Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.7.2008 11:38:56
|
|
|
|
arabela*
|
babe,minilo bo ko šus.Jaz jutri 35.tedn nastopim. Grem zaj zajtrkovat
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.7.2008 11:39:38
|
|
|
|
ključek
|
Grem zaj zajtrkovat ja, dober tek.............
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.7.2008 11:43:04
|
|
|
|
KAHLO
|
Me to you....mah tist pot do porodnišnice bom že....ne bl tist kaj me tam čaka, klistirček, pa britje.....pa dihanje, pa en kup ludi v zelenih gvantih pa oh in sploh....pol pa tisto prvo previjanje.....marička saj nevem če jo bom upala prijet
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.7.2008 11:43:24
|
|
|
|
KAHLO
|
Saraya dober tek maš tudi brunch!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.7.2008 11:46:08
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ...grem zdaj ene slike iskat, ko sem bila prvič , da vidim, kaki buši je bil takrat no, malo poročaj.............. ...sem našla.... buši je bil takrat 4 dni čez rok manjši kot ga imam zdaj ...saj zdaj ne bo več dosti zrasel ali pač?
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.7.2008 11:46:30
|
|
|
|
ključek
|
ne bl tist kaj me tam čaka, klistirček, pa britje.....pa dihanje, pa en kup ludi v zelenih gvantih pa oh in sploh....pol pa tisto prvo previjanje.....marička saj nevem če jo bom upala prijet KAHLO, če druge preživijo, bomo me tudi............ .............itak, da jo boš upala prijeti.............
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.7.2008 11:47:51
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Me to you,jaz sem se komaj ko sem rodila,prvič pošteno naspala,tak da ni vedno tako kot govorijo. jp, to je pa tudi res.............. ...pri nas pa je bilo tak, ko so govorili ...mali ni spal do 1,5 leta čez celo noč ..... jaz bom kar izkoristla to spanje kkolikor bom lahko...samo res škoda, da ne moreš to nekak akumulirat, pa pol ponucat, ko ti primanjkuje
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.7.2008 11:49:10
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Ve,babike,boste vse imele natur porod? Al bo katera vzela epiduralno al kaj druga? jaz bom čist nautr........... ...............se zdle frajerko delam.................. .........pol me bo pa tko pobralo od strahu............. .... tak sem bla jaz prvič..... zdaj ...me bo že zdaj pobralo od strahu......
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.7.2008 11:49:58
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ne, res je ni............. .............jaz si govorim, oh, sej sem šele v 32 tednu..................kje je še 8 tednov............. ..... kdo pa pravi, da je še 8t..... kaj pa če bo prej
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.7.2008 11:50:58
|
|
|
|
KAHLO
|
goldi s tvojim zadnjim postom si pa nama z Me to you.....full pomagala
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.7.2008 11:51:18
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ne bl tist kaj me tam čaka, klistirček, pa britje.....pa dihanje, pa en kup ludi v zelenih gvantih pa oh in sploh....pol pa tisto prvo previjanje.....marička saj nevem če jo bom upala prijet KAHLO, če druge preživijo, bomo me tudi............ .............itak, da jo boš upala prijeti............. Kahlo - jaz si ti jo cel čas držim, če ti vse tisto pred tem opraviš namest mene..... aja, pa kolikor vem klistirja več ne delajo...., vsaj meni ga pred 8,5 leti niso
< Sporočilo je popravil gold fish -- 21.7.2008 11:52:56 >
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.7.2008 11:52:32
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO goldi s tvojim zadnjim postom si pa nama z Me to you.....full pomagala .... pa saj nočem nobene strašit...... sorry....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.7.2008 11:53:43
|
|
|
|
gold fish
|
.... a je bil mišljen drugi post.... manj kot 8t
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.7.2008 11:54:28
|
|
|
|
ključek
|
goldi s tvojim zadnjim postom si pa nama z Me to you.....full pomagala ja,res.................... ......................ne to govorit................me smo septemberke in naši tudi!!!!!!!
< Sporočilo je popravil Me to you -- 21.7.2008 11:55:40 >
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.7.2008 11:56:19
|
|
|
|
arabela*
|
Kahlo,pa saj klistirja po moje več ne izvajajao.Vsaj v Mb porodnišnici ne. Za britje pa boš verjetno itak sama poskrbela preden boš šla v P
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.7.2008 11:56:47
|
|
|
|
ključek
|
aja, pa kolikor vem klistirja več ne delajo...., hm??????????? nič več??? to pa nisem vedela................
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.7.2008 12:03:12
|
|
|
|
arabela*
|
ja v mb pred tremi leti ga ni bilo.Sem samo not šla,me je pregledal,pa dal kar rodit.Mogoče se izvaja na izrecno željo.Mi pa se zdi čist brezveze ta klistir.
