|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08 - 2. del
21.7.2008 12:28:37   
KAHLO
lana17 jaz tud nevem če bi mojmu to britje zaupala......to bi verjetno trajalo, pa sigurno bi mi kak košček skret papirja kam še prpopal, da bi krvavitev ustaviluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image k un k se brije ni hudič da nima enih dveh ali pa treh lističev na faciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
21.7.2008 12:34:10   
alysa
Pozdravljene.

Dans sm uredila vse na CSD, tut izjavo o očetovstvu sva že podpisalauser posted image user posted image .

Js sm ravno včeri imela na urniku projekt britja, mi je še kr ratalo, čeprav sm svojmu že rekla, da preden pa grem rodit, bo pa to on mogu za mano še mal poštimat ... user posted image user posted image

Glede poroda: sploh še ne razmišljam kaj preveč o tem, itak ne vem, kaj me čakauser posted image ,  sicer sm že podpisala za epiduralno, potem bom pa vidla, a jo bom vzela al ne. Sm slišala tako pozitivne kot negativne izkušnje z epiduralno, tako da se bom dokončno odločla v P.

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
21.7.2008 12:37:00   
ključek
Dans sm uredila vse na CSD, tut izjavo o očetovstvu sva že podpisala user posted image user posted image .

super!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
21.7.2008 12:37:09   
petrax
Pozdravljene!

Hehe user posted image user posted image  ste me kr v smeh mal spravle,mislm glede tega britja. Ja res je postal že cel projekt da si porihtaš tam dol, jaz sem ponavad kr vedno mal porezana, pa kaj k nč ne vidš, čist na blef to počnem user posted image .
No še pol urce pa šibat na pregled do G.  

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
21.7.2008 12:40:32   
arabela*
Jaz pa še pod tuš skočim,pol pa v europark.
Moram eni mali deklici,ko je včeraj imela eno leto,nekaj lušnega kupit za oblečt.
Pa po aventovo dudiko bi morala v dm in flaško še.Aja pa plenice,pol pa je moj projekt nakupovanje zauser posted image  do nadaljnega končanuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
21.7.2008 12:51:22   
ključek
No še pol urce pa šibat na pregled do G.

fajn zrihti!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
21.7.2008 12:51:52   
ključek
Jaz pa še pod tuš skočim,pol pa v europark.

ti pa fajn zapravljaj!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
21.7.2008 12:53:59   
bučkabb
user posted image user posted image user posted image user posted image  res ste face z tem britjem, jaz sem se tud prejšni teden še sama, glih komi tak da od zdaj naprej to počne moj user posted image .

vidim, da ste že vse zrihtale na CSD, jaz morem to zrihtat ta teden, pa me zanima kaj vse ste mogle tam zrihtat, sem zasledila nekje da lahko te vloge ki jih moreš spolnit kr iz neta sprintaš pa sam neseš tja.
a mi lahka ktera pove ktere vloge so to? pa še neki a more it partner sam tja podpisat očetovstvo, al lahka tud kr obrazec sprintamo ga podpiše in ga sam anesem tja?

uživajte in spočijte si ja.......

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
21.7.2008 12:59:32   
gold fish
bučka bb - na desni spodaj imaš povezave - obrazce..... saj so po celi slo isti.......

http://www.csd-mb.si/sl/page/view/Porodniska

< Sporočilo je popravil gold fish -- 21.7.2008 13:01:30 >

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
21.7.2008 13:00:48   
gold fish
....potrdilo o predvidenem datumu poroda..... dobiš pri gin... (če še nisi)

ostalo je aktualno.....

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
21.7.2008 13:03:08   
bučkabb
gold fish hvala, sem gledala na Celjskem CSD-ju pa majo tak nepregledno da nisem vedla kteri obrasci so pravi, potrdilo o PDP pa sem dobla v četrtek ko sem bla na pregledu.

hvala in LP

Neposredna povezava do sporočila: 4011
21.7.2008 13:16:53   
*bubi*
se moram pozanimati kako je v trbovljah............... če ga ne želiš...............ti ga dajo vseeno???

