|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08 - 2. del
21.7.2008 14:16:31   
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

se moram pozanimati kako je v trbovljah............... če ga ne želiš...............ti ga dajo vseeno???

Ne, če ti nekaj ne želiš, te v to nihče ne more prisilit. OK, pri klistirju je tako, če te npr. režejo že skoraj težko šivanje odkloniš user posted image
mislim, da je bolje, da ti dajo klistir, kot pa da se med porodom pokakkaš. user posted image

V LJ so pred 3 leti še delali klistir, pa po pravici povedano nisem imela nič proti user posted image  Res pa je, da sem bila čisto brez popadkov. V MB pa že več let ne delajo. Tudi obrijejo te samo v predelu presredka zaradi morebitnega šivanja, ostalo "frizurco" pa kakor ti paše user posted image

Lahko pa odklonite tudi tiste preglede (in ročno širjenje MV user posted image ) med popadki. Sploh, če se vsakih 10 min nekdo spomni "malo potipat".

glede čisto natur poroda pa tako: če mi ponudijo EA, jo takoj vzamem. Če ni te možnosti, nič za to. Ampak injekciji proti bolečinam se ne odrečem user posted image  Mislim, zakaj bi se nekaj korajžno delala in že v naprej odklanjala. Če/ko bo toliko hudo, bom pač prosila, če ne bo treba pa še toliko boljše.

Jaz sem v LJ bila dogovorjena za EA, pač po redni poti in je seveda nisem mogla dobit. Čeprav sem rodila med tednom čez dan. Pa mi je babica v novi smeni takoj rekla, da z EA ne bo nič, da pa mi bo dala proti bolečinam in naj ne skrbim. Me je vsaj na realna tla postavila, babica iz jutranje smene pa je še kar nekaj obljubljala....

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
21.7.2008 14:19:13   
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy

Se vam še kaj javim ta teden. Čez vikend greva pa v Ikeo, mal za otročka nabavljat. Če je slučajno spet kakšna izredna situacija (da kaj delajo, je vse izropano ipd), mi prosim, sporočite, da se ne bova zastonj tja vozila. 
Voziček bomo pa avgusta nabavili.

Marsy, pozdravljena. Jaz nameram v Ikeo drug teden, sporoči mi kakkpno je stanje.

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
21.7.2008 14:22:12   
KAHLO
Me to you lih kar sem na Ikeini strani brala da bodo dela opravljali do konca julija.....ampak glede na to da renovirajo, majo posamezne tedenske akcije, ta teden majo nek okvire s sliko 30x30 cm namesto 9,99 znižano na 1,99€, pa neko plišasto igračo ( MINNEN DRAKE - se reče plišasti figuri če boš šla gledat na njihovo stran ) z  9,99 znižana na 4,99€.

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
21.7.2008 14:23:45   
ključek
Me to you lih kar sem na Ikeini strani brala da bodo dela opravljali do konca julija.....

ja, sam kaj pa imajo na zalogi??? vse ali določenih artiklov ni, verjetno??

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
21.7.2008 14:24:34   
lana17
rodit, bo pa to on mogu za mano še mal poštimat ...

Glede poroda: sploh še ne razmišljam kaj preveč o tem, itak ne vem, kaj me čaka , sicer sm že podpisala za epiduralno, potem bom pa vidla, a jo bom vzela al ne. Sm slišala tako pozitivne kot negativne izkušnje z epiduralno, tako da se bom dokončno odločla v P.

(odgovor članu lana17)
[Pošlji zasebno sporočilo] Neposredna povezava do sporočila: 4002
21.7.2008 12:37:00

Ni novih sporočil
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Ne vem točno katera je spraševala kam se prijavi bebica, če sta starša prijavljena na različnih naslovih. Midva imava tako situacijo, s tem, da sem jaz začasno prijavljena že dve leti pri mojem in sva vprašala in nama je bilo rečeno, da lahko bebo prijavimo pri atiju, ampak moramo dati pač očkov naslov, ko nas vprašajo in povedati kako je na stvari. Če ne je pa res tako kot je napisala Saraya, da prijavijo bebico tam kot je stalno prijavljena mamica.

Zanima me predvsem zaradi tega, ker baje če z otrokom nimaš istega naslova ne moreš zanj dobit bolniške. Saj upam, da je ne bom rabila, ampak ...

Kaj pa je potrebno naredit, da si urediš začasni naslov, kam vse moraš javiti, da bivvaš na začasnem naslovo?

Rousseau

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
21.7.2008 14:26:33   
ključek

RE: IKEA - Graz
19.7.2008 17:40:48   

user posted image
user posted image
user posted image

showPicture("7/19/2008 5:40:48 PM",0,0,0,2976890,148)
user posted image

Valentina user posted image

titleAndStar(137,0,0,false,"","")
user posted image

Objave: 137
Status: odsoten user posted image
Po 1.avgustu bo odprta pa od 9-21h user posted image

Drugače pa ravno prihajam iz Ikee in je že bolj urejeno kot pred mescem, ampak še vedno je štala user posted image
Dobila  sem pa le vse po kar sem šlauser posted image  malo vprašaš in je 

iz foruma čvekanje v tri dni.............

