero tisto iz ikeje? naši je že premajhna!!! ko se odrine z nogicami se butne z glavo user posted image  zdaj moramo pa kupiti novo ..

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
22.7.2008 9:58:51   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Včeraj smo dali čez tudi GA in Merkur - se pa tokrat žal ne bom več odločila za Gorenje, ker ne dobim za 350 EUR nič nad 800 obrati, to mi je pa odločno premalo user posted image  Pod 1200 obratov ne grem.

Zdaj tehtam med tem Boschevim in tistim iz Hoferja. Sem šla na avstrijske forume brskat za izkušnjami s pralnim strojem Elin iz Hoferja in našla le 2 slabi izkušnji, vsi ostali so zelo zadovoljni user posted image  Tudi slovenski uporabniki izgledajo kar zadovoljni.

A mogoče kdo ve kaj o kvaliteti Whirlpool pralnih strojev??

Mi imamo od Gorenja s 1300 obrati, a žal se ne spomnim koliko je bila cena. Whirlpool pa ne poznam. Svetujem ti le, da glej tudi na možni servis, če bi šlo kaj narobe. Če je Hoferjev ok, potem pa kar v nabavo!

V tega našega 5 kilskega pa spravim veliko cunj..boben je kar velik.

barbaw..kakšen krasen nasmešek user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
22.7.2008 10:11:30   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: kasso
Mi imamo od Gorenja s 1300 obrati, a žal se ne spomnim koliko je bila cena. Whirlpool pa ne poznam. Svetujem ti le, da glej tudi na možni servis, če bi šlo kaj narobe. Če je Hoferjev ok, potem pa kar v nabavo!

V tega našega 5 kilskega pa spravim veliko cunj..boben je kar velik.

Tudi moj stari od Gorenja je s 1300 obrati - dokler je delal, je bil odličen. Vmes je 1x potreboval manjši servis, ampak smo takrat čakali na Gorenjevega serviserja skoraj cel mesec!!! Tako da mi Gorenje tudi glede tega ni več tako pri srcu... user posted image  Zdaj se ga več ne bo splačalo popravljati, ker je poleg krtačk in amortizerjev fuč še programator user posted image  Če menjaš krtačke, pa potem hitro crkne še ležaj pri motorju (v roku parih pranj, tako pravi serviser).

Aja, v Hoferju so mi prodajalke dale za pogledat spisek servisov za te stroje v Sloveniji user posted image  - ker sem se bala, da je najbližji servis kje v Avstriji.

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 22.7.2008 10:12:02 >

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
22.7.2008 10:12:44   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
Evo slikice so v albumu, Maja pa že sitnari. Moram it.

Kako je luštkana, prava zapeljivka user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
22.7.2008 10:14:13   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: eole
banjica - ali ima katero tisto iz ikeje? naši je že premajhna!!! ko se odrine z nogicami se butne z glavo user posted image  zdaj moramo pa kupiti novo ..

Zato imamo pa mi že od začetka kar malo večjo banjico, še tisto od obeh starejših pik user posted image

Glede kakanja ne znam svetovati, naš na srečo zaenkrat lepo kaka cca. 1-2x dnevno, je pa na AM.

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
22.7.2008 10:31:45   
jana81
A mogoče kdo ve kaj o kvaliteti Whirlpool pralnih strojev??

ja midva ga imava in sem super zadovoljna z njim, kej več ti pa ne znam povedat kr se glih ne spoznam na stroje.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
22.7.2008 11:25:05   
jana81
punce a mi lahko katera pove kako se pripravi špinača (iz vrta) ?

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
22.7.2008 11:38:00   
kasso

Zato imamo pa mi že od začetka kar malo večjo banjico, še tisto od obeh starejših pik user posted image

Včeraj zvečer, ko sem prišla v kopalnico misleč, da je le moj sine v banjici (mu je naštimal ata), sem našla še hčerko notri user posted image , pa še polno igrač user posted image . Tako, v našo banjico spraviš boga in pol. Jo rabim za vse tri.

