Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 21.7.2008 16:45:15
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ No, naš princ bo pa danes dopolnil 9 tednov vse najboljše za 9 tednov
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 21.7.2008 16:46:03
|
|
|
|
katy82
|
Jana še to a lahko tist podstavek kako drgač nastavš da sedi pa da ga ne moti?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 21.7.2008 17:05:02
|
|
|
|
katy82
|
Špelina za tvojega princa,hitr mine ne?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 21.7.2008 17:25:49
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jana: koliko vode pa ti natočiš notr, do kje mu sega??? ritko ma v vodi pa trebušček, tm sicer kaže do kam jo naj bi notoču, sam jst jo dam več, da ma cel buši v vodi. ja dolgi je ful, debel ne ravno. Ima 62,5 cm, kil pa komi 6. IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Jana dj povej a obvezno rabš stojalo k midva mava zdej stojalo že iz enga improviziranega regala pa še na koleščkih je tko da ga sam v sobo prpeljeva pa banco gor in hop v vodo.Kolk je banca brez tega stojala al pa nastavkov za bano? ja če že mata stojalo je super, sam problem je če banjica paše vanj. sama banjica je pa okol 30 €. Je sicer brez termometra znotraj, ampak drugače pa ista. Jana še to a lahko tist podstavek kako drgač nastavš da sedi pa da ga ne moti? kateri podstavek? a misliš tist ko je med nogami? tist je fiksno, banjica je tk oblikovana, da ma oporo za rokice in ritko, kasneje pa ga prestaviš na drugo stran...sem prej estrelli dala link, si lahk tm pogledaš.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 21.7.2008 17:32:53
|
|
|
|
tilči
|
Lep pozdrav! Sem bila cel vikend brez računalnika,so ga virusi napadli, tako da ne vem, kaj se dogaja. Špelin@ za Gregorja! Spalna vreča je super zadeva. Pri starejšem sem jo imela od začetka, pa jo ima še sedaj. Lepo spiš brez skrbi, ker veš da ga ne zebe. Vprašanje:Ali ima katera probleme s telesno temperaturo? Mene recimo, kar oblije, vroče mi rata, ra takrat nič ne delam pa sem čicto premočena. Catja:Upam, da bo z Markom vse vredu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 21.7.2008 18:36:25
|
|
|
|
katy82
|
Estrella v pikapolonici majo onda bance brez podstavkov za 21,66 evrov,mi jo bojo kr poslal iz Celja v Sevniško pikapolonico k mi je bližje,je pa rumene barve.V BC imajo pa isto za neki čez 30 evrov,ne vem mislm da so iste,sam jih čakajo že po dva meseca k ni uvoza
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 21.7.2008 18:40:24
|
|
|
|
katy82
|
Tilči mene tud občasno obliva mislm da je to posledica naših prijatelčkov hormončkov. Spalne vreče-ja pr nam se obnese ful grem jutr še eno kupt k v njej je otroku prijetno toplo in mu tko pač paše
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 21.7.2008 19:41:28
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Tilči mene tud občasno obliva mislm da je to posledica naših prijatelčkov hormončkov. Bo držalo - mene je takole oblivalo prvi mesec po porodu (kot bi bila v menopavzi ), zdaj je na srečo minilo jana81, banjica ima pa krepko ceno... Aja, to je s stojalom skupaj! katy82, pa je ta banjica iz Pikapolonice enaka kot tista, ki jo omenja jana81?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 21.7.2008 20:44:14
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ No, naš princ bo pa danes dopolnil 9 tednov Č E S T I T K E
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 21.7.2008 21:01:57
|
|
|
|
valentina2006
|
CatJa: Zate in tvojga ...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 21.7.2008 21:19:31
