|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki 2006
21.7.2008 8:47:58   
puncica
Hja ne ne gremo v Straško, smo se odločili za Krk, kjer ima od mama od punce od svaka apartma ampak problem ne bi bil in bilo bi super, če bi bil ta apratma blizu plaže, tako da je pa baje ful daleč, to je povedala svakinja, ki je tam bila, onadva, svak in njegova punca pa nimata otrok in sta trdila da ni tako daleč da komot prideš peš in da je ful fajn, no pa smo verjeli in se pustili prepreljat čez vodo bosi, valda onadva ne vesta kako je če imaš otroke, pol nama pa je svakinja povedala da ni šans da bi z otroci hodili na plažo peš in da se bomo mogli vozit, kar mi je pa daleč od idealnega, mah pa bo že, moj L se itak še bol sekira kot jaz, pol pa bosta še onadva svak in punca tam, naj povem da je to on ko mi je naredil celo štalo z Vidom, ko ga je za uho vlekel in valda včeraj rečeta da pa lahko za kak dan vzameta otroka in sva midva mal fraj pa sem jaz takoj rekla da ne, pa so se vsi tako čudl da zakaj pa ne, kaj sem čudna, ampak nisem hotla pol težit zakaj ne, pač ne, skratka upam da se bomo imeli vseeno lepo, saj pa je le en teden ki bo hitro minil.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
21.7.2008 9:42:06   
mojca75
Razumem Punčica, ma no,...upam da se boste imeli vseeno lepo.
Poglej s svetle strani, če se že morate vozit z avtom greste lahko še kako drugo plažo pogledat, pa bo zabavno.
kar se pa družbe tiše - svaka in njegove v.d. žene, pa se zmenite da vsak en dan kuhate, pa bosta vidva s tvojim malo fraj in več z otroki, tisti da pa ko vidva kuhata, pa pač eden od vaju, eden je pa z otroki?
no če ti kaj od tega prav pride, ok, sicer pa zanemari

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
21.7.2008 10:06:21   
mojsoncek
Cau punce... danes pa je en zaspan dan, bo treba se kaksno kavo skuhat...

puncica, ne se ze vnaprej obremenjevat in sekirat zaradi morja, saj ne mores vedeti, kako bo vse skupaj izpadlo (razen ce si jasnovidna user posted image ). Ko boste tam, si boste ze porihtali zadeve tako,da bo najbolj prav za vse.

Sicer pa nic novega, razen to, da je letos cisto tu mac, vseh teh piknikov user posted image . Ta vikend sem se najdla mesa za cel teden user posted image . Ampak vseeno, je bil ful lep vikend.

Bodite lepo!

p.s. Marija, zelim ti lepo prvo noc na novi vodni postelji user posted image

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
21.7.2008 10:34:37   
mojca75
Marija, kje lahko sprobam to vodno posteljo,... user posted image

Mojsonček - tud mi smo piknikovali....mesaaaaa,...sem lahk cel teden vegetarjanka sedaj user posted image

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
21.7.2008 12:04:54   
lenika
Punčica saj bo vse ok. Drugače pa a bodo tile sorodniki skupaj z vami v apartmaju, ker to zna bit nerodno, če pa sta kje drugje, pa ni panike. Družiš se toliko kolikor se želiš.

Matic je pa že 3 dni full tečen in mu nič ni prav. Rineta mu ven namreč zadnji dve petki. Eana je že zunaj, druga je pa še vsa napeta in bi jo najraje z očmi potegnila ven. user posted image  Pa saj bo kmalu zunaj in potem bo mir z zobmi. Tašča mi je rekla, kaj bo pa potem izgovor, ko bo siten? user posted image

Imejte se lepo, kljub dežju in občutno hladnejšemu vremenu. Mi gremo pa na morje 4.avgusta in imamo torej do takrat še natanko 14 dni.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
21.7.2008 12:12:21   
mojca75
Matr je mraz, sem šla (pametna kot sem) v kikli v službo, pa sem si šla zdele med malco štunfe (sicer mrežaste) kupit! Ful pomagajo,..porkaduš.... pa kateri datum je danes user posted image .

Tale vreme je res nekaj boljšega!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
21.7.2008 13:07:20   
mojsoncek
mojca, ti pa si ena pogumna deklina user posted image ...

