|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1. del
21.7.2008 14:14:31   
aurora28
Catja srčno upam, da bo z Markom vse v redu in da ne boste potrebovali oživljanja user posted image user posted image user posted image . Torej refluks bo zginil ko bosta začela uvajati gosto hrano?

Eole midva Gala kopava okrog 19. ure, potem se še napapcamo in zaspimo okrog 20. do 20.30 ure.

SS bravo za Manco user posted image user posted image user posted image .

Špelin tvoja tamala je pa res faca na kvadrat user posted image user posted image user posted image .

Moj Gal je prejle spet bil zaspan in nikakor ni mogel zaspati, potem sem ga pa slekla in oblekla v spalno vrečo in je takoj zadremal in zdaj veselo spančka. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
21.7.2008 14:26:03   
jana81
EOLE midva ga kopava tm med 20h  in 22 h, odvisno kdaj smo doma, smo veliko zunaj tudi zvečer, skoraj nikoli pa ne zaspi pred 22.30h, če pa že pa to zarad tega ker ga prej kopava. Midva sva bolj nočna čuka, tak da anma to odgovarja.

Punce katere knjige imate za otroke? naslovi ? jst ne vem katero nej kupim, da bo noter otrokov razvoj in mejniki, da se vsaj malo orientiram.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
21.7.2008 14:38:25   
CatJa
Torej refluks bo zginil ko bosta začela uvajati gosto hrano?

Upajmo, da ja. Večini med 6. in 9. mesecem starosti.

Mi Marka kopamo med osmo in deveto zvečer, kakor kdaj, no.

Zdaj mi je celo uspelo, da spita oba, tako da še jaz smuknem malo pod odejo user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
21.7.2008 14:40:45   
Estrella*
EOLE: Lepo bi bilo, da bi v knjigi preblali in v praksi uvedli stvari brez problemov. Žal si user posted image to malo drugače predstavljajouser posted image Jaz sem mnenja, da je najbolje pogruntat in uvest svoj ritual, tako kot  ustreza prvo tebi in navadit user posted image , da se prilagodi tvojemu ritmu. Če je obratno so mamice prave ožete cunje.

kopanje: mi se pred 20h nikoli ne kopamo. Najpogosteje se okoli 9h, ker nam to najbolj ustreza, drugače pa delamo vse stvari bolj kot ne spontano in glede na situacijo v kateri smo. Če se mi ne da in sem utrujena , jo pač samo umijem in je ne kopam. Moram pa priznat, da mi je tak prisiljen položaj ubijalski in komaj čakam 6 mesec, da bo mala že sedela in je no bo potrebno držat. Moj križ tako bolliiiiiiiii.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
21.7.2008 15:49:25   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
kopanje: mi se pred 20h nikoli ne kopamo. Najpogosteje se okoli 9h, ker nam to najbolj ustreza, drugače pa delamo vse stvari bolj kot ne spontano in glede na situacijo v kateri smo. Če se mi ne da in sem utrujena , jo pač samo umijem in je ne kopam. Moram pa priznat, da mi je tak prisiljen položaj ubijalski in komaj čakam 6 mesec, da bo mala že sedela in je no bo potrebno držat. Moj križ tako bolliiiiiiiii.

estrella zato sem pa jaz kupila tole banjico..ga ni treba držat.
user posted image

KLIK

Za čez kake 4-5 mesecev imam pa namen tole kupit:
user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
21.7.2008 15:51:20   
špelin@
Eh, tokrat se je pa meni sfižil lep kos posta... user posted image  Vmes je zmanjkalo elektrike in je šlo v maloro... user posted image

Bom na hitro povzela.

Katina, hvala ti za obisk user posted image  - tvoj mali sonček je en pravi lepotko, vrnem obisk drug teden user posted image

kasso, za MRT moram poklicat za datum septembra. Se mi pa stanje ni po porodu nič poslabšalo - trkam na les!!! Res pa fajn pazim nase.

valentina2006, user posted image  za 8 tednov. Ne vem, kako gre to ob dojenju, ampak meni ful pomaga Naprosyn.