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Estrella v pikapolonici majo onda bance brez podstavkov za 21,66 evrov,mi jo bojo kr poslal iz Celja v Sevniško pikapolonico k mi je bližje,je pa rumene barve.V BC imajo pa isto za neki čez 30 evrov,ne vem mislm da so iste,sam jih čakajo že po dva meseca k ni uvoza nope, niso iste, sem vse preiskala in preverla. _Te v pikapolonici so enčink slabše. ja špelin to je s stojalom 54 €, sama banjica je cenejša, sam tud rabiš stojalo zraven, razen če ga kopaš na tleh.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 21.7.2008 21:45:30
|
|
|
|
Anitka
|
Čer! Vidim, da se pogovarjate o banjicah. Mi imamo pa od firme BebeTermo kad na stojalu, tudi s termometrom in vgrajenimi posodicami za šampone: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=162811 in pa ležalnik za kad: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=173668 Sem tudi kar zadovoljna s temi stvarmi. Špelin@ za 9 tednov. Jana si poslala recept? Za spalno vrečo bi pa res prosila, če lahko pogledaš v H&M. Sem na netu našla, da imajo v BC spalne vreče in sicer Stokkejeve in so cene kar zasoljene. Pa nič ne piše, če je zimska ali poletna. Nič bom šla se še stiskat k dragemu, ker ga potem do četrtka popoldne ne bom videla
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 21.7.2008 21:59:09
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 ja špelin to je s stojalom 54 €, sama banjica je cenejša, sam tud rabiš stojalo zraven, razen če ga kopaš na tleh. Jaz ga kopam na mizi, pa ne previjalni IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Nič bom šla se še stiskat k dragemu, ker ga potem do četrtka popoldne ne bom videla Drži se, saj bo hitro minilo Ti bomo me delale družbo in držale moralo gor No, mi bomo morali kupiti nov pralni stroj, ker bi prišlo popravilo preveč (samo material čez 100 EUR, kje je še delo... ) - kakšen predlog? Tja nekje do 350 EUR. Gledala sem recimo Boschevega v GA KLIK - a je ok? Ali pa tisti iz Hoferja za 329 EUR.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 21.7.2008 22:05:08
|
|
|
|
valentina2006
|
Punce, H V A L A za vse čestitke in nasvete. ZLATE STE .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 21.7.2008 22:46:38
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jana si poslala recept? Za spalno vrečo bi pa res prosila, če lahko pogledaš v H&M. Sem na netu našla, da imajo v BC spalne vreče in sicer Stokkejeve in so cene kar zasoljene. Pa nič ne piše, če je zimska ali poletna. sem bla danes v Hm-ju v Celju in je dobesedno izropan. spalnih vreč nisem našla poletnih, samo une debele. na pošto sem pa dala upam da že jutri dobiš, drugače pa v sredo, če slučajno ni šlo danes naprej, sem dala očetu naj nese. IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ No, mi bomo morali kupiti nov pralni stroj, ker bi prišlo popravilo preveč (samo material čez 100 EUR, kje je še delo... ) - kakšen predlog? Tja nekje do 350 EUR. Gledala sem recimo Boschevega v GA KLIK - a je ok? Ali pa tisti iz Hoferja za 329 EUR. kaj pa v mercator tehniki si kaj gledla? včasih imajo super akcije,s ploh če imaš njihovo kartico in koristiš pike.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 21.7.2008 22:56:07
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ No, mi bomo morali kupiti nov pralni stroj, ker bi prišlo popravilo preveč (samo material čez 100 EUR, kje je še delo... ) - kakšen predlog? Tja nekje do 350 EUR. Gledala sem recimo Boschevega v GA KLIK - a je ok? Ali pa tisti iz Hoferja za 329 EUR. kaj pa v mercator tehniki si kaj gledla? včasih imajo super akcije,s ploh če imaš njihovo kartico in koristiš pike. Ja, tam je danes gledal - v Mercatorjevem Centru tehnike v Črnučah. Pa imajo za manj denarja samo take s premalo obrati... Drugi so dražji kot v GA - isti tip Nič, grem dol z neta, danes me bodo itak v sanjah preganjali pralni stroji............