Mene pa zacuda v tej nosecnosti nic ne grejejo hormoni, kot se me prvic. Al se mi je pa centralna pokvarila user posted image ?! Sem takoj vsa premrazena user posted image

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
22.7.2008 7:19:02   
puncica
Dobro jutro punce
Hm včeraj sem delala spisek kaj vse bomo spakiral s sabo na morje in je prišlo tako dve strani v treh stoplcih A4 papirja, sama namreč vedno naredim spisek seznam kaj vzeti za oblečt, kaj od kozmetike, zdravil, pa okvirno nareidm plan kaj bomo jedl in kaj bomo kuhal, no kaj bom jaz kuhalauser posted image , ki mi je pa kuha nujno zlo in če bi bilo možno bi mi živel od svetlobe ampak žal ne gre. No skratka naredila sem tale seznam in potem sem ga dala mal sčekirat mojmu L in on se je sam za glavo držal, ker po njegovo bi vzeli od zdravil calpol, pa svečke proti vročini pa lekadol, to je vse, druga ne nucamouser posted image , pol se je za glavo držal, kaj hudiča rabim 3 kratke hlače in 2 modrca, ker lahko baje brez modrca okol hodimuser posted image user posted image , pol mi je itak zdesetkal cote od Janje in Vida, skratka on je skrčil tale naš seznam na pol strani a4 formata ampak valda bom jaz spakirala to kar se men zdi pomembno, samo tako okvirno sem mu dala za pogledat da bo znal vse noter v avto spakirat imamo pač samo prtljažnik in na koncu ugotovitev: Iz prinicpa ne kupi večjega avta, ker pol bom vlekla s sabo še omarouser posted image user posted image , je blo pestro, pa pri wc papriju, je rekel da naj vzamem 2 role, jaz pa da bo to premal in da bom kr cel pok 10 rol vzela, je skor s stola padel in valda njegva: A misliš
sam srat na morju al kaj user posted image user posted image user posted image

Ja zanimivo je tole naše pakiranje, ker jaz cel teden planiram in pišem in nabavljam da bi bilo ja vse s seboj in ne bi česa pozabila on bi si pa vzel dvoje gat pa eno majco pa mogoč kak pir in to je to.

Me pa mal skrbi vreme, mah moram pogledat kako bo nasledn teden, baje nič kaj lepo ne kaže in sem kr mal žalostna zarad tega.

Ja pa še to, ne s svakom ne bomo v istem apartmaju bomo pa v isti bajti, tako da bomo vsaj imel cajt zase kokr si ga bomo vzel, če ne bo spet tale naš svak kr naprej pri nas, kot je to doma user posted image

Mah bluzim, vseen uživajte v mrazuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2658
22.7.2008 7:41:50   
mojsoncek
Jutro!

Evo mene, ze delam user posted image ... sta zjutraj moja dva tako rogovilila okrog po hisi,da nisem mogla nazaj zaspat user posted image . Ah, bom sla pa cez dan se eno odspat...

mah, drugace pa nic novega... vreme je tapravo za se dat pod deko in brat kaksno fajn knjigo user posted image . Hm, ja mogoce, ampak najprej moram pa res ene par stvari naredit.

puncica, cim manj vlacit s sabo na dopust. Mi vsako leto nesemo manj stvari s sabo in vsako leto prinesemo vec cistih cunj nazaj domov user posted image . Vcasih smo cel teden samo prali, ko smo prisli nazaj, sedaj pa se skoraj ne pozna, da smo kje bili (samo brisace nas izdajo user posted image ). Spiskov pa ne delam vec, ker imam potem prevec casa za se zmislit marsikatero stvar, ki je res ne potrebujemo s sabo. Zaradi vremena se pa tudi ne sekiraj, ker itak ne mores vplivati nanj. Mi smo tudi imeli letos veliko slabega vremena, pa smo vseeno preziveli in se imeli lepo.

dosti bo za dobro jutro...

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
22.7.2008 8:26:04   
mojca75
Punči, vreme bo naslednji teden božansko! samo sonce! res, klikni tole je sicer za Reko, krk pa ni dosti stran! user posted image

Pakiranje - jaz načeloma ne delam spiska, poberem po omarah, na listek si pišem samo take drobnarije, da jih ne pozabim. V bistvu si pišem opomnik.
Res pa da mi še vedno vzamemo preveč, ampak jaz pravim "od viška glava ne boli" avto imamo velik,...boli nas, kar ni umazano pa pol samo nazaj v omare dam user posted image

Ja vreme je pa zmagovalno, danes sem vsaj dolge hlače oblekla, pa zaprte čevlje - mokasine.

