|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1. del
21.7.2008 16:45:15   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

No, naš princ bo pa danes dopolnil 9 tednov user posted image

user posted image user posted image user posted image  vse najboljše za 9 tednov user posted image user posted image user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
21.7.2008 16:46:03   
katy82
Jana še to a lahko tist podstavek kako drgač nastavš da sedi pa da ga ne moti?

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
21.7.2008 17:05:02   
katy82
Špelina user posted image za tvojega princa,hitr mine ne?

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
21.7.2008 17:25:49   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Jana: koliko vode pa ti natočiš notr, do kje mu sega???

ritko ma v vodi pa trebušček, tm sicer kaže do kam jo naj bi notoču, sam jst jo dam več, da ma cel buši v vodi.
ja dolgi je ful, debel ne ravno. Ima 62,5 cm, kil pa komi 6.

IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Jana dj povej a obvezno rabš stojalo k midva mava zdej stojalo že iz enga improviziranega regala pa še na koleščkih je tko da ga sam v sobo prpeljeva pa banco gor in hop v vodo.Kolk je banca brez tega stojala al pa nastavkov za bano?

ja če že mata stojalo je super, sam problem je če banjica paše vanj. sama banjica je pa okol 30 €. Je sicer brez termometra znotraj, ampak drugače pa ista.user posted image

Jana še to a lahko tist podstavek kako drgač nastavš da sedi pa da ga ne moti?

kateri podstavek? a misliš tist ko je med nogami? tist je fiksno, banjica je tk oblikovana, da ma oporo za rokice in ritko, kasneje pa ga prestaviš na drugo stran...sem prej estrelli dala link, si lahk tm pogledaš.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
21.7.2008 17:32:53   
tilči
Lep pozdrav!
Sem bila cel vikend brez računalnika,so ga virusi napadli, tako da ne vem, kaj se dogaja.
Špelin@user posted image user posted image  za Gregorja!
Spalna vreča je super zadeva. Pri starejšem sem jo imela od začetka, pa jo ima še sedaj. Lepo spiš brez skrbi, ker veš da ga ne zebe.
Vprašanje:Ali ima katera probleme s telesno temperaturo? Mene recimo, kar oblije, vroče mi rata, ra takrat nič ne delam pa sem čicto premočena.
Catja:Upam, da bo z Markom vse vreduuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
21.7.2008 18:36:25   
katy82
Estrella v pikapolonici majo onda bance brez podstavkov za 21,66 evrov,mi jo bojo kr poslal iz Celja v Sevniško pikapolonico k mi je bližje,je pa rumene barve.V BC imajo pa isto za neki čez 30 evrov,ne vem mislm da so iste,sam jih čakajo že po dva meseca k ni uvozauser posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
21.7.2008 18:40:24   
katy82
Tilči mene tud občasno obliva mislm da je to posledica naših prijatelčkov hormončkov.user posted image
Spalne vreče-ja pr nam se obnese ful grem jutr še eno kupt k v njej je otroku prijetno toplo in mu tko pač paše

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
21.7.2008 19:41:28   
špelin@
Tilči mene tud občasno obliva mislm da je to posledica naših prijatelčkov hormončkov.user posted image

Bo držalo - mene je takole oblivalo prvi mesec po porodu (kot bi bila v menopavzi user posted image ), zdaj je na srečo minilo user posted image

jana81, banjica ima pa krepko ceno... user posted image  Aja, to je s stojalom skupaj!

katy82, pa je ta banjica iz Pikapolonice enaka kot tista, ki jo omenja jana81?

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
21.7.2008 20:44:14   
valentina2006

No, naš princ bo pa danes dopolnil 9 tednov user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Č E S T I T K E

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
21.7.2008 21:01:57   
valentina2006
CatJa: Zate in tvojga user posted image ...

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
21.7.2008 21:19:31   
jana81

Estrella v pikapolonici majo onda bance brez podstavkov za 21,66 evrov,mi jo bojo kr poslal iz Celja v Sevniško pikapolonico k mi je bližje,je pa rumene barve.V BC imajo pa isto za neki čez 30 evrov,ne vem mislm da so iste,sam jih čakajo že po dva meseca k ni uvozauser posted image

nope, niso iste, sem vse preiskala in preverla. _Te v pikapolonici so enčink slabše.

ja špelin to je s stojalom 54 €, sama banjica je cenejša, sam tud rabiš stojalo zraven, razen če ga kopaš na tleh.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
21.7.2008 21:45:30   
Anitka
Čer!