Ne, če ti nekaj ne želiš, te v to nihče ne more prisilit. OK, pri klistirju je tako, če te npr. režejo že skoraj težko šivanje odkloniš user posted image

V LJ so pred 3 leti še delali klistir, pa po pravici povedano nisem imela nič proti user posted image  Res pa je, da sem bila čisto brez popadkov. V MB pa že več let ne delajo. Tudi obrijejo te samo v predelu presredka zaradi morebitnega šivanja, ostalo "frizurco" pa kakor ti paše user posted image

Lahko pa odklonite tudi tiste preglede (in ročno širjenje MV user posted image ) med popadki. Sploh, če se vsakih 10 min nekdo spomni "malo potipat".

glede čisto natur poroda pa tako: če mi ponudijo EA, jo takoj vzamem. Če ni te možnosti, nič za to. Ampak injekciji proti bolečinam se ne odrečem user posted image  Mislim, zakaj bi se nekaj korajžno delala in že v naprej odklanjala. Če/ko bo toliko hudo, bom pač prosila, če ne bo treba pa še toliko boljše.

Jaz sem v LJ bila dogovorjena za EA, pač po redni poti in je seveda nisem mogla dobit. Čeprav sem rodila med tednom čez dan. Pa mi je babica v novi smeni takoj rekla, da z EA ne bo nič, da pa mi bo dala proti bolečinam in naj ne skrbim. Me je vsaj na realna tla postavila, babica iz jutranje smene pa je še kar nekaj obljubljala....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
21.7.2008 13:18:24   
Marsy
Pozdrav iz Izole!
Nazadnje sem se javila v četrtek in mi je že kar nerodno v tem lokalu tolk časa sedet, da vse preberem od četrtka! user posted image
Hvala za odgovore glede napenjanja na stranišču. Bomo probali. Saj zaprta nisem - k sreči - ampak do zdaj nisem upala nič 'pritiskat'. Pol si pa lahko predstavljate. No, zdaj bom mal bolj pogumna user posted image .

Drugač pa sem brez besed glede moje izbire imena. Očitno vse enako razmišljamo al kako. Meni se je tisto noč, ko naj bi midva ustvarila najino dete, sanjalo, da smo družinica (o podrobnostih bom razlagala po porodu, ko bom videla, ali so te sanje kaj pomenile) in v teh sanjah je moj otroček imel tudi ime. In ko sem se zbudila, sem lubija takoj vprašala, če se strinja, da če bo tega spola, da mu je tako ime. Strinja se, ampak zdaj vidim, da imate vi tudi takšna imena zbrana in še bratranec najinega otročka se je nedavno rodil in so mu dali točno to ime. No, mogoče bo pa drugega spola - tega imena pa še nimava izbranega user posted image .

Še vedno pa ne vem, KDAJ JE OGLED PORODNIŠNICE V LJUBLJANI. Ali šole za starše tega v Ljubljani ne omogočajo in je samo v Izoli?

Se vam še kaj javim ta teden. Čez vikend greva pa v Ikeo, mal za otročka nabavljat. Če je slučajno spet kakšna izredna situacija (da kaj delajo, je vse izropano ipd), mi prosim, sporočite, da se ne bova zastonj tja vozila. 
Voziček bomo pa avgusta nabavili.

No, meni se pa ni tašča ponudila, da bo kaj zraven dala, se mi je pa moja babica user posted image .

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
21.7.2008 13:25:10   
*bubi*
Še vedno pa ne vem, KDAJ JE OGLED PORODNIŠNICE V LJUBLJANI. Ali šole za starše tega v Ljubljani ne omogočajo in je samo v Izoli?

Marsy, ne vem, zakaj bi hodila porodnišnico prej gledat? OK, nekatere so take, da morajo točno vse v naprej vedet, mene pa ni niti malo mikalo, da bi šla to gledat user posted image  mogoče sem čudna. Saj bistvo so nam na diasih v MŠ pokazali.
Pa porodne sobe so različne, valjda da te peljejo najbolj sodobno (alternativno) gledat, pol pa pristaneš v eni luknji, ki še spodobne postelje nima user posted image

Čez vikend greva pa v Ikeo, mal za otročka nabavljat. Če je slučajno spet kakšna izredna situacija (da kaj delajo, je vse izropano ipd), mi prosim, sporočite, da se ne bova zastonj tja vozila. 

Ne vem, v katero Ikeo se odpravljata, ampak v Grazu je menda še vedno v fazi prenove, kar pomeni, da je v razsulu.

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
21.7.2008 13:39:48   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Pa porodne sobe so različne, valjda da te peljejo najbolj sodobno (alternativno) gledat, pol pa pristaneš v eni luknji, ki še spodobne postelje nima user posted image

... točno tako.... ko sem pri prvem šla v MŠ smo imeli tudi ogled porodne sobe...seveda najlepše in najboljše opremljene......ko sem pa šla rodit...pa ne duha ne sluha  o tisti sobi, pa o gibljivi postelji, pa še o marsičem.....
...tako da se čisto strinjam z bubi....