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 29.7.2008 20:54:35 >

Neposredna povezava do sporočila: 2660
22.7.2008 8:55:21   
mojsoncek
Pri nas se pocasi trgajo oblaki user posted image

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
22.7.2008 9:23:41   
Lara28
Jaz sem na morju (v 20 dneh) porabila 3 kopalke, 2 oblekici za na plažo, sp. hlače in ene kratke hlače. Aja pa tri majčke. To bi komot spravla  v malo večji neceser poleg kreme za sončenje in osnovne kozmetike.
Anej je bil nagec cele dneve, K pa je imel skozi na riti kopalne kratke hlače in včasih še kako majico. 

Skratka iz kovčkov smo porabili ravno toliko stvari, da sem jih komot zaprla ko smo šli domov. Ko smo šli dol sem se mučila, da sem jih dobila skupaj.user posted image

Je pa res, da smo imeli mi vreme idealno - skozi nad 30 in sončno. Na plaži smo bili zvečer do 8ih ali pol devetih in potem nismo veliko hodili več naokoli, ker so otroci zaspali okoli pol desetih, starci pa smo na terasi spili kako pivo in vrgli karte ali kocke. Nekega sprehajanja po promenadi ni bilo... //////

Neposredna povezava do sporočila: 2662
22.7.2008 9:30:30   
MarijaPo
Logicni sklepi
Eva je ocitno otrok fizika in matematicarke, ker dela super logicne sklepe.
Zadnjic smo odstranili turbo maximus in polozili itison, da so potem nanj vceraj namontirali vodno posteljo. No, medtem, ko je bil v sobi samo itison, je Eva prisla, si ga natancno ogledala, se malo povaljala po njem potem pa rekla: Kaj bo tuki? V smislu, ce je bila prej tukaj postelja, kaj bo pa sedaj tukaj, ko je ni vec? Ces, ce prej je in zdaj ni, potem enkrat nekaj tu bo. To mi je bilo blazno vsec.
Danes zjutraj pa je v avtu povedala PUCENONEC LALE, kar je pomenilo pocen lonec Lare, kar je pomenilo: pocen lonec je konec, Lara pa je njena sosolka, ki je sla na morje, torej Lare ni, ker je sla na morje.

Vodna postelja
Je totalno zakon. Cetudi je bila divje draga in me je to ful matralo, sem potem, ko sem prespala noc brez grozljivih bolecin hrbta in pumpanja turbomaximusa, sprejela tudi dejstvo, da paraliticarji placamo kot zmaji, da nas ne boli kot zmaje.
Sedaj si ne morem pomagat, da ne opisem vseh featurjev postelje:
1. ko se ulezes je udobno mehka in hrbet se koncno sprosti in neha svinjsko bolet (mene boli med lopaticama, ker imam tam skoliozo)
2. postelja je topla in me ne zebe vec v noge in me neha bolet mehur (nastavljeno imam na 30 stopinj)
3. ker je postelja prijetno topla, se mi segreje tudi hrbet in pocasi se krci sprostijo
4. ker sem si kupila tudi njihovo genialno dobro rjuho Bella Donna (http://www.lectus.si/dodatki/rjuhe/index.php), se nikjer ne delajo klobase iz rjuhe in se zjutraj zbudim brez obcutka, da lezim na tracnicah
5. ko se prevalim iz enega boka na drugega, je tako, kot bi se prevracala v narocju tople maternice.
Skratka, tako dobre volje ze dolgo nisem bila.

Mojca - vodno posteljo pridi sprobat kadarkoli, ko smo doma, bi te bili zelo zelo veseli, da niti ne omenim, kako vesela bi bila Eva, ce bi spet videla veliko Mojco. :)

Neposredna povezava do sporočila: 2663
22.7.2008 9:40:04   
cofek
jutro!

ja, tole vreme je res za popiuser posted image ....ta prava jesen...