Vidim, da se pogovarjate o banjicah. Mi imamo pa od firme BebeTermo kad na stojalu, tudi s termometrom in vgrajenimi posodicami za šampone: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=162811 in pa ležalnik za kad: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=173668 Sem tudi kar zadovoljna s temi stvarmi.

Špelin@user posted image user posted image user posted image user posted image za 9 tednov.

Jana si poslala recept? Za spalno vrečo bi pa res prosila, če lahko pogledaš v H&M. Sem na netu našla, da imajo v BC spalne vreče in sicer Stokkejeve in so cene kar zasoljene. Pa nič ne piše, če je zimska ali poletna.

Nič bom šla se še stiskat k dragemu, ker ga potem do četrtka popoldne ne bom videlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
21.7.2008 21:59:09   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: jana81
ja špelin to je s stojalom 54 €, sama banjica je cenejša, sam tud rabiš stojalo zraven, razen če ga kopaš na tleh.

Jaz ga kopam na mizi, pa ne previjalni user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka
Nič bom šla se še stiskat k dragemu, ker ga potem do četrtka popoldne ne bom videlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drži se, saj bo hitro minilo user posted image  Ti bomo me delale družbo in držale moralo gor user posted image

No, mi bomo morali kupiti nov pralni stroj, ker bi prišlo popravilo preveč (samo material čez 100 EUR, kje je še delo... user posted image ) - kakšen predlog? Tja nekje do 350 EUR. Gledala sem recimo Boschevega v GA KLIK - a je ok? Ali pa tisti iz Hoferja za 329 EUR.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
21.7.2008 22:05:08   
valentina2006
Punce, H V A L A za vse čestitke in nasvete. ZLATE STE user posted image .

user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
21.7.2008 22:46:38   
jana81

Jana si poslala recept? Za spalno vrečo bi pa res prosila, če lahko pogledaš v H&M. Sem na netu našla, da imajo v BC spalne vreče in sicer Stokkejeve in so cene kar zasoljene. Pa nič ne piše, če je zimska ali poletna.

sem bla danes v Hm-ju v Celju in je dobesedno izropan. spalnih vreč nisem našla poletnih, samo une debele.
na pošto sem pa dala upam da že jutri dobiš, drugače pa v sredo, če slučajno ni šlo danes naprej, sem dala očetu naj nese.

No, mi bomo morali kupiti nov pralni stroj, ker bi prišlo popravilo preveč (samo material čez 100 EUR, kje je še delo... user posted image ) - kakšen predlog? Tja nekje do 350 EUR. Gledala sem recimo Boschevega v GA KLIK - a je ok? Ali pa tisti iz Hoferja za 329 EUR.

kaj pa v mercator tehniki si kaj gledla? včasih imajo super akcije,s ploh če imaš njihovo kartico in koristiš pike.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
21.7.2008 22:56:07   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

kaj pa v mercator tehniki si kaj gledla? včasih imajo super akcije,s ploh če imaš njihovo kartico in koristiš pike.

Ja, tam je user posted image  danes gledal - v Mercatorjevem Centru tehnike v Črnučah. Pa imajo za manj denarja samo take s premalo obrati... Drugi so dražji kot v GA - isti tip user posted image

Nič, grem dol z neta, danes me bodo itak v sanjah preganjali pralni stroji............

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
22.7.2008 7:12:42   
aurora28
Dobro jutro! user posted image

Spet je kislo vreme, ampak danes grem z Galom ven, pa tudi če naju dež dobi user posted image , moramo malo na sveži zrak.

Na koliko časa dobivate menstruacijo? Ali jo dobivate vsak mesec na isti dan? Jaz sem jo prejšnji mesec dobila na 24. dan, danes pa je že 33. dan in je še ni user posted image , čeprav imam občutek, da bo prišla že dobrih 10 dni. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
22.7.2008 8:13:28   
tilči

Čer!

