tana7
|
Punce, se vam samo na kratko javim, ker imamo ta teden bolj divje. Pa da ne boste mislile, da sem kam poniknila, če se ne bom oglašala. Sem ta teden več ali manj sama - pomaga bratu pri organizaciji petdnevne tekme na Primorskem - 1600 tekmovalcev, velika večina tujcev. Prejšnja leta sem tudi jaz vedno tam pomagala, letos pa seveda odpade - le zakaj.. dojenje predvčerajšnjim sem imela precej malo mleka, sem že mislila, da grem h koncu - po moje ravno zato, ker je prejšnje dneve bolj poredko jedla - zdaj pa imamo no, na srečo se je danes že malo povečala količina, ker sem jo že skoraj na 2 uri pristavljala, da pridemo spet na zadostne količine. Ampak še vedno nimam čist tako polnih, kot prej, ko so mi otrdevale. pralni stroj ravno danes sem imela debato s kolegico, ki ima rok v začetku avgusta za svojega drugega otroka in se je pohvalila, kako jim pralni in sušilec od Hoferja (Elin?) po 3 letih še vedno brezhibno dela... mi imamo sicer Boscha, za 8 kg, s posebnim novim bobnom... Pa smo tudi ful zadovoljni, ker ima ful različnih načinov pranja - začuda se jih kar uporablja enih par. kakanje zgleda, da je Brina prešaltala na kakanje 1x na dva dneva pa moram reči, da mi je bilo kar ljubše, ko je kakala po parkrat na dan - se vsaj nisem sekirala, kdaj ji bo spet uspelo - sedaj pa v vsako pleničko poškilim, kot da se v eni od njih skriva glavna nagrada no, danes spet ni kakala in močno upam, da jutri bo!!!! vreme je pa res noro danes me je uspelo malo naprati - z vozičkom na sprehodu do Brine na srečo ni prišlo, ker je vse na vozički nepremočljivo - no, če bi zelo dolgo ful lilo, bi verjetno že prišlo počasi kaj čez upam, da se nisem prehladila, ker sem potem hodila na pol mokra po tem mrazu in vetru in to v kiklci nič... grem pod tuš in spat Brina mi je spet zaspala na zizi, žal je do takrat pojedla samo eno -se kaj beremo/pišemo jutri - ali kdaj kasneje, če me jutri ne bo spustila do čarunalnika
|