< Sporočilo je popravil Me to you -- 21.7.2008 14:27:00 >

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
21.7.2008 14:29:48   
KAHLO
jah, saj to je.....za bebe majo zdaj vse čist spodaj še naprej od vrtnih stvari, k je eno veliko skladišče vsred na hodniku pa majo pol za bebe....samo oprosti....k sem bla jaz nisem našla ne previjalne, pa tud postelnine ne......je pa blo vse razkopano.....nevem jaz bom šla avgusta....k bo vse tako kot mora bitiuser posted image user posted image user posted image user posted image upam samo da ne bo takrat hude gužve.....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
21.7.2008 14:31:03   
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

no a mi bo katera povedala...kaj je treba nest v tisti torbi v p?

bi, pa ne vem...............user posted image user posted image user posted image

Stvari za osebno higieno, copate, mrežaste hlačke, kakšen zavitek vložkov, knjigo, kaj za prigriznit. Pomembno prvo dvoje, vse osalo ti lahko prinese ljubi kasneje, će se izkaže potreba. Aja, pa dokumente. Upam, da te je tole zanimal. Doma pa imej pripravljeno obleko za domov (zate + user posted image ). Zdajle sem se spomnila, da je mogoče fajn, da ljubi prinese kakšno kavo in sladkiše za sestre, al pa babco, baje lepš skrbijo zate. Jaz še nimam nič od tega pripravljeno. Sem šla danes spet gledat za kompletek, sem sicer v BC vidla enga, ki mi je bil še kar všeč, ampak ga nisem kupila, bom še mal naokrog pogledala. Katero številko kompletka pa boste oz. ste kupile?

Rousseau

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
21.7.2008 14:33:29   
lana17
Grem zdej kuhno pospravt, pa se potem še kaj tipkamo.

Rousseau

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
21.7.2008 14:37:01   
ključek
Katero številko kompletka pa boste oz. ste kupile?

nekaj cotk imam št. 56 , ostalo pa vse večje.............

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
21.7.2008 14:37:44   
ključek
nevem jaz bom šla avgusta....k bo vse tako kot mora biti upam samo da ne bo takrat hude gužve.....

sej jz tud zgleda.................sam ne vem zarad vožnje pa to, pa tok že noseča...............user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
21.7.2008 14:39:20   
KAHLO
Me to you.....jaz se kaj dost glede tega ne sekiram....bomo pa v grazu rodili, itak majo tam baje višje standarde, pa še naša zavarovalnica se ne bo mogla zgovarjat zarad plačila, ker bo nujni primeruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
21.7.2008 14:49:57   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: lana17

Stvari za osebno higieno, copate, - to OK, samoumevno
mrežaste hlačke, kakšen zavitek vložkov, - sem dobila takrat v bolnici, moram zdaj sama imet?
knjigo- ne bom imela časa bratuser posted image ,
kaj za prigriznit -  ne bo apetita oz. v primeru cr moram bit tešča, pol pa imam dieto
vse osalo ti lahko prinese ljubi kasneje - tako je tudi bilo prvič
dokumente - to OK, samoumevno 
Doma pa imej pripravljeno obleko za domov (zate + user posted image ) - to bom imela pripravljeno....2 varianti...bolj lahko in eno za hladno vreme 

Katero številko kompletka pa boste oz. ste kupile?  Jaz 56, sicer bom drug teden na UZ videla, kako velik je naš user posted image , manjše sigurno ne.......

....zato še vedno ne vem oz. mi ni jasno zakaj bi vse to tovorila v bolnico.....razen nujnih os. stvari...., jaz bom imela samo os. dokumente, pa os.pribor, druga ne bom vlačila....
....na ne mi rečt,če recimo katera nima vložkov ali tistih mrežastih gat ...da je potem brez vsega.....sigurno ji kaj dajo.....
.... spalne srajce pa šlafroka pa tako ne pustijo, da imaš svojega......

< Sporočilo je popravil gold fish -- 21.7.2008 14:53:41 >

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
21.7.2008 14:55:08   
gold fish
me to you - a se boš pol še tu pri men mal oglasila, če se boš ravno mimo vozila?

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
21.7.2008 16:15:45   
Lara Croft
Saraya ... a mi prosim napišeš, kaj točno si dala v boršo za porodnišnico? Kaj zate in kaj za otroka... TNX. Jst se tku zmedena počutim... kr ne vem, kaj bi in kar rabim.. se bojim, da bi kej pogrešala in da moj ne bi najdu....
Zakaj pa imaš ti že vse prštimano? Zdej je pa še mene zgrabla panika, kaj če me prehiti, tle pa še nič nimamo zrihtano.... user posted image

Kje se pa kupi te mrežaste gate?

Ne vem niti, v kaj bi dala svoje stvari.... kaj nej kufr na kulca vzamem? user posted image user posted image user posted image user posted image
Za pupo bom vzela torbo, ki je prišla z vozekom...