Vidim, da se pogovarjate o banjicah. Mi imamo pa od firme BebeTermo kad na stojalu, tudi s termometrom in vgrajenimi posodicami za šampone: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=162811 in pa ležalnik za kad: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=173668 Sem tudi kar zadovoljna s temi stvarmi.

Špelin@user posted image user posted image user posted image user posted image za 9 tednov.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
22.7.2008 8:17:02   
tilči
Čisto nekaj drugega mi je vrglo ven.
Anitka-vreče imajo pri Neckermannu v katalogu Moj dojenček

Sicer pa dobro jutro vsem

Ravno pijem user posted image ,Tilen se je že fejst ukakal, med previjanjem pa je spustil še slap.
Sedaj pa spi, saj je celo noč grulil, ker ga je zvijalo

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
22.7.2008 8:41:22   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Dobro jutro! user posted image

Spet je kislo vreme, ampak danes grem z Galom ven, pa tudi če naju dež dobi user posted image , moramo malo na sveži zrak.

Na koliko časa dobivate menstruacijo? Ali jo dobivate vsak mesec na isti dan? Jaz sem jo prejšnji mesec dobila na 24. dan, danes pa je že 33. dan in je še ni user posted image , čeprav imam občutek, da bo prišla že dobrih 10 dni. user posted image

Aurora, sva na istem. Čakamuser posted image , ki je bila po prvem porodu točna kot urca, sedaj je pa ni in je že  33dan. Ravno tako me črviče že dober teden in imam občutek, da smo tik pred zdajci, da procuri. Pomoje se je malo potuhnila in bo kasneje usekala s polno močjouser posted image  Sem se je kar veselila, ker sem imela namen vstavit mireno. Nekako mi ne diši ideja , da bi mi jo brez user posted image , čeprav mi jue Jurca rekel, da bi pri meni šlo.

šPELIN: V neckermannu imajo  PS za 299 eu MATRIX OVEGA, z 1400 obrati, A energijski razred z garancijo 3 leta.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
22.7.2008 9:03:21   
Anitka
Jutro!

Malce bolj žalostno, ker sva z Galom samauser posted image user posted image Še sreča, da imam vas, da se lahko malo potožim.

Sem pa že jezna, ker nam še vedno niso poslali osebne izkaznice in sedaj čakam, da me jeza malo mine in bom poklicala ter vprašala zakaj je še ni, če sem prosila, da jo čimprej dobim, ker jo do četrtka rabimuser posted image user posted image

Sicer pa smo bili ponoči zelooooooo pridni, ampak bom bolj potiho govorila, da ne bo takoj naslednjo noč že drugače. Skratka Gal je zaspal ob pol desetih, se zbudil ob dveh, pol šestih, ob osmih in sedaj je kar nazaj sladko zaspaluser posted image user posted image user posted image Sem mu pa včeraj, po treh nesupelih poskusih, da bi zaspal (ati ga je trikrat spečega položil v posteljico in je vedno pogledal goruser posted image user posted image ) h glavici položila svojo majčko h kateri se sam potisnil glavico in zaspal. user posted image user posted image Bomo videli, če nam to še kdaj uspe ob naslednji priliki.

Tilči bom pogledala v Neckermannu - hvala.

Jana hvala, da si pogledala za spalne vreče. Ti pa verjamem, da je H&M izropan.user posted image user posted image

Grem zdaj nekaj za pod zob poiskat in se beremo ob naslednji priliki.user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 3171
22.7.2008 9:03:28   
tilči
Ali se katera spozna na rožo lucky bamboo?Ful se mi je zgostila, pa ne vem, če jo lahko razredčim,da mi potem ne bi uvenela.

Še en teden pa gre tašča na dopustuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3172
22.7.2008 9:03:54   
kasso

Moram pa priznat, da mi je tak prisiljen položaj ubijalski in komaj čakam 6 mesec, da bo mala že sedela in je no bo potrebno držat. Moj križ tako bolliiiiiiiii.

Jaz dam banjico na tla, zraven si dam pručko in se lepo usedem ter jo kopam. Tako se mi zdi, da križ manj trpi.
Tista ideja o banjici s podstavkom, da lahko sedi, je super. Se dobi TOLE , da otrok leži kot na prvi sliki in jo lahko kopaš v veliki banji, mali banjici...podstavek le preneseš.