Anitka, pazi na svoj hrbet user posted image

ok, tole oddam, potem pa komentiram naprej, zihr je zihr user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
21.7.2008 15:52:54   
špelin@
zalazoya, Puško je res na dopustu, ampak na drugem forumu odgovarjata dr. Tulova in dr. Premru-Sršenova KLIK - glej foruma Perinatologija in Ginekologija.

Eh, vidim, da ne odgovarjajo več ažurno... Sama sem imela prej tam boljšo izkušnjo.

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 21.7.2008 15:54:46 >

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
21.7.2008 16:02:25   
špelin@
Estrella*, Andraž gre letos v prvi razred, ne? A se kaj veseli?

Srčekgirll, se vidimo v Nerezinah user posted image user posted image user posted image  Gremo v istem terminu v naselje Lopari - par km pred Bučanjem user posted image

tana7, user posted image  zaradi spalne vreče user posted image  S pikico bo pa vse ok, ne se preveč obremenjevat, se zgodi user posted image

CatJa, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Marka. Me je kar streslo... user posted image  user posted image Drugače pa tudi naš še 2 uri po obroku včasih malo poliva - je to mogoče torej refluks? No, davi se ne, upam, da tako tudi ostane user posted image user posted image user posted image

katy82, da ne bo tvoj user posted image  pregorel od preveč dela. Ja, firbec je huda stvar user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3133
21.7.2008 16:10:18   
Estrella*
Jana: no očitno sem dvakrat za na luno, ne samo enkratuser posted image Sedaj mi pa še povej kje si jo kupila in cuanto cuesta???Jaz sem bila že itak 2x po14dni na ortopedski kliniki hospitalizirana zaradi išiasa in mi je kopanje muka na kubik. Ponavadi kopa ata, vendar je zadnje čase bolj lene sorte in vse pade na mene. A ima kakšen poseben ime?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
21.7.2008 16:10:48   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***
Najprej morem pohvalit našo Manco. Včeraj je bila cel dan ful pridna.
Najprej smo še šli dopoldan menit za njen krst-rajši ne bom komentirala kako nam je župnik kompliciral in težil, ker bom še ošpice dobila zaradi njega user posted image
Potem smo bili na obisku in kosili pri babi in dediju. Zvečer pa je bila Manca na svoji prvi veselici user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  za Manco.

mya26 in CatJa, posvetovalnico za srce in organizacijo teh tečaje ima "čez" moja prijateljica, jo bom malo povprašala za termine, upam, da bodo spet jeseni user posted image

eole, tudi mi našega princa kopamo okrog 21h, prej ni šans, smo še na terenu user posted image

aurora28, super, da Galu tako paše v vreči user posted image

jana81, jaz imam iz knjižnice izposojeno knjigo "Dojenček - kaj pričakujemo prvo leto". Zelo fajn zadeva user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
21.7.2008 16:16:22   
špelin@
No, naš princ bo pa danes dopolnil 9 tednov user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
21.7.2008 16:16:40   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Pravi, da bo "prvu čru" in se mu full dobro zdiuser posted image  Ima že vse šolske stvari spakirane v torbi in jo prenaša gor in dol. Sedaj je navalil na eni dve knjigi, da mu ven berem o raznih naravoslovnih pojavih, ker se mora kao pripravit za šolouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
21.7.2008 16:18:32   
špelin@

Pravi, da bo "prvu čru" in se mu full dobro zdiuser posted image  Ima že vse šolske stvari spakirane v torbi in jo prenaša gor in dol. Sedaj je navalil na eni dve knjigi, da mu ven berem o raznih naravoslovnih pojavih, ker se mora kao pripravit za šolouser posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3138
21.7.2008 16:19:11   
jana81

Jana: no očitno sem dvakrat za na luno, ne samo enkratuser posted image Sedaj mi pa še povej kje si jo kupila in cuanto cuesta???Jaz sem bila že itak 2x po14dni na ortopedski kliniki hospitalizirana zaradi išiasa in mi je kopanje muka na kubik. Ponavadi kopa ata, vendar je zadnje čase bolj lene sorte in vse pade na mene. A ima kakšen poseben ime?

