Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 21.7.2008 14:14:31
|
|
|
|
aurora28
|
Catja srčno upam, da bo z Markom vse v redu in da ne boste potrebovali oživljanja . Torej refluks bo zginil ko bosta začela uvajati gosto hrano? Eole midva Gala kopava okrog 19. ure, potem se še napapcamo in zaspimo okrog 20. do 20.30 ure. SS bravo za Manco . Špelin tvoja tamala je pa res faca na kvadrat . Moj Gal je prejle spet bil zaspan in nikakor ni mogel zaspati, potem sem ga pa slekla in oblekla v spalno vrečo in je takoj zadremal in zdaj veselo spančka.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 21.7.2008 14:26:03
|
|
|
|
jana81
|
EOLE midva ga kopava tm med 20h in 22 h, odvisno kdaj smo doma, smo veliko zunaj tudi zvečer, skoraj nikoli pa ne zaspi pred 22.30h, če pa že pa to zarad tega ker ga prej kopava. Midva sva bolj nočna čuka, tak da anma to odgovarja. Punce katere knjige imate za otroke? naslovi ? jst ne vem katero nej kupim, da bo noter otrokov razvoj in mejniki, da se vsaj malo orientiram.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 21.7.2008 14:38:25
|
|
|
|
CatJa
|
Torej refluks bo zginil ko bosta začela uvajati gosto hrano? Upajmo, da ja. Večini med 6. in 9. mesecem starosti. Mi Marka kopamo med osmo in deveto zvečer, kakor kdaj, no. Zdaj mi je celo uspelo, da spita oba, tako da še jaz smuknem malo pod odejo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 21.7.2008 14:40:45
|
|
|
|
Estrella*
|
EOLE: Lepo bi bilo, da bi v knjigi preblali in v praksi uvedli stvari brez problemov. Žal si to malo drugače predstavljajo Jaz sem mnenja, da je najbolje pogruntat in uvest svoj ritual, tako kot ustreza prvo tebi in navadit , da se prilagodi tvojemu ritmu. Če je obratno so mamice prave ožete cunje. kopanje: mi se pred 20h nikoli ne kopamo. Najpogosteje se okoli 9h, ker nam to najbolj ustreza, drugače pa delamo vse stvari bolj kot ne spontano in glede na situacijo v kateri smo. Če se mi ne da in sem utrujena , jo pač samo umijem in je ne kopam. Moram pa priznat, da mi je tak prisiljen položaj ubijalski in komaj čakam 6 mesec, da bo mala že sedela in je no bo potrebno držat. Moj križ tako bolliiiiiiiii.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 21.7.2008 15:49:25
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* kopanje: mi se pred 20h nikoli ne kopamo. Najpogosteje se okoli 9h, ker nam to najbolj ustreza, drugače pa delamo vse stvari bolj kot ne spontano in glede na situacijo v kateri smo. Če se mi ne da in sem utrujena , jo pač samo umijem in je ne kopam. Moram pa priznat, da mi je tak prisiljen položaj ubijalski in komaj čakam 6 mesec, da bo mala že sedela in je no bo potrebno držat. Moj križ tako bolliiiiiiiii. estrella zato sem pa jaz kupila tole banjico..ga ni treba držat. KLIK Za čez kake 4-5 mesecev imam pa namen tole kupit:
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 21.7.2008 15:51:20
|
|
|
|
špelin@
|
Eh, tokrat se je pa meni sfižil lep kos posta... Vmes je zmanjkalo elektrike in je šlo v maloro... Bom na hitro povzela. Katina, hvala ti za obisk - tvoj mali sonček je en pravi lepotko, vrnem obisk drug teden kasso, za MRT moram poklicat za datum septembra. Se mi pa stanje ni po porodu nič poslabšalo - trkam na les!!! Res pa fajn pazim nase. valentina2006, za 8 tednov. Ne vem, kako gre to ob dojenju, ampak meni ful pomaga Naprosyn. Anitka, pazi na svoj hrbet ok, tole oddam, potem pa komentiram naprej, zihr je zihr
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 21.7.2008 15:52:54
|
|
|
|
špelin@
|
zalazoya, Puško je res na dopustu, ampak na drugem forumu odgovarjata dr. Tulova in dr. Premru-Sršenova KLIK - glej foruma Perinatologija in Ginekologija. Eh, vidim, da ne odgovarjajo več ažurno... Sama sem imela prej tam boljšo izkušnjo.