no, pa da mal pokomentiram: jaz tudi naredim okviren spisek stvari, ki bi jih mogli vzet s sabo na morje, se pa moram pohvalit - je bil zadnjič ko smo šli na morje U čist šokiran, ker smo meli samo 2 kufra - njegov komentar: "več otrok mamo, manj prtljage rabimo" ampak res se mi zdi, da sem veliko bolj racionalna (čeprav nam je že ta prvi dan skoraj vseh brisač zmanjkaluser posted image ...). Mimogrede mojca še vedno trip-trap vozite s sabo?user posted image
ko pa spokam, si pa rečem če sem kaj pozabila, lahko še vedno kupimo tko da se ne sekriam veliko...punčica mogoče bi lahko res od zdravil vzela samo calpol, kaj za drisko, proti/po pikih, kak obliž aja pa jaz zdaj nujno vzamem še termometer...drugo pa lahko (veliko lažje kot pri nas) dobiš v lekarni - čeprav so menda ful navili ceneuser posted image user posted image , no vsaj po gostilnah...
so pa zgleda vsi moški enaki - ko sva bila še brez otrok je U tudi nesel na morje za ta malo mercatorjevo vrečko (tisto gratis) stvari - kar je imel na sebi, pa kopalke, brisačo, rezervno majco (če smo šli kaj ven) in lahko bi že končalauser posted image ; ko smo šli pa z Ažbetom prvič na morje mu je pa majic zmanjkalo, ker je bi ves pobruhan, tko da zdaj vseeno vzame malo več stvari s sabo user posted image user posted image user posted image .

mojsoncek to nosečnost je mene zeblo v trebuh user posted image , kar se ne spomnim da bi me pri Ažbetu, pa tudi takrat centralna ni glih delala ( tko kot pravijo da ko si noseč da te nič ne zebe).

IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek
Pri nas se pocasi trgajo oblaki 

pa ne hvali se preveč da ne pridemo k tebi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2664
22.7.2008 9:48:22   
mojca75
Mimogrede mojca še vedno trip-trap vozite s sabo?

ja, zato ker nam je tko najlažje, če ne vedno kombiniramo une stole, pa pouštre, pa ne doseže do mize, al pa jo mora en držat,..tko pa vsi lepo jemo sami, itak se razšraufa, v berlingota pa itak spravimo boga in pol, brez "truge".

Mi smo komot, jaz se 10 dni 3x na dan ne mislim jeuser posted image  kje bo sedela. No za vikend ga ne bi pakirala za desd dni pa itak, mamo enega tud pri mojih in enega pri tadrugi babici, men je trip trap zakon. user posted image

Kako pa vi pol uštimate, sedijo že na tavelikih stolih? Ma men je fajn k načeloma tud jaz položim lahk mojo rit na trip trap user posted image

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
22.7.2008 9:51:44   
cofek
ko sem prebrala marijin post sem se spomnila da sem hotla še nekaj komentirat...
Ažbe zna že načrtovat - recimo v petek smo bili na enem praznovanju 50 letnice in je bil tam tudi band z bobni in ko se je Ažbe privadil na okolico (po cca 2 urah igranja in skakanja zunaj) je prišel tudi noter jest in pogledat kaj se dogaja..in je zagledal bobne...  In ko ga je tko U pazil mu je rekel "oči pejt čičat" (na očeh se mu je pa vidlo da bo takoj ko bo lahko letel k bobnom, ki jih je skrivaj pogledoval)...

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
22.7.2008 9:54:36   
cofek
IZVIRNO SPOROČILO: mojca75

Kako pa vi pol uštimate, sedijo že na tavelikih stolih? Ma men je fajn k načeloma tud jaz položim lahk mojo rit na trip trap user posted image

Ažbe ni šans da bi še sedel v antilopi iz Ikee, ker zdaj je že velik fant; no, doma na trip-trapu sedi (zaenkrat in bom še 3x potrkala) brez problemov. V gostilnah pa na svojem stolu oz. izjemoma pri komu v naročju

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
22.7.2008 9:56:55   
mojca75
OK, antilopa je nekaj čist drugega kot trip trap - vsaj zame, na TT lahk štelaš višine, noge,... men je super.

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
22.7.2008 11:23:46   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: cofek
IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek
Pri nas se pocasi trgajo oblaki 

pa ne hvali se preveč da ne pridemo k tebi user posted image

brez problema pridete... druzba je vedno dobrodosla user posted image

stolcki... ce gremo ven je Anze tudi ze velik in sedi na navadnem stolu. Sicer je malo krize kadar je juho, ampak ostalo pa kar gre. Konec koncev pa itak ni 10 sekund pri miru in cisto vseeno kje sedi user posted image . Doma je pa se vedno v svojem Slexu

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
22.7.2008 12:42:02   
lenika
Pozdravljene.

Tole vreme je pa resnično prav jesensko. user posted image  Upam, da bo čez dva tedna, ko bomo na morju kaj bolje. Spiskov za na morje si ne delam (čeprav sem učiteljica user posted image ), odprem omaro in vzamem ven. Vzamem pa vedno preveč sploh glede na to, da gremo v apartma od tašče in tasta in imamo dol tudi pralni stroj.