Super za Hoferjeve servise, da so v Sloveniji.user posted image Naj ti dobro služi.

eole...Varja kaka zelo pogosto...na srečo in upam, da tako ostane, pa čeprav porabimo goro plenic. Probaj z masažami, ali najdi kakšno pozo, ki ji odgovarja za kakanje. Npr. Varji paše, ko jo dam v polsedeči položaj na mojih nogah. Ko se dam na kavč, privzdignem kolena in njo dam na noge, da me gleda. Skoraj vedno se v tej pozi pokaka user posted image

jana, špinačo opereš, skuhaš v osoljeni vodi in jo zmiksaš v mikserju. Potem pa jo narediš kot kupljeno.
Aja, če boš kuhala tudi stebelca, jih daj v vodo kakšno minuto pred listi, ker rabijo več časa, da so kuhana.

< Sporočilo je popravil kasso -- 22.7.2008 11:39:52 >

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
22.7.2008 12:31:16   
Soncnica Sandra ***
Ojla, ojla!

Punce, nekaj me zanima. Midve z Manco naj bi imeli naslednjo P s cepljenjem 6.8. pa sva danes dobili pošto, da jo imava šeke 13.8. Ravno tisti dan pa smo imeli namen iti na morje za nekaj dni.
Sedaj pa me zanima ali je pametno, da gremo na morje, ali naj rajši ostanemo doma? Zanima me predvsem zaradi reakcije na cepljenje? In potem je tu še sprememba okolja, pa me kar malce skrbi.
Ima katera kak pameten predlog ali nasvet?

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
22.7.2008 12:57:25   
mya26
Danes pa je naš Maj malce dalj spal. POjedel je ob 22h, zaspal okol 23h (nekaj ga je matralo, ker je tudi malo bruhnil) in nato spal do 4h, pojedel v 10min in spal do pol sedmih, ga je oči previl in nato 3xpotegnil na eno dojko in zaspal pri meni v postelji. Nato pa sva on/off spala do pol devetih. Včeraj je kakal le zjutraj potem pa do danes do 9h nič in očitno da je to mučlo (sicer kaka ob vsakem previjanju).
Izkoristila sva malo hladnejši dan brez dežja in šla ob 10h na sprehod.user posted image

SS: Meni je P rekel, da lahko sprememba okolja povzroči kratko vročino pri dojenčku. (ravno tako smo imeli namen it na morje en dan po cepljenju). Če otrok dobi vročino pa morajo napravit neke preiskave, da vidijo zakaj je prišlo do te reakcije. Tako da mi je svetoval da naj ostanemo doma vsaj kake 3-4 dni po cepljenju. Ker pa gremo na morje šele sept, sem se zmenila s s estro in sva prestvilil posvetovalnico za 2 tedna, tako da bomo že nazaj z morja.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
22.7.2008 12:59:51   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Ojla, ojla!

Punce, nekaj me zanima. Midve z Manco naj bi imeli naslednjo P s cepljenjem 6.8. pa sva danes dobili pošto, da jo imava šeke 13.8. Ravno tisti dan pa smo imeli namen iti na morje za nekaj dni.
Sedaj pa me zanima ali je pametno, da gremo na morje, ali naj rajši ostanemo doma? Zanima me predvsem zaradi reakcije na cepljenje? In potem je tu še sprememba okolja, pa me kar malce skrbi.

Soncnica Sandra ***: Jest bi na tvojem mestu poklicala in se probala prenaročit.

Neposredna povezava do sporočila: 3192
22.7.2008 13:06:20   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

Ojla, ojla!

Soncnica Sandra ***: Jest bi na tvojem mestu poklicala in se probala prenaročit.

oj, oj

sej to bom naredila.
sam me pa skrbi, ker ma šarfova do 25.7 dopust, da ni podaljšala za en teden???
do kdaj pa mora biti user posted image  v prvo cepljen. naša bo stara takrat že 3,5 meseca

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
22.7.2008 13:28:53   
mya26
Naš Maj bo star 4 dni manj kot 4mesece ko bo cepljen, tko da ni panike. Mislim, da so ti datumi napravljeni na čimbolj zgoden datum, tako da je možno malo prestavit (kaj pa če je otrok bolan, ko naj bi bil cepljen). Tako a ni panike.