Sem pa gruntala, da bi si klistir naredila kr sama, če bi pač imela čas.... obrila pa se bom tudi.... bom že mal na približno postrgala.... user posted image user posted image

Bom pa rodila naravno.... nočem niti kej proti bolečinam.... sem že ukazala mojemu, da me spomne, kaj bi v resnici rada, če začnem tam kej bluzit glede tega...

No, je šel namesto katere mož na CSD urejat papirje?

Neposredna povezava do sporočila: 4040
21.7.2008 16:43:50   
gloria
....oj....jaz še nič nevem kakšen je izvid ga dobim ob 19....pršla sem domov ob 12 in mi je bilo tako slabo da sem se ulegla in zaspala do zdej.....sam baje da je po tem testu to normalno ker me je sestra skoz hodla gledat če sem ok da ne bi slučajen bruhala ker bi pol mogli test prekint.....javim rezultat....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
21.7.2008 16:45:27   
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: lana17

Stvari za osebno higieno, copate, - to OK, samoumevno
mrežaste hlačke, kakšen zavitek vložkov, - sem dobila takrat v bolnici, moram zdaj sama imet?
knjigo- ne bom imela časa bratuser posted image ,
kaj za prigriznit -  ne bo apetita oz. v primeru cr moram bit tešča, pol pa imam dieto
vse osalo ti lahko prinese ljubi kasneje - tako je tudi bilo prvič
dokumente - to OK, samoumevno 
Doma pa imej pripravljeno obleko za domov (zate + user posted image ) - to bom imela pripravljeno....2 varianti...bolj lahko in eno za hladno vreme 

Katero številko kompletka pa boste oz. ste kupile?  Jaz 56, sicer bom drug teden na UZ videla, kako velik je naš user posted image , manjše sigurno ne.......

....zato še vedno ne vem oz. mi ni jasno zakaj bi vse to tovorila v bolnico.....razen nujnih os. stvari...., jaz bom imela samo os. dokumente, pa os.pribor, druga ne bom vlačila....
....na ne mi rečt,če recimo katera nima vložkov ali tistih mrežastih gat ...da je potem brez vsega.....sigurno ji kaj dajo.....
.... spalne srajce pa šlafroka pa tako ne pustijo, da imaš svojega......

Imam različne informacije glede hlačk in vložkov, nekatere so mi rekle, da so dobile kolkr so hotle, druge pa so rekle, da je blo premalo. Vrjetno je odvisno na kakšno osebje naletiš. Drugač pa kej druzga res ne rabiš nosit, ker itak ne rabiš.

Rousseau

Neposredna povezava do sporočila: 4042
21.7.2008 16:50:14   
lana17
Ne vem kaj je danes, ampak trebuh mi skoz otrdeva. Sem zutraj že mg spila, pa očitno nič ne pomaga. Ima še katera tak problem?

Rousseau

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
21.7.2008 17:07:53   
Lara Croft
Oj Lana... meni sicer trebuh otrdeva redno... ma danes sem opazla, da bolj močno... kr naprej me nagne... 

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
21.7.2008 17:52:05   
ključek
....oj....jaz še nič nevem kakšen je izvid ga dobim ob 19....

vse bo ok..................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
21.7.2008 17:53:05   
ključek
knjigo- ne bom imela časa brat

meni so pa rekli, da po porodu sploh ne smeš brati, ker si lahko pokvariš vid...............in ker že tako nosim očala.............user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4046
21.7.2008 17:54:01   
ključek
me to you - a se boš pol še tu pri men mal oglasila, če se boš ravno mimo vozila?

če boš kej dobrega za jest naredila...........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kje točno si pa ti doma?? v mb - centru??

Neposredna povezava do sporočila: 4047
21.7.2008 17:55:26   
ključek
Me to you.....jaz se kaj dost glede tega ne sekiram....bomo pa v grazu rodili, itak majo tam baje višje standarde, pa še naša zavarovalnica se ne bo mogla zgovarjat zarad plačila, ker bo nujni primer user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ni slaba ideja..............user posted image ...........sami bi še rajši počakala do septembra................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
21.7.2008 18:05:12   
ključek
ker imam monologe, grem kr na burek..............user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
21.7.2008 18:15:53   
pf
Gloria vse bo dobro, boš videla. Držim pesti.
Jaz bom nesla v porodnišnico dokumentacijo, zdr. izkaznico, mrežaste hlačke, bombažne hlačke, vložke, gel za tuširanje, šampon in balzam za lase, zobno krtačko, zobno pasto, glavnik, labelo, kopalni plašč, copatke in japonke (za tuširanje), kake zoknčke do gležnjev, mobitel in polnilec, kako pol litrsko plastenko vode in to je to. To je to. Prigrizkov in knjig verjetno ne bom želčna na dan poroda, če jih bom hotela mi bo pa moj že prinesel. Doma mu bom pa pripravila še kaj naj meni prinese za obleči za domov in kaj naj prinese za pupo. Pa jajčko seveda. Če pa bodo sestre še kaj omenile, da se potrebuje še kaj drugega za odhod domov, bo pa že prinesel še. Mogoče dudko. To ne vem, ampak verjetno ni slabo. Kaj drugorodke ste nesle prvič še kaj drugega? Bubi svetuj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?