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 21.7.2008 15:54:46 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 21.7.2008 16:02:25
|
|
|
|
špelin@
|
Estrella*, Andraž gre letos v prvi razred, ne? A se kaj veseli? Srčekgirll, se vidimo v Nerezinah Gremo v istem terminu v naselje Lopari - par km pred Bučanjem tana7, zaradi spalne vreče S pikico bo pa vse ok, ne se preveč obremenjevat, se zgodi CatJa, za Marka. Me je kar streslo... Drugače pa tudi naš še 2 uri po obroku včasih malo poliva - je to mogoče torej refluks? No, davi se ne, upam, da tako tudi ostane katy82, da ne bo tvoj pregorel od preveč dela. Ja, firbec je huda stvar
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 21.7.2008 16:10:18
|
|
|
|
Estrella*
|
Jana: no očitno sem dvakrat za na luno, ne samo enkrat Sedaj mi pa še povej kje si jo kupila in cuanto cuesta???Jaz sem bila že itak 2x po14dni na ortopedski kliniki hospitalizirana zaradi išiasa in mi je kopanje muka na kubik. Ponavadi kopa ata, vendar je zadnje čase bolj lene sorte in vse pade na mene. A ima kakšen poseben ime?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 21.7.2008 16:10:48
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Najprej morem pohvalit našo Manco. Včeraj je bila cel dan ful pridna. Najprej smo še šli dopoldan menit za njen krst-rajši ne bom komentirala kako nam je župnik kompliciral in težil, ker bom še ošpice dobila zaradi njega Potem smo bili na obisku in kosili pri babi in dediju. Zvečer pa je bila Manca na svoji prvi veselici . za Manco. mya26 in CatJa, posvetovalnico za srce in organizacijo teh tečaje ima "čez" moja prijateljica, jo bom malo povprašala za termine, upam, da bodo spet jeseni eole, tudi mi našega princa kopamo okrog 21h, prej ni šans, smo še na terenu aurora28, super, da Galu tako paše v vreči jana81, jaz imam iz knjižnice izposojeno knjigo "Dojenček - kaj pričakujemo prvo leto". Zelo fajn zadeva
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 21.7.2008 16:16:22
|
|
|
|
špelin@
|
No, naš princ bo pa danes dopolnil 9 tednov
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 21.7.2008 16:16:40
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Estrella*, Andraž gre letos v prvi razred, ne? A se kaj veseli? Pravi, da bo "prvu čru" in se mu full dobro zdi Ima že vse šolske stvari spakirane v torbi in jo prenaša gor in dol. Sedaj je navalil na eni dve knjigi, da mu ven berem o raznih naravoslovnih pojavih, ker se mora kao pripravit za šolo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 21.7.2008 16:18:32
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Estrella*, Andraž gre letos v prvi razred, ne? A se kaj veseli? Pravi, da bo "prvu čru" in se mu full dobro zdi Ima že vse šolske stvari spakirane v torbi in jo prenaša gor in dol. Sedaj je navalil na eni dve knjigi, da mu ven berem o raznih naravoslovnih pojavih, ker se mora kao pripravit za šolo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 21.7.2008 16:19:11
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jana: no očitno sem dvakrat za na luno, ne samo enkrat Sedaj mi pa še povej kje si jo kupila in cuanto cuesta???Jaz sem bila že itak 2x po14dni na ortopedski kliniki hospitalizirana zaradi išiasa in mi je kopanje muka na kubik. Ponavadi kopa ata, vendar je zadnje čase bolj lene sorte in vse pade na mene. A ima kakšen poseben ime? imajo v BC te banjice, ena je taka ki ima še termometer znotraj banjice (jst imam to) in se namontira na banjo (maš zraven v kompletu dva podstavka) - stane 54 €, druga je ista sam brez termometra in moreš zraven kupit še posebej stojalo.- ta stane okoli 30€, sam pol ko kupiš še stojalo zraven si na istem. Je pa ful fajna, jst sem si prej tud križ lomla zraven, zdej je pa ful super. bom probala posikat lin od BC. So pa to banjice od ONDE, reče se ji OKBABY.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 21.7.2008 16:22:27