Neposredna povezava do sporočila: 3194
22.7.2008 13:39:49   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: mya26

Naš Maj bo star 4 dni manj kot 4mesece ko bo cepljen, tko da ni panike. Mislim, da so ti datumi napravljeni na čimbolj zgoden datum, tako da je možno malo prestavit (kaj pa če je otrok bolan, ko naj bi bil cepljen). Tako a ni panike.

no fajn!
bom drugi teden poklicala pa vprašala, ker ta teden ma še dopust

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
22.7.2008 13:44:39   
tally

Ojla!

Spet pada dež in ne bomo mogli vn user posted image . No upam da bo nehalo da gremo vsaj za pol urice na zrak.

No mi smo bili danes v posvetovalnici in Emilija je: 5400 g težka in 59 cm velika. Obsega glavice ji niso zmerili. Drugače smo pridni jemo spimo in kakamo, no včasih pa tut jokamo. Cepili se bimo pri treh mesecih, aja nasledna posvetovalnica je 19. 08. 2008.

Špelin@ user posted image user posted image za stroj, pa sej v večini primerov če se nam kej pokvari se bolj splača novo kupit kot popravljat, ker seo ponavadi kakšne akcije. Drugače jaz imam Whirpool-ov stroj že dve leti in mi super služi( že trkam).

Sončnica Sandra*** najboljše da pokličeš in se pozanimaš kako je če se cepi kasneje. No vidim da ti je mya26 že odgovorila.

Barbaw kakšna lepotička je Maja.

CaTja user posted image user posted image za tebe in Marka in da se vam čimprej porihta.

Banjica- mi imamo eno tako navadno iz rutarja, kopamo se pa na eni taki mali mizici, mamica si pa zraven stol prinese in se vsede in uživamo.
Samo sva včeraj ugotovila da jo bo kmalu prerastla, ker jo je banjca polna user posted image user posted image user posted image .

Menstra- jaz jo Hb še nimam in upm da pride čimkasneje, šccc.

Toliko zaenkrat grem malo ležat, ker moj polhek tut spi..................user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

Neposredna povezava do sporočila: 3196
22.7.2008 14:01:10   
aurora28
Barbaw super nasmešek Maje in krasna kapica user posted image user posted image user posted image . Kako hitro rastejo naši škratki user posted image user posted image user posted image .

Špelin midva imava vse izdelke znamke Gorenje in sem z njimi zadovoljna, žal nimam podatkov o Whirlpoolu.

Estrella* mah te   user posted image so nadležne, zakaj pri tebi ne bi bil problem vstaviti mireno, a imaš vedno malce odprt MV? Mene je pa kar strah iti na vstavitev? Mater kaj moramo vse ženske potrpeti user posted image user posted image user posted image .  Ampak bom šla, da mi jo vstavi, ker bi rada v miru in polnem užitku sexala, ne pa da paziva.

Ženske meni lasje še vedno ful izpadajo in se mi lomijo tak, da grem v četrtek pod kosilnico, sam še nevem kakšno frizuro? user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
22.7.2008 14:01:33   
valentina2006

IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

Ojla, ojla!

oj, oj

sej to bom naredila.
sam me pa skrbi, ker ma šarfova do 25.7 dopust, da ni podaljšala za en teden???
do kdaj pa mora biti user posted image  v prvo cepljen. naša bo stara takrat že 3,5 meseca

Ma se to sem misnla... da pač pokličeš in se zmenš, kdaj bo OK za cepljenje. Prepozn???? Kva pa če je user posted image  bolan oz. prehlajen. Moja sodelavka je mela ta druzga user posted image  full pozn ceplenga, ker je bil zmer neki prehlajen.

Neposredna povezava do sporočila: 3198
22.7.2008 14:07:44   
Čmrlika
hojla vsem!

Ste pridno klofale in jaz nič ne bom brala za nazaj...Tašča pa itak da me ni spustila na raačunalnik, tako da...user posted image  nimam pojma kaj ste pisale...se vključim danes, jutri...user posted image  Naši kolkeci so super, plenice niso več aktualne user posted image , pa Tajči je pri babici na morju s torto praznovala 3 mesece...user posted image

No se javim, najverjetneje jutri, ko malo razpakiram, operem,..pa tako...
Lep dan želim...