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 22.7.2008 7:12:42
|
|
|
|
aurora28
|
Dobro jutro! Spet je kislo vreme, ampak danes grem z Galom ven, pa tudi če naju dež dobi , moramo malo na sveži zrak. Na koliko časa dobivate menstruacijo? Ali jo dobivate vsak mesec na isti dan? Jaz sem jo prejšnji mesec dobila na 24. dan, danes pa je že 33. dan in je še ni , čeprav imam občutek, da bo prišla že dobrih 10 dni.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 22.7.2008 8:13:28
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Čer! Vidim, da se pogovarjate o banjicah. Mi imamo pa od firme BebeTermo kad na stojalu, tudi s termometrom in vgrajenimi posodicami za šampone: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=162811 in pa ležalnik za kad: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=173668 Sem tudi kar zadovoljna s temi stvarmi. Špelin@ za 9 tednov. Jana si poslala recept? Za spalno vrečo bi pa res prosila, če lahko pogledaš v H&M. Sem na netu našla, da imajo v BC spalne vreče in sicer Stokkejeve in so cene kar zasoljene. Pa nič ne piše, če je zimska ali poletna. Nič bom šla se še stiskat k dragemu, ker ga potem do četrtka popoldne ne bom videla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 22.7.2008 8:17:02
|
|
|
|
tilči
|
Čisto nekaj drugega mi je vrglo ven. Anitka-vreče imajo pri Neckermannu v katalogu Moj dojenček Sicer pa dobro jutro vsem Ravno pijem ,Tilen se je že fejst ukakal, med previjanjem pa je spustil še slap. Sedaj pa spi, saj je celo noč grulil, ker ga je zvijalo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 22.7.2008 8:41:22
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Dobro jutro! Spet je kislo vreme, ampak danes grem z Galom ven, pa tudi če naju dež dobi , moramo malo na sveži zrak. Na koliko časa dobivate menstruacijo? Ali jo dobivate vsak mesec na isti dan? Jaz sem jo prejšnji mesec dobila na 24. dan, danes pa je že 33. dan in je še ni , čeprav imam občutek, da bo prišla že dobrih 10 dni. Aurora, sva na istem. Čakam , ki je bila po prvem porodu točna kot urca, sedaj je pa ni in je že 33dan. Ravno tako me črviče že dober teden in imam občutek, da smo tik pred zdajci, da procuri. Pomoje se je malo potuhnila in bo kasneje usekala s polno močjo Sem se je kar veselila, ker sem imela namen vstavit mireno. Nekako mi ne diši ideja , da bi mi jo brez , čeprav mi jue Jurca rekel, da bi pri meni šlo. šPELIN: V neckermannu imajo PS za 299 eu MATRIX OVEGA, z 1400 obrati, A energijski razred z garancijo 3 leta.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 22.7.2008 9:03:21
|
|
|
|
Anitka
|
Jutro! Malce bolj žalostno, ker sva z Galom sama Še sreča, da imam vas, da se lahko malo potožim. Sem pa že jezna, ker nam še vedno niso poslali osebne izkaznice in sedaj čakam, da me jeza malo mine in bom poklicala ter vprašala zakaj je še ni, če sem prosila, da jo čimprej dobim, ker jo do četrtka rabim Sicer pa smo bili ponoči zelooooooo pridni, ampak bom bolj potiho govorila, da ne bo takoj naslednjo noč že drugače. Skratka Gal je zaspal ob pol desetih, se zbudil ob dveh, pol šestih, ob osmih in sedaj je kar nazaj sladko zaspal Sem mu pa včeraj, po treh nesupelih poskusih, da bi zaspal (ati ga je trikrat spečega položil v posteljico in je vedno pogledal gor ) h glavici položila svojo majčko h kateri se sam potisnil glavico in zaspal. Bomo videli, če nam to še kdaj uspe ob naslednji priliki. Tilči bom pogledala v Neckermannu - hvala. Jana hvala, da si pogledala za spalne vreče. Ti pa verjamem, da je H&M izropan. Grem zdaj nekaj za pod zob poiskat in se beremo ob naslednji priliki.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 22.7.2008 9:03:28
|
|
|
|
tilči
|
Ali se katera spozna na rožo lucky bamboo?Ful se mi je zgostila, pa ne vem, če jo lahko razredčim,da mi potem ne bi uvenela. Še en teden pa gre tašča na dopust