< Sporočilo je popravil gold fish -- 21.7.2008 13:40:41 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
21.7.2008 13:40:16   
ključek
Ne vem, v katero Ikeo se odpravljata, ampak v Grazu je menda še vedno v fazi prenove, kar pomeni, da je v razsulu.

kaj???????????????? a pol se ne splača iti??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
21.7.2008 13:46:26   
*bubi*
Nisem bila sama nič v Ikei zadnje čase. Sem bolj na RR (čvekanje v 3 dni) to prebrala. Tako da ni čisto iz prve roke user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
21.7.2008 13:48:52   
ključek
Nisem bila sama nič v Ikei zadnje čase.

midva imava pa namen ta teden iti..................user posted image user posted image ..............najbolj, da pokličeva gor pa vprašava..........user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
21.7.2008 13:50:46   
pf
Pozdravljene punce. Jaz sem tudi danes bila pri frizerju. Malo sem se šla še uredit, pol pa ne vem če bom ravno še hodila pred Rimom. Bomo pa čopka naredili in bo ravno tako dobro za en čas. Danes sem si v Sanolaborju kupila mrežaste hlačke za enkratno uporabo. Sicer samo deset, da vidim kako se obnese, če bodo pa ok jih bom pa dokupila. Vidim, da debatirate glede britja. Mene moj obrije, no ne stalno, me je pa zadnjih dvakrat, ker sem zadnjič morijo naredila spodaj, tak da bo to uredil, ko bo čas za to, če pa nas kaj preseneti, pa naj uredijo v porodnišnici. Po mojem je to proti celotnemu porodu še milina, pa klistir tudi. Če bodo opravili naj, če ne pač ne. A vas je kaj strah? Mene še ne in upam, da me tudi ne bo, vsaj pretirano ne.
Ne vem točno katera je spraševala kam se prijavi bebica, če sta starša prijavljena na različnih naslovih. Midva imava tako situacijo, s tem, da sem jaz začasno prijavljena že dve leti pri mojem in sva vprašala in nama je bilo rečeno, da lahko bebo prijavimo pri atiju, ampak moramo dati pač očkov naslov, ko nas vprašajo in povedati kako je na stvari. Če ne je pa res tako kot je napisala Saraya, da prijavijo bebico tam kot je stalno prijavljena mamica.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
21.7.2008 13:54:17   
pf
Marsy tudi jaz sem mnenja, da je bolje, da ne hodiš gledat porodnih sob. Kaj če ti to? Še prehitro bo prišel čas, ko jo boš videla zares. No razen, če si ful želiš. Ampak jaz sem zadnjič bila v ptujski porodnišnici na sprejemnem porodnem oddelku na CTG-ju zaradi oteklih nog, pa ti povem, da ne samo da ne želim videti prej porodnih sob, tudi slišala sem takrat čisto preveč. Je bilo  kar dosti za prvo šok terapijo. 

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
21.7.2008 13:55:34   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

Nisem bila sama nič v Ikei zadnje čase.

midva imava pa namen ta teden iti..................user posted image user posted image ..............najbolj, da pokličeva gor pa vprašava..........user posted image user posted image user posted image

bi bilo boljše kot kar na blef it....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
21.7.2008 13:57:38   
gold fish
.... no a mi bo katera povedala...kaj je treba nest v tisti torbi v p?user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
21.7.2008 14:04:39   
gold fish
..... ma me ne jemljete resno user posted image user posted image user posted image ....

Neposredna povezava do sporočila: 4023
21.7.2008 14:09:44   
ključek
no a mi bo katera povedala...kaj je treba nest v tisti torbi v p?

bi, pa ne vem...............user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4024
21.7.2008 14:12:28   
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: bučkabb

user posted image user posted image user posted image user posted image  res ste face z tem britjem, jaz sem se tud prejšni teden še sama, glih komi tak da od zdaj naprej to počne moj user posted image .

vidim, da ste že vse zrihtale na CSD, jaz morem to zrihtat ta teden, pa me zanima kaj vse ste mogle tam zrihtat, sem zasledila nekje da lahko te vloge ki jih moreš spolnit kr iz neta sprintaš pa sam neseš tja.
a mi lahka ktera pove ktere vloge so to? pa še neki

uživajte in spočijte si ja.......

Pri nama je zapisala zapisnik, ki ga je nama prebrala in potem sva ga podpisala. Je imela sestavljen obrazec v računaliku, pa dokumentu je določila neko številko. Ostalo pa vrjetno dobiš na spletni strani. Rabiš dva obrazca zatge in za očka. Enega izpolni delodajalec, drugega pa ti in se tiče porodniške.

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?