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
22.7.2008 14:14:38   
Estrella*
user posted image RAZVOJ MAJSKIH HROŠČKOV 2008user posted image

1. Čmrlika (Taja, 19.04.2008)
- 16.06.2008: 4710g, 54,5cm, xx cm (+1080g, +3,5cm +xx cm)

2. Jana81 ( Nejc, 21.04.2008)
- 16.07.2008: 5900g, 62,5cm, 40,5 (+2630g, +13,5cm, 6,5cm)

3. *Tiana* ( Erazem, 22.04.2008)
- 10.06.2008: 5170g, 56 cm, 37 cm (+1590g, +3cm, +3cm)
- 28.08.2008:

4. Aurea (Ana, 25. 04. 2008)
- 1. posvet: 4900 g, 57,5 cm, 38 cm (+1200g, +3,5cm, +2cm)

5. aurora28 (Gal, 30.04.2008)
- 07.07.2008: 5740g, 61cm, xxcm (+ 2350g, +9cm, +xxcm)

6. Soncnica Sandra *** (Manca, 01.05.2008)
- 04.06.2008: 4825g, 55,5cm, OG 37cm (+1355g, +3,5cm, +2cm)
- 06.08.2008:

7. barbaw ( Maja, 02.05.2008)
- 01.07.2008: 5500g, 58cm, 37,5cm (+1880g, +8cm, +3,5cm)

8. CatJa (Mark, 03.05.2008) 
- 01.07.2008: 5820g, 63cm, 40cm (+2310g, +11,5cm, +6cm)

9. Taula (Ella, 04.05.2008)
-10.07.2008:5200 g (+1660g)

10. sashy (Anej, 05.05.2008)
- 04.06.2008: 4460g, 55 cm, 37,5 cm (+1140g, +3cm, +2,5cm)

11. bubica 14 (Jaka, 06.05.2008)
- 10.06.2008: 4850g, 59 cm, 36 cm (+980g, +6cm, +0cm)
- 24.7.2008:

12. Srčekgirll (Vid, 06.05.2008)
- 07.07.2008: 5280G, 57cm, 39cm (+1870g, + 7cm, +7cm)

13. hijenca (Vid, 08.05.2008)
- 08.07.2008: 5570, 56,5cm, xxcm (+2050g, +6,5cm, +xxcm)

14. zvezdica05 (Zara, 09.05.2008)
- 09.06.2008:

15. Svojeglava (Živa, 09.05.2008)
- 12.06.2008: 5150 g, 55,5 cm, 37,5 cm (+1520 g, +3,5 cm, +2,5 cm)

16. katy82 (Lara,10.05.2008) 
- 11.06.2008: 4620 g, 57,5 cm, 39,5 cm(+1170 g, +3,5 cm, +4,5 cm)

17. mixi (Kaja, 10.05.2008)
-1.posvet: 4710g, 61cm, xxcm
- 17.07.2008:5650g,65cm, xxcm (+2390g, +15cm, +xxcm)

18. Naty* (Žan, 11.05.2008)
-  11.06.2008: 4610 g, 54,5 cm, 38,2 cm ( +1110g, +3,5cm, +5,2cm)

19. kasso (Varja, 11.05.2008)
- 18.06.2008: 4140 g, 54,5 cm, 38 cm(+1060 g, +5,5 cm, +4 cm)
- 28.08.2008:

20. Pepita (???, 12.05.2008)
- 10.06.2008: 5020g, 56 cm, 39 cm (+1180g, +3,5cm, +4cm)
- 14.08.2008:

21. maminsonček (Lana, 12.05.2008)
- 1.posvet: 3620g, 52 cm, xx cm (+390g, +2cm, +xx cm)

22. tally (Emilija, 13.05.2008)
- 22.07.2008:5400g, 59cm, xxcm(+2290g, +7,5cm, +xxcm)
- 19.08.2008:

23. kodrana (Tara, 13.05.2008)
- 17.07.2008: 5500g, 59cm, xxcm (+2380g, +7cm, +xxcm)