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 22.7.2008 9:03:54
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Moram pa priznat, da mi je tak prisiljen položaj ubijalski in komaj čakam 6 mesec, da bo mala že sedela in je no bo potrebno držat. Moj križ tako bolliiiiiiiii. Jaz dam banjico na tla, zraven si dam pručko in se lepo usedem ter jo kopam. Tako se mi zdi, da križ manj trpi. Tista ideja o banjici s podstavkom, da lahko sedi, je super. Se dobi TOLE , da otrok leži kot na prvi sliki in jo lahko kopaš v veliki banji, mali banjici...podstavek le preneseš. IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Srčekgirll, se vidimo v Nerezinah Gremo v istem terminu v naselje Lopari - par km pred Bučanjem ooooo boste uživali IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ kasso, za MRT moram poklicat za datum septembra. Se mi pa stanje ni po porodu nič poslabšalo - trkam na les!!! Res pa fajn pazim nase. Kar tako naprej, samo da se ti ne poslabša , bom držala pesti sept. da bo vse ok! Gregorju za 9 tednov. IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Estrella*, Andraž gre letos v prvi razred, ne? A se kaj veseli? Pravi, da bo "prvu čru" in se mu full dobro zdi Ima že vse šolske stvari spakirane v torbi in jo prenaša gor in dol. Sedaj je navalil na eni dve knjigi, da mu ven berem o raznih naravoslovnih pojavih, ker se mora kao pripravit za šolo faca Jaz imam spalne vreče od Jutranjke in so se odlično obnesle pri sinu, ki je bolj mrzle sorte. Poletne pa imam 2..doma sešite, ki mi jih je posodila sestrična. Za Varjo pa je zaenkrat še ne rabim. IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ No, mi bomo morali kupiti nov pralni stroj, ker bi prišlo popravilo preveč (samo material čez 100 EUR, kje je še delo... ) - kakšen predlog? Tja nekje do 350 EUR. Gledala sem recimo Boschevega v GA KLIK - a je ok? Ali pa tisti iz Hoferja za 329 EUR. Mi imamo doma vse od Gorenja, tako da ti priporočam le tega, ker druge znamke ne poznam. Se pa splača preko GA kupit, ker imajo precej nižje cene, Ali pa v Merkurju, če imajo kakšno akcijo.
< Sporočilo je popravil kasso -- 22.7.2008 9:06:44 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 22.7.2008 9:11:00
|
|
|
|
kasso
|
Anitka , da bi ti čimhitreje minila tadva dneva. Super, da ti je uspelo uspavat Gala z majčko..mogoče pa mu pride v navado . tilči, te rože žal ne poznam, vsaj po imenu ne. Drugače pa je vrtnarka barbaw in bi ti sigurno znala kaj svetovat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 22.7.2008 9:14:05
|
|
|
|
špelin@
|
Dobro jutro IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ No, mi bomo morali kupiti nov pralni stroj, ker bi prišlo popravilo preveč (samo material čez 100 EUR, kje je še delo... ) - kakšen predlog? Tja nekje do 350 EUR. Gledala sem recimo Boschevega v GA KLIK - a je ok? Ali pa tisti iz Hoferja za 329 EUR. Mi imamo doma vse od Gorenja, tako da ti priporočam le tega, ker druge znamke ne poznam. Se pa splača preko GA kupit, ker imajo precej nižje cene, Ali pa v Merkurju, če imajo kakšno akcijo. Včeraj smo dali čez tudi GA in Merkur - se pa tokrat žal ne bom več odločila za Gorenje, ker ne dobim za 350 EUR nič nad 800 obrati, to mi je pa odločno premalo Pod 1200 obratov ne grem. Zdaj tehtam med tem Boschevim in tistim iz Hoferja. Sem šla na avstrijske forume brskat za izkušnjami s pralnim strojem Elin iz Hoferja in našla le 2 slabi izkušnji, vsi ostali so zelo zadovoljni Tudi slovenski uporabniki izgledajo kar zadovoljni. A mogoče kdo ve kaj o kvaliteti Whirlpool pralnih strojev?? IZVIRNO SPOROČILO: tilči Še en teden pa gre tašča na dopust Anitka, držim pestke, da bo Gal zdaj še posebej priden IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* šPELIN: V neckermannu imajo PS za 299 eu MATRIX OVEGA, z 1400 obrati, A energijski razred z garancijo 3 leta. Hvala ti , grem pogledat
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?