imajo v BC te banjice, ena je taka ki ima še termometer znotraj banjice (jst imam to) in se namontira na banjo (maš zraven v kompletu dva podstavka) - stane 54 €, druga je ista sam brez termometra in moreš zraven kupit še posebej stojalo.- ta stane okoli 30€, sam pol ko kupiš še stojalo zraven si na istem.
Je pa ful fajna, jst sem si prej tud križ lomla zraven, zdej je pa ful super.
bom probala posikat lin od BC.
So pa to banjice od ONDE, reče se ji OKBABY.

Neposredna povezava do sporočila: 3139
21.7.2008 16:22:27   
Estrella*
Špelin@: ČESTITKE ZA 9 TEDNOV!!!!! Evo še malo pa bomo doguralo do magičnih 12user posted image user posted image user posted image Upam, da bo šlo vse po načrtih in se vidimo 29. Bi res rada vidla tvojega korenjačka.

Neposredna povezava do sporočila: 3140
21.7.2008 16:23:31   
jana81
estrella na internetni strani BC ni te banjice, če pa imaš katalog od BC-ja , tam noter pa je, bolj na koncu kataloga (un tadebeli). Drgač pa kr pejt v BC pa tm reč za banjico od ONDE, pa bojo vedl.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
21.7.2008 16:23:56   
špelin@
jana81, bombastična banjica!!! Koliko je pa stala?

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
21.7.2008 16:24:51   
jana81

Špelin@: ČESTITKE ZA 9 TEDNOV!!!!! Evo še malo pa bomo doguralo do magičnih 12user posted image user posted image user posted image Upam, da bo šlo vse po načrtih in se vidimo 29. Bi res rada vidla tvojega korenjačka.

špelin še od mene sprejmi čestitke...kje se dobite 29.?

Neposredna povezava do sporočila: 3143
21.7.2008 16:25:36   
jana81

jana81, bombastična banjica!!! Koliko je pa stala?

jst sem dala 54 €.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
21.7.2008 16:28:56   
jana81
sorry estrella mal sem slepa, sem našla :

user posted image
pa še link (lahko naročiš preko neta).
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170311Ti bom pa še slikco nalimala gor, kak naš Nejc uživa noter.

< Sporočilo je popravil jana81 -- 21.7.2008 16:29:22 >

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
21.7.2008 16:31:54   
Estrella*
Jana: hvala ti. Bom kar poklicala in vprašala, kje jo imajo na zalogi. Men tista z nastavki odpade, ker imam kotno banjouser posted image  

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
21.7.2008 16:32:27   
jana81
evo našega korenjaka.
vidim da ni slike prilepl, sem jo pa dala v album. Geslo: nejc

v Celju imajo na zalogi roza, men je bila prveč punčkasta za Nejca, zato so mi naročili modro.

< Sporočilo je popravil jana81 -- 21.7.2008 16:34:10 >

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
21.7.2008 16:35:08   
Estrella*
Jana: koliko vode pa ti natočiš notr, do kje mu sega???

Neposredna povezava do sporočila: 3148
21.7.2008 16:40:44   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

evo našega korenjaka.
vidim da ni slike prilepl, sem jo pa dala v album. Geslo: nejc

v Celju imajo na zalogi roza, men je bila prveč punčkasta za Nejca, zato so mi naročili modro.

user posted image user posted image user posted image  no, meni tud oza ne potegne najbolj.

Sem pogledala slikico: super zgleda, mora res uživat v njej! Ta tvoj fantič je pa dolg kot ponedeljk.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
21.7.2008 16:41:25   
katy82
Jana dj povej a obvezno rabš stojalo k midva mava zdej stojalo že iz enga improviziranega regala pa še na koleščkih je tko da ga sam v sobo prpeljeva pa banco gor in hop v vodo.Kolk je banca brez tega stojala al pa nastavkov za bano?

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?