Naš enometerski velikan sedi že kar v navadnem stolu, čepav se doma še velikokrat zavleče v svoj Prima pappa.

Postelja, jaz še vedno prisegam na naš dormeo in vzglavnik iz pire. V tej kombinaciji spim odlično.

Drugače pa logično razmišljanje in nasploh izjave Matica tudi mene včasih kar na rit vržejo in ne morem verjet, da je to prišlo iz ust dvoletnika. Najbolj fascinirani pa so vsi nad tem, da pozna že prav vse barve in njihove odtenke svetlih in temnih.

Uživajte.

Neposredna povezava do sporočila: 2670
22.7.2008 13:08:28   
puncica
Mah ne ne bom spet začela...

Skratka tole s seznami je pri nas tako da si jaz napišem ravno zaradi tega da potem zreduciram stvari in da vzamemo res tist kar rabimo, mam pa seznam že odnekdaj in ga samo updejtam vsako leto, da bi pa še triptrap s seboj vlek, ni šans, se moj kr odseliuser posted image , pri nas je tako da naštimamo pouštre al pa knjige (pri babici) al pa sedita na kolenih, pač je mal nerodno ampak za tist en teden nas ne bo vrag vzel.

Glede zdravil imam pa takle seznam, zdej pa povejte kaj se vam zdi brez veze (lekarne se mi pa ne da iskat če rabiš stvar tist trenutek):
svečke proti vročini Calpol slezov sirup digitalni + navadn termometer proti komarjem kamagel teatree krema materina dušica praška pasta fiziološka raztopina linex/medicinsko oglje
daleron C junior daleron Clekadol rupurut hanzaplast angal S propolis

vodna postla sori ampak me firbec matra Marija kako je gor sexat?user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
22.7.2008 13:13:20   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: puncica

Glede zdravil imam pa takle seznam, zdej pa povejte kaj se vam zdi brez veze (lekarne se mi pa ne da iskat če rabiš stvar tist trenutek):
svečke proti vročini Calpol slezov sirup digitalni + navadn termometer proti komarjem kamagel teatree krema materina dušica praška pasta fiziološka raztopina linex/medicinsko oglje
daleron C junior daleron Clekadol rupurut hanzaplast angal S propolis

Uhhh se vdi, da sem bolj leva za zdravila in ponavadi vzamem samo calpol in termometer. Za polovico napisanega sploh ne vem kaj je.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
22.7.2008 13:35:39   
mojca75
Uh glede na to da je moja tašča dohtarca naša lekarna vsebuje malo več, jest sem res pristaš "od viška glava ne boli" pa k ni stiske s placom ne kompliciramo. če vam naštejem....user posted image  bom spet mal čudna.
Predvsem pa običajno Hvalabogu nič od tega ne rabimo.

marija - mene tud zanima kako je user posted image  na vodni postelji.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
22.7.2008 15:06:43   
mojsoncek
Marija, imas domaco nalogo... danes seksas, jutri porocas user posted image

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
22.7.2008 15:17:27   
cofek
puncica - v grobem je daleronC=lekadol=calpol tko da od tega vzemi recimo samo Calpol oz. lekadol za odrasle (da vam ne bo treba še vode segrevat - pač pogoltneš pa je, za tist dodan C vitamin pa mal več kivija al pa kakija pojejte pa bo); linex/med.oglje kar vzemi, pač nikoli ne veš če te ponoči ulovi driska je boljš met neki takoj pri roki; rupurut OK, če se pogosto zgodi da koga zgaga peče (drugače pa med dopustom stresa naj ne bi bilouser posted image ); jaz mogoče ne bi vzela materine dušice (ki je pa itak ne uporabljam, sicer pa mate slezov sirup), termometer bi vzela sam digitalnega (če se navadni sesuje je sam piuser posted image ), angala tudi ne bi jemala - nas redko poleti boli grlo, za prvo silo je pa tud propolis v redu.
no, to je le moje mnenje - ne pa pozabit tistih zdravil, ki jih rabite vsak dan (recimo za visok pritisk, astmo,...)

mojca vi v bistvu za tisti teden ko greste na dopust kar stanovanje preselite user posted image ?

mojsoncek so se tudi pri nas pretgali oblaki (čeprav je zdajle vmes že nekaj deževalouser posted image ), tko da sva šli kar tukaj venuser posted image

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?