|
|
|
|
Estrella*
|
Špelin@: ČESTITKE ZA 9 TEDNOV!!!!! Evo še malo pa bomo doguralo do magičnih 12 Upam, da bo šlo vse po načrtih in se vidimo 29. Bi res rada vidla tvojega korenjačka.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 21.7.2008 16:23:31
|
|
|
|
jana81
|
estrella na internetni strani BC ni te banjice, če pa imaš katalog od BC-ja , tam noter pa je, bolj na koncu kataloga (un tadebeli). Drgač pa kr pejt v BC pa tm reč za banjico od ONDE, pa bojo vedl.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 21.7.2008 16:23:56
|
|
|
|
špelin@
|
jana81, bombastična banjica!!! Koliko je pa stala?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 21.7.2008 16:24:51
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Špelin@: ČESTITKE ZA 9 TEDNOV!!!!! Evo še malo pa bomo doguralo do magičnih 12 Upam, da bo šlo vse po načrtih in se vidimo 29. Bi res rada vidla tvojega korenjačka. špelin še od mene sprejmi čestitke...kje se dobite 29.?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 21.7.2008 16:25:36
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ jana81, bombastična banjica!!! Koliko je pa stala? jst sem dala 54 €.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 21.7.2008 16:28:56
|
|
|
|
jana81
|
sorry estrella mal sem slepa, sem našla : pa še link (lahko naročiš preko neta). http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170311Ti bom pa še slikco nalimala gor, kak naš Nejc uživa noter.
< Sporočilo je popravil jana81 -- 21.7.2008 16:29:22 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 21.7.2008 16:31:54
|
|
|
|
Estrella*
|
Jana: hvala ti. Bom kar poklicala in vprašala, kje jo imajo na zalogi. Men tista z nastavki odpade, ker imam kotno banjo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 21.7.2008 16:32:27
|
|
|
|
jana81
|
evo našega korenjaka. vidim da ni slike prilepl, sem jo pa dala v album. Geslo: nejc v Celju imajo na zalogi roza, men je bila prveč punčkasta za Nejca, zato so mi naročili modro.
< Sporočilo je popravil jana81 -- 21.7.2008 16:34:10 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 21.7.2008 16:35:08
|
|
|
|
Estrella*
|
Jana: koliko vode pa ti natočiš notr, do kje mu sega???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 21.7.2008 16:40:44
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo našega korenjaka. vidim da ni slike prilepl, sem jo pa dala v album. Geslo: nejc v Celju imajo na zalogi roza, men je bila prveč punčkasta za Nejca, zato so mi naročili modro. no, meni tud oza ne potegne najbolj. Sem pogledala slikico: super zgleda, mora res uživat v njej! Ta tvoj fantič je pa dolg kot ponedeljk.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 21.7.2008 16:41:25
|
|
|
|
katy82
|
Jana dj povej a obvezno rabš stojalo k midva mava zdej stojalo že iz enga improviziranega regala pa še na koleščkih je tko da ga sam v sobo prpeljeva pa banco gor in hop v vodo.Kolk je banca brez tega stojala al pa nastavkov za bano?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?