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.7.2008 12:04:49
|
|
|
|
ključek
|
ja v mb pred tremi leti ga ni bilo.Sem samo not šla,me je pregledal,pa dal kar rodit.Mogoče se izvaja na izrecno željo.Mi pa se zdi čist brezveze ta klistir. se moram pozanimati kako je v trbovljah............... če ga ne želiš...............ti ga dajo vseeno???
< Sporočilo je popravil Me to you -- 21.7.2008 12:05:12 >
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.7.2008 12:14:22
|
|
|
|
KAHLO
|
Saraja....nam so v materinski šoli povedali, da je bolj eče se ne šlihtamo same tam doli, da ne pride do kakšnih vnetij ali pa da se ne porežemo, pa klistirček še tud izvajajo!!!! majo celo čakalnico pred wc kjer so lahko samo nosečke in se pridno praznijo tak da zgleda v ljubljani moraš kar če vse to.....če je še dovolj časa
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.7.2008 12:17:05
|
|
|
|
taja1235
|
js se bom tud probala mal naspat bom vsak dan do devetih zjutri spala ;) he he pol cez dan pa bl u izi...se bom ukvarjala s kuho za mojga srcka.... sm sla zdele cez BTC...groza sm skor skupi padla...sm mogla it cist pocas, pol sm se mogla na klopcah ustavalt...groza..sm ku stara mama sam se bergla mi fali ;)))) no sm kupila darilni bon v baby centru k je koelgica pred 14 dnevi rodila ;) pa ji bova kr tole dala ker ima vsega omare so pa polne oblekc..pa nej si sama kupi kar rabi ;) sm se ustavla se vmes v chicco trgovini....kok majo hude vozicke 4-koelsnike..ampak cena da te pa na rt vrze...sm se takoj spokala vn iz trgovine...res pretiravajo s cenami...
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.7.2008 12:20:47
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Kahlo,pa saj klistirja po moje več ne izvajajao.Vsaj v Mb porodnišnici ne. Za britje pa boš verjetno itak sama poskrbela preden boš šla v P Jaz pa mislim, da klistir še vedno dajo, sam če je čas za to zadevo. Jaz tud razmišljam o tem,d abi se pred tem pobrila, a kaj ko ne vem kdaj bo treba it. Si pa ne bi rada prej birla, ker vem,da se bom potem cele dneve sam praksala. Imam prakso,da se sam naokrog brijem. Če bo bebika počakala, se pa vrjetno bom kakšen dan pred rokom.
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.7.2008 12:21:19
|
|
|
|
arabela*
|
Kahlo,jaz ti priporočam,da se poštimaš doma,ker ti bo v P itak taka sila,da boš želela čimprej rodit. Jaz si ne znam predstavljat,da bi me babičar tam v sprejemnici še bril . no,sicer pa kak komu paše
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.7.2008 12:23:02
|
|
|
|
arabela*
|
,jaz pa samo še na nulo prakticiram,odkar sem .najbolj ainfoh
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.7.2008 12:23:23
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Saraja....nam so v materinski šoli povedali, da je bolj eče se ne šlihtamo same tam doli, da ne pride do kakšnih vnetij ali pa da se ne porežemo, pa klistirček še tud izvajajo!!!! majo celo čakalnico pred wc kjer so lahko samo nosečke in se pridno praznijo tak da zgleda v ljubljani moraš kar če vse to.....če je še dovolj časa Aja, pol je bolj, da ne. jaz itak nič ne vidim, bi mogla zaupat dragiju, ki ap tega res ni vešč. najbolj, da se prepustim strokovnjKOM.
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.7.2008 12:26:47
|
|
|
|
KAHLO
|
Saraya....se čist strinjam s tabo....ampak sem jaz tak k lana17 orkog se bl obrijem tam pa mal pristrižem sam zdaj je itak to že cel projekt.....nevem, no...sigurno si bom po svoje pobrila....sam tam po tistih občutlivih bom pa kr prepustila osebju da pošlihatjo....saj če bom tiste popadke par urc (upam da bo res samo par) bom še tist počakala da me pošiška da me slučajno ne bodo kaj kregali če bom prišla s kakim vnetjem ali pa porezanim spolvilom!!!! čeprav je meni sestra rekla da nje tud cajt pobrit niso imeli, in je kr tako rodila!! sicer si je doma sama nekaj prstrigla k tud une goščave ne mara tam doli....jaz upam da bo pr meni vse tako hitro potekali da ne bo časa ne za klistirček, ne za britje....pa da ne bo treba pol nič šivat....da bo šlo ven k po maslu vse sem optimist ha!
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?