Srčekgirll, se vidimo v Nerezinah  Gremo v istem terminu v naselje Lopari - par km pred Bučanjem

ooooo boste uživali user posted image user posted image

kasso, za MRT moram poklicat za datum septembra. Se mi pa stanje ni po porodu nič poslabšalo - trkam na les!!! Res pa fajn pazim nase.

Kar tako naprej,user posted image samo da se ti ne poslabša , bom držala pesti sept. da bo vse ok!user posted image

Gregorju user posted image user posted image za 9 tednov.

Estrella*, Andraž gre letos v prvi razred, ne? A se kaj veseli?

Pravi, da bo "prvu čru" in se mu full dobro zdi  Ima že vse šolske stvari spakirane v torbi in jo prenaša gor in dol. Sedaj je navalil na eni dve knjigi, da mu ven berem o raznih naravoslovnih pojavih, ker se mora kao pripravit za šolo

faca user posted image

Jaz imam spalne vreče od Jutranjke in so se odlično obnesle pri sinu, ki je bolj mrzle sorte. Poletne pa imam 2..doma sešite, ki mi jih je posodila sestrična. Za Varjo pa je zaenkrat še ne rabim.

No, mi bomo morali kupiti nov pralni stroj, ker bi prišlo popravilo preveč (samo material čez 100 EUR, kje je še delo... ) - kakšen predlog? Tja nekje do 350 EUR. Gledala sem recimo Boschevega v GA KLIK - a je ok? Ali pa tisti iz Hoferja za 329 EUR.

Mi imamo doma vse od Gorenja, tako da ti priporočam le tega, ker druge znamke ne poznam. Se pa splača preko GA kupit, ker imajo precej nižje cene, Ali pa v Merkurju, če imajo kakšno akcijo.

< Sporočilo je popravil kasso -- 22.7.2008 9:06:44 >

Neposredna povezava do sporočila: 3173
22.7.2008 9:11:00   
kasso
Anitka user posted image user posted image , da bi ti čimhitreje minila tadva dneva.
Super, da ti je uspelo uspavat Gala z majčko..mogoče pa mu pride v navado user posted image .

tilči
, te rože žal ne poznam, vsaj po imenu ne. Drugače pa je vrtnarka barbaw in bi ti sigurno znala kaj svetovat.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
22.7.2008 9:14:05   
špelin@
Dobro jutro user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kasso
No, mi bomo morali kupiti nov pralni stroj, ker bi prišlo popravilo preveč (samo material čez 100 EUR, kje je še delo... ) - kakšen predlog? Tja nekje do 350 EUR. Gledala sem recimo Boschevega v GA KLIK - a je ok? Ali pa tisti iz Hoferja za 329 EUR.

Mi imamo doma vse od Gorenja, tako da ti priporočam le tega, ker druge znamke ne poznam. Se pa splača preko GA kupit, ker imajo precej nižje cene, Ali pa v Merkurju, če imajo kakšno akcijo.

Včeraj smo dali čez tudi GA in Merkur - se pa tokrat žal ne bom več odločila za Gorenje, ker ne dobim za 350 EUR nič nad 800 obrati, to mi je pa odločno premalo user posted image  Pod 1200 obratov ne grem.

Zdaj tehtam med tem Boschevim in tistim iz Hoferja. Sem šla na avstrijske forume brskat za izkušnjami s pralnim strojem Elin iz Hoferja in našla le 2 slabi izkušnji, vsi ostali so zelo zadovoljni user posted image  Tudi slovenski uporabniki izgledajo kar zadovoljni.

A mogoče kdo ve kaj o kvaliteti Whirlpool pralnih strojev??

IZVIRNO SPOROČILO: tilči
Še en teden pa gre tašča na dopustuser posted image user posted image

user posted image user posted image

Anitka, držim pestke, da bo Gal zdaj še posebej priden user posted image user posted image user posted image

šPELIN: V neckermannu imajo  PS za 299 eu MATRIX OVEGA, z 1400 obrati, A energijski razred z garancijo 3 leta.

Hvala ti user posted image , grem pogledat user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?