24. Katina (Inti, 14.05.2008)
- rojstvo: 3865 g, 53 cm, 36 cm
-  17.06.2008: 48??, 55cm, 39cm (+xxg, +2cm, +2cm) 

25. zalazoya ( Niki, 15.05.2008)
- 04.07.2008: 5150 g, 59 cm, 37 cm (+2140 g, + 6 cm, + 4 cm)
- 02.09.2008

26. suzy85 (Eva,16.05.2008)
- 19.06.2008: 4580g, 56cm, xxcm (+ 630g, +2cm, +xxcm)
- 05.08.2008:

27. Majabo (Jošt, 16.05.2008)
- rojstvo: 3420g, 51 cm, 37 cm
- 07.07.2008: 5200g, 58cm, xxcm (+1780g, +7cm, +xxcm)

28. Skye (Tia in Lia, 17.05.2008)
- 16.06.2008
Tia: 3260g, 49cm, 37cm (+1040g, +2cm, +4cm)
Lia: 3215g, 49,1cm, 37cm (+905g, +3,1cm, +4cm)
- 18.08.2008:

29. nataša34 (Eva,19.05.2008)
-16.07.2008: 4000g, xxcm, xxcm (+1680g,+xxcm, +xxcm)

30. Špelin@ (Gregor, 19.05.2008)
- 17.07.2008: 5890 g, 60,5 cm, 39,5 cm (+ 2020 g, + 6,5 cm, + 2,5 cm)

31. tilči (Tilen, 19.05.2008)
- 02.07.2008: 5000g, 56cm, 39cm (+1450g, +4cm, +4cm)

32. **** (Omar, 19.05.2008)
- 19.06.2008: 4630 g, 56 cm, 39 cm (+790 g, +4 cm, +1,5 cm)
- 29.07.2008:

33. SesilAneja, 20.05.2008)
-01.07.2008: 4100g, 55cm, 36cm (+620g, +2cm,+2cm)

34. Bobika (Anže, 20.05.2008)
- 16.06.2008: 3890g, 53,5cm, 37cm (+630g, +4cm, +2,5cm) 

35. 80kaja (Lučka, 22.05.2008)
- 01.07.2008: 4920g, 56cm, xxcm (+1130g, +5cm, +xxcm) 

36. Estrella (Alja, 23.05.2008)
- 26.06.2008: 4450g, 57cm, 37,5cm (+950g, +4cm, +3,5cm)
- 30.07.2008:

37. darmar (Zala, 24.05.2008)
- 10.07.2008: 4950g, 55cm, 39cm (+1370g, +4cm, +3cm)

38. Anitka ( Gal, 25.05.2008)
- 24.06.2008: 4700g, 55cm, 39cm (+1320g, +4cm, +2cm)

39. TANA7 (Brina, 25.05.2008)
- 30.06.2008:4560 g, 54 cm, 37cm (+1170g, +3cm, +2cm)

40. edinaos (Anja-Tia, 26.05.2008)
- 30.06.2008:4650g, 55cm, 37cm (+980g, +3cm, +2cm)

41. VALENTINA 2006 (Matevž, 26.05.2008)
- 09.07.2008: 5595 g, 58.5 cm, 40 cm (+1695 g, +5.5 cm, +3 cm)
- 10.09.2008:

42. mya26 (Maj, 27.05.2008)
- 01.07.2008:5210g, 57cm, 38cm (+ 1460g, +4cm, +3cm)

43. MARTINA25 (Tjaša, 29.05.2008)
- 17.07.2008:5280g, 58cm, 39cm ( +1440g, +6cm, +xxcm)

44. Kaja08 (Žiga, 29.05.2008)
- 02.07.2008: 4880g, 57cm, 39cm (+1280g, +6cm, +2,5cm)

45. eole (Julija, 29.05.2008
- 27.06.2008: 4200g, 55cm, 38cm (+620g, +3cm, +1cm)

46. narava (Davud, 30.05.2008)
- 14.07.2008: 5005g, 56cm, xxcm (+1535g, +4cm, +xxcm)

25user posted image  :  